עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RON,

ה cd-rom הישן שלי נפח נשמתו, אני צריך המלצה על cd-rom טוב (יעודו העיקרי יהיה השמעת מוסיקה)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by cycat,

אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות צורב ללא CDROM. אני לא מתכוון לצרוב הרבה ולא חייב איכות מיוחדת. שמעתי כאן ש-LiteOn טובים יותר, אבל אני קונה דרך בן-אדם בקומבינה, והוא מעדיף LG. האם שווה להתעקש על LiteOn או לצורך הזה LG בהחלט מספיק טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1865&PHPSESSID=74cf9c73430b1c7e134563eaed5211ac

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by G-SHOCK,

שוב שלום וערב מלבב .קראתי באחד הפורומים,שלדיסק קשיח הפועל בata133 ,אין יתרון על דיסק ב 100 ata.אז מה הקטע, ואיך אם בכלל ניתן לנצל את התכונה(או שמנצלים אותנו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by who_Cares,

אחרי מותו של הצורב הישן שלי והצטברות של 8GB סרטים (מתוך 13GB של הHD), החלטתי לקנות מורב חדש. אני מתלבט בין מספר דגמים: 1) LITEON 48X24X48X ב360 ש"ח 2) SONY 48X24X48X ב370 ש"ח 3) TEAC 52X24X52X ב580 ש"ח בבקשה תעזרו לי לבחור. בתודה מראש, Who_Cares.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מצאתי בפלונטר את אותו הצורב של פלקסטור, 48X24X48 אחד שחור אחד לבן, ההבדל במחיר הוא משהו כמו 200 (!!!) שקל.... מישהו יכול להסביר מה ההבדל? או שמשלמים רק בשביל הצבע? הדף של הצורב באתר של פלקסטור לא מוזכר הבדל בין השניים...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by itaysk,

אם יש לי את הדיסק ביד איך אני יודע שזה 8MB BUFFER? כי לא כתוב עליו כלום... או שעבדו עלי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomer_et,

??? אם כן, איפה ניתן למצוא אחד כזה?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by tomer_et,

איך הם?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by chenzig,

היי יש לי צורב ימהה *20. איך עושים DMA באקס פי ועל איזה דיסקים אתם ממליצים לי? בתודה חן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איזה שיטות קיימות לבדוק ולדעת בוודאות עם הדיסק הקשיח תקין וטוב.....? ??? פשוט אני קונה הרד דיסק יד שניייה ואני רוצה לבדוק.... תודה מראש לכל העונים !~!~!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. זה לא אותם אנשים כמו של IBM ? כאילו למה שבסדרה הזאת לא יקרה מה שקרה בסדרה הקודמת ?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by asdasdasd,

קניתי הרדיסק 80 חדש ועשיתי לו פורמט ו FDISK ל 5 ג'יגה ו 75 c: 5 giga d: 74 giga עכשיו שבאתי לעשות DEFRAG ראיתי דבר מוזר ביותר : c: FAT32 d: NTFS איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה המשמעות מבחינת ביצועים והשאלה הכי קריטית האם אני יכול להמשיך לעבוד ככה?(שאותו הרדיסק פועל בשני תקנים שונים) ? זה נורא חשוב לי תשובה מהירה (לא בראש שלי עכשיו להרוס הרדיסק שרק נקנה שלשום).... תודה .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shtrum,

לקחתי מחבר DVD מסוג NEC DV-5700A_ ושמתי אצלי. הוא אמר לי שאצלו ה-DVD ננעל על ZONE 1. האם גם אצלי ה-ZONE נעול או שכשמעבירים DVD למחשב אחר אז הוא נפתח מחדש? האם שינוי ה-ZONE קשור לתוכנה שבא אני משתמש או בסוג ה-DVD? אפשר לפתוח את ה-ZONE מחדש או שזה קבוע? באיזו תוכנה הכי כדאי להשתמש ע"מ לראות DVD ואיך אני פורץ אותה לשינוי ZONE כאוות נפשי? תודה מראש ערן

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by itaysk,

אני רוצה לקנות אחד משהו 64מגה אולי... ב 200 שקל מקסימום ראיתי שיש כאלה זולים ב 150 שקלס וכאלה בהרבה יותר ... יש הרבה הבדל ביניהם? ואם כן מהו? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by itaysk,

יש כזה דבר? כמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by edoson,

בד"כ ב-DVD החדשים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ofcourse,

אהלן לכולם אני אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב בתקציב של 2500-3000 . חשוב לי שיהיה לוח אם פיצוץ,כרטיס רשת סביר,לכרטיס מסך אין חשיבות,צורב טוב - לא חשובה לי המהירות אלא האמינות,סידי טוב,זכרון- עדיפות ל 512 מגה- והארד דיסק מהיר- לא חשוב הגודל. אני אשמח לקבל גם המלצות למסך LCD 15. אודה לכם אם תציינו גם מהיכן לקוחים המחירים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by Or ei,

עקב הרכישה של הצורב החדש שלי lite on 48X12X48 אני רוצה לקנות מדיות של 48\40 בנפח של 700\800 מישהו מכיר כאלה ואיפה אפשר לקנות ?

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by urich,

שלום אני רוצה לעדכן את כונן הdvd במחשב הנייד למולטיזון (rpc1) כבר הורדתי את העדכון (גם דגם חברה אני רוצה גם גרסת קושחה)ואני רוצה לדעת אם כדאי לי ואם הכונן יהיה מולטיזון האם יהיה צורך בתוכנה בנוסף לעדכון ואיך אני יבטיח שהעדכון לא יהרוס לי את הכונן ואף את המחשב (כי שמעתי סיפורים מאוד מאיימים

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  21. לא ידעתי אם זה קשור לפרטי מחשב או לפה.. אבל נראה לי לפה אז שאלה לי אליכם אני עומד לקנות הארדיסק... 80GB או 60GB עכשיו השאלות שלי ככה : 1) איזה חברה מומלצת ולמה... 2) יש סיבה שעדיף 80 על 60 או ההפיף (חוץ ממקום פנוי ומחיר) אני בנתיים חושב על 80GB של WD עם מהירות של 7200 או 7600 נראה לי זה 200.. הקיצר המהירות הנוראמלית ו 8MB BUFFER .. אוקיי את ממליצים על זה? .. או מה אתם חושבים על זה בכלל? תודה

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. בעיה HD 40 GB IBM מזוהה ב-WINXP כ-UDMA-3 במקום UDMA-4 שבו הלוח שלי תומך אותה בעיה בהאדיסק שמוגדר MASTER על ה-SECONDARY WD 20GB גם מזוהה כ-UDMA-3 כשמעלים את המחשב בחלון של הפירוט שניהם מזוהים כ-ATA66

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by amitc,

שלום חברים, אני מתלבט לגבי רכישה של צורב Sony DRU-500A שתומך בכל סוגי המדיות של הדיוידי. למישהו יש ניסיון איתו? הסיבה העיקרית להתלבטות היא מחירי המדיות כיום. המחירים שראיתי הם בסביבות 20 ש"ח לדיסק, כאשר בחישוב של מחיר פר מגהבייט , CD-R הרבה יותר משתלם. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מדיות של DVD במיר סביר בארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. Started by iyehuda,

קניתי דיסק מקורי של משחק שחמט ורציתי שיהיה לי גיבוי לדיסק הבעיה שמסביב לדיסק יש מעיין חריטה עגולה לקראת סוף הדיסק ניסיתי לצרוב ב CLONECD הוא צרב עד 97% ואז נתקע ניסיתי לצרוב ב esay cd creator בצורת DATA אבל גם אז הוא נתקע באמצע האם למישהו יש רעיון ?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by MadCat,

יש בפלונטר צורב ARTEC 50*16*48 במחיר של 300 ש"ח. איך החברה (ARTEC)??? איכות טובה ???

• 4 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים