עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gurden,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני די מתלבט בין שני ה-HD's הרבה אנשים שנתנו כל מיני מפרטים הולכים על ה-320 GB 7200 RPM SATA2 16MB Cache - NCQ - Barracuda 7200.10 series ואני חשבתי ללכת על Wd 320gb sata2 16mb YS, מהסיבה הפשוטה שהוא מיועד לעבודה רציפה 24/7... המחשב שלי דולק כל הזמן.. ללא יוצא מן הכלל. חשוב לי מאוד שכל המידע שיש בו יהיה "בטוח" עד כמה שאפשר מתקלות חומרה. כמובן שאם יש הפרש בביצועים, או כל סיבה אחרת לכאן או לכאן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם :]

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום יש לי מקבוק פרו רטינה 13 עם 128GB SSD , רכשתי מ OWC את http://eshop.macsales.com/item/Other%20World%20Computing/SSDAP12K480/ עשיתי התקנה, העברה של הדיסק הישן לחדש עם CCC , ובדקתי מהירות...המהירות המובטחת באתר בכלל לא מתקרבת בתוצאה שקיבלתי בכתיבה אני מקבל 300MB/S וקריאה בטווח של 500+/- , פניתי אליהם והם אמרו לי לעשות ריסט ל PRAM והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, עשיתי את הכל אבל עדיין המהירות נשארה כמו שהיתה...יכול להיות שקיבלתי SSD פגום? הבלייקמאג'יק דיסק לא הכי אמין בעולם נראה לי אבל ניסיתי לבדוק עם AJA SYSTEM ושם הוא לא מזהה לי את ה SSD החדש... עם איזה תוכנה מומלצת למק אפשר לבדוק מהירות SSD? מה ההמלצות שלכם לבדיקת מהירות? הגדרות, פירמוטים וכו'

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by israelsze1,

שלום לכם. יש לי DOK חדש של Kingston 125GB ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS (היה exFAT), ומאז הוא מראה 0KB נפח פנוי. כל נסיון לפרמט מחדש נכשל. איך אפשר להציל את ה DOK? תודה ישראל

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  4. היי לכולם. נעשתה השוואה בין 4 כונני SSD של סמסונג. 2 בחיבור SATA 3 ושניים NVME. להלן התוצאות -

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. יש לי HD חיצוני 3.5 שחיברתי אותו עם מתאם USB למחשב, הוא משמיע רעים אבל לא מזוהה. האם אצליח דרך התוכנה בגרסת הפרו להציל משהו ממנו, אני צריך את המידע שבפנים בלבד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mega1234,

טוב אז קניתי דיסק קשיח חדש למחשב WD1200JB ( 8MB BUFFER,7200RPM( חיברתי , קינפגתי , פירמטתי , יצרתי מחיצות - הכול הלך טוב. הורדתי את התוכנה של data lifguard ואכן לפיה הדיסק תקין . אבל כול פעם שאני מכבה את המחשב הדיסק קשיח משמיע מעיין "תק" כזה ופשוט רציתי לדעת אם זה נורמלי (במיוחד אם לאנשים אחרים שגם יש את אחד הדגמים של WDXXXXJB זה גם קורה) נ.ב. לפי האתר של "ווסטרן" הרעשים הם אכן נורמליים : Normal drive sounds include: Whining noise during drive spin-up Occasional clicks during data access Hard clicks during a head park operation (shutdown or sleep mode)

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום, התקנתי WIN7 64bit (התקנה חדשה לחלוטין) על ה SSD הנ"ל. ACHI מופעל. intel RST הכי מעודכן מותקן. firmware הכי עדכני הגיע כבר עם הכונן. מה לא בסדר בהגדרות שלי? מה לבדוק? איך יכול להיות שביצועי ה- Seq מצויינים אבל ה- 4K על הפנים? למה ה- Read Access Time טוב מאוד אבל ה- Write גרוע? לוח: (P-43 DS3L (SATA 3Gb/s מעבד: E5200 זיכרון: 4GB [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shimon23,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים, ולשים בו שני כוננים SSD NVME (ומעוניין לקנות את הכונן המשני כבר כעת במבצעים באמאזון). כונן אחד מתחבר לכניסת ה-M2 בלוח האם, והאם השני מתחבר דרך מתאם? זה אמור לעבד בצורה תקינה? איזה מתאם מומלץ והאם הוא אמור לתמוך בכל הסוגים של NVME (PCI4 לשם דיוק)?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by masterb,

1. ניסיון חיפוש בפורום, לא עזר :s05: 2. לעניין - יש לי RD עם 40 GB של WD אתמול קיבלתי מחבר הרדיסק נוסף של 20GB גם הוא של WD ונראה חדש ביותר. 3. לא מבין כלום בחומרה אבל בכ"ז פתחתי אחרי מאמץ רב את המארז עפ"י הסבר שקיבלתי חיפשתי אחר הכבל שמחבר מהלוח לRD גיליתי כי ה"חוט" הנ"ל תפוס מצד אחד בהרדיסק ובהמשך בצורב ז"א שאין לי כבל עם חיבור מתאים להרדיסק החדש. :'( 4. שאלותי הם: איך נקרא הכבל הנ"ל ? יש לי מקום (חריץ)פנוי בלוח במקביל לכבל חיבור הנוכחי של ההרדיסק + הצורב, האם אליו לחבר הכבל החדש שאני יקנה/יגנוב ממקום העבודה ? ואז להרדיסק + חיבור לחשמל וזהו ? פעם היה קטע של מאסטר+עבד? (אין ג'אמפר על הרדיסק החדש) האם הWIN XP יזהה לבד הכונן החדש? 5. הוראות (עדיף מפורטות ) הע…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by kfirkb,

אני מחפש לרכוש דיסק-און-קי עם ההצפנה באמצעות סיסמא אבל שתיהיה הכי טובה ובלתי ניתנת לפריצה ו/או שחזור. גודל קטן מצידי אפילו 512MB או 1GB. אשמח לשמוע המלצות.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. את הדיסקט צרבתי באותו כונן, הצריבה טובה כי לצפות בDVD הבייתי אפשרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. ואיזה יתרונות יש לאחד מהם (אני מניח שלSATA כי הוא קצת יותר יקר)

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by naamab,

ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by fire15,

משיהו מכיר תוכנה טובה לצריבת DVD?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Fox46,

??? שלום לכל המבינים בצריבה... קניתי היום צורב חדש : TEAK 40X12X48 , בחרתי ספרייה עם שירים (Mp3), וצרבתי אותה כ- DATA לאחר שהצריבה נסתיימה רציתי לראות מה נצרב ומשום מה איני רואה כלום על הדיסק. תוכנת הצריבה שלי היא Nero 5.5. האם הייתי צריך לעשות מה שנקרא נעילה של הדיסק? אם כן איך אני עושה זאת. נ.ב. חבל שאין כאן פורום מדריכים... זה היה מסייע להרבה חברים ומונע שאלות מיותרות.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128951 איך הוא? יש לי הארדיסק 60 ג'גה דיי ישן 2מגה באפר IDE זה בסדר שאני אוסיף את הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. היי אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח פנימי (3.5 אינץ'), 2 טרה בייט. אמין, מהיר, שקט. אני אקנה אותו או באייבורי או בקיי. אס. פי.

18. היי אנשים עקב הכתבה החדשה באתר על דיסקים של 250GB, החלטתי שיש במחשב שלי מקום להרדיסק חדש שכזה שאלות : 1. הלוח שלי הוא DFI NF4 UD האם הוא תומך ב SATA2 ? אם הוא תומך רק ב SATA1 , זה אומר שאין מצב שאני מחבר דיסק חדש של SATA2, או שאפשר לחבר והוא יעבוד על SATA1 ? 2. כרגע שני ההרדיסקים הנוכחיים שלי הם ATA רגיל אני מניח שיהיה כדאי להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק החדש , כי זה יהיה יותר מהיר, נכון ? באיזו דרך הכי קלה, אפשר אחרי חיבור של הדיסק החדש, להעביר אליו (תמונת דיסק ממש) את הדיסק הישן שלי C במלואו ? (להתקין דיסק SATA2, להעביר אליו את כל התוכן, כולל מערכת הפעלה, ללא התקנות מחדש של שום דבר, ולרוקן את הדיסק הישן) יש שיטה קלה לבצע דבר כזה ? 3. איך המחשב יודע מאיפה לעשות את ה BOOT כ…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by YK24,

היי הייתי שמח לקבל המלצה על דיסק SDD חיצוני שיהווה אלטרנטיבה( לעשות ממנו BOOT) לדיסק הקיים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shimronfio,

היי, קניתי מערכת חדשה לפני כמה ימים והמערכת שלי מותנת על וינדוס 64 ביט. בחנות שהתקינו לי את המחשב פיצלו לי את הכונן ל-2, האם יש דרך לאחד אותם?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

יש לי 840 EVO ולאחרונה המחשב מתחיל לקפוא לפעמים וזה מעצבן... אין לי וירוסים במחשב אבל אני רוצה לבדוק את תקינות הכונן איך אני עושה את זה?

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש צורב מהיר ואמין וכמובן זול, בחיי היו לי 2 צורבים טובים הראשון hp חיצוני כותב 2x קורא 4x זה היה אחד מהצורבים הראשונים שהבאתי מחול שפעם לא ידעו מזה צורבים ,הצורב השני שעדיין נמצא איתי היום yamaha 2100e 40x16x10 צורב מצויין אבל כמובן יקר עלה בעבר בסיבבות ה 1000 שקלים, אבל הצורב הזה התקלל מסיבה לא ידועה לי ואיני יודע מה קרה בהתחלה חשבתי שזה אבק שנכנס לתוך הצורב (כן יכול להיות) אז הכנסתי דיסק ניקוי וזה קצת עזר והתקלה חזרה, אז פתחתי בסופו של דבר את הצורב כמובן בעידנות וניקיתי את העינית ממש בעידנות החזרתי למקומו והכל היה בסדר התחיל לצרוב לי , ופתאום חזרה הבעיה הצורב לא קרא שום דיסקים לא רצה לצרוב אבל כל פעם שאני מוריד אותו מה- SYS הוא כמובן מזהה לי אותו וה…

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. מה ההבדל בין הדגמים השונים, ולא על הנייר ה-32באפר לעומת ה-16, אלא בחיים האמיתיים. רעש, חום, אמינות וביצועים? ומה הייתם ממליצים, תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  25. שלום, מעוניין לצרוב דיסק ולהגן עליו משכפול/שעתוק, יש אפשרות? אשמח לקבל לינקים לתוכנות/הסברים איך לבצע... תודה מראש, יוסי.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.