עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Yaron-Cohen,

יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by pergola,

מעדיף לקנות כונן 3TB, אבל מאחר וראיתי שבפורום ממליצים שהרבה יותר משתלם לקנות את כונני ה2TB, אם אכן עדיין כך המצב אעדיף באמת את ה2TB. בעיקרון, בבעלותי כונן נוסף 1TB של WD, Sata 2 איני זוכר את "צבע" הכונן. לכן איני יודע אם עדיף שהכונן הנוכחי יהיה הכונן המרכזי, והכונן החדש יהיה איחסון, או שאולי בגלל הSata 2 יהיה עדיף לעשות הפוך, ולהפוך את החדש למרכזי. בגדול, ראיתי שמה שממליצים הואseagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 האם אכן זה הכונן המומלץ לי? האם להפוך אותו לכונן המרכזי, או להשתמש בו ככונן איחסון לכונן הWD שרשמתי לעיל.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by 3emi,

יש לי כונן חיצוני WD של טרה הכל עבד מעולה עד לפני שעה ויש לי אותו כמה שנים ועכשיו פתאום הוא קורא נתונים ב 500K לשניה אי אפשר לנגן סרטים אפילו במידה ואני ירצה להעתיק חומר שיושב עליו למקום אחר זה בגדר בלתי אפשרי במהירות הזאת ניסיתי את זה הוא אמר לי 3 שעות על קובץ של גיגה למה זה קרה לי יש לי שם טרה של מידע משחקים סרטים 1080 מעצבנים החברה הזאת האם אפשרי לעשות משהו הורדתי את הכלי שלהם של הבדיקה והבדיקה לא מסתיימת רשום שאמורה לקחת 5 דקות וב 20 דקות לחצתי ביטול הוא נראה כאילו נתקע באזור ה 95 אחוז בבדיקה לעזאזל עריכה" אגב המהירות כתיבה בצורה מוזרה עדיין תקינה אני מנסה עכשיו להעביר קבצים לכונן וזה עובר ב 30 מגה לשניה איך יכול להיות שכתיבה בסדר וקריאה לא :\

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by 00Amir,

לכל מי שלא בטוח אם כדאי או לא כדאי לעבור לSSD , העלתי סרטון ליוטיוב פתיחת ברידג' CS5 , פתיחת פוטושופ CS5 , טעינת קובץ Tiff של 35מגה והגדלה ב800% ליצור קובץ של 2.22GB! ... צילמתי והעלתי - עכשיו תבדקו בבית איך זה אצלכם ותעשו את החשבון כדאיות בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב הישן שלי (מסדרת 9637 ThinkCentre M55e ) עושה רושם שהדיסק הקשיח שלו הולך למסור את חיו. מבקש לדעת איזה דיסק קשיח מתאים לו , ראיתי שיש לו חיבור SATA , אבל זה מאוד מוזר לי , כי בכול זאת מדובר במחשב משנת 2007 ! זה מהמפרט ברשת עליו : Hard drive features 7200RPM Serial ATA supported וכאן תאור החיבורים על הלוח אם /SATA IDE connectors מתנצל שאני לא יכול לתת את הליניקים ישירות לאתר של לנובו , משום מה בהעתק להודעה כאן , הם מובלים למקום שגוי , אבל חיפוש באתר לנובו תחת 9637 (תת דגם CTO ) יתן את הדגם המדוייק. http://www.lenovo.com/il/en/ אשמח לדעת איזה דיסק קשיח ניתן לקנות עבורו (מספיק לי גם נפח קטן , כיום יש עליו 80 GB ). תודה מראש, דרור .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by חובב,

ברשותי מחשב נייד ישן עם חיבור IDE (היה לו הארד דיסק 120 GIGA שהתקלקל) וחשבתי על פיתרון עם מתאם http://dx.com/p/sd-to-2-5-ide-adapter-card-227040 או דומה לזה עם כרטיס SD 32-16 משום שלקנות הארדיסק חדש יעלה הרבה כסף. המערכת המותקנת תיהיה כנראה XP. מחשב זה מיועד לשימוש מינימלי של OFFICE ואינטרנט. המחשב הוא HP ZT3000 : מעבד 1.6 512 RAM MB כרטיס מסך RADEON 9200 האם אפשרי להתקין מערכת הפעלה בתצורה זו? האם זה יפעל במהירות סבירה (בלי קשר למפרט המחשב)? ראיתי באמזון 40 GIGA IDE ב16$ (כרגע הבעיה זה להביא את זה לארץ אבל נמצא פיתרון) האם זה עדיף?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by mzlbat,

היי יש לי הרד דיסק טרה וחצי שמלא חומר וסרטים , שאני מחבר אותו עכשיו המחשב לא מזהה אותו .......!!! זה לא משמיע רעש וגם לא נפל , אבל אני חושב שאני הוצאתי את הכבלים שלו בזמן שהמחשב היה עובד ....?!! מה עושים עכשיו , איך מסדרים ? איך מוודאים שזה מת ..? לפחות לדקה שאני יעשה סרין שוט לחומר שנמצא !!??

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by iveco,

שאלה לגבי זיכרון DRAM של SSD : יש לי PATRIOT SSD 120GB ויש לו DRAM 32MB SDR מה זה SDR ? זה SDRAM ? זה ממש ישן לא ? זה מהתקופה של הפנטיום 3 והנפח 32 מגה ? ו SAMSUNG EVO860 יש DRAM של 512MB DDR4 יכול להיות שההבדל במהירות זיכרון ובנפח כל כך גדול?

10. מצטרפים חדשים אל משפחת ה-MP600 של החברה מתהדרים ביכולת להגיע למהירויות העברה של עד 7,400 מגה-בייט בשנייהלכתבה

11. ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. בדקתי הסתובתתי בחנויות וגם ביקרתי באתרים באינטרטנט ולפי התוצאת שהגעתי אליהם ככה: בשביל ה PSP .. יש לי כרגע 8GB M2 של סאנדיסק ואני מרוצה ממנו למראות שהוא עם מתאם וזה נראה כאילו זה קומבינה או משו בחנויות בעיר אצלי (עפולה) כרטיס 350 שקל = SanDisk MemoryStick Pro Dou 8GB 250 שקל = Sony MemoryStick Pro Dou 4GB 200 שקל = SanDisk Memory Stick M2 4GB מאיפה שקניתי ת PSP הזיכרון 8GB M2 עם מתאם Pro Dou עלה לי 180 שקל שלSanDisk עכשיו באינטנרט ראיתי בזאפ יש כל מיני חנויות ואלו שאני מכיר הם SanDisk MemoryStick Pro Duo 8GB =שח 190 שקל = http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=507998 עוד חנות שהבנתי שהכרטיס שם לא אמינים.. ערכה זו כוללת מתאם CR-5400 ו-2 כרטיסי MicroSD HC Class 6 בנפח 8…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by ccc,

איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by hardgore1,

מה שייך למה? 1. כשהווינדוס עולה 2. כשאני טוען קובץ בקיובייס והוא טוען פלגינים וסאונדים (כשכולם נמצאים על כונן ה SSD כמובן) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מישהו יודע מה זה דיגמי ה PB ? האם הם מחליפים את ה JB ? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שבבי ה-BiCS התלת מימדיים מאפשרים לטושיבה להציע לנו כונני SSD זריזים בתצורת M.2 עם נפח של עד 2 טרה-בייט לכתבה

17. Started by zivelad,

יש לי ARCHOS 80 GB ואני לא כ"כ יודע איך עובדים איתו כנראה חסרים לי דרייברים למרות שניסיתי להוריד מהאתר של התוכנה והורדתי דרייברים אבל זה לא עוזר אז אם יש מישהו שבאמת מבין במכשיר הזה אני ממש צריך עזרה בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. שלום, אני מנסה להתקין מערכת הפעלה LiberElec על כרטיס micro sd ל raspberry pi 3, מה לא ניסתי, אני לא מצליח להתקין את הקובץ או לפרמט, ניסתי גם עם rufus ובכל פעם מגיע למצב של שגיעה. יש לי 2 לפטופים ובהם קורא כרטיסים, יש לי 2 כרטיסים, אבל ב WUNDOWS 10 עצמו הדיסק מופיע כ write protected בסוף שמתי את אחד הכרטיסים בתוך טלפון והצלחתי לפרמט אבל כאשר אני מעביר ללפטופ בכדי לצרוב את הקובץ אז שוב אותה הבעיה. אני די בטוח שה wundows 10 1909 עצמו, הוא זה שחוסם אותי. בבקשה עזרה לפתרון יצירתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/10/07/Sanyo-Blu-ray-Laser-Brings-12x-Burning-On-100GB-Discs/p1 100GB בפחות מ 100 דקות נשמע מעולה, רק הקטאץ (תמיד יש קאטץ, לא?) זה שהם צריכים אישור מההתאחדות של ה BR לתקן חדש, דבר שיכול לקחת עד שנתיםם, ככה נראה לי שמוצר קצה לא נראה בקרוב (אם נראה בכלל).

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by audigy,

yamaha הוציאה צורב חדש במהירות לא תאמינו 44X44X24 צורב ide שניתן לחבר אותו גם לבקר scsi ע"י מתאם מיוחד. http://www.yamaha.com/yec/multimedia/customer/features/feat_prodsCRWF1_1.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

לאחרונה הוא עושה לי בעיות, ואני כבר חושש לצרוב איתו. לדוגמה, אחרי צריבה הקבצים לא מופיעים. רעש מוזר בזמן קריאה. מה עושים במצב כזה? קונים חדש?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by sheff2k1,

הדיסק שלי מייצר ויברציות במארז שמגיעות דרך השולחן עד למקלדת שלי אפילו.........האם חנות מחשבים אמורה להחזיק גומיות שכאלה והאם לפי דעתכם זה אמור לעזור? יצוין שהדיסק הזה עושה ויברציות בכל מארז ובכל מיקום.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. הנה לינק לכתבה על הצורב: http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=CeBIT+2003+Show+Coverage&index=10 אודה מאוד למי שיסביר לי מה כל הטכנולוגיות שכתוב שמה, לא ממש הבנתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by eyal177,

שלום , אני נימצא בבעיה שאני מחפש כבר הרבה מאוד זמן מישהו שמבין בNASים קניתי NAS lenovo EMC PX6-3000D לאיזה פרוייקט שהיה אמור להיות ועוד לפני שזה התחיל זה נפל. הNAS חדש לא היה בשימוש אני מחפש מישהו שבאמת מבין בהגדרות של הNAS ויכול לעשות לי הגדרות, כמובן בתשלום אם יש פה מישהו כזה אני אשמח שהוא ישלח לי הודעה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.