אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי תוצאה ממש נמוכה ב SSD. בהתחלה כשקניתי אותו לפני שנה בערך, הוא היה ממש מהיר. עכשיו הוא ממש איטי וזה מורגש והכונן הרגיל של סמסונג עושה ביצועים דיי שווים. מה לא בסדר פה? תמונה מצורפת.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
במסגרת האחריות החליפו לי את ה-M4 המיתולוגי באיזה SSD של sandisk. בכל מקרה, קיבלתי תוצאה גרועה. יש לציין שאני עם לפטופ, ממשק SATA2 והתקנה נקייה של windows 8.1 עם כל הדרייברים מעודכנים. תמונה:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי במזל טוב התחדשתי ב Crucial SSD M4 64GB נחמד. האם הביצועים של הכונן טובים? Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה: Samsung MightyDrive 2.0GB די ממוצע. SiSoftware Sandra Benchmark Results Combined Index : 1513 operation(s)/min Endurance Factor : 20.5 512B Files Test : 1690 operation(s)/min 32kB Files Test : 1671 operation(s)/min 256kB Files Test : 1364 operation(s)/min 2MB Files Test : 382 operation(s)/min 64MB Files Test : 22 operation(s)/min Results Interpretation : Higher index values are better. Performance Test Status Run ID : XP_RAUL on יוםחמישי 07 ספטמבר 2006 at 12:21:02 Processor Affinity : No System Timer : 3.6MHz 512B Files Test Read Performance : 21661 operation(s)/min (11553 kB/sec, 77x) Write Performance : 682 operation(s)/min (364 kB/sec, 2x) Delete Performance : 8…
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הי, קניתי לאחרונה SSD Crucial M4 128GB מיד שניה (עוד באחריות עד 05.2015). עשיתי בדיקה במקום לכונן עם SSD Life Pro והוא נמצא תקין. את הכונן שמתי במחשב שולחני שמשמש אצלי כשרת אחסון (בין היתר), התקנתי מערכת הפעלה והרצתי בנצ'מארק עם AS SSD. קיבלתי תוצאות ממש גרועות (קובץ מצורף - AS SSD Bench (on NAS).jpg). העברתי את הכונן למחשב הראשי שלי (לחיבור סאטה 2) והרצתי שם בדיקה שגם קיבלה תוצאות לא טובות (קובץ מצורף - AS SSD Bench on Main Desktop.jpg) לצורך ההשוואה, היות ויש לי דיסק זהה גם על המחשב הראשי שלי (בחיבור סאטה 3) צירפתי גם את הבדיקה שערכתי לו שקיבלה תוצאות מצויינות (קובץ מצורף - Different SSD Bench on Main Desktop.jpg). אני מניח שלמרות שמדובר בחיבור סאטה 2, עדיין צריכה להתקב…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערכתי בדיקה להארדיסק ב HD-Tach, את הדגם, הנפח וכל זה אפשר לראות בצד (במפרט מחשב). הנה תמונה עם התוצאות, אני לא יודע ממש מה הן אומרות - [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן מדובר על דיסק קשיח של לפטופ 1TB + 8GBSSD רציתי לדעת אם אלו תוצאות תקינות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה מכיוון הדיסק. במיוחד בהעתקות/פריסה של ארכיבים וכל פעילות אחרת הקשורה לדיסק. להלן תוצאות הבדיקה שלי עם HDTUNE ולשונית סמארט מ HDTUNE הדיסק שלי מתפגר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. האם הטמפרטורה תקינה? - 48 מעלות. 2. בבדיקת Error Scan - לא נמצאו בעיות (נעשתה בדיקה מהירה) 3. מה זה אומר מה שמודגש בכחול ובטורכיז. 4. זה אומר שאוטוטו אני אומר עליו קדיש? http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=6083&stc=1&d=1402607062
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארדיסק ששכב לו בצד הרבה זמן החלטתי שאני רוצה להפיל אותו בתור כונן ראשי אך בבדיקה נתגלה הדבר הבא מה זה אומר בעצם ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר על ה M4 128GB , מעודכן לגרסת FIRMWARE אחרונה (00F) אני מריץ FEDORA 15 תחת DELL LATITUDE E6400. וידאתי שהבקר שלו הוא SATA2 . זה מה שאני מקבל ב HDPARM # hdparm -Tt /dev/sda /dev/sda: Timing cached reads: 3550 MB in 2.00 seconds = 1776.63 MB/sec Timing buffered disk reads: 768 MB in 3.00 seconds = 255.87 MB/sec הרצתי כמה פעמים, תוצאות דיי דומות זה מה שאני אמור לקבל לפי https://wiki.archlinux.org/index.php/SSD_Benchmarking#Crucial_M4 # hdparm -Tt /dev/sde /dev/sde: Timing cached reads: 19094 MB in 2.00 seconds = 9559.40 MB/sec Timing buffered disk reads: 786 MB in 3.00 seconds = 261.63 MB/sec ההרגשה שלי שהלפטופ מגביל את הבקר SATA כדי לחסוך בחשמל. בכל מקרה, הוא…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים קניתי SSD חדש מדגם Corsair LS 120GB שבא להחליף SSD מזדקן וחביב מדגם Crucial M4 64BG. ברשותי לוח אם מסוג GA-P67X-UD3-B3 שהינו בעל SATA3. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש של WIN 7, ואחרי ההתקנה הרצתי AS SSD וקיבלתי תוצאות גרועות למדי במיוחד בכתיבה. לא ציפיתי למלך המהירות מהכונן הנ"ל, אבל עדיין התוצאה בכתיבה נראית לי נמוכה באופן מחשיד. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים של הלוח, וכמובן שבביוס אני על מצב AHCI. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הערה: התרד הזה פחות או יותר ממשיך את התרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108983.msg921965#msg921965 אז ככה: החלפתי את ה WD80JB ATA100 ב SAMSUNG SP0812C SATA. כתוצאה מכך כמובן חיברת כבל SATA חדש במקום ה ATA הקודם. את הכבל ATA הקודם 80 גידים חיברתי עכשיו לצורב LG GSA-4163B, ואת הכבל הקודם של הצורב(ATA ישן מעוגל) זרקתי חזרה למגירה. עכשיו גם הצורב ממוקם כ PRIMARY MASTER שהתפנה בעקבות המעבר ל SATA. כמובן שפירמטתי את ההרד דיסק החדש והתקנתי ווינדווס חדש ודרייברים חדשים. אז הנה התוצאות: צריבה במהירות X8(מאותו קייק של ה MCC003): צריבה במהירות X12(מאותו קייק של ה MCC003): צריבה במהירות X8, אותו דיסק בדיוק(ספציפית, אותו אחד) מהההודעה הזאת: …
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בבדיקה שהרצתי ב performancetest קיבלתי ציונים נוראיים להארד דיסק (HD103SJ) בכתיבה. (הפרש של כ-3560% מדיסק זהה). בדקתי שוב והתוצאה הייתה דומה. בדקתי גם עם תוכנות נוספות, ובכולם נמצאה מהירות נמוכה מאוד להארד דיסק בכתיבה. על ההארד דיסק מותקנת מערכת ההפעלה, אך גם בדיקה ב Safe mode הובילה לתוצאה דומה. יש משהו שאולי אפשר לעשות? האם זה אומר שהוא גוסס? מצורפים הקבצים עם התוצאות.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הרדיסק של 500GB ויש לי מספר שגיאות. עד כמה שאני יודע כאשר אני מגיעה להחלפת הרדיסק הם עושים סריקה עם התוכנה הזו האם זה קייס חזק להחלפת הרדיסק? האם זה אומר על מה שיבוא על העתיד מצורף תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. יש לי M4 64GB של CRUCIAL הפעלתי FILE COMPRESSION על כל הדיסק . עכשיו זה התוצאה שאני מקבל האם זה הגיוני בכלל ??!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אמנם הבעיה שלי דומה מאוד לאחת שפורסמה פה לפני שבוע (ולפני) אך בכל זאת רציתי לשאול. קניתי מחשב חדש (מפרט מופיע בפרופיל שלי) וכרגע יש בו רק את כונן ה-ssd עד שנוסיף גם דיסק קשיח רגיל. בבדיקת הביצועים בעזרת AS-SSD התקבלה תוצאה עלובה יחסית לבדיקות רבות שראיתי פה: http://imgur.com/a/MbkcK המהירויות אף איטיות משמעותית מאותו דיון לפני שבוע בו התלונן המחבר על מהירויות איטיות. וידאתי כי ההגדרות הן על AHCI, הכונן מחובר בSATA3 (לגבי Marvel\Intel ניסיתי לברר אך ללא הצלחה, אולי למישהו הפתרון), Intel RST מותקן ועובד. האם זה תקין ונובע מכך שזהו הכונן היחיד במחשב ומערכת ההפעלה עליו? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלפתי ראש בראש בין הדיסק קשיח במחשב נייד שלי (Asus N55SF) בכונן SSD חדש, הכונן הוא: SilconPower v60 240GB. התוצאות שקיבלתי נמוכות מאוד, ומאוד דומות לSSD שהתקנתי במחשב האישי לפני יותר מ3 שנים (crucial m4 128GB). מה עשיתי לא נכון? צירפתי תמונות של שני הכוננים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במצב בו נראה שהתוצאות של הכונן יחסית נמוכות,נראה שתוצאות הקריאה והכתיבה שלו תקינות, אבל בביצוע בדיקה של as ssd עבור copy-benchmark מתקבלות תוצאות נמוכות: התוצאות של הכונן שלי: http://imgur.com/37lmc4a http://imgur.com/5qXHwLk התוצאות אליהן התייחסתי להשוואה: http://www.thessdreview.com/our-reviews/crucial-mx100-ssd-review-256-512-gb/4/ ממה יכול לנבוע ההפרש? ווידאתי שהכונן מחובר בSATA3 כמובן עם AHCI. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-