אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
DOK מפורמט אפשר לשחזר ממנו מידע? יש דרך גם אם היא תעלה המון?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של חברת iOmega, כאשר הכונן מחובר נורת ההדלקה פועלת, אך המחשב לא מצליח לזהות (ניסיתי בכמה מחשבים) ושאלתי אליכם: מכירים מעבדה טובה (זולה בעדיפות) שתוכל לשחזר לי את המידע? אם יש מישהו שכבר שיחזר ובא לו לפרט לי קצת אשמח!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קודם כל - שאלתי את אותה השאלה בפורום Windows,אבל לא קיבלתי אף תשובה כבר יותר משלושה ימים. אז חשבתי, במיוחד כשיש סבירות גבוהה שמשהו בדיסק לא תקין, וכי אני מכיר קצת את הפורום הזה ויודע שיש כאן תותחים,לשאול שוב כאן. בתמצית - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. אני גם רוצה לבדוק את הדיסק כדי לדעת אם הוא תקין.ראיתי בסטיקי כמה וכמה תוכנות,ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ יותר או מתאים יותר לבדיקת מה שעשיתי, כי ממש לא בא לי לעשות עוד טעויות קריטיות שאולי יהרסו עוד יותר את הסיכוי שלי לשחזור למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכ…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לבת דודה שלי קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ. כשהיא מדליקה אותו יש לה הודעת שגיאה והיא לא מגיעה למערכת הפעלה. מאחר והיא סטודנטית הדבר האחרון שהיא רוצה זה לפרמט ולאבד את כל החומר המאוד חשוב שיש לה שם. הסתכלתי בסטיקי על תוכנות לשחזור מידע , ראיתי המלצה על R-STUDIO. יש לי את התוכנה אבל האם יש לה שימוש כלשהו כל עוד לא מגיעים למערכת הפעלה? אשמח לעזרה מה ניתן לעשות במצב שבו המחשב לא מגיע למערכת הפעלה ואיך לשחזר את המידע בצורה הטובה ביותר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב פירמוט של דיסק קשיח אבד לי מידע די נחוץ שהיה עליו, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיחזור מידע? עדיפות לתוכנה חינמית, ולינקים מצורפים. תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם זה אפשרי ע"י אמצעים ביתיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, ברשותי D.O.K מסוג Sandisk Cruzer micro 8GB אתמול באופן פתאומי הוא קרס אני לא מצליח לגשת לקבצים וכאשר אני מנסה לגשת אליו ווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו מבדיקה עולה כמערכת הקבצים בכונן משום מה מוגדרת כ RAW. מבדיקה עם DiskTest ותוכנות אחרות עולה הרושם כי המחיצה של U3 software היא המחיצה שנדפקה ולא המחיצה של המידע. האם יש דרך כלשהי לגשת ישירות למחיצה של המידע? האם יש דרך אחרת לשחזר את המידע? ניסת להתקין את ה U3 Software מחדש באמצעות הלינק הבא http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/240 אבל התהליך נתקע לקראת סופו וגם לאחר שש שעות הוא לא הסתיים? איזשהו רעיון כיצד להציל את המידע שהיה על ה D.O.K יש לי שם עבודה להגשה לעוד כמה ימים ולא בא לי לעשות אותה מחדש תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום , ברשותי micro sd סנדיסק בפלאפון 16 גיגה חיברתי למחשב כלשהו במהלך טיול ונדפק לי הכרטיס אני לא רואה את הקבצים שבו אבל אני רואה שהכרטיס מלא מה אפשר לעשות כדי לשחזר? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק שנדפק, ולקחתי אותו למיטסי (MiTsi), שזו חברת שחזור מידע, שם נתנו לי הצעת מחיר של 2135 ש"ח, וגם בנוסף לזה אני צריך להשיג אלקטרוניקה מקורית בשביל הדיסק הזה, כי הם לא יכולים להשיג, מה שאומר שבטח אני אצטרך לחפש הארד דיסק כמו זה שלי ב-EBAY ולשלם עליו עוד הרבה כסף. הסכומים האלה ממש מוגזמים ואני לא ממש יכול לעמוד בהם... מצד שני המידע על הדיסק הזה חשוב לי... יש אולי חברה אחרת לשחזור מידע שהמחיר בה יהיה משמעותית יותר נמוך (משהו בסביבות 1000+ ש"ח), או שבכל חברה של שחזור מידע ירצו סכום כמו או קצת פחות ממיטסי?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר הביא לי היום את ה-HD החיצוני שלו שהפסיק לעבוד. מדובר ב WD mybook premium 320GB- חיבור USB. המחשב שלו הפסיק פתאום לזהות את הHD. המכשיר עדיין באחריות וגם בחנות ממנה הוא נקנה הסכימו להחליף אותו. העניין הוא שיש לו שם כמה קבצים שהוא צריך. אצלי במחשב הHD מזוהה נכון אבל לא ניתן לגשת אליו באמצעים רגילים(ב Disk management הוא מזוהה ללא FAT/NTFS). ניסיתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה שנקראת MediaRescue Pro. התוכנה זיהתה את הקבצים ואף ביצעה שיחזור לHD המקומי שלי. העניין הוא ש95% מהקבצים לא נפתחים- קובץ תמונה למשל-השם נכון, הגודל נכון אבל בהקלקה אני מקבל No preview available. כנ"ל עם קבצי וורד וכו. שחזרתי משהו כמו 10000 קבצים ולא נראה לי הגיוני שחלק כל כך גדול בHD נהר…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד עם דיסק פגוע (הבדיקות בBIOS נתנו ERROR מוחלט- Replace your HardDrive) הוצאתי את הHDD וחיברתי למחשב שלי בעזרת מתאם. בדרך כלל ניתן לקרוא את הקבצים, אבל במקרה הזה הווינדוס חושב המון ואז מראה לי שיש כונן מחובר, אבל הוא לא קורא את הקבצים, ולא מראה תכולה וכו'. התוכנות של EaSeus או נתקעות או לא מזהות את הכונן. לינוקס לא מצליח לעגן אותו. מה השלב הבא? אם יש בכלל? ראיתי שאפשר להחליף צ'יפ. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף שרציתי להוציא ממנו את החומר ולפרמט אותו מאוחר יותר, מערכת ההפעלה זיהתה אותו אך היה כתוב במנהל הדיסקים שהוא במצב Offline וקפצה לי הודעה לבצע לו initialize ל mbr או gpt, בטעות לחצתי לו לאתחל את ה MBR ועכשיו אני לא רואה יותר את המחיצות והמידע שלי נעלם. השאלה היא האם במצב הזה ניתן לשחזר את המידע מבלי לשלוח את הדיסק לחברת שחזור מידע? האם ישנן תוכנות שיודעות לגשת לכונן ולשחזר את הקבצים גם לאחר אתחול שגוי של ה MBR? כל זה התחיל לאחר שרציתי לעזור לחבר שמערכת ההפעלה לא עלתה אצלו, הופיע הלוגו של חלונות ואז ישירות זה היה מגיע למצב של startup repair וביצעתי כל מיני פקודות באתר של מיקרוסופט, משם התחיל הבלאגן. אשמח לעזרה כמה שיותר מהר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 160 גיגה. תקין ב 100% חיבור SATA אם זה רלוונטי. עכשיו הוא מחולק ל 2 מחיצות מחיצה ראשית C 35 גיגה מחיצה שנייה D כול השאר מלפני שלוש שנים עשיתי התקנה בעסק למחשב וכאשר סיימתי ההתקנה על שלל התוכנות של העסק וכו עשיתי גואוסט לכונן C שיושב על כונן D השבוע הייתי צריך לשחזר את כונן C על ידי הגואוסט שישב בכונן D מליפני שלוש שנים (כי לא רציתי להתקין מחדש הכול ולקרוא לכול בעלי התוכנות מחדש שיבואו להתקין) אז ליפני שעשיתי את השחזור עשיתי גואוסט לכונן C כדי לישמור על החומר במידה ויהיה איזה קובץ ששכחתי לשמור. עשיתי גיבוי כפול של כונן C (פעמיים עשיתי לו גואוסט על 2 הרדיסקים שונים) כדי להיות סגור שבמידת הצורך יהיה לי החומר ולא יהיו בעיות! בגלל שעשיתי לו גיבוי (GHOST) פעמיים…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של Seagate בחיבור רשת. יש לי גישה למחיצות שעל הדיסק אבל מישהו מחק ממנו קבצים רבים בטעות. האם אתם מכירים תוכנה טובה לשחזור מכונן רשת חיצוני? תודה רבה. אולי יש אפשרות כזו ב GetDataBack? תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד-דיסקים חיצוניים. WD My passport שניהם בצבע שחור, ובטעות עשיתי פורמט מלא לאחד הלא נכון יש אפשרות לשחזר את זה? (מצידי אפילו במעבדה)
-
- 11 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים העברתי קבצים מכרטיס זיכרון MMC שעל הפלאפון להרדיסק (כונן C) פירמטתי את כונן C והתקנתי ווינדוס ושכחתי לגבות את התיקיה את הקבצים מחקתי מהכרטיס בפלאפון יש סיכוי לשחזר את הקבצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מצלמה FinePix J20 של פוגי ואיתה כרטיס זיכרון מסוג SDHC 4GB Transcend לאחר שההורים שלי נסעו הם צילמו תמונות סטילס ותמונות וידאו משום מה הקבצי סטילס הועברו בהצלחה לכונן אולם 2 קבצי וידאו עיקריים לא הועברו קובץ אחד מהם נמחק מהכרטיס זיכרון ולא הצליח להעביר אותו למרות שמהמצלמה היה אפשר לנגנו הקובץ השני נשאר במצלמה בלי אפשרות להעבירו אבל גם ניתן לנגן אותו מהמצלמה רציתי לשחזר את הקובץ הנוסף כמו שאני משחזר לעיתים רחוקות מ- HDD אבל לא הצלחתי למצוא את הכרטיס זיכרון (שמופעל מהמצלמה) בתוכנת שנועדו לשיחזור קבצים זאת למרות שבמערכת הפעלה כן זיהתה את הכרטיס רציתי לדעת איזה תוכנה תוכל לעזור לי לשחזר את המידע האבוד?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום חברים ,אני בבעיה. עקב נפילת חשמל שקרתה בביתי הכונן החיצוני שלי יותר לא מזוהה ע"י המחשב,מדובר בכונן של MAXTOR חצי טרה אם זה משנה. הגדלתי ופירקתי אותו לחלוטין בשביל לנסות לחבר אותו דרך SATA ולא USB כמו שהוא מגיע אך הדבר לא הועיל. אני יוסיף ויאמר שיש לי בלוח אם 4 חיבורי SATA צמודים ושניים מהם תפוסים (כונן ראשי ועוד אחד נוסף של 2 טרה) כך שניסיתי לחבר את זה הוא היה השלישי . מאוד חשוב לי לשחזר את המידע שנמצא שם ואשמח לעזרתם אם יש טיפ כלשהו שנראה לכם שיכול לעזור אני אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לנו בבית כונן כזה של 500GB. לפני כמה שבועות הוא שבק חיים. המעבדה שאבא שלי הלך אליה רצתה 5000 ש"ח בשביל לשחזר את המידע שהיה על הכונן הזה. זה מחיר סביר או שמדובר פה בהגזמה פרועה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הלפטופ שלי הלך ואני רוצה לשחזר מידע מהכונן הקשיח שאותו פירקתי. יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לחבר את ההארדיסק בusb למחשב אחר (צירפתי תמונה של הכונן)?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. אני מעוניין לבצע את המשימה המורכבת שבכותרת ואני זקוק להכוונה ??? מדובר בכונן WD 160GB שקרס. ראש הקריאה/כתיבה נדפק ואין אפשרות לגשת למידע. בחברת שחזור מידע רצו, תחזיקו חזק - 6400 ש"ח לשחזור. ממש דמי כיס הא? בכל מקרה החלטתי שאנסה לבצע את התיקון לבד. הבנתי שיש אפשרות להעביר את הפלטות מהכונן לכונן זהה אחר או להחליף את ראשי הקריאה/כתיבה בכונן עצמו.. אין לי אמנם "חדר נקי" אבל אני מוכן לקחת את הסיכון כי אין לי מה להפסיד. יש איזה מדריך שיכול לעזור בנושא?
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם שתי מחיצות c ו d ומחיצת שחזור נתונים של היצרן. הכל על xp . רציתי לפרמט את c ובשלב הגדרת המחיצות עם הדיסק של XP עקב טעות לא שלא ברורה לי לחלוטין נמחקו כל המחיצות ומופיע רק c כ unallocated. על d יש לי מידע ממש חשוב .כמובן שעדיין לא בוצע פורמט על אף מחיצה וכאשר נכנסתי עם acronis המחיצות עדיין מוגדרות ובמצב של unformated . ז"א שהמידע עדיין שם ואני רק צריך תוכנה שתחלץ את המידע או שתשחזר את המחיצה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
נמחקה לי תקיית תמונות מהדסקטופ בטעות, ומחקתי אותה בעזרת shift+delete, עכשיו השאלה שלי היא אם יש איזושהיא דרך לשחזר את המידע שנמחק. אנא ענו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-