עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aragon,

כלומר אם יש לי הרד דיסק אחד של WD 20GB 5400 RPM וכונן SCSI חיצוני והמחשב שלי כל הזמן ניתקע השאלה שלי היא האם יש ביניהם התנגשויות?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by eli.g,

יא אלה קבלו כבר יצאו הארד דיסקים של 250 gb יותר מידי לדעתי יש לי כולה 20 ג'יגה ובוא נגיד שעוד 40 היו מרצים אותי וזה היה מספיק. אז ככה ב tom's hardware עשו השווה בין ה 250gb של Maxtor ל 250gb של Western Digital. הנה קישור: http://www.tomshardware.com/storage/20030402/index.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bilbo,

הזמנתי כונן DVD של LG. LITE ON אין במלאי. האם יהיו בכלל הבדלים ששוה לי לחכות ל LITE ON או להתעקש ולהחליף ל BenQ?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by edoson,

מקרה ממש תמוה... לפני שבוע קיבלתי מתנת יום הולדת את ההופעה החיה של רוג'ר ווטרס, הסולן של PINK FLOYD . מיד החלטתי לגבות את ההופעה לSVCD. הפעלתי תוכנה וקבעתי לה שאת הפלט תיתן בקבצים של 80 דקות. סוף תהליך קבלתי 3 קבצי BIN כל אחד 800 MB. התעצבנתי, הגדרתי 80 MIN שזה 700 MB וקבלתי קבצים בגודל 800 MB. עד כדי כך התעצבנתי שהחלטתי שיש כאן כנראה טעות של WIN בקריאת גודל הקבצים, ואני צורב לא משנה מה על דיסקים של 700MB. להפתעתי אחרי 3 דקות אני מקבל הודעה שהצריבה הסתיימה בהצלחה. אני נכנס לדיסק ורואה את ההופעה בכיף, אבל מה, בלי סאונד... אבל מה שיותר מפליא זה שכשאני נכנס לדיסק בוחר את כל התיקיות ובודק את הגודל שלהם אני מקבל 806 MB!!! ככה בכל שאר הדיסקים! מה לעזאזל קורה פה? יכול להיות…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by aragon,

יש לי וירוס על הכונן קשיח SCSI שלי למישהו יש מושג איך להסיר אותו ה מורטון אנטי וירוס 2003 לא מצליח בבקשה תעזרו קוראים לוירוס: (rhubarb (b

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות סידירום רגיל של חברה טובה שיהיה בסביבות 200 שח יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. זו תמונה מנירו על פרטי הצורב : http://forums.ort.org.il/files/306/1732223/9753736.jpg יש שם גם את גירסת הקשוחה, האם היא הכי מעודכנת ? ואם לא מה הכי מעודכנת. פשוט אני ממש לא מרוצה מזמן הצריבה ואני מנסה לראות בעיה בעיה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  8. Started by gal,

ספרו לי אנשים על הצורב הזה מכל הבחינות וכן... אני יודע שפלקסטור חברה מעולה אה ומאוד חשוב האם הוא צורב דיסקים של 100 דקות גם כן. הרבה תגובות אחים שלי תנו לי בראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אז ככה כשאני נכנס לכונן ורוצה לראות כמה כל הקבצים תופסים אז הוא מראה לי משהו, וכשאני מחוץ לכונן אז הוא מראה לי משהו אחר לגמרי כאילו שיש לי עוד דברים ששוקלים 600 מגה ביט בערך, אז למה בדיוק זה קורה וזה יכול להיות בגלל שיש לי את התוכנהdaemon tools הנה תמונה:

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by shab669,

אהלן יש לי צורב ישן יחסית של philips דגם cdd 3610 (מישהו מכיר ? ? ) xp מזהה אותו .... אבל לצרוב אני לא מצליח, נראה לי שיש בעיית תאימות של הצורב עם xp.... אודה לחוות דעת או איפה אני יכול להוריד עידכוני דרייבר או firmware לצורב הזה ניסיתי באתר של philips אבל הוא נראה כמו הצורה שלי.....

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  11. קניתי כונן קשיח חדש - Maxtor 80GB 8MB CACHE. עכשיו צריך ליצור מערכת קבצים חדשה עם FDISK. טוב אז הרצתי את FDSIK והוא אמר שהדיסק שיש לי גדול מ 512MB ושאל אותי אם לתת תמיכה בדיסקים מעל 512MB, לחצתי לו Y-YES. עכשיו הגעתי למסך שנותן את האפשרויות האלה: 1. Create DOS partition or Logical DOS Drive 2. set active partition 3. delete partition or Logical DOS Drive 4. Display pertiotion information אחר כך בחרתי את 1, (צריך אחר?) ואחרי שבחרתי ב 1 זה רשם: 1. Create primary DOS partition 2. Create Extended partition 3. Create Logical DOS Drive(s) in the partiton מכאן הייתי תקוע ולא הבנתי מה צריך לבחור?... בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה צריך לבחור, ומה עושים אחרי זה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לפני כחודש שידרגתי את המחשב (P4 2400 MHZ,MSI GeForce 4 TI 4400 128mb, 256 mb ram samsung ) וכשלקחתי את המחשב מהחנות לאחר השדרוג שמעתי בחנות רעשים של "טק טיק" מההארד דיסק כאילו הוא מנסה לקרוא ולא מצליח. המוכר אמר לי שבקרוב מאוד ההארד דיסק "ימות" ומאז התחלתי לדאוג. חוץ מההארד דיסק הזה (WD 20 GB) יש לי הארד דיסק חדש לגמרי (WD 40 GB 7200). כשהגעתי הביתה וניסיתי את המחשב לא היה שום רעש אפילו לא קטנטן, אבל היתה בעיה של איטיות שהיתה לי בפנטיום שלוש במשחקים כגון BattleField 1942 שהמשחק במשך 10 דקות היה איטי רצח ובקושי יכולתי לכוון את הנשק למטרה ורק לאחר 10 דקות זה פעל נורמלי, ואני חושב שגם בכמה משחקים אחרים זה פעל קצת איטי. בגלל תופעות אלו רציתי לדעת איך ניתן להריץ בדיקה לראות ש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ישלי דיסק 40 גיגה חדש איך אני מחלק אותו ל2 יש לי תוכנת פי קיו מאגיק אבל איך אני עובד איתה? ז"T צריך הסבר צעד צעד ממש מרגע שאני מעלה את התוכנה תודההההההההההה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  14. Started by BONO,

הגעתי למסכנה שכדאי לי בסוף לקנות בארץ ואני עדיין לא יודע של איזה חברה ודגם אז מי שיכול לעזור לי תודה תשלחו דגמים טובים אחר כך אני יבדוק תמחיר

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by aragon,

?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by itaysk,

יש לי כמה שאלות: יש את הדיסקים האלה של 800,900MB זה עובד באמת? צריך משהו מיוחד? מה זה הדיסק השחור הזה שמתלהבים ממנו? ויש לי עוד שאלה...ניסיתי לצרוב 643 מגה על RW של 650 ונרו אמר שאין לו מספיק מקום בשביל FNALINZE או משהו כזה...מה זה אומר? יש לי צורב SONY 48*24*48 WINXP

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  17. הנה לינק לכתבה על הצורב: http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=CeBIT+2003+Show+Coverage&index=10 אודה מאוד למי שיסביר לי מה כל הטכנולוגיות שכתוב שמה, לא ממש הבנתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by gal,

היי לכם ובכן יש לי את הצורב הזה אבל אני רוצה לשאול כמה שאלות למומחים קצת יותר ממני: 1)לא ניסיתי להעיז לצרוב יותר מX20 פשוט מפחד כי פעם צרבתי דיסק ב32 והיה חסר בו קבצים מה הסיבה? האם זה קשור במדיה (זה היה דיסקים של DCD ועד כמה שאני יודע הם מעולים)או שבצורב כנראה שמאז נרתעתי. 2)האם הוא מסוגל לצרוב דיסקים עם הגנות והאם הוא עובד עם CLONE CD? 3)האם מישהו צרב איתו גם בX40 ונתקל בבעיות באיכות הצריבה? 4)האם הצריבות שלו איכותיות והאם רמת השגיאות שלו סבירה? 5)ולבסוף...... אם איזה מדיה הוא מסתדר הכי טוב למהירויות גבוהות טוב אני יודע ששאלתי הרבה שאלות זה פשוט כדי להסיר את החששות שלי כי יש לי אותו די הרבה זמן אבל פשוט לא העזתי דברים ולא יודע למה מה עבר לי בראש אני מודה לכולם אם אפשר ל…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  19. אני רוצה לקנות צורב חדש אני צריך שתעזרו לי לבחור מה הכי כדאי לקנות אני צריך גם שהצורב יהיה אמין ויחזיק הרבה זמןיכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. שלום שלום, קניתי צורב של SAMSUNG - SW 248F שאמור לביות read X48 write X48 & ReRight X24 התקנתי את תוכנת ה nero שהגיע איתו (גרסה 5.5.9.12) אבל הוא לא מוכן לצרוב יותר מהר מ 24 - בדסקים ריקים רגילים ??? בנוסף הוא גם מזהה את הצורב כמהירות מירבית X24 - מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  21. מתוך סקרנות טהורה מעניין אותי מדוע אנשים ממשיכים ליקנות את הכונן הזה?

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by edoson,

שווה ת'כסף? אני יודע שזה כפול 4 אבל עדיין פחות מ-5 ש"ח לדיסק רב פעמי, שלא משנה של איזה חברה הוא תמיד דיסק איכותי ביותר! ד"א הדיסק הוא של MEMROX משהו כזה. נשמע הגיוני? כי זו חנות באינטרנט והאתר נראה מפוקפק משהו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. זה קרה היום בלילה המחשב לא עבד בבוקר הוא כבר בקושי מזהה את ההרדיסק ועושה תיקים בטירוף האם זה תחילה של גל חדש hope not מחר פוגשים איזה KSP איזה כיףףףףףףףףףףף (מחשב של חבר)

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by bennyriz,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מדיות נחשבות לטובות וזולות לצריבה. הבנתי שיש אפשרות לדעת פרטים על כל דיסק לצריבה כמו מי היצרן של הדיסק ובאיזה שיטה הוא מיוצר, אבל לא הבנתי איך בודקים את הפרטים האלה. ובכלל אם יש למישהו לינק למקום שמסביר את הנושא הזה בפירוט אני ישמח. בגדול אני אחד שיש לו מאות דיסקים שנצרבו ע"י שני צורבים שכבר שבקו חיים. רוב שהמדיות שצרבתי עד היום היו מדיות זולות יחסית ובד"כ הייתי מרוצה, אבל לאחרונה כשהצורב האחרון שלי התחיל לקרטע (ונזכרתי שגם בצורב הישן זה קרה כך) שמתי לב לעובדה שדיסקים רבים נדפקים לי אלא אם כן אני צורב דיסקים על מדיה איכותית או במהירות איטית. בקיצור רציתי לדעת אם כדאי שאני ימשיך עם צריבה של דיסקים זולים כמו שהיתי עושה עד עכשיו או שאולי יש …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by alexta-z,

מה דעתכם על הצורב הזה ? Samsung SW-248F 48/24/48 Bulk CD-RW הוא עולה 320 ש"ח bulk ורציתי לדעת אם הוא שווה קנייה ואם הוא ישן ? תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים