עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מחשב עם שני הארד דיסקים. שניהם מחולקים לשניים. על החלק הראשון של הדיסק הראשון היתה מערכת ההפעלה ושלושת החלקים האחרים היו לאחסון. שמתי את כל החומר החשוב בהארד דיסק השני ועשיתי פעולה של איחוד המחיצות, חלוקה מחדש, פרמוט והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה (win xp) על ההארד דיסק הראשון. הותקן בסדר, פירמטתי את החלק החדש שיצרתי ונראה שעובד כמו שצריך. אבל ב'מחשב שלי' ההארד דיסק השני לא מופיע. הוא מופיע בביוס. כשאני נכנסת ל- manage הוא מופיע עם סימן קריאה לידו ורשום גם dynamic וגם foreign. אני לא רוצה לפרמט אותו - כאמור יש עליו חומר חשוב שלא חשבתי שיפגע. מה עושיםםםם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7706550.html?came=574

3. Started by AdiR^SiNaI,

חיברתי HD וכונן CD וFD ועכשיו המחשב לא עולה אמרו לי צריך לעשות ג'ימפור משהו כזה מזה בכלל ואיך עושים?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by askme,

בעוד בגיזרת כונני ה - SSD הכל דבש, ראה זה פלא, בשקט בשקט מחירם של הקשיחים בחנויות בארץ האמיר בכ - 30 אחוז. למה מה קרה ? היה גל שני של הצפות בתאילנד או מה בדיוק התירוץ הפעם ? התחממות גלובלית ? אולי ראיון של המפכ"ל ? רדיפת בצע של החנויות / יבואנים ?

5. דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

אני צריך עזרה בצריבה של 900 מגה יש לי תוכנת נרו 6 ויש לי דיסקים של 900 מגה אבל אני לא יודע איך לצרוב זה אומר שאפשר רק עד 700 ..ואמרו לי שאני צריך לעשות over burn ואין לי מושג איך מי שיודע איך בבקשה שיעזור לי זה חשוב לי מאוד

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by tombraider,

שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דיסק קשיח עבור משחקים כבדים אני חשבתי על הוולוסי ראפטור החדש של ווסטרן דיגיטאל עולה יקר אבל טוב אני לא מעוניין בשום מערך של רייד!!!!!!!!! תנו לי עוד הצעות לדיסקים קשיחים טובים בבקשה יום טוב לכם :yelclap:

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by timk@,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת אחסון מבוססת רשת(NAS) האם תוכלו להמליץ לי על מספר דגמים שיש הכרות איתם מחפש מערכת עם כ 4 כוננים שיעבדו בRAID 5 כמו כן האם ידוע למישהוא היכן ניתן לרכוש את המערכת DROBO אני לא מוצא ספק שמוכר את זה בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mosheva,

שלום, אשמח לדעת מהן החברות המובילות כרגע בשוק הכוננים הניידים. אני מעוניין לקנות כונן בנפח 1TB או 2TB במידה והפרש לא גדול. אשמח לדעת אילו חברות מובילות ואילו כוננים נותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by davraham,

טוב, אז מכיוון שהחבר'ה פה חושבים שאין כמו סמסונג בכוננים החלטתי להצטייד בכונן קוראני חדש (בעצם שניים) אבל, מכיוון שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר במחיר סביר (SATA2 7200 RPM) צדו את עיני שני כוננים. האחד 160 ג'יגה במחיר 404 ש"ח. דגם HD160JJ http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_HD160JJ.asp השני 120 ג'יגה במחיר 421 ש"ח דגםSP1213C http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointP80Series/SP1213C.asp?page=Features ועכשיו לשאלה: למה הדגם הגדול יותר דווקא זול יותר. מנבירה מאתר של סמסונג נראה לי שדווקא הזול יותר הוא המתקדם יותר מלבד נתון אחד. Multi-Burst On-The-Fly Error Correction האם זה עושה את ההבדל? ומה זה הנתון הז…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. SAMSUNG 840 SERIES 120GB לעומת INTEL 520 SERIES 240GB אני מדבר על ההבדלי ביצועים, לא על ההפרש מחירים ביניהם.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by GNR,

היי , כשאני צורב דיסקים (גם DVD וגם CD) וצורב במהירות המקסימלית של הדיסק, אז הצורב אף פעם לא מגיע למהירות שהגדרתי , למשל הוא מתחיל לצרוב בx6 ומקסימום עולה לx12 (למשל בDVD). מה הבעיה שהמחשב לא מסוגל לצרוב יותר מהר ? אני משתמש בדיסקים של maxell וגם ניסיתי של verbatim. תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. Started by Eldad5550,

לפני שאני קונה מחשב עם מעבד i9 9900k בערך בסוף החודש, אני לא סגור רק על 3 -4 חלקים בין כל הרכיבים ביניהם ה ssd אני מתלבט אם לקחת כונן של 250gb אבל שהוא בממשק pcle ולכן הוא מהיר וכדאי יותר, או שלנצל את ירידת המחירים ולקחת 500gb בכמעט אותו מחיר אבל ssd רגיל. ולכן אני מתייעץ איתכם איזה כדאי או שזה שיקול לגמרי שלי לדעתכם וזה לא משנה? אני מציין שאת המחשב אני צריך לגרפיקה וריבוי עומס ופעילות של תוכנות ונוסף לזה גם הרצת משחקים כבדים. הכונן הנוסף שאני קונה זה 3TB, כך שסרטים ושלל משחקים יהיו בו ואילו שאר התוכנות ומערכת ההפעלה ב ssd לגבי קבצי ותוכנות גרפיקה זה משנה איפה לשים? חשוב לי כונן טוב ואמין בתקציב של עד 500 שח , ואם זה כדא…

14. כרגע יש לי במחשב הארד-דיסק של 160GIGA בתצורת SATA. אני מעוניין להוסיף כונן SATA 2 למחשב זה, בשביל מטרת שדרוגיות והוספת מקום. (אני מתכנן על כונן נוסף בגודל 250 או 320 ג'יגה). האם אפשר להוסיף לכונן הקיים? זאת אומרת אם יש לי עכשיו 160, אז אם אני אוסיף את הכונן החדש יהיה לי 160+320=480. כאילו בהארד-דיסק אחד גדול? האם בתהליך כזה יש סכנה לחומר בהארד-דיסק הישן? תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by llivny,

יש לי HD עם חיבור SATA שמחובר למחשב. אני רוצה להוסיף אליו עוד HD עם חיבור IDE אבל אני לא בטוח בכמה דברים. יש לי בלוח אם חיבור IDE אחד שאליו מחוברים שני צורבים ואני הוצאתי אחד וחיברתי במקומו את ההארד דיסק. אין לי מושג מה אני עושה עם הMASTER/SLAVE שלהם כי זה לא שני הארד דיסקים אלא הארד דיסק וצורב. אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד אשמח. תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. מהו הדרך / האופן הטוב ביותר לפרמט את הכונן הקשיח ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. דגם הדיסק: WD2500KS מספר שאלות ברשותכם: 1. האם לדעתכם הקניה כדאית או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? (מחיר 139 דולר) 2. ברשותי לוח אם של אינטל d865gbv. האם אזדקק לדיסקט כדי להתקין xp על ה- sata? עשיתי חיפוש בפורום וקראתי שבלוחות אינטל לא צריך דיסקט. אם כך אני אצטרך ללחוץ על F6 בהתקנה או לא??? 3. בגדול הייתי מעוניינת להתחמק מביצוע התקנה של חלונות מחדש. הייתי מעדיפה לבצע ghost מהדיסק הישן ide 40gb . ברשותי ghost 2005. האם אוכל לבצע ghost כרגיל או שאהיה חייבת להתקין הכל מחדש? אם אין תמיכה של ghost מה דעתכם על acrosid true image 9 - האם הוא ידע לבצע את העבודה? תודה רבה :-*

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות 2 הארדיסקים 2 טרה בייט בשביל מטרות אחסון לטווח הארוך (כל הארדיסק משמש יעד ספציפי) אז חשבתי אולי עדיף לי לחסוך כסף ולקנות הארדיסקים פנימיים 2 טרה כי גם ככה אני צריך שיעבדו באופן כמעט שוטף...אבל אני חושב שיש גם חסרונות לפנימי כמו לדו' חשיפה גדולה יותר לוירוסים? אני אובד עצות, אשמח מאוד אם מישהו יאיר קצת על העניין

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. ככה, הצורב שלי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג טיפה. הצורב שנדפק הוא LITE-ON 52*24*52. מה הצורב שאתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש, יונתן

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by mr hankey,

אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by MasteRoi,

לאחרונה, הכונן הקשיח עושה רעשים כאילו הוא עובד ועובד וזאת למרות שאיני מריץ שום תוכנית ברקע, ולא, זה לא יכול להיות שמישהו משתמש בו בדרכים עוינות ,כיון שהמחשב הנ"ל לא מחובר לאינטרנט. ???

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  22. קניתי HD של Seagate, 160GB SATA2 של Seagate. (זה זה: http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/1,1081,722,00.html ). אז... רציתי לדעת האם יש כבל מיוחד בשבילו? או שהסטנדרטי? ומאחר שצריך חיבור לחשמל, ולמידע, ואני לא מוצא את שניהם אצלי ביציאות, לאיפה אני מחבר אותם על הלוח, והאם הם באים ביחד? בתודה,ג בריאל. אגב, אני יודע שהלוח שלי תומך SATA. (ולפי מה שהבנתי, SATA2 בעל תמיכה לאחור).

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את אחת משתי תוכנות האיחוי המומלצות בסטיקי של הפורום. יחד עם זאת מאוד חשוב לי שהתוכנה תדע לתמוך גם באיחוי של דיסקים חיצוניים. כשנכנסתי לאתר של perfectdisk רשום כך: Why doesn’t PerfectDisk 10 display my USB/firewire/External drives ? By default, PerfectDisk 10 does not display drives connected by a USB/Firewire/external connection. Even though these devices represent themselves as a fixed hard drive, they may not support defragmentation. Prior to defragmenting these devices, you'll need to check with the USB/Firewire/external device manufacturer and verify that defragmentation is supported on these devices. If your USB/Firewire/external drive does…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by D@nny,

שלום. יש לי חבר שמתלונן על כך שכאשר הוא מנסה לפרמט את ההארד דיסק שלו, מופיעה הודעה שחסר לו משהו כדי להמשיך את הפרמוט וכשהוא ניסה לפרמט במחשב אחר הוא הגיע ל83 אחוז ונתקע... אני יודע שהשאלה שלי כללית מדי, אבל אולי בכל זאת למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה...? תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. Started by hiden,

אני רוצה לקנות HARD DISK של SATA 320G ואני צריך מדריך(עדיף עם תמונות) שמסביר איך לחבר אותו למחשב ואם צריך גם להתקין.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.