אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. המוצר הבא: Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive (STCA3000101) נמכר באמאזון ב-100$. יש אפשרות למשלוח לארץ אבל יוצא מחיר כפול יחד עם עלויות המשלוח והמיסים, 53.46$ עלות משלוח ו-26.09$ דולר פיקדון מיסים. פיקדון מיסים ממומש אם המוצר נתפס במכס אז הקונה בעיקרון מאפשר למוכר לשלם בשמו את עלויות המכס, אם המוצר לא נתפס מקבלים את הפיקדון חזרה. לינק למוצר: http://www.amazon.com/gp/product/B00829THQE/ref=ox_sc_act_title_1?t=slicinc-20&tag=slicinc-20&ascsubtag=a_kRpvBKEeK5Rja3AM31nA0_UItd3_mCO_0_0&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER אז אם יש לכם דודה שמגיעה לארץ... תהנו.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום הצורב שלי פתאום לא מצליח לקרוא דיסקים שפעם היה יכול לקרוא אותם הוא רושם לי שהם ריקים או כשהוא מצליח הוא נתקע והוא מגיב לאט. הוא גם לא צורב לי הוא מראה לי בתוכנת NERO שהם מלאים או דיסק לא נכון. יש לי צורב DVD DUAL LAYER +16 נ.ב. מחקתי את הנירו והתקנתי חדש וגם לא עזר ואם מישהו יכול שיביא לי נירו שכן עובד תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מה יותר שווה לקחת הארד דיסק אחד של Raptor 74GB 10000 rpm Serial ATA HDD או שתי הארד דיסקים של 36.7GB 10000RPM SATA ולשים אותם ב RAID0 ??
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח במחיר 300-450 שקל יש כמה חברות והאם עדיף 32MB זיכרון נדיף או מספיק 16BM תודה
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הכותרת די מרכזת את כל המידע, מחפש כונן SSD פנימי בנפח 120/128GB שייתמוך בטכנולוגית Trim, תקציב עד 500 ש"ח. בגדול שימושים ביתיים, גג משחקים. תודה
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מה לקנות, איפה, והאם בכלל משתלם (או שעדיף בארץ?!) אני לא מחפש את הדגם הכי יקר... ועם זאת- לא משהו פשוט... נדב
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות הטרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0;topicseen והשבתתי לחודשיים גייסתי כוחות מחודשים ונכנס במרץ לבניית המחשב NAS המדהים שלי. כאמור מחפש בקר RAID חומרתי שיתמוך עד 12 דיסקים. יש לי כמה שאלות : 1. אני הולך על מארז של ליאן לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=33731 אני צריך לחפש בקר רק בחיבור internal? 2. איך החיבור מתבצע בין SAS לדיסקים עצמם ? עם צמה ל-4 שמגיעה עם הבקר או צריך לקנות בנפרד? הצמה עצמה מגיעה באיזה אורכים? 3. אין בקר RAID5 יעודי עם חיבורי SATA מובנים עליו? 4. ראיתי הרבה חברות של בקרים 3WARE, אינטל, LSI, וכו' ולא ממש הבנתי מה נחשב איכותי ומה לא? יש עוד חברות שמייצרות בקרים עם חיבורים יותר מ8?…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המיקרו של סאן דיסק... יש עליו חומר מאוד רגיש ששיך לעבודה שלי. אסור לאף אחד לראות אותו והDOK כנראה נשרף.. כשאני מכניס אותו כרגע למחשב הנורה שלו נדלקת באור חלק ומעומעם ואז נסגרת... השאלה היא כזאת. אם אני אלך לממש אחריות. הם יצליחו לראות מה יש עליו???
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני עומד לקנות צורב החלטתי על nec 4550 בכ 300 שח מאחר ואני לא מאוד לחוץ לקנות צורב חשבתי אולי לחכות קצת עד שיגיע nec 4551 שצורב עם Labelflash . נראה לי שזו פונקציה שיכולה להיות מאוד יעילה ונוחה. גם נראה לי שאני אתבעאס מאוד לקנות ולגלות עוד חודש שה4551 הגיעו ואפשר לקנותו בתוספת קטנה. (גם יכול להיות שמחירי הצורבים ללא Labelflash יצנחו ) האם שווה לחכות? :
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כידוע אחת מחברות ההגנה העיקריות קנתה את הזכויות ל DVD DECRYPTER מה שגורם לבעיות בגיבוי הסרטים שלנו. אז היום ניסיתי לגבות שני סרטים חדשים ולא ממש הצלחתי. הבעיה נפתרה ע"י שימוש ב DVD FAB DECRYPTER החינמית. לידיעתכם http://www.dvdidle.com/free.htm
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה DISK ON Key 512GB חדש וכשחיברתי אותו למחשב ראיתי שהוא FAT אז אתחלתי אותו בNTFS אבל בטעות כיביתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה לאתחל אותו שוב זה לא מצליח ואני גם לא יכול להיכנס אליו מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק לצורב הדיוידי שלי מנסה להעביר לתיקיה ריקה על המחשב! ומקבל לאחר כמה שניות את ההודעה הבאה: אין אפשרות להעתיק את (שם) שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מה אני יכול לעשות?.. תודה מראש לעוזרים אריה!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר הארד דיסק יחסית חדש בעל חיבור sata למחשב ישן ובלוח אם אין חיבור כזה, יש דרך לחבר אותו בכל זאת? מצאתי כבל שמתחבר לכבל חשמל ומשנה את החיבור שלו כדי שיתאים להארד דיסק אבל לכבל sata לא מצאתי כזה דבר... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל מורגש בין SSD Sata עם 1GB ו2GB זיכרון Cache? במידה שבSSD מותקן Windows 10.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה היא כזאת : יש לי כונן נייד (WD 80G) שיש בו 50G פנויים. כל פעם שאני רוצה להעביר אליו מהמחשב איזה קובץ של יותר מג'יגה או שניים או אומר לי שאין מספיק מקום בכונן.... ( אם למשל אני מנסה להעביר קובץ ISO של 5ג'יגה אז אי אפשר - אבל אני יכול להעביר את הקבצים שלו אחד אחד בלי בעיה .. ) הכונן הנייד על FAT32 - ובמחשב על NTFS - יש מצב שיש איזה בעיה אם העברת קבצים גדולים בין השניים ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך דיסק חיצוני 2.5 עם USB3 יש חברות שנותנות 3 שנות אחריות כמו samsung,.transcend אז נתמקד בהם. חשוב לי ביצועים טובים, יש דיסקים כאלו עם 7200RPM ? מה הכי משתלם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
העלתי את המחשב ע"י LINUX BACK TRACK שבמקרה היה לי בבית איזו תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לשחזר קבצים מהארד דיסק שנמחק סתם ככה בטעות דרך לינוקס ? והאם יש דרך יותר טובה ונוחה לשחזר קבצים לא דווקא דרך לינוקס
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, הכונן גיבוי הפסיק לעבוד. הכונן גיבוי מתחבר לרשת. כשמחברים לחשמל, שומעים את הדיסק עובד אך המנורה ה-CASE לא נדלקת. ניסיתי איפוס, לא עובד. הסרתי את הדיסק עצמו מה-CASE וחיברתי בחיבור SATA ישירות למחשב שלי. המחשב זיהה שכונן הותקן, אך במחשב שלי לא הוצג כלום. רק ב-DISK MANAGE הוא הראה אותו כמספר מחיצות אך לא נתן לי לעשות כלום מלבד מחיקת מחיצות (ואני מניח שאחר כך יהיה אפשר ליצור). בשדה של ה-VOLUME לא רשום כלום. המידע חשוב לי מאוד. היש דרך לראות את אותן מחיצות, אולי במערכת הפעלה אחרת ? (לינקוס אולי ?) או באמצעות תוכנה אחרת ? תודה מראש לעוזרים, זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ניתקתי הרד דיסק כדי לחבר אחר ואחרי שאני מחבר שוב צישן אז זה רושם לי BOOTMGR IS MSSING ולא עולה הXP וכשאני מחבר אותו עם הרד דיסק אחר שיש עליו וינדווס אז הוא מציג את הכוננים שעל ההרד דיסק שלא עולה מה עושים כדי שהוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מ-TMS מחשב שהרכבתי, המפרט כולל צורב Samsung SH-S203B, האם אמורה איתו תוכנת צריבה (למשל נרו) או שאני אמור לדאוג לזה בעצמי ? איך זה בדרך כלל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בדיסק 3.5" פנימי, כדיסק חיצוני. יש לי מתאם מ SATA ל power eSATA, שמאפשר חיבור של דיסקים 2.5". http://www.ebay.com/itm/170908163390 האם אפשר לחבר את המתאם הזה לדיסק 3.5” ביחד עם חיבור לספק כוח, למשל כזה ? http://www.dash.co.il/index.php?route=product/product&product_id=2951 או שזה בעייתי שהדיסק יקבל חשמל משני הכבלים ביחד ? או לחילופין, האם אפשר להשתמש רק בחיבור לחשמל מתוך המערכת שבלינק הבא, ביחד עם המתאם שלי ? http://www.link-master.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1395 אני מעדיפה להשתמש במתאם ל eSATA ולא במתאם ל USB2.0 כי הוא מהיר יותר ולא מוגבל ל 2TB. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח שיש בו רק חמישה חיבורי sata Intel DH77KC אני צריך כרטיס הרחבה עם עוד שלוש חיבורים לsata עדיפות גבוהה לאיבורי או קיאספי לזמינות מיידית תודה דובי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה 2 התקני SATA על מחשב מבוסס אנפורס 2 אולטרא 1 צורב LG דגם GH20NS10 2 דיסק קשיח 160 סיגייט אחרי ההתקנה הצריבות נכשלות אחת אחת.חשוב לציין שמקודם היה צורב נק 3550 IDE והוא צרב מצויין. החלפתי כבר 3 תוכנות צריבה נרו 7.8 8.3 מיקרו ואפילו חזרתי אחורה ל6.6 האם זו הגדרה כלשהי בבקר SATA? הלוח הוא אסוס A7N דלוקס. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-