אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ועוד משהו רציתי לדעת אם אני ישים אותו במחשב שלי הוא יעשה בעיות? כי זה מחשב די ישן..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמליצו לי על צורב DVD טוב ובעל שם טוב מחיר עד 500 ש"ח (גג) . אני מתכוון לקנות בקרוב . תודה !
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוונן לקנות דיסק קשיח חדש, התקציב הוא 500 ש"ח. אני די נעול על WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שבא עם שלוש שנות אחריות ועולה 495 ש"ח בפנדה(אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו בפחות אז תידעו אותי). אני אשמח לשמוע על התנסויות אישיות עם הדיסק, רעות כטובות, כמו כן אשמח לקבל הצעות לדיסקים אחרים באותו תקציב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבור איזה גודל מקבלים יחס מחיר ל-1MB הכי זול? איזה חברות הכי מומלצות מבחינת אמינות מהירות ומחיר? לגבי המהירות איזה סוגים יש? אם למישהוא יש קישורים ל"מבחנים" למיניהם או חומר טוב אני אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. יש לי דיסק קשיח שהוא דיסק שהיה במקור הכונן הקשיח של לפטופ שלי ואחרי שהחלפתי אותו עם SSD הוא עכשיו משמש כדיסק קשיח חיצוני. הרצתי לו עכשיו בדיקה עם HDDScan וקיבלתי דוח שיש בו שני פרמטרים בעייתיים. ניסיתי לקרוא כל מיני הסברים שמצאתי בגוגל לגבי איך להבין את נתוני הדוח, אך עדיין אני מתקשה להבין לגמרי. עד כמה שאני מבינה, משני הנתונים הבעייתיים זה שאחרון ברשימה פחות חשוב, אבל מה שמדאיג אותי זה "Reallocation Event Count" מה זה בדיוק, האם זה עדיין בגדר הסביר או שאני חייבת לרוץ להחליף את הדיקס הזה? תודה. אני מצרפת תמונה עם הדוח ויש שם גם נתוני הדיסק עצמו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די.. עכשיו יש סרטים שהם מעל 4.7 גיגה... איך צורבים אותם? יש איזה שהיא תוכנה ממולצת.. והאם יש דרך לעקוף את הדיסקים החסומים לצריבה ולצרוב אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תשמעו אני מתכונן להתקין את ההארדיסק 80ג'גה החדש שקיבלתי ובינתיים מותקן לי על המחשב דיסק של 60גיגה ואני רוצה להעביר את הכל מה60 ל80 ושיעבוד כרגיל עם הווינדוס והכל...יש אפשרות או שחייב להתקין הכל מהתחלה על הכונן החדש?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הי לכולם ! ברשותי לוח אם פצצה עולמית שהוא: GA-K8NS 939 ULTRA של חברת GIGABYTE בלוח שתי אפשרויות לRAID והן: SILICON IMAGE RAID SIL3152 NFORCE 3 ULTRA RAID מה מהן עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
א. אני צריך 25 מדיות DVD X16, לא אכפת לי פלוס או מינוס (עדיפות למשהו שגם מחשב וגם DVD סלוני יקראו כמו שצריך, אבל נדמה לי שעקרונית גם פלוס וגם מינוס אמורים לעשות את אותה עבודה). לא רוצה 50 מדיות ולא X8, אז בלי הצעות שלא קשורות... ב. אני צריך מעט מאוד מדיות DVDRW, מבחינתי אפילו 2 יספיקו כמובן שאני מעדיף משהו חסכוני במזומנים, אבל בלי להתפשר על איכות. מה שחשבתי עליו בנתיים זה: א. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=150&cat=32 או http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=257&cat=23 (כי המלצתם בעיקר על וורבטים אז הסתכלתי עליהם, אבל על אחד מהם לא רשום מדיה קוד ועל השני רשום MCC שנדמה לי זה מדיה קוד לא משהו, לא מבין בזה האמת). יש גם את אלה, קצת יותר יקרים …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
SONY DW-Q120A X16 DVD ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Sony NEC Optiarc AD-7170A Sony NEC Optiarc AD-5170A תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
תעזרו לי למצוא דיסק קשיח 250 giga בחיבור ide בבקשה... תודהה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי בעיה... כשאני מכניס דיסק ריק לדיוידי שלי [במחשב] זה קורא,קורא..ואז מפסיק לקרוא את הדיסק ואז זה כותב לי כשאני מנסה להכנס לכונן:"אין גישה אל D:\.פונקציה שגויה" מה אני אמור לעשות?וזה לא בעיה בדיסק כי בדקתי כבר 10 דיסקים רקים,חדשים ושונים וכל פעם אותה הבעיה! תעזרו לי בבקשה,מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עשיתי ריסטארט למחשב ועכשיו שאני רוצה להיכנס ל D הוינדוס מבקש לפרמט את הD חייבת להיות איזה שהיא תוכנה שתחזיר נתונים תעזרו ליייייייייייי הכל היה לי שם משחקים שירים סרטים בבקשה אנשים אולי אני איך שהו יכול לגבות עם Ghost משהו בבקשה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בערדיסק הוא משמיע ראשים מוזרים ואני לא יודע מה לעסות זה ערדיסק יחסית חדש קניתי אותו ליפני שלוש שנים זה ערדיסק שש ג'יגה של חברת WESTORM DUGITAL תעזרו לי בבקשה זה ממש מראיש לי בעוזניים אני סם עוזניות ביגלל זה ואי אפשר לישון כחה ניסיתי לשמן אותו מיסביב לסילונים כי משם בא הרעש והוא הפסיק להראיש לכמה זמן אבל הוא חזר אחרי שעה שעתיים אנא עזרו לי מה לעסות ליקנות חדש או לשמן שוב אולי לנסות שמן בישול או משהו? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעסות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברה, אני די מבולבל מרוב הכתבות והעצות שקיבלתי מחברים בנושא ולכן אני פונה אליכם לעשות לי סדר בנושא. אייך אפשר לעשות גיבוי ל-7 מחשבים שמחוברים לראוטר netgeer vvg2000 של בזק (החיבורים הם:4 קווי ו-3 אלחוטי). ואין לי בעייה של מקום ליד הראוטר. 1. יש אנשים שאומרים לי שה-USB של הראוטר איטי והמחשבים יהיו מאוד איטיים בגלל זה... 2. יש שאמרו לי שבכלל אני צריך דיסק עם חיבור רשת חיצוני. (נשמע לי מופרך....) 4. אם אני אסתכל 3-5 שנים קדימה, אז אני צריך משהו כמו 2T. 5. האם זה יאט את המחשבים? 6. ובכלל, אחרי שקונים את הדיסק - מה מגדירים (בחלונות 7) ואייך עושים כדי שהכל יעבוד אוטומאטית? תודה רבה לכל העוזרים הראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לתפוס HD בעמידה ולא בשכיבה כמו במצב הסטנדרטי שלו? ההיגיון אומר שלא אבל האם מישהו פעם ניסה? מה ההשלכות של זה באורך החיים / רעש / תפקוד כללי תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. דוד שני קנה צורב DVD לפני כשבוע והוא לא מצליח לעבוד איתו. לי אין צורב DVD ולכן אין לי מושג בנושא... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזשהו מדריך לשימוש בצורב כזה או יכול להסביר לי את השימוש (מה ההבדל בעצם מצורב רגיל חוץ מהדיסקים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני wd my passport 1tb עשיתי לו partition אני רוצה שהם לא יוצגו שנכנסים ל"מחשב" אלא יוצג רק מסך בסגנון הזה וכונן אחד ב"מחשב": http://imgur.com/Ls8KBY0 דרך אגב העלאת התמונות לא עבדה לי אז העלתי לimgur תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש ברשותי 4 כוננים שמתחברים בכלב IDE - דיסק קשיח ראשי ATA133,דיסק קשיח משני ATA100(או פחות,אני לא בטוח) ושני כוננים אופטיים. כרגע שני הדיסקים הקשיחים על אותו ערוץ ויש לי תחושה שזה גורע קצת מהביצועים,מהי התצורה האידאלית?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שאתם יודעים ישנן המון תקיות לאחסון דיסקים.. ויש לי גם בבית כל מיני תקיות כאלה.. אבל השאלה,אם הם לא שורטים את הדיסקים?כי זה צמוד. כי אני רוצה להכניס לשם דיסקים חשובים כמו סרטים ומשחקים(מקוריים..)..ואני לא רוצה שהם ישרטו.. אז זה שורט או שסתם נראה לי?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם 2 הארד דיסקים של Seagate 500GB (ST3500320AS) מקודם חיברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן (WD 250GB KS) למחשב החדש בשביל להעתיק ממנו את כל הקבצים לחדש. אחרי שסיימתי להעתיק הכל (כלומר קרוב ל-250GB) ניתקתי את הכונן והחזרתי את המחשב למצב הרגיל. (בכוננים החדשים של Seagate לא נגעתי) אני די בטוח שלפני כן זה לא היה- כשהדלקתי את המחשב הוא הרעיש יחסית חזק (מעין קרקושים כאלה), אני חושב שמההארד דיסק. ליתר בטחון החלטתי לבדוק את מצב ה-SMART של הכונן לראות אם רשום משהו חריג. הורדתי תוכנה בשם HDD Health - והיא דיווחה על "בריאות" של 94% לכונן אחד, ולעומת זאת לשני רק 72%. צירפתי תמונה עם הנתונים, הנתונים שהם ככל הנראה הבעייתיים בכונן עם ה-72% (אלה ששונים משמעותית לעומת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חשד סביר שקבצים אחדים בכונן רשת (My Book World Edition) לא תקינים ותוקעים את ה SyncToy עובד יופי על אותו גיבוי בכנון נוסף מקביל וזהה הבעייה שלא מצאתי תוכנה (רצוי חינמית) המסוגלת לגשת לכונן כזה ולבדוק את תקינות הקבצים ובכלל כל מה שבדקתי עד כה לא זיהה את הכוננים הנ"ל (ממופים) המלצות?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-