עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי קניתי צורב NEC ואני לא מצליח לצרוב דיסק DVD נותן הודעת שגיאה NO seek complete הצורב יושב לבד בתור master וההארדיסק לבד בתור master הצלחתי לצרוב דיסק רגיל nero 6.6.0.16 בבקשה ממש דחוף...

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  2. קבלו אותם (וחכו לעדכוני קושחה ) http://www.cdfreaks.com/article/286/1 http://www.cdfreaks.com/article/292/1 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=18307 ואת ה DATARIUS http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=18307&PageId=1

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by STi,

היי, קניתי דיסק חדש של 1tb של WD הרצתי בדיקה עליו באמצעות mhdd והתוצאה הראתה 8 התראות warning שזה בעצם זמן גישה קטן מ-500ms אם אני מבין נכון, ניגשתי והחלפתי את הדיסק לחדש, שוב הרצתי את הבדיקה.. ו.. אותה התוצאה מה לעשות? להחליף שוב? זה נורמלי? הדיסק נרכש מksp, מדובר על דיסק WD caviar blue 1tb 64mb wd10ezex מצרף תמונות של תוצאות הבדיקות(כל תמונה של דיסק אחר) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by omery000,

אני שוקל אם לגבות את הכונן קשיח שלי (WD 1TB) ורציתי לדעת מה מומלץ יותר, לגבות את הכונן בענן דרך האינטרנט או לגבות אותו בכונן פיזי פנימי במחשב. לשם השוואה כונן פיזי עולה בערך 350 ש"ח וגיבוי לשנה ללא הגבלה ב-JustCluod עולה 130 ש"ח. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות את המארז Antec MX-1 טלפנתי לכמה חניות בארץ ואין להם אותו במלאי וגם אין אפשרות להזמין מישהו מכיר חנות בארץ שיש אותו במלאי או חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לישראל שיש להם את המארז ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BigBandJoe,

לפני שאני אגש לשאלה אז holy אפשר להסביר שמה שעשיתי זה לא בסדר (מצטער אני חדש בעניין הזה של פורומים) אבל למה לסגור את הנושא? לפחות היית עונה לי על השאלה :-\ אני יודע שהייתי צריך לקרוא את חוקי הפורום אבל אני בטוח שגם אתה לא תמיד קורא את כל האותיות הקטנות לפני שאתה מתקין תוכנה חדשה או חותם על איזה מסמך עכשיו לשאלה: לפני מספר ימים כשפתחתי את המחשב עלה הישום SCANDISK ועשה את הבדיקה המלאה! הופיעה לי שהמחשב לא הצליח לקרוא את המידע בשתי CLUSTER שונים אבל הצליח לתקן את המידע. לאחר מכן הרצתי שוב SCANDISK מהיר וקיבלתי שיש 8,192 ביטים פגומים בכונן C (הדיסק מחולק לארבע מחיצות). יתר המחיצות תקינות! היום הורדתי (בהמלצתו של החבר ron26) מהאתר של WD את התוכנה DLG Diagnostic V5…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by shmoolik_y,

שלומלום אנשים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני של 500GB ורציתי לשמוע אם למישהו יש המלצות או הארות לגבי הסוגים שיש כרגע בשוק. בגדול המטרות (כפי שבוודאי כבר תארתם לעצמכם... ) הן גיבוי מידע חשוב (כגון מסמכים, תמונות ומדיה כללית). כמובן שבנוסף אני מתכוון לגבות את הדברים החשובים באמת על מדיות דיגיטליות. הכונן ישמש כנראה גם לאחסון סרטים. החיבור חייב להיות USB2. תקציב - איזור ה- 700-800 ש"ח חיפשתי קצת ומצאתי את זה: http://www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001168.pdf מה אתם חושבים? תודה, שמוליק

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. היי, הדיסק קשיח (מערכת) פתאום לא מזוהה בביוס ודיסק נוסף שיש לי מזוהה. החלפתי כבל SATA ושקע בלוח אם עם הדיסק השני ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה בעניין. אם אין מה לעשות האם ניתן להחליף חלקים בין שני הדיסקים (תמונה מצורפת) כדי להוציא את החומר? זאת אומרת האם ניתן לדוגמא להוציא את הדיסק הפנימי מתוך המארז שלו ולהכניס לשני? הדיסקים נראים דומים אבל קיבולת שונה. אשמח לכל עזרה, יש לי חומר לא מגובה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by henb19,

בשבועות האחרונים המחשב התחיל להתקע הרבה. קצב העברת הנתונים ניהיה איטי מאוד, צריבת דיסקים לוקחת שעות. אז החלטתי לפרמט (פורמט מלא) - לא עזר. בכל מקרה, הרצתי את הכלי Data Lifeguard Diagnostic for Windows של חברת Western Digital, ואלה היו התוצאות: Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD5000AAKS-65YGA0 Unit Serial Number: ****** Firmware Number: 12.01C02 Capacity: 500.11 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 08-Too many bad sectors detected. Test Time: 06:07:13, September 02, 2009 לאחר מכן הורדתי את הכלי HD Tune ואלה היו התוצאות: Benchmark: Error Scan במצב Quick Scan (אני מבצע סריקה רגילה עכשיו - עברו שעתיים והוא רק בשורה השלישית)…

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by Bagheera,

עכשיו כשקיבלתי את הכונן החלטתי לפרסם מספר באנצים קטנים, כמה תמונות ומיני ביקורת. WD Raptor X 150GB Hard Drive - WD1500AHFD הכונן מגיע בשקית אנטיסטטית כאשר הכונן נמצא בתוך נרתיק עשוי פוליאסטר שמזכיר לי את ימי הגולות המאושרים. הנרתיק בוא מגיע הכונן, עכשיו איפה הגולות שלי. כל זה טוב ויפה אך גולת הכותרת היא הכונן עצמו שכן הוא מצויד בחלון! כמובן שישנו דגם זול יותר ללא חלון ועם MTBF יותר גבוה. (הכונן הזול עדיף במקרה זה אבל בכל זאת איך נוכל לוותר על חלון? OMG WOOT!11!1!! ;D). כונן עם החלון, חבל ש-WD לא הצליחו להכניס לדים פנימה. הכונן המדובר משתמש בממשק SATA I וכרגיל עם כונני הSATA של WD הוא מגיע עם חיבור חשמל למולקס ולמחבר חשמל של SATA.…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שמעו אני קונה מחשב אוטוטו ואני רוצה להעביר את כל המסמכים השירים ומה שאני צריך מההארדיסק הישן אל החדש איך אני עושה את זה אם אין לי צורב?

12. Started by marlboro,

דיסק שלא היה בשמש, היה שמור בתוך קופסא, יש בו משהו שצרבו לי השתמשתי בו פעם אחת, עכשיו רציתי להקליט משם משהו, ולא מצליח לי....

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by Raanan30,

היי. קניתי שלשום מחשב "משני" פשוט ביותר מכאן - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3479&CatCode= אני רוצה לחבר הארד דיסק ישן ממחשב אחר ככונן משני נוסף, במקום להעתיק את כל הקבצים שיש עליו אל ההארד דיסק החדש. החיבור שלו הוא כאמור IDE ובמחשב יש רק כניסות SATA. קניתי מ KSP את ממיר כלשהו - http://ksp.co.il/?uin=5269 אני מחבר את הצד של חיבור ה IDE אל ההארד דיסק הישן, ונותן להארד דיסק חשמל, בצד השני של הממיר יש שתי כניסות SATA וחיבור קטן לכוח (חשמל לממיר עצמו). חיברתי כבל SATA מהממיר אל לוח אם ולא עובד. לא ברור לי למה יש שתי יציאות (אשמח אם מישהו יסביר), אבל ניסיתי את שתיהן ושום דבר. ההארד דיסק הישן נדלק, אני שומע ומרגיש אותו עובד, הנורה על הממיר עצמו נדלקת כאינדיקצ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הכל בכותרת, כרגע מה שמצאתי זה רק WDG1NC10000וWestern Digital http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703715 יש בכלל עוד אופציות ששוות משהו? כי אני לא ממש מוצא... אני די סגור על משהו שיהיה עצמאי ברשת, אבל אם יש משהו כדאי ומספיק זול עם eSata וגם USB אז אולי אני אקח. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. יש לי דיסק קשיח שאני לא בטוח אם הוא פגום או לא ואני מעוניין להוסיף אותו למערכת שלי (במקרה והוא תקין כמובן) אם אני מחבר אותו לבד (בלי הדיסק הישן) ומתברר שהוא פגום הוא יכול לגרום נזק לרכיבים אחרים? תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by supercars,

שלום, קיבלתי דיסק און קי, ולאחר שאני מחבר אותו מתחילה לרוץ תכנית מוסיימת. כיצד ניתן לבטל אותה ? ניסיתי למחוק את הקובץ Autorun עצמו אבל הוא לקריאה בלבד. עזרה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by idan003,

יש לי שאלה יש לי וינדוס 8 חוקי. עכשיו א ני כרגע משתמש בו בכונן הרגיל ואני רוצה התקין את הוינדוס בSSD להשתמש בCD KEY מקורי זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by THE FOX,

http://wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=249 http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=133&language=en מה עדיף מבינהם? האם הבדל האמינות הוא כזה גדול ששווה תכסף?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשות הרדיסק של סיגייט 250 ג'יגה SATA. הוא מחובר במארז חיצוני שהיה פעם מארז של כונני ZIP.... אני מתשמש במולקס שלו ובמתאם מSATA לUSB. הספק הוא פנימי מיוצב. הספק גם הוא מתחמם מאוד אבל זה לא מעניין... ע"פ התוכנה SIW הדיסק עובד ב56 מעלות (במנוחה) ומגיע ל57 גם. אני יודע שהמקסימום להרדיסקים זה 55 מעלות באמצעות רב מודד המתח שנמדד מהמולקס (כשההרדיסק מנותק כמובן) היה: 5.25 וולט ו12.75 וולט. מה עושים? אין לי ספק אחר (ניסיתי לפני כמה שעות עם ספק שונה אבל ההרדיסק לא זוהה מה גם שהוא עשה טיקים מחזוריים כאלה כמו של הרדיסק מת... הספק הקודם נוסה עם הרדיסק שונה וגם לא עבד..אותם קולות. בספק החדש שני ההרדיסקים עובדים ללא דופי) תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. לא יודע למה, אבל פתאום התחיל לעניין אותי עכשיו לגבי ה- GPT. מה הייתרון שלו לעומת MBR? וזה שווה לפרמט במיוחד בשביל להמיר את הדיסקים שלי ל- GPT? ועוד שאלה, אם אני קונה עכשיו כונן חדש ומפרמט אותו מראש ל- GPT (בדגש על SSD אם זה משנה), יש אפשרות לשכפל את הכונן הישן (MBR) כמו שהוא אל הכונן החדש ושהוא ישאר GPT? וראיתי את הסרטון הזה שמראה כיצד להמיר את הכונן ל- GPT ללא פרמוט (החל מדקה 3:00) מה שכמו שהבנתי עד עכשיו לא אמור ליהיות אפשרי. יש לזה חסרונות כלשהם? סיכונים? מצטער על החפירה

• 8 תגובות
    • 8.1k צפיות
  21. Started by Urchin,

אהלן אנשים, פירמטתי לפני שבוע בערך, התקנתי XP והכל נראה בסדר . כשבאתי לצרוב ( צורב Ricoh 12x10x32x MP7125A ), הנרו ( או ליתר דיוק... המערכת ) לא זיהה את הדיסק שהיה בצורב שלי . :-/ טוף, אז הורדתי מהאתר של Ricoh את ה firmware הכי מעודכן, עשיתי ריסטרט - עדיין לא עבד . הורדתי כל מיני עידכונים ללוח אם שלי ( AOpen ) ו... לא הלך . ניסיתי הכל, פתחתי את המארז , ( למרות שאין לי ידע רב בתחום ) וראיתי שהחיבורים שם די בסדר... :-[ ו.. רק שתבינו... זה צורב שלא היו לו בעיות בכלל, דקה לפני הפירמוט צרבתי איתו והכל הלך מעולה, רק אחרי הפירמוט... משהו השתבש . אודה לכם אם תעזרו לי .

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by MasteRoi,

אני מעוניין לדעת מה אומר המהירות של הצורב DVD למשל במהירות X8 למשל אם צורב רגיל של X48 אומר 7200KB לשניה.. אז כמה אומר X8 בצורב DVD. מקווה שהבנתם את שאלתי.

23. Started by aeea,

האם עידכון קושחה יכול להפוף אותו ל DVD RAM?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by igt,

הבאתי את הMAXTOR החדש [היחיד שתומך בATA133] , הוא פועל מצויין [בלי עין הרע] אבל משום מה הוא עושה קליקים מוזרים מאוד [לא כמו של HD פגום] - בערך כמו הדיסקים הישנים של IBM . לעומת זאת הWD האיתי 5400 עובד בשקט מוחלט. מה הצקצוקים האלה יכולים להיות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by idan100,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן SSD הכי משתלם למחיר של עד 650 ש״ח ובעדיפות לחיבור Sata 3(אלא אם לא באמת ארגיש בשינויים בין החיבורים). אני מעדיף לקבל את ההמלצה מ-TMS כי אני מתכוון לרשות מהם בקרוב מחשב ולהוסיף את זה לרכישה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.