אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש כונן קשיח 2TB ורציתי לקנות את ה 203WI אבל אמרו לי בחנות שכבר אין אותו כי יצא לו מחליף ה 204UI באותו מחיר. מישהו יודע אם הכונן הזה מומלץ כמו קודמו? או שכדאי לחפש את ה203WI במקום אחר?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 19:49:36 טוב, אני יענה על השאלה של עצמי בשביל כולם, ב silentpcreview מבסוטים ממנו יותר מהקודם בעיקר מבחינת רעש:http://www.silentpcreview.com/article1076-page5.html CONCLUSIONS Samsung EcoGreen F4 2TB The newest EcoGreen is a huge improvement noise-wise over the disappointing F3. Measuring only 13 dBA and 15 dBA at one meter when idle and seeking, respectively, the acoustics of the 2TB F4 at last brings EcoGreen parity with Caviar Green. When it comes t…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר להשיג כזה? אם כן, אשמח לקבל המלצה לחנות או חנות רשת (בארץ או בחו"ל) שמוכרת אותו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
NEC, אחד מיצרני השבבים האיכותיים בשוק, הכריזה כרטיס PCI-E ל USB3. אז שתאלו "למה הוא מטריד אותנו עם הפרט השולי הזה?"... או, אם נקח בחשבון ש USB3 יכול להעביר תיאורטית מידע בקצב של 5Gbps לעומת 480Mbps בלבד ב USB2 נראה שכל מי שהתשמש אי פעם בהתקם חיצוני בחיבור USB (דיסק קשיח, DOK וכו) יוכל בקרוב להעביר מידע כפי עשר יותר מהר! סתם לשם השוואה, נעשתה בדיקה על המוצר שבו העוברו 25 גיגה של מידע ב 70 שניות בלבד לעומת כ 14 דקות ב USB2. אני אישית מאוד מחכה ליציאתם של קופסאות חיצוניות לדיסקים קשיחים בתקן הזה ולשילוב התקן בלוחות האם בתור סטנדרט. המוצר יגיע לחנויות באמצע יוני ויתומחר בכ 15 דולר. http://vr-zone.com/articles/nec-unveils-usb-3.0-pci-express-card/7061.html?doc=7061
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס ויסטה. כל פעם שאני מחבר דיסק קשיח חיצוני הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ככונן נוסף. גודל הדיסק הקשיח 40GB של חברת IBM אבקש את עזרתכם. מפרט המחשב: לוח GIGABYTE דגם GaM68SM-S2 מעבד AMD ATHLON 6000+ 2GB זיכרון DDR2 800MHZ 3 דיסקים קשיחים 1 - 320GB 2- 80GB 3 - 60GB
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741954 האם ההבדל היחד בין שניהם הוא הגודל? השימוש שלי יהיה למשחקים בPS3 אם זה באמת רק הגודל איך יש הפרש מחירים כזה גדול? ואם אפשר בבקשה עוד המלצות לכוננים חיצוניים של 1TB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי כונן חיצוני WD elements וכשאני מחברת אותו לטלוויזיה דרך שקע הUSB בטלוויזיה, היא מזהה שמחובר USB אבל לא את הקבצים שעליו ולא מאפשרת י לראות את הסרטים. לעומת זאת USB רגיל הכל טוב. מה אני יכולה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
500GB לא משנה לי מאיפה לקנות (גם מאמזון) שיהיה משתלם ואיכותי. ללוח GA-Z170M-D3H DDR3 יש המלצות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... אני מחפש לקנות דרך KSP צורב DVD טוב,שיהיה גם במחיר סביר הסתכלתי על רשימת הצורבים שלהם,אבל אין לי מושג בכלל בתחום הצורבים,ולכן גם אני לא יכול לאמוד מה טוב ומה לא... אני מחפש צורב טוב מרשימת הצורבים שלהם,שהמחיר שלו יהיה במקסימום 250 ש"ח... תודה לכל העוזרים... נ.ב-מה ההבדל בין DVD RAM לבין DVD RW?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן 160 ג'יגה , התקנתי עליו מערכת הפעלה XP ובסיום ההתקנה המערכת מזהה רק 40 ג'יגה . למה זה קורה ? ומה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כונן קשיח של חברת MAXTOR 120GB SATA I שקניתי לפני פחות או יותר שנה וחצי בחצי השנה האחרונה אני סובל מבעיה חוזרת, אני עובד זמן קצר על המחשב ואז אני שומע נקישות בכונן הקשיח (טאק, טאק) המחשב נתקע מתחיל את עצמו מחדש ולפעמיים לא מזהה יותר שיש לי קונן קשיח, ולפעמיים הוא פשוט מעלה את חלנות אבל שוב משמיע נקישות כמובן שיש לי עדין אחריות על הכונן הקשיח, ולקחתי אותו למעבדה, הם טוענים שהם הריצו עליו בדיקות ולא מוצאים שום דבר פגום, וכל מה שדרוש לעשות הוא לפרמט את הכונן (FORMAT כולל) זה ממש מרגיז אותי, אני לא מוכן לפרמט את המחשב כול חודש וחצי, חודשיים חברה למה יש לי נקישות בכונן הקשיח, האם הבעיה היא באמת בחלונות, תנו לי קצת הסברים מה אני צריך לעשות??
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אנשי הפורום שלום, ברשותי מחשב נייד של asus מדגם F8VA-C1 בעל חיבור eSATA, עליו מותקנת חלונות ויסטה (32Bit). לאחרונה קניתי דיסק קשיח (2 טרה) ואיתו מארז חיצוני בעל חיבור eSATA. הרכבתי את שניהם, חיברתי ספק כוח חיצוני, חיברתי למחשב(דרך eSATA), מערכת ההפעלה זיהתה את "התרכובת" והתקינה בעצמה דריבר. פירמטתי את הדיסק ואני יכול לכתוב ולקרוא ממנו מידע. עד פה הכל טוב. הבנתי שעל מנת לבצע "ניתוק" מסודר אני אמור לראות בשורת המשימות אייקון הדומה לזה המופיע כאשר רכיב USB מחובר למערכת. אך האייקון הזה לא מופיע. עוד קצת מידע שאולי יכול לעזור: (Chipset: PM45, Southbridge:82801IM (ICH9-M הגשר הנ"ל אמור לתמוך ב- AHCI ולפי בדיקת ההגדרות הלא ממש חד-משמעיות שיש ב-BIOS נראה שפונק' אכן מופעלת. השאלו…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, איזה מהדיסקים בכותרת עדיף מבחינת שקט, מהירות, אמינות ? שניהם עולים בערך 430 ש"ח ולשניהם 16MB זכרון buffer . אני מודע לכך שה seagate הוא 250GB נפח ו 5 שנים אחריות. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=Barracuda_ES_SATA_3.0Gb/s_250-GB_Hard_Drive&vgnextoid=885199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&vgnextchannel=e3d4f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model# לעומת ה western שהוא 320GB נפח ו 3 שנים אחריות. http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 אני מתכנן לקנות 2 דיסקים [מאותו סוג כמובן] ולעשות RAID1 לקבלת שרידות עדיפה לתמונות, מוסיקה, סרטים וכו'... מעבד Q6600 , לוח GA-P35-DQ6 , זכרון 2X1024 80…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חברה לפני כשבוע שלחתי את המחשב לחנות ואמרו לי שיישלחו לי אותו לתיקון ויחזרו אלי כדי לבוא לקחת,היום הוא חזר אלי (אבא שלי החזיר מהחנות) ואני רואה שהחליפו לי הארד דיסק לחברה אחרת,ואמרו לאבא שלי שלא מבין כלום ששמו 250GB יענו זה יותר טוב כי היה לי 200 עכשיו רציתי לשאול אותכם למי שיודע או מכיר את החברה\דגם של ההארד דיסק ואם הוא שווה בכלל משהו? או שללכת לחנות ולדרוש מה שהיה לי או חברה אחרת? (היה לי סמסונג) זה בדיוק מה שקיבלתי: http://www.shopmania.com.au/shop~online-hard-drives~buy-hitachi-deskstar-p7k500-250gb-sata2-8mb-hdp725025gla380~p-1020941.html תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 ובו 3 דיסקים. כל אחד בנפח 256GB. אני עומד לקנות מחשב חדש עם דיסק של 2T. שקלתי לקחת את אחד מהדיסקים הישנים ולהשתמש בו ככונן C בשביל מערכת ההפעלה, במקום לחלק ל 2 פרטישנים את הדיסק הגדול. השאלה שלי היא איך אפשר לדעת האם הדיסק תקין לגמרי ויכול להמשיך לסחוב, או שהוא לקראת סוף חייו. התקנתי את HD Tune והרצתי את הבדיקות על כל הדיסקים. התוצאות היו די דומות. כולם תקינים. בכולם אין שגיאות. המודל הוא WD2500AVJS מצ"ב התוצאות של HD Tune תודה, קובי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב, קראתי את רב ההודעות וגם את הסטיקי. אך לא הצלחתי להגיע לתשובהץ תוכלו לעזור? 1. האם יש הבדל בביצועים בכונן 320GB מול כונן 500GB ? 2. ראיתי שיש הרבה דעות בעניין ביצועים לא מצאתי תשובה החלטית בעניין: האם בהתקנת מחשב חלוקת הדיסק למחיצות משפרת את הביצועים? קצת, הרבה? רב תודות
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות למחוק את הדיסק ב"מחיקה מהירה" או "מחיקה מלאה" עד היום מחקתי את הדיסקים שלי במחיקה מלאה (שלוקחת הרבה יותר זמן) ורציתי לדעת אם יש בזה טעם בכלל.... איזו מחיקה עדיפה? ואיזו מחיקה טובה יותר לדיסקים ובאיזו מחיקה הדיסקים שלי יחזיקו יותר זמן? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי את OCZ Synapse Cache SSD 64GB במכרז באי.ביי באיזה 60$ פשוט הייתה לי תחושה שזה כזה דיל טוב שלא חשבתי מה אני יעשה איתו בידיוק ... חשבתי שאני אתקין עליו ויינדווס ואופיס ואנטי וירוס ועוד כל מיני דברים דחופים , אבל .. רק הויינדווס סתם אותו ... אז מה לעשות איתו , סתם לשים אותו בתור כונן E וכל פעם להתקין עליו משחק אחר ? [אגב, מטרת המחשב היא מישחקים]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
ראיתי שיש שני דגמים אחד שעולה 330$ Western Digital Raptor X WD1500AHFDRTL 150GB ואחד שעולה 230$ Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB מישהו יודע מה גרם לההפרש של 100$?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אמממ... לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה את הצורב כדי לגבות כמה דברים... איזה צורבים מאלה שיש בKSP הוא הכי טוב? קראתי את ת'רד המומלצים אבל מופיע שם רק הLG... דעתכם? המון תודה! נ.ב אם אני משלם באשראי כמה זה עולה שם? כי כל המחירים זה בכסף מזומן...
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כשבוע ויומיים קרוב משפחה מגיע לארץ מארה"ב ואני רוצה שיביא לי צורב DVD. אבל יש כלכך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לבחור, האם מישהו יוכל להמליץ לי על צורה העונה על הצרכים הבאים? -Dual Layer -מהירות סבירה -עד 70-80 דולר מקסימום בארה"ב בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר איזה מאמר לחלוקה נכונה של הדיסק הקשיח? אני מתכוון על חלוקה למחיצות למשל כמה להגדיר למערכת ההפעלה ולאיזה מחיצות כדאי להפריד? למשל סרטים לבד ומוזיקה לבד? או דברים כאלה.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-