אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי רכשתי היום את המכשיר מדיה הזה , ואני מעוניין 1. בפתרון קירור למכשיר כי ראיתי שיש פתרונות זולים ב 10 דולר אבל לא הבנתי בדיוק מה... ואני הולך "לנסות" להחליף את המחשב הנייח שלי במחשב הקטן הזה, נראה איך יסחוב.. 2. במחשב הנייח שלי יש היום כונן SSD בתוך המארז, אני רוצה להוציא אותו לאיזה תושבת שאוכל לקרוא ממנו דרך המכשיר החדש שרכשתי.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מארז מפח אלומיניום מאוד דק.. ושהכונן חושב בעיקר בהדלקה שנטען הווינדוס אז שומעים את הרעש של הכונן(ההרדיסק לא מרעיש בצורה מוגזמת או משהו..ההרדיסק תקין ובן פחות משנה Barracuda 7200.12 פשוט בגגלל שהפח דק הוא מעביר ווירציות קצת ושומעים מאמרז שהוא חושב) עכשיו יש איזה תושבת שאפשר להלביש אותו בפנים שניני מבודד אקוסטית?(אני יודע שיש כאלו תושבות שיש בהם מאוורר כדי לדאוג לקירור אבל השאלה עם יש גם כאלו שגם מקררות וגם "משתיקות קצת תרעש שלו בלי לפגוע בחום שלו?? נ.ב: לא להציע לי להחליף מארז אני אוהב את המארז שלי :-* "Eagle viper"
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות צורב OEM. האם יש פתרון תחלופי וזול (או חינמי) ל Nero Burning Rom? (אני מעדיף להשתמש בתוכנות חוקיות)
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נוסף בבית שאני עדיין רוצה להשתמש בו לכל מיני מטרות למרות שהוא די חלש.. יש לי שני הארדיסקים של 40GB עבורו והם פשוט מתים כל כיבוי... בגלל סקטורים פגומים, במקום לנסות לתקן את זה, יש איזשהו רכיב חלופי שאפשר להתקין בו מערכת הפעלה שהוא גם פנימי? חיבור IDE וזה? שיהיה אפילו 4GB.. אני אסתדר עם נפח כזה, אבל הארדיסקים ישנים הם נורא בעייתים... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תחנת עגינה eSATA שמחוברת לבקר של Marvell, ב-BIOS מוגדר AHCI לשני הבקרים ובכל זאת כשאני שמה הרדיסק בתחנת העגינה, ההרדיסק לא מזוהה אלא אם כן אני עושה Restart למחשב או רענון ב-Device manager. אשמח לכל עצה איך ניתן לסדר את זה שההרדיסק יזוהה אוטומטית בלי הצורך לבצע את הפעולות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על תחנת העגינה הבאה: http://dealextreme.winwin.co.il/p/usb-3-0-dual-bay-2-5--3-5--sata-hdd-docking-station---black-104256 שווה הזמנה?
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כרגע במחשב שלי יש 7 כוננים שונים ואני רוצה להתחיל להוציא חלק מהם החוצה. רובם כונני גיבוי חומרים ככה שחשבתי לקנות תחנת עגינה חיצונית ל 2 כוננים ולעשות עליה RAID1 , אפילו אם התחנות עגינה לא תומכות באפשרויות רייד אני יכול פשוט להעתיק פעמיים. אשמח להמלצות, ב EBAY יש גם לא מעט אופציות.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מובילת שוק כונני ה-SSD תשיק בקרוב גירסה מעודכנת לכונן ה-SM951 המתקדם שלה, שיציע ביצועים גבוהים עוד יותר תודות לתמיכה בתקן ה-NVMe החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקר ה-Phison E12 של הדור החדש בשילוב שבבי BiCS של טושיבה מאפשרים לחברה האמריקאית להבטיח ביצועים גדולים במחיר שנחשב דמיוני עד לא מזמן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כונן SMASUNG 840 EVO 120GB. בינתיים הוא שוכב בקופסא כי אני אתקין אותו במחשב חדש שעוד לא רכשתי את כל החלקים אליו )המערכת הפעלה תהיה מותקנת על הSSD) ראיתי את הפרסום על התיקון ועלו לי כמה שאלות: האם במידה של פרמוט הכונן דרך ההתקנה של ווינדוס, השדרוג נמחק? האם יהיה לי יתרון בביצועים אם אני אעשה את השדרוג לפני התקנת הווינדוס? במידה וכן, פשוט לחבר עם כבל SATA את הכונן למחשב הקיים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק DVD שהוא שרוט קצת והסרט קופץ האם יש דרך לתקן את זה? האם אפשר איכשהו להעביר אתה סרט למחשב ולצרוב מחדש ואז הוא יהיה בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי HARD DISK חיצוני 500GB שנפל לריצפה.דגם MAXTOR שלחתי אותו לחברת טיק טק בר"ג הם אומרים שהמנוע התקלקל,אבל הם רוצים הרבה מאוד כסף על שיחזור המידע כ -8000 ש"ח שאלתי היא האם יש מישהו שמתמחה בהחלפת מנועים כאלה,אין לי בעיה לקנות דגם זהה חדש ולהוציא ממנו את המנוע וזאת על מנת לשמור את המידע. אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן USB שנדפק מעט. הכונן הגיעה אליי במצב לא מפורמט וכלל ניסיון פירמוט היה נכשל לקראת הסוף. אחרי מעט משחקים עם הכונן הגעתי למצב שהמחשב אומנם מזהה את הכונן (במחשב שלי) אבל בניסיון כניסה אליו מודיע "אנא הכנס דיסק לכונן ...) יודעים אולי איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך לי דיסק קאוויר בלק 1TB SATA 3 6 GB/s. חדש כמעט לגמרי - שימש לגיבוי, היה מותקן כמה חודשים, כמעט לא ביצע פעילות מעבר לכך שהעברתי אליו וידיו מהמצלמת וידאו, ומת. לדעתי, בשימוש כל כך מועט, יותר סביר שנפגע משהו באלקטרוניקה מאשר בפיזיקה, כלומר צריך להיות אפשרי להנציל את המידע. מצד שני מדובר בוידאו משפחתי של חודשיים שלשה - כואב הלב לאבד אבל לא מצדיק אלפי שקלים תיקון. יש למישהו מושג מי יכול לתת פיתרון טוב וזול לסיפור הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח יש לי דיסק נייד USB של POWER DISK 2GB אני מחפש תוכנה לתקן אותו כל הזמן מאבד קבצים תודה
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רכשתי דיסק 500 GB בחו"ל הדיסק התקלקל ואני לא מוצא מי נותן שרות תיקונים לדיסקים של IOMEGA בארץ אנא עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=11118
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רבותי (וגבירותיי אם יש...) שבוע שעבר הלאפטופ שלי חטף מכה באיזור ההארד דיסק, בו במקום הוא הפסיק לעבוד, ולאחר האיתחול הוא השמיע תיקתוקים שלא משאירים מקום לספק... הוא מת... רוב רובו של החומר מגובה אבל יש איזה 5-10 אחוז שלא גיביתי ועכשיו אני מבין איזו טעות עשיתי. אני ממש מוכרח להשיג כמה דקות עבודה ממנו ולמשוך את הקבצים. אני לא אופטימי מדי אבל מקווה שאם למישהו יש ניסיון והצלחה אז להסביר בכמה שורות אם יש מה לעשות ואיך. (אני יודע בוודאות שיש מעבדות שעושות את זה תמורת מאות או אלפי שקלים אבל אני חושב שזה לא עד כדי כך יקר החומר בפנים). יש לי ידע טכני רחב למדי בתחום המחשבים אבל זה דבר שעדיין לא עשיתי. אשמח לקבל עצות לפני הצביעה בכחול....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
IBM DHEA 36480 - Deskstar 5 - 6.4G משמש כ C: במחשב הגיבוי שלי. התחיל לפקשש בעת התקנת XP - אי אפשר להעתיק קובץ XYZ , אחרי REBOOT המחשב HANG אחרי זיהוי הדיסקים (זיהוי נכון) העברתי למחשב הראשי כ SL , הבוט משתהה אבל עלה. אין גישה לדיסק עשיתי תיקון MBR אבל לא פתר את הבעיה. הרצתי IBM DFT זיהוי תקין אבל "device not present" כשניסיתי לבדוק אותו . קיצר. מישהו מכיר דרך לתקן את הבקר ??
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קניתי מאיביי כרטיס זכרון Transcend 32GB Class10. בדיקה פשוטה עם H2testw, גילתה שהכרטיס מזוייף, הכתיבה נתקעה באיזור 4GB. קיבלתי את הכסף בחזרה והכרטיס נשאר אצלי. לפני שאני זורק אותו לפח, חשבתי אולי לנסות לסדר אותו, לפרמט אותו איכשהו לגודל האמיתי, כך שיהיה אפשר להשתמש בו. האם ניתן לעשות את זה? אם כן, אז איך? חיפשתי בגוגל, ולא ממש הבנתי מי נגד מי. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 גי'גה שנגמרה לו האחריות , לפי התקיעות והרעשים שהוא משמיע נראה לי שהסיכה שאמורה להסתובב ולקרוא את הנותונים נתקעת לכן חשבתי לפתוח את הארד-דיסק לראות מה קורה שם בזמן העבודה שלו ואז לנסות לסדר את זה (יכול להיות שצריך רק להחזיר את הסיכה למקום או לחזק אותה...) לכן אני צריך קודם כל מברג כוכב כדי לפתוח את הארד-דיסק , מאיפה אני יכול להסיג אחד כזה ? האם צפויות להיות בעיות כלשהם בפתיחת הארד-דיסק וסגירתו ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-