עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב אז ליפני כחודש קניתי מחשב כימעט חדש כלומר הכול חוץ מ כ.קול והארד-דיסק וכבר המחשב מתחיל לעשות בעיות כמו תקיעות לאגים איטיות רעשים שבאים מהארד דיסק ודברים שלא צריכים להיות עם מחשב כמו כזה (p-4 2000 + gforce 4 ti 4200 128 ) אז זה יכול להיות שזה עומס של תוכנות על המערכת וכו אבל בכל זאת הבעיה ניראת לי זה בארד-דיסק זה ארד-דיסק של 30ג'יגה ברקודה 2 וחי בערך שנתיים אני רוצה להוסיף גם שאני מוציא אותו רבות ולא פעם נידפק לי הארד-דיסק (בערך 5-6 פעמים ;D) אז אם למישהו יש איזה שהיא דרך לבדוק אם הבעיה היא בארד-דיסק או לא ... ליפני שאני ילך לחנות נ.ב יש לי XP תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by ccc,

איך הוא, טוב? מה דפוק בו ומה טוב בו http://www.westerndigital.com/products/products.asp?DriveID=6 תודה אפ אפשר אז הסבר על כל הקשקושים שיש בפרטים שלו חוץ מה 7200...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אם הוא עולה טיפה יותר אז זה בסדר כי אינ מכיר יבואן ואולי הוא יציע לי מחיר יותר זול

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. אני מחפש CD-ROM הכי איכותי שיש במהירות הכי גבוהה (נראה לי שהכי גבוה זה 56 אבל אמרו לי שאין כל כך הבדל בין 56 ל 52). ולא משנה לי המחיר. אמרו לי ש ACTIMA או CREATIVE יעשו את העבודה הם טובים בכלל?

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. מתחת לכונן יש לי סוויצ'ים כאלה (מטגים) יש לי 8 ברצף (כאלה קטנים) siemens זה כתוב על הסוויצ'ים מה זה עושה? למישהו יש מושג? נ.ב זה כונן ישן יחסית מצאתי אותו במשרד של אבא שלי ואני מעוניין להישתמש בו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ohad,

שלום העם ניתן לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק של 5400 rpm באותו מחשב.ועם ניתן גם לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק במהירויות נמוכות מה 5400 rpm. ותודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by The_Man,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות צורב אבל אני לא חזק בתחום ובכלל לא בענינים בקטעים האלו עכשיו...בגלל זה באתי הנה לבקש את עזרתכם... יש לי תקציב של 600 שקל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by deadelus,

איך לפצל הארד דיסק והאם צריך תוכנה מיוחדת לכך ומטיפה ניתן להוריד אותה ? :-\

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dmitry1980,

I need electronics of Quantum Fireball Plus AS 20.5Gb 7200 rpm hard disk. My drive's board is blown out by a short circuit, but all the information should be OK. I just need the board to recover it or I'll buy such a board if anybody has a one that works. Can anybody help me please? Call me 054-288836 or E-Mail me dmitry1980@mail.ru if you can. Sorry it's in English, I can't write Hebrew on my computer

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. היום נוסף לי כונן קשיח זהה בדיוק לכונן שלי. אני מאוד רוצה לדעת אם כדי לי לעשות Raid0 או riad 1+0. כדי? יש הערכות לגבי המהירות שאני יכול לקבל? יש המלצות לבקר זול? אני מדגיש זול. (250ש"ח גג) ד"א: מדובר על Western Digital WD800JB 80GB את שאר המערכת ניתן לראות במפרט.

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. שלום בקרוב אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש וצימצמתי את המועמדים לשניים הWD 80 גיגה SPECIAL EDITION וה80 גיגה של סיגייט ברקודה 4 אני אישית מעדיף את סיגייט שכבר הוכיחו את עצמם באמינות מה שWD עוד צריכה לעשות שאלתי היא? מה קצב הערבת הנתונים של כל אחד מהארד דרייבים? האם ה8 מגה קאש עד כדי כך משמעותי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קניתי מחשב עם לייטאון 52*24*52. שמעתי מכמה אנשים שלא כדאי להחזיק רק צורב (ללא CD) במחשב, וזאת מחשש לקיצור אורך החיים של הצורב. אני לא נוהג לעשות שימוש מסיבי ב CD, מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by ohad,

??? יש לי מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ עם אבל אין לי כונן דיסקטים כי יש לי בעיה בלוח אם שהוא לא מזהה את הכונן דיסקטים ועכשיו לשאלתי אבא שלי אמר לי שעם אני יתן לא את המחשב שלי והוא צריך את זה לעבודה משרדית בלבד אז הוא יתן לי מהעבודה שלו מחשב בחינם ושאני יבנה את המפרט שלו ועם הם יאשרו את זה אני יקבל את זה אבל הבעייה היא שאבא שלי צריך כונן דיסקטים ולי במחשב אין ואני לא יודע מה לעשות כי אני רוצה את המחשב החדש מהעבודה של אבא שלי ותודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ??? אני חייב את עזרתכם המקצועית אין לי שום מושג איזה הארד דיסק לקנות סיגייט או מקסטור ? אני רוצה לקנות הארד דיסק בנפח 60 גיגה ו7200 סיבובים לדקה אבל לא יכול להחליט איזה מהחברות יותר כדאית ? יש הצעות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by R-E-L,

רציתי לדעת אם מישהו פה השתמש/משתמש במערך RAID בתוכנה ב XP או 2000 ויכול לרשום את ההתנסות שלו וביצועים... תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by MetalB,

הורדתי משחק ISO וישנם 2 קבצים אחד עם סיומת BIN ואחד CUE כיצד אני צורב אותם על דיסק? ???

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  17. נשמע דיי מפתע, למרות ששמעתי שהצורבים שלהם לא משהו. במיוחד עכשיו שהצורב שלי שווק חיים. :'( הנה לינק למה שפורסם באתר של 012: http://www.012.net/updates/Hanukkah/index.asp והנה לינק למפרט הצורב באתר של סמסונג: http://www.samsungelectronics.com/odd/cdrw/sw_248b.html המחיר נשמע מאוד טוב, במיוחד עם התשלומים. השאלה היא האם הצורב הזה שווה משהו? :

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  18. כשמתקינים הארד דיסק חדש, האם צריך רק לפרמט אותו בצורה רגילה או מהירה? פירמוט בצורה רגילה מאט את ההרד דיסק יש לי ניסיון מאוד מר עם זה. עוד שאלה, האם ספק 350W יספיק לשני הארד דיסקים 7200RPM ולשני כוננים? (CD-ROM וצורב) יש לי גם לא מעט מאווררים במארז, שניים בספק, שניים 80MM במארז ועוד שלושה מחוברים למעבד\כ.מסך\צ'יפסט אם זה משנה בכלל כי הם לוקחים כולם מתח מהלוח אם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי במחשב כמה כבלים כאלה קטנים סטנדרטיים שמתחברים לכל מקום ונותנים חשמל עכשיו יש לי כמה אבל אין לי אף אחד פנוי ואני רוצה לקנות צורב אז מה לעשות - 1) יש מפצל? 2) להחליף את הסידי עם הצורב ויהיה לי רק צורב? ואז כדי לצרוב דיסקים אני יעביר את הדיסק לתקיה ואז אני יצרוב מהתיקיה לדיסק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה דעתכם עליו? כמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  22. קוויתי שזה אפשרי בדרך דוס, אבל מסתבר שלא. איך אני עושה את הפעולה הזאת בעזרת תוככנה בחלונות? איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  23. Started by -swap-,

יש לי גג 900 שקל לבזבז על צורב איזה צורב כדאי לקנות משהו אמין וטוב למה קניתי צורב PLEXTOR לא מזמן והוא נדפק ממש מהר ברצוני לקנות צורב משהו כמו שיצרוב על 48..

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by omri_ro,

איפה ניתן לרכוש בארץ הארדיסקים עם חיבור SERIAL ATA?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ohad,

שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים