אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
yet another story of a fucked up NEC. I know it used to burn RWs, it did before, now whenever I try to burn RWs (DVD-RW) it says invalid command could not perform start disc at once. note that it work perfectly with CD-Rs and DVD-Rs media type: verbatim any ideas? I'm thinking about trying a different firmware but I don't know which... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המחיר לא נמוך מדי? מישהו יודע על בעיה בדגם כזה?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי בכונן כל מיני משחקים סרטים תוכנות וזה תופס לי הרבה מקום רציתי לשאול אם יש דרך למחוק את הכל ואחרכך מתי שאני רוצה לשחזר את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות DOK נורמלי ונתקלתי באלו KINGSTONE http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717972 SANDISK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712417 על הקינגסטון אמרו שהוא לא עובד בויסטה..אבל אחד אמר אמר שכן עובד... מה מהם עדיף? לא מעניין אותי מהירות, (כמובן לא צב) העיקר שאפשר להעביר אליו קבצים ביודעין שזה ישמר טוב בלי איזה פאק כמו שקורה בג'נריים בד"כ.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי p 2 400MHz האם הוא יכול להוסיף צורב שיעבוד כמו שצריך ? האם לא תיהיה בעיה אם זה ? האם הוא יכול להחליף את ההרד דיסק שלו ( 8 GB) להרד דיסק חדש כמו westren digital 80 GB ? תודה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היייתי קצת על המחשב והוא עבד די מוזר... פתאום כול המחשב נתקע והתחיל את עצמו מחדש. מה שמוזר שלא הכרטיס מסך היתחמם, לא שיחקתי אוו משהוא ובנוסף לכך שמעתי את ההרדיסק כאילו שמדליקים תמחשב והוא מתחיל לעבוד. יענו, הוא התעייף נכבה ונדלק מחדש מעצמו... זאת בעיה נפוצה? אוו שזה קורה מדי פעם?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני חושב להוסיף עוד הארדיסק כנראה את ה WD ספיישל אדישן 8 מגה באפר 40 ג'יגה אחשיו יש לי הארדיסק WD 40 7200 האם יורגש הבדל בהעברת נתונים?? בין שניהם ו איך הארדיסק (בהנחה ואני מפצל אותו) יעביר נתונים בין אצמו
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נגן נייד MP3 512 העניין הוא כזה מאז הפעם האחרונה ששמתי בו שירים הוא פשוט נתקע!כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו אך בלתי אפשרי להכנס אל ההתקן כי הוא פשוט נתקע!גם בקליק ימני הוא נתקע המכשיר נדלק כראוי אך בכניסה לשירים היא נתקע ואני נאלץ לכבות אותו יאמר שהרדיו במכשיר פועל תקין! מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים בהמלצת אחד ממנהלי הפורום ב- HWZONE רכשתי את המוצר הבא כונן קשיח Maxtor Basics 1000GB לצערי היו כמה בעיות והגדולה שביניהן שהוא מחק לי פשוט כמה קבצים בלי רשותי פשוט סתם ככה.. מלבד זאת בכל פעם שהייתי מפעיל מחדש את המחשב, אז המחשב לא היה מזהה אותו רק אחרי שהוצאתי אותו מהחשמל והכנסתי.. דברתי עם "התמיכה הטכנית" שלהם והם לא לוקחים אחריות ומתחמקים מזה..התעצבנתי שהמוצר כל כך גרוע ורציתי לשדרג אותו למוצר אחר אפילו בהוספת כסף והנציג סירב ולא רצה להעביר אותי לאחראי מלבד שירות לקוחות ששם אחרי המתנה של רבע שעה ניתקתי את השיחה מעצבים! עכשיו חברים, יש דרך לשחזר את המידע אם בכלל ? מה אפשר לעשות במצב שלי? שווה למכור אותו ולהוסיף כסף ולקנות כונן קשיח חיצוני אחר ואמין יותר …
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורות או כל דבר כזה על ה MAXTOR 6Y080P0 מה ההרד דיסק הטוב יותר בלי להסתכל על המחיר? - אני משיג את שניהם באותו מחיר... ראיתי כמה ביקורות עליו, אבל לא מצאתי שום דבר שמשווה אותו ישירות עם הWD800JB המפרט של המקסטור: MAXTOR DIAMONMAX SERIES 9 REV. NO. :YAR41BW0 CAPACITY - 80gb RPM - 7200 BUFFER SIZE - 8MB ATA SUPPORT - ATA133 WARRANTY - 1 YEAR אני יודע שהוא מפסיד מבחינת האחריות עליו, כאן היא לשנה ועל הWD היא 3 שנים, אבל אם לא להסתכל על זה, אלא רק על איכות, מהירות עבודה, קריאה כתיבה אמינות ויציבות... מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
העיניין הוא שאני לא צריך את הCD ושמתי לב שלא עשיתי בו שימוש כבר חודשים רבים. השאלה אם להשאיר אותו למקרה שיקרה משהו לצורב(חס וחלילה) ואז אוכל להשתמש עדיין בCD או למכור ב25 שח או מה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אולי אני לא מחדש, אולי כן. בכל מקרה אשמח לתגובות... http://www.drobo.com/products_demo.aspx
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו סריקה בHDDSCAN והוא הראה לי את השגיאות האלה יש סיבה לדאוג או שזה תקין? האם איחוי לכונן יעזור או שאין טעם?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש לי DOK יחסית ישן, של M-Systems. ה-DOK הוא בגודל 128MB (מה שמגלה את גילו - הוא משנת 2003). ה-DOK תקין לגמרי. ניסיתי לפרמט אותו בצורה שכוללת BOOT, ואז לעשות BOOT ממנו, אבל הוא פשוט לא עשה BOOT. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך ב-BOOT.. לפני כמה חודשים החלפתי מחשב, לוח אם חדש כמובן, תומך בהכל.. ועדיין ה-DOK הזה לא עושה BOOT. אז האם יש דבר כזה DOK-ים ישנים שפשוט לא יעשו BOOT? או שיש משהו שאני צריך לעשות אחרת, כדי שהוא כן יצליח לעשות BOOT.. (אם היה לי פה עוד DOK, חדש יותר, היה אולי קל יותר לבודד את הבעיה.. אבל בינתיים אודה לכם אם יש לכם נסיון עם זה.. למשל אם קרה לכם שאתם כן יכולים לעשות BOOT מ-DOK חדש יותר, אבל DOK ישן לא יתן לכם, גם אם תעשו הכל מושלם כולל …
-
- 49 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
במחשב חדש שקיבלתי לאחרונה מותקן כונן Seagate 500GB עם חיבור SATA (דגם ST3500320AS). כשהמחשב עולה הוא רושם: SATA is found running at IDE mode! SETUP option is available to set SATA to AHCI mode. Do you want BIOS to enable this option for you? מה זה בדיוק נותן לי והאם כדאי לאפשר את זה? (הערה- אם כדאי לאפשר את זה אז אני מניח שההערה הבאה שמצאתי בויקיפדיה רלוונטית.. Enabling AHCI in a system BIOS with Windows Vista already installed will result in a BSoD if SATA has been running in IDE mode during Vista's installation. Before enabling AHCI in the BIOS, users must first follow the instructions found at Microsoft Knowledge Base article 922976. אני מקווה שזה לא מתוסבך..)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם לענקית הקוריאנית יש שבבי NAND תלת מימדיים עם 64 שכבות, וצפיפות אחסון שטרם פגשנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ראיתי צורבים והיה עלהם סימן מינוס ופלוס רציתי לשאול למה משמש פלוס ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש עם ווינדוס 7. AMD Phenom 955 4GB DDR3 Samsung HD502HJ 500GB רציתי לדעת אם יש טעם לקנות כונן SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (32GB אמור להספיק לפי דעתי, לא?), או שההבדל בביצועים לא יהיה קריטי? תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כשהתקנתי את הכל במחשב, חילקתי הארדיסק אחד לשני כוננים וירטואלים שווה בשווה. השאלה היא , האם אוכל לשנות את הגדלים במידה ואפרמט את הכונן? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי מחבר הארד דיסק. רציתי לחברו למחשב אבל פתאום ראיתי שחיבור ה-POWER שיש לי (שניהם) לא מתאימים למה שיש בהארד דיסק. לי יש את החיבור הלבן הגדול (זה שמחברים ל-CD ROM ולהארד דיסק) וזה שנראה כמוהו רק בקטן, גם כן לבן (זה שמחברים לכונן הדיסקטים). החיבור POWER שיש בהארד דיסק החדש נראה כמו חיבור SATA טיפה ארוך יותר. יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות, או שמחברים את זה בכלל ללוח אם במקום לספק, או שאני צריך ספק עם חיבור מתאים? תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=25581 http://ksp.co.il/?uin=24163 אם אני מבין נכון ה PRO עדיף וגם אמור להיות ב 20%-30% יותר יקר מישהו יכול להסביר? אני ממש חייב לקנות דיסק בגודל הזה בימים הקרובים ואם הבנתי נכון אז אחד מהשניים האלה הוא הבחירה הטבעית אם יש לכם השגות או המלצות אחרות אשמח לשמוע גם -עןף
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי ניסיון ממש טוב עם עוגה של 50 דיסקים כאלה במהירות 48X אני מחפש להשיג עוד. מצאתי במקום אחד עוגה של 50 דיסקים ב-70-80 שקל ובמקום שני עוגה של 100 דיסקים במחיר מופרז של 200 שקל. השאלה שלי אם יש דרך לזהות את החברה שייצרה את הדיסקים בלי לפתוח את העוגה? יש אולי איזה כיתוב מיוחד על העטיפה? או אם מישהו מכיר מקום בחיפה שמוכר דיסקים של כאלה (ולא שום דבר אחר) במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי מותקן הארד דיסק Western Digital 250GB SATA-II. כרגע כמו שקיבלתי אותו ה-S.M.A.R.T. לא פעיל, האם כדאי להפעיל את זה? (אני לא ממש בטוח מה זה עושה בכלל..)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כונן קשיח שתומך בחיבור SATA. חיברתי את החיבור ללוח אם, וסיפקתי לו מתח. אך שהדקתי את המחשב, ב-BIOS הכונן לא הופיע בכלל ולא זיהה אותו. ניסיתי להתקין את כל העדכונים של הלוח אם שמתאימים אבל זה לא עזר. הלוח אם שלי הוא של MSI: PM8M-V הכונן שקניתי הוא של Western Digital WD800JD ואמרו לי שהייתי אמור לקבל מהחנות דיסקטים כדי לפתוח את החיבור של ה-SATA זה קשור לזה? ואם כן איך אמורים להשתמש? דבר שני מה לגבי עניין הג'אמפרים אולי זה קשור לזה כי לא הבנתי בדיוק. תודה מראש, עדי
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-