עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by solet,

האם יש הבדל משמעותי בייצועים של הדיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by ofir_16,

שלום לכולם! הלך לי הסי.די רום וחשבתי לעצמי למה לא להוסיף עוד כ- 100 -150 ש"ח ולקנות כבר dvd למחשב, לא?! למרות שאני לא צריך כרגע די.וי.די. השאלה שלי היא האם באמת כדאי להוסיף בשביל די.וי.די (למרות שאני לא צריך כרגע - אולי בעתיד, אני לא יודע) והאם dvd rom יכול לתפקד בצורה טובה כמו סי.די. רום כי רוב השימוש שלי הוא לסי.די. ולא לדי.וי.די. (בעיקר להוריד שירים מדיסקים מקוריים של מוסיקה למחשב). האם די.וי.די יכול לתפקד כסי.די.רום כמו סי.די. רום רגיל? תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by solet,

שלום, אני הייתי מעוניין לדעת כמה שיותר מהר אם אפשר - האם לוח אם ASUS A7V333 תומך בדיסק קשיח מסוג MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO תודה לכל מי שיכול לענות לי מהר - פשוט אני חייב דחוף להחליף את ההארד דיסק שלי - הוא נסתם לגמרי.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by rino,

האם ניתן להשיג בארץ צורב של KENWOOD המסוגל לצרוב X72 ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Mister-G,

נכון יש את ה ATA 100MBS ויש את ה ATA 133MBS, זה יענו הבאס של הכונן קשיח? אם זה לא אז אם משהו יכול לתת הסבר אני אשמח מאוד! בתודה ג'י ,

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by BuLa,

אני רוצה לקנות DVD-ROM בלא יותר מ-350 שקל... זה נראה לי טוב: http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/Industrial/IndustrialProductDetails/0,1444,1742,00.html מה אתם אומרים עליו? יש לכם הצעות אחרות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. Started by berner,

חברים שלום בפורום כל פעם עולה נושא סוגי וכדאיות דיסק לצריבה מאחר והפורום רחב והמון בעלי נסיון האם יש לכם יכולת לבצע סקר בין החברים על הדיסקים איכות , מחיר , יצרן מקום שיווק כדאי אשמח שהתשובות ירוכזו כמו בנושא צרובים זה חלק חשוב מעבודת הפורום להוביל המידע לחברים יש אלמנט צרכני וגם העברת ידע . בברכה וחג שמח לכולם :saint: רא

• 70 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Yamaha F1 44/24/44 IDE CDRW אני ממש צריך את הצורב הזה לקנייה בארץ! יש אותו בPCH אבל הם אומרים שהוא לא נמצא זמנית! יש חנות אחרת שיש לה את הצורב הספציפי הזה? נ.ב לא החיצוני אלא הדגם הפנימי! תודה! מתן

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by iyehuda,

1.הצורב זיהה אותו כ 80 דקות ולא כ דיסק 100 דקות האם זה נורמלי ? 2.צרבתי עליו סרט באורך 97 דקות ולקראת הסוף הוא אמר לי שיש בעיה למרות זאת הדיסק ניתן לקריאה והוא מדווח שהוא 940M !!!!!! עוד לא ראיתי את הסרט אבל הצלחתי לראות כמה קטעים הרצתי לסוף הסרט ואז או נתקע מה זה אומר הדיסק לא תקין ? 3.האם ב ECDC ניתן לעשות OVERBURN או רק ב NERO

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by Wizard Of Oz,

ראיתי תוכנית בטלוויזיה (TECH TV) והם הראו כבר סיריאלי לכונן קשיח כבל ממש קטן שלא תופס כמעט מקום למארז. (אני לא מתכוון לכבל עגול רגיל אלא למשהו מיוחד...) מישהו מוכן להסביר לי יותר על זה או לתת קישור לאיפה לקנות?? אם בכלל מישהו מכיר משהו כזה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  11. לדוגמא בתוספת קטנה אפשר לקחת מקסטור 120GB עם ATA133 ולא 100 אך ללא ה 8 באפר מה יותר משתלם , להסתפק ב 80 עם 8 או שהיתרון של ה 8MB לא כזה משמעותי שמצדיק אותו על פני 120 GB, אומנם יש הבדל קטן כי ה 120 מקסטור וה 80 WD מה אתם אומרים ? נ.ב אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by GamePad,

יש כזה דבר? חיפשתי באתר של סוני אבל לא מצאתי למישהו יש ועדכן?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ruler,

אני צריך צורב זול ואמין (לא חיצוני) וממה שקראתי פה בפורומים ומתגובות של חברים אני חושב על לקנות צורב שלהם. אשמח אם תמליצו לי על דגם מסוים תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by x-dude,

היי חברים אני צריך קצת עזרה,אני מחפש בקר IDE שיתמוך ב2 הארד דיסקים ATA-100 ,אני שם לב שיש בקרים עם רייד ובלי רייד,שאלתי היא מה זה רייד בדיוק והאם אני זקוק לזה? ואיך בדיוק מגדירים את ההארד דיסקים עם כרטיס כזה? האם זה יותר מסובך מאשר שהם מחוברים רגיל (על לוח האם)?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. אני מדבר באופן כללי. אני עורך כ-10 סרטים לחודש בערך. זה אמור לגרום נזק כלשהו לקשיח? כדאי להשקיע בדיסק נוסף קטן לצרכי העריכה בלבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  16. יש אתר או מקום כולשהוא שאפשר להזמין דיסקים קטנים (עגולים ולא מרובעים) לצריבה? שיש שמה עד ל230 מגה או פחות? ועם למישהו יש מידע בעברית לאיזה צורבים הם תאימים וכו'... תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by solet,

שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להחליף את ההארד דיסק הישן שלי (15GB) שכבר ניהיה סתום לגמרי ואי אפשר לעבוד עליו בכלל. מצאתי הארד דיסק של MAXTOR 120 GB שנורא נדלקתי עליו, לפני שאני קונה אותו נמוע לי שאני צריך לבדוק שלוח האם שלי תומך בהארד דיסק. איך אני בודק את זה? לוח האם שלי הוא ASUS AV733. וההארד דיסק שאני רוצה לקנות הוא מדגם : MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO מה אתם אומרים, זה יתאים?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by eranmor,

הHD שלי קיבל ציון של 632 נקודות מדובר על WD 10GB 5400RPM אם אני לא טועה עד כמה זה גרוע בהשוואה לHDים חדשים?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by CaRTeR,

שלום להרדדסיק שלי יש ide של 80 גידים ולכונן דיסקים שלי 40 האם החלפת 80 הגידים בהרדדסיק ל 40 תוריד את הביצועים ? ובקשר לכונן דיסקים 40 גידים זה מה שהוא צריך להישאר איתם ? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. היי לא מזמן פתחתי גם נושא במפרטים אבל אחרי שבחרתי מפרט אחד מאלו שהמליצו לי דוד שלי הסביר לי משהו על הדיסק הקשיח ועכשיו אני חושב גם להחליף את זה אז חשבתי שזה יותר מתאים לפה.. תראו אני כנראה הולך לקנות את הדברים הבאים (לא מחשב חדש לגמרי) : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BO Motherboard: Asus P4800 Intel 865PE Motherboard (HT, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory X2 Case: Enermax CS-3181L-BBS HEC 300W PSU עכשיו.. החלפת הדיסק הקשיח לא היה בתכנון אבל בן דוד שלי הסביר לי משהו על ה- 8M RAM Cache 7200 RPN. (מה שהוא רשם לי..) הבנתי בערך למה הוא התכוון.. בקיצור יש לי כרגע דיסק קשיח של 60GB והוא אמר לי שאין לי בכל…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iakovl,

Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD סה"כ 749 ש"ח והוא SATA של חברה מכובדת. מה דעתכם עליו? למישהו יש כתבה/ידיעה/מידע עליו?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  22. אני צריך לקנות 100 דיסקים 700 מ"ב עם קופסא, בשביל איזה פרוייקט שלי. עדיף קופסא דקה. איפה הכי זול באזור המרכז? תודה מראשד.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  23. Started by rino,

בדיוק כמו הכותרת ???

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by Mind_Reflection,

פאנדס מוכרים הארדיסק 20 GB JB האם הדבר אפשרי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ITA,

ה-FIRMWARE הרשמי באתר SAMSUNG הוא R701 אבל ניתן להוריד ברשת את R702. האם יש למישהו נסיון עם 702 ויודע אם הוא אמיתי? האם הוא תואם לכונן שנמכר בארץ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים