עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. רציתי בבקשה לדעת איך ניתן להציג את שורת הסטטוס של גודל הדיסק ב NERO v6.6.0.3 במידות של DVD ולא של CD רגיל? תודה :-) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by asvg,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 500 גיגה שבטעות מחקתי ממנו מידע מאוד חשוב , אני יודע שיש חברות שמשחזרות מידע, השאלה אם אני אנסה לשחזר מידע מהדיסק עם תוכנות מקצועיות בבית כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY ואם לא אצליח וארצה אחר-כך לקחת את הדיסק לחברת שיחזור מידע הפעולה שעשיתי עם התוכנה בבית מקלקלת משהו ,אני הרי לא כותב לדיסק כלום רק מנסה לשחזר מידע ,זה יכול להכביד על החברה אחר כך לנסות לשחזר מידע מהדיסק אם אני לא הצלחתי ? תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by הנווד,

יש לי דיסק חיצוני של סיגייט 1T. לפני כמה ימים הוא עשה כמה רעשים, ניתקתי וחיברתי שוב לחשמל ומאז הוא הפסיק להיות מזוהה במערכת. הפעלתי תוכנה שתסרוק ותשחזר את כל הקבצים, ולמזלי הכל שוחזר במלואו, אך אין לי כרגע דיסק באותו נפח להעביר אליו את כל החומר. כלומר הדיסק תקין מכנית, ואפילו כנראה לוגית (יחסית), השאלה היא האם ניתן לשחזר את ה- mbr שלו. לצערי אין לי גיבוי של ה- mbr המקורי. שחזור כזה פשוט יסיים את כל העניין תוך דקה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  4. Started by nesber,

בזמן התקנת ווינדוס, בטעות מחקתי את הpartition של אחד משני הדיסקים שהיו מותקנים אצלי במחשב.עכשיו המידע מופיע כRAW בווינדוס xp . לא פירמטתי מחדש אבל אין שום partition. הדיסק מכיל המון מידע חשוב. מחפירה באינטרט ראיתי שיש הרבה תוכנות שעושות את השחזור הזה, אבל כולן מצריכות תשלום. המידע מאד חשוב ואין לי בעיה לשלם, אבל לפני שאני עושה את זה, אני רוצה המלצה לתוכנה ספציפית, כי אין לי מושג מה ההבדל ביניהן. כמו כן, מין הסתם אעדיף תוכנה חינמית אם היא עושה בדיוק את אותה עבודה, אבל אם התוכנות הרציניות היחידות הן לא חופשיות- אשלם. חוץ מזה יש לי עוד שאלה: האם התוכנות האלה מזהות את הקבצים בדיוק באותה צורה כפי שהם היו על הדיסק לפני הבעיה, או שהמידע יימצא ללא השמות המקוריים, ולא בהכרח בתוך …

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by ross,

יש לי שני דיסקים (samsung F3 103sj) ב RAID 0 עם לוח אם של אינטל H67 (מחוברים דרך SATA 3). אני מחליף בקרוב את הלוח ללוח תקין, איך אני משחזר את ה RAID בלוח החדש.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. Started by erezalster,

שלום לכולם. היה לי קצר במחשב ולאחר שהלדקתי אותו מחדש ראיתי שהדיסק הקשיח מזוהה על ידי הBIOS אבל הWindows לא עולה. לצערי לא היו לי גיבויים וכל חיי נמצאים שם (תמונות וכו'). התקנתי Windows על גבי דיסק קשיח ישן וראיתי שהדיסק הקשיח שלי מופיע מDisk Management כUnllocated. הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות. כיצד אני יכול לשחזר את המידע? אני מוכן לשלם כסף עבור זה, שמעתי שיש חברות שמתמחות בנושא. מקרה זה הוביל אותי להחלטה שאני חייב למצוא פתרון גיבויים טוב יותר. אני כרגע מתלבט בין לקנות שני דיסקים קשיחים של חצי טרה כל אחד ולחבר אותם למחשב על ידי RAID 0 או לקנות שרת קבצים יעודי. אני מעדיף ללכת על הכיוון של השרת קבצים אבל אני לא רוצה לשלם פי שתיים..... האם מישהו מכיר שרת Storage שאפשר לקנות …

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  7. http://tech.yahoo.com/news/ap/20080510/ap_on_hi_te/shuttle_recovered_data_9 עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. של איזה חברה היה הדיסק? 2. האם מערכת הפעלה DOS עולה על כל האחרות מבחינת בטחון נתונים?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by lizer2121,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני שפתאום הפך להיות מוגדר כלא הוקצה למרות שהיה עליו מידע והוא עבד טוב. חיברתי אותו ישירות למחשב לא דרך USB, וניסיתי להפעיל עליו תוכנות לשחזור מחיצה או שחזור מידע כמו EaseUs, Mini tool power recovery, Acronis ולכולם לוקח המון זמן לזהות אותו ולנסות לשחזר וכולם לא מצליחות למצוא או לשחזר שום דבר. מה עושים במקרה זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  9. Started by omri55,

שלום. י שלי כונן WD 500 גיגה אני מצליח להכנס אליו ולראות את התיקיות אבל כאשר אני נכנס לאחת התיקיות הוא פשוט נתקע. אם זה סתם תמונה שלא בתוך תיקיה אז הוא כן מצליח אבל לכל התיקיות הוא פשוט לא מצליח להכנס יש לי שם מן אשף שחזור מתקדם בתוך הכונן אבל גם שם זה נתקע האם יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by EpoXi,

שלום. רציתי לשאול אם שחזור הארד דיסק חיצוני מתבצע באותה צורה כמו הארד דיסק רגיל? אפילו שהוא מחובר ב USB? מה שקרה הוא שפרמטתי בטעות את ההארד דיסק החיצוני בעת פרמוט המחשב. איזה תוכנה תוכל לשחזר את המידע? ראיתי כל מיני תוכנות בסטיקי אבל איזה תוכנה הכי יעילה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by atomic rooster,

אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by itziks123,

ברשותי מחשב נייד, לפני מספר ימים נדפק לי ההארדיסק - כאשר המחשב עולה הוא מציג הודעה שחסר קובץ hal.dll , ניסיתי עם מספר מדריכים לתקן את הבעיה אבל התברר ששום דבר לא עוזר וההארדיסק פגום. כמו כן, ניסיתי לחבר את ההארדסיק כ-slave במחשב אחר, והוא לא העלה אותו. על ההארדיסקים קבצים חשובים מאוד (לא מגובים לצערי), מה הסיכוי שניתן לשחזר את הקבצים במעבדה או אופציה אחרת?? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hai555,

הי שלום יש לי שאלה בזמן התקנת ווינדוס 10 בלוח בקרה של ההתקנה בטעות פירמטתי את ההרד דיסק המשני שלי שהיה עליו המון חומר של שנים לא הרד דיסק של הווינדוס עצמו האם אפשר לשחזור ? פשוט יש לי שם המון חומר חשוב מאוד מאוד האם יש דרך או מישהו מכיר חברה אבל באמת איכותית שיכולה לסייע לשחזר . ? תודה לכל מענה

14. Started by e-d-a,

שלום יש לי כונן 2.5 מסוג Hitachi (תמונה מצורפת) הנתונים הרלוונטים של הכונן מסומנים במלבן שחור. מצאתי כל מיני כוננים עם נתונים דומים בEbay אך הנתון של הP/N ולפעמים הMLC שונים. כגון שני אלו (ויש עוד המון) http://www.ebay.com/itm/HITACHI-320GB-HTS545032B9A300-PN-0A74423-MLC-DA2831-SATA-2-5-Hard-Drive-/160975472707?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item257ae2c843 http://www.ebay.com/itm/Hitachi-Travelstar-5K500-B-HTS545032B9A300-320-GB-Internal-5400-RPM-2-5-/171042473222?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item27d2ed0506 השאלה שלי אם אלו יכולים להתאים לחלץ את החומר מבחינת התאמה של הPCB? והנתון היחידי שחשוב באמת הוא הHTS? תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  15. היי, לפני כמה חודשים כתבתי פה הודעה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453368.0). ניסיתי עם המתאם USB לחבר את הכונן ככונן חיצוני אך ללא הצלחה. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים חברה כלשהי שהיא טובה ומוכרת והמחירים סבירים. כי אני לא מבין בזה וחיפוש בגוגל לא עוזר לי כי אני לא יודע מי באמת חברה שאפשר לסמוך. יש למישהו מושג על המחירים ? יש לי כונן בנפח 250 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו). פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו. הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eladdeutch890,

כרטיס זיכרון MicroSD לא מזוהה. לא ב-Gopro, לא במחשב ולא בקורא הכרטיסים. יש לי שם מידע יקר של תמונות וסרטונים מירח הדבש שלי. מה אפשר לעשות כדי לשחזר את המידע?

18. Started by kebibas,

שלום, יש לי כרטיס זיכרון שליווה אותי בטיול בדרום אמריקה... לקראת סופו קיבלנו איזה וירוס או משהו, והוא העלים את התמונות... היה אפשר לראות לראות את התמונות במצלמה אך כשהיינו מחברים את הכרטיס למחשב לא היה ניתן לראותם. זה היה מראה כרטיס ריק אך במאפיינים היה מראה שחצי מהכרטיס אינו פנוי... הלכנו למישהו שהמליצו לנו ללכת אליו לבדיקה של הכרטיס, והוא התחיל לשחזר לנו את התמונות. בסוף התהליך ראו את התמונות בתיקיה אך לא יכולנו לפתוח אותם... חלק מהתמונות לא רואים בכלל ובחלק רואים רק חלקים מהתמונה. מישהו יודע מה עושים ואיך פותרים את העניין הזה? או איזה מקום שיכול לשחזר את התמונות ולנקות את הכרטיס? התמונות האלה ממש חשובות! אני ממש אודה למי שיצליח לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by RayZ,

שמעתי שישנה דרך להחזיר קבצים שנמחקו לאחר פרמוט, מישהו יודע על זה? יכול לספר לי קצת איך זה עובד והכי חשוב- איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by avr132,

שלום לכולם ביקשתי בעבר עזרה וביקשתם תמונה אז העלתי תמונה פשוט ננעל הדיון הקודם אז ככה נשרף לי צי'פ בפאנל האחורי של הארדיסק והשאלה הייתה אם אביא את אותו הארדיסק בדיוק ואחליף את הפנאל האים זה יעבוד ?? למרות שאני מאמין שאין סזיבה שלא

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by MoMo-P,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

היי, אני מחפש תוכנה אמינה לשחזור מחיצות תקולות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by דניאל99,

היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by pringles,

איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by inori,

ידוע לי שיש כבר תגובות בנושא אבל לא בדיוק מענה בשבילי ואשמח לתגובות הדיסק שבק חיים לדעתי לוגית (maxtor s.ata 120gb) התקנתי ע"ג דיסק רגיל תכנת הפעלה ואנטי וירוס וחיברתי את הדיסק המושבת כ- slave המחשב זיהה אותו אך לא מאפשר כלום (בניהול דיסקים מאפשר רק מחיקה) אמנם חשוב לי המידע אבל אין לי ממש את היכולת לשלם 200$ לחברות האם יש תוכנות שיכולות לעזור בבקשה דחוף לי

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים