אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להנחות כיצד מעדכנים דרייברים לצורב LG 8320 ??? אם אפשר בפירוט ככל הניתן!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה , אני זקוק להמלצות על CDROM אמין ואיכותי שיוכל לשרת אותי נאמנה , כי ה-CDROM הנוכחי שלי של LG מקרטע וגוסס. לא משנה אם לא ניתן להשיג את ה-CDROM של חברה ספציפית בארץ בגלל שאני קונה בחו"ל ויש בחנות הזו מלא חברות של CDROM .
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אתר או מקום כולשהוא שאפשר להזמין דיסקים קטנים (עגולים ולא מרובעים) לצריבה? שיש שמה עד ל230 מגה או פחות? ועם למישהו יש מידע בעברית לאיזה צורבים הם תאימים וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
היי, ראיתי צורה של חברת benq 48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות הרדיסק חדש בנפח של 120 GB וגם 8 MB CASH . שאלה : איזו חברה הכי מומלצת ? WD , MAXTOR או סיגייט ? או...ללכת בכלל על כונן SERIAL ATA ? מה אתם חושבים ? ועוד שאלה : הלוח אם שלי לא תומך ב-SERIAL ATA . האם כונן שכזה יוכל לפעול במחשב שלי ?
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בקיצר ולעניין , זקוק להמלצה ל-DVD טוב , אמין ומהיר אשר ישרת את צרכיי . אין תקציב , אני מוכן להשקיע (בתחום ההגיוני) .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום בפורום כל פעם עולה נושא סוגי וכדאיות דיסק לצריבה מאחר והפורום רחב והמון בעלי נסיון האם יש לכם יכולת לבצע סקר בין החברים על הדיסקים איכות , מחיר , יצרן מקום שיווק כדאי אשמח שהתשובות ירוכזו כמו בנושא צרובים זה חלק חשוב מעבודת הפורום להוביל המידע לחברים יש אלמנט צרכני וגם העברת ידע . בברכה וחג שמח לכולם :saint: רא
-
- 70 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך צורבים בנרו על דיסק של 790 מגה אני לא מצליח לצרוב על הדיסק המחשב אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הרבה זמן חשבתי לעשות משהו עם כל השאלות שחוזרות על עצמן בפורום, ועל פנינים שמופיעות בו מדי פעם, לכן החלטתי לפתוח ת'רד, שבו ירוכזו הודעות איכותיות ואינפורמטיביות, וגם אולי קצת מעבר, שכתבו משתמשי הפורום. אם כתבתם הודעה איכותית, ולדעתכם היא צריכה להופיע כאן, שלחו לאחראי הפורום מסר, והוא יחליט אם היא מתאימה. אחסון כללי [iurl=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3287544#msg3287544]לא ניתן להעביר קבצים הגדולים מ-4GB בDOK/דיסק-קשיח, מה עושים? + קצת על NTFS ו-FAT32[/iurl] מאת !_Nike_! [iurl=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3430572#msg3430572]מערכת הקבצים exFAT[/iurl] מאת ag43 [iurl=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.ms…
-
- 30 תגובות
- 102.9k צפיות
-
-
כל בעלי מקינטוש מאושרים שקנו אותו עם צורב DVR-103 של חברת Pioneer לא אמורים להיות מאושרים יותר. ובכן אני לא אחד מהם. לצורב ה- DVD הזה יש בעיה. אחרי עידכון הסטנדרטים של המדיות לצריבה (למשל המעבר ל- X2-X4), כל מי שיכניס מדיה כזו לצורב הזה, יכול לפגוע לצימיתות בצורב. באתר של Pioneer נמצאת הודעה חשובה לכל בעלי הצורבים האילו אשר אמורה לעדכן את ה- Firmware, אך להזכירכם לא כל עורך סרטים מקצועי (גיסי בהקשר הנוכחי) מתעניין אחרי עידכונים שוטפים באינטרנט לחומרות שונות. מה גם שהם (חברת Pioneer) לא מספקים עידכון ל-Firmware לצורבים שנקנו מחברות אחרות לדוגמא Apple-Macintosh ו- Dell. יבואנית ומשווקת מקינטושים בארץ אשר דאגו ללקוחותיהם דאגו לשלוח Email בנושא לכל לקוחותיהם. אבל יש משווקים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הWD 40GB 8MB CACHE והמוכר של החנות אמר לי שאין לו בעיה לקחת לי את ה40GB ולשים לי WD 80GB 8MB CACHE בעוד 150 שקל.... לא עדיף??? למרות שתאכלס גם את ה40 האלה אני לא אמלא. ועוד יש לי את הJUKEBOX שהוא 20GB....
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תמיד שמעתי על הצורבים של Teac ו-Plextor שהם בדרגה אחרת משאר הצורבים . עכשיו , Plextor פשוט לא באים בחשבון בגלל המחיר היקר בטירוף שלהם אבל עיני צדה צורב של Teac במחיר ממש הגיוני לכל הדעות. Teac 52X24X52 BULK - 355 ש"ח כולל משלוח . VS LITEON 52X24X52 Retail - 300 ש"ח כולל משלוח. מה לקחת ? האם באמת שווה להוסיף עוד 55 ש"ח בשביל ה-Teac ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה בחול והוא הגיע עם בקר IDE ATA100 כתוב שם שוינדוס לא יודע לעבוד עם הרדיסקים גדולים מ-137GB לכן חובה לחבר את ההרדיסק לבקר שהגיע איתו ולא ללוח אם מה זה השטויות האלה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה מסתבר שדווקא אני עם המזל שלי הייתי יכול לבחור את השילוב הכי לא נכון של לוח-אם + הארד דיסק... יש לי לוח אם של VIA (מתקופת הפנטיום 3) והארד דיסק של WD 20ג'יגה... מסתבר שהשילוב הזה יחד עם WindowsXP פשוט חוסם את הגישה ל ATA66 (ככה קוריאם לזה?) והארד דיסק עובד באיטיות מחרידה... עכשיו מה כדאי לי להחליף רק את הלוח אם או את ההארד דיסק (ואני יודע שצריך להחליף את כל המחשב אבל למי יש כסף?)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק שמתאים לפמפרט הבא: P3 600 128SDRAM RIVA TNT 2 MODEL 64 16MB וכו'... קיצר משהו שמתאים לשלושת הדברים האלו!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בין צורב של LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_320&products_id=3128&advertisor=zap לבין צורב של חברת סוני http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D851825 תייעצו לי מה יותר כדאי? בעיקרון זה המחיר שמתאים לי (סביבות 300) ואני מחפש צורב מהיר x52 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
קניתי SVCD ואני רוצה לקחת אותו לטיול אבל אני לא רוצה לפגום בו אז איך אני יכול לעשות עותק שלו בNERO או בכל תוכנה אחרת? תודה לכל העונים! נ.ב ניסיתי בNERO לעשות CD-COPY והדיסק לא עבד לי אחרי זה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר 2 עד 3 שנים שההארד דסיק בשימוש במחשב הישן שלי,ואצל עוד כמה חברים ההארד דיסק מתחיל להשמיע רעשים.לחבר שלי בכלל ההארד דיסק גוסס ומשמיע ציפצופים של ציפור ויש לו את המחשב שלוש שנים בערך,שאלתי בעצם היא,תוך כמה זמן ההאד דיקסים המודרניים של היום של ה8 מגה באפר או כאלה בלי אבל בני שנה בערך מתחילים לגסוס? והאם זה בסדר לפרמט הרבה פעמים? (לפחות 5) והאם אפשר להעמיס עליהם מידע ואז למחוק או שזה מקצר את תקופת החיים שלהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב, אז הוא יקנה לי DVD למחשב כי הכונן שלי נדפק, אז אני צריך דגם טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ולא יפסיק לקרוא דיסקים פתאום. האם יש כונן עם קריאה כמו של כונן CD רגיל.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק קשיח וכעת קניתי דיסק קשיח נוסף העיניין אחרי שהתקנתי אותו עם החוטים המחשב לא מזהה אותו! איך אני עושה שהמחשה יזהה אותו? תודה מראש(אגב יש לי וינדווז XP)תודה
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD K-6 450 192RM אני חושב לקנות את הצורב Lite-on 52 x 24 x 52 עם 2מגה באפר אבל משהו אמר לי שעם מחשב כזה חלש כדאי לקנות אחד עם 8מגה הוא צודק? ואם כן יש לכם המלצות לצורב חלופי? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-