עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Sifo Jen,

היי, למרות חיפושי בארכיוני הפורומים, להפתעתי לא מצאתי שום ת'ראד שקשור שנושא הזה לכן: איפה אני ארגיש בתפעול המחשב זמן גישה גבוה\נמוך . האים ההבדל בין 8.9MS לבין 9.4MS גבוהה? זמן גישה גישה זה בעצם הזמן שלוקח לו לאתר קובץ? אם כך, אם אני מעתיק תיקיה של 500 מגה מלאה קבצים (על דיסק לא מאוחה) יקח לו יותר זמן מקובץ אחד של 500 מגה? תודה רבה!! , יאיר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי MAXTOR 80 GB- 8 MB BUFER ואני רוצה לדעת במדויק מה תפקיד ה באפר ובמה הוא מעויל ??? ואל תגידו לי לעשות חיפוש !! כי עשיתי וחוץ מבלבולי שכל לא הבנתי כלום !! אז בבקשה אם משהו מוכן שיסביר את זה כאן !! תודה....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by naorai,

יש לי BOOTABLE DISK אבל הוא מלא סריטות ואני רוצה לצרוב אותו לפני שהוא לא יהיה קריא ביכלל, אז עשיתי לו IMAGE וניסיתי בעזרת הנרו בcd -rom (boot)1 והוא לא עשה לי בוט דרך הסידי יש שם עוד אפשרות של cd- rom (efi boot)1 אני לא יודע מה זה, אז בשורה התחתונה איך אני עושה BOOTABLE דיסק ללא CD COPY? ;D

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי DVD וצורב שמחוברים אחד לשני ושני הארד דיסקים שמחוברים האחד לשני ושניהם ל IDE על הלוח אם. שאלתי היא: האם ניתן לחבר עוד הארד דיסק למערך הזה ? (הפרטים נמצאים ב"מפרט מחשב") יש לי עוד כונן 10 ג'יגה עם המון שירים עליו, ואני רוצה לצרפו (סה"כ 3 כוננים קשיחים). האם זה איפשרי ? במה זה כרוך ? תודה לעוזרים HF

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by rino,

בכל הפעלת מחשב הוא מזהה את הצורב כחומרה חדשה ומבקש דרייברים להתקין אותה אך לא מוצא את הדרוש. מה צריך ומהיכן להשיג את דרייברים כיוון שעם הצורב לא הגיע דבר שפותר את הבעיה!!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by roei88,

מה זה באפר בהארד דיסק? מה זה מוסיף? תודה מראש! :walksmil:

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by vladk,

יש לי לוח epox 8k5a2 (פלוס), שלושה דיסקים (שניים 7200 והשלישי 5400), ו DVD. בביוס ההגדרות הם ATA100 לשני דיסקים של 7200 (על כבל 80 גידים), ו ATA33 לדיסק השלישי ול DVD (הם על אותו הכבל). יש לי שני חיבורים פנויים על הלוח (של ה RAID אבל הם יכולים לעשות IDE רגיל) - האם כדאי לחבר את הדיסק השלישי לכאן ולא יחד עם ה DVD? איך אני יכול לדעת בוודאות שהדיסקים פועלים ב ATA100? (ה IDETOOL של EPOX בחלונות מראה UDMA Mode 4 ATA66...) ועוד עניין: הדיסקים וה DVD רשומים ב windows xp כ SCSI למרות שהם לא (לדעתי כך הגדירו אותם הדרייברים של הלוח) - האם ככה זה אמור להיות או שצריך לשנות משהו?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by Or ei,

לכמה דגמים של צורבי לייט און (ושל חברות כמו סוני שמשתמשות בOEM של לייט און) יש אפשרות לעשות OC ע"י עידכון קושחה חדשה יותר של דגם חדש כמו ה52X24X52 (52246s) LiteOn LTR-48126S -> LTR-48246S -> LTR-52246S ה48X12X48 48126s וה48X24X48 48246s פשוט ע"י שינוי הקובץ קושחה ע"י תוכנה נחמד שקוראים לה flashfix היא מאפשר לך לצרוב את הקושחה על הצורב הנוחכי את הקשוחה אתם מורידים מפה 52246s ופשוט מריצים בווינדוס וזה צורב את הקושחה עושים ריסטרט ויש לך צורב חדש ומהיר למי שעושה את זה תשימו לב שהצורב שלכם הוא 6S ולא 5s\w ה5s\w לא יכולים לעושת את העדכון הזה והם כנראה יהרסו אם תנסו !! מי שרוצה להחזיר את הצורב לקדמותו יכול להשתמש בקושחה של הדגם המקורים 48126S או 48246s והצורב יחזור ל…

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Kodi,

אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by amirn,

המחשב החדש שקניתי הגיע מקונפג כך שה-SMART של הדיסקים הקשיחים היה ב-OFF האם יש סיבה לכך? האם יש עדיפות כלשהי להשאיר אותו ה-OFF?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, לפי הSPECS של הלוח אם שלי כתוב שיש לו ATA100 . אני צריך תונה חינמית (או לחילופין SHAREWARE שיעבוד מספיק כדי לראות את הנתונים). שתגיד לי בידיוק מה מהירות הדיסק הקשיח שלי קריאה\כתיבה. שתגיד לי על מה מחובר הדיסק הקשיח שלי. זהו, אחרי תוצאות הבחינות האלו אני אחזור עם עוד שאלות לאופטימיזציה. תודה רבה!! , יאיר.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by KOBrA,

רציתי לדעת אם אפשר לצרוב דיסקים אם הגנות כמו SAFE DISK 2.5, SECUROM וכו'.. יש לי צורב LITE ON 52X האם אפשר לצרוב איתיו הגנות ?? ואם כן, אז באיזה תוכנה משתמשים??? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ילד-hw,

אולי פעם אחת ולתמיד מישהו ילמד אותנו כי יש אנשים שלא יודעים עם אתה מקבל ארד דיסק חדש איך מתקינים אותו שלב אחריי שלב איך מגמפרים והופכים למאסטר או סלייב כי יש עוד אנשים שרוצים לדעת על זה! אז תודה מראש ותסבירו נורמאלי! ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by smalery,

מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by jhony,

איזה הארדיסק טוב יותר? maxtor 40GB 7200/133 שהוא 133 ? או (W.D 40 GB 7200 ATA-100 (8MB שהוא 8 באפר אבל 100 ? שאלה נוספת מה זה בכלל ה ATA מה תפקידו בבקשה עיזרו ופרטו תשובותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. Started by VolTAge,

יש לי כרגע את ה WD 8MB, ובמחיצה C שלי יש 8GB כרגע, וזה לא הכי מספיק לי, האם יש אפשרות כלשהי להוסיף למחיצה הזאת מספר GB מהמחיצה השנייה ? אני די זקוק לזה..

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by G-FoRcE,

עד עכשיו עבדתי עם הארדיסק 10GB של WD והכל היה בסדר (יש להארדיסק בערך 16,000 שעות עבודה) לפני שבוע בערך חיברתי על אותו כבל slave הארדיסק של IBM 2.9GB. בכל הזמן הזה שההארדיסק עבד לבד נוצרו בו רק שני סקטורים פגומים אחרי שחיברתי את הIBM נוצרו עוד 10 סקטורים פגומים בשבוע זה יכול להיות שהIBM דופק לי את ה WD?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by Avihay_Arbib,

יש לזכור שהוא מתחבר ליציאה המקבילית (יציאת המדפסת) או בעזרת מתאם אל Slot ה PCI. האם מישהו ניסה לבצע דבר שכזה ?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

איזה צורב כדאי לקנות בתקציב של 400 שקל? חשבתי אולי על לייט און מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by bcd,

היי, ראיתי צורה של חברת benq 48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kikkler,

על מה הייתם הולכים ? שתי האופציות עולות בערך אותו דבר, וזאת בעיקר שאלה של ביצועים מול נפח. אני האמת תיכננתי עד עכשיו ללכת על 120 אבל התחלתי לשקול גם את האפשרות של הRAID...

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by HFDO5,

יש לי צורב של ימהה 24X10X40 CRW3200E זה הדגם שלו צורב טוב שלא עשה לי אף פעם בעיות עכשיו.. רציתי לצרוב על מדיות של 800 מגה והוא לא זיהה לי אותן אז ניסיתי לעשות לו עדכון של הביוס שלו נראה לי כמו שכתוב באתר שלהם http://www.yamaha-service.de/ שם נכנסים ל DOWNLOAD לדף של ה PRODUCT SERVICES CD RECORDERS IDE BURNER CRW3200E DOWNLOAD והורדתי את הראשון... עשיתי את ההוראות שביקשו לעשות לפי העדכון (יש לי XP) בקשי להיכנס להתקן של ה SECONDERY IDE למתקדם ולשנות שם ל PIO ONLY עשיתי את זה והרצתי את העדכון עשיתי ריסטארט כמו שביקשו ו... זהו הלך הצורב הוא לא רואה דיסקים שמכניסים לו לצרוב הוא יכול אבל לקרוא לא... מישהו יודע איך לעשות ביטול לעדכון הזה? או דרך אחרת לפתרון של הבעיה הזאת? תעזרו …

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by Holy,

כרגע לא RAID שני הרדיסקים WD 80 GB 8 MB ATA100 עדיף לחבר כל אחד לחיבור RAID שיש לי על הלוח או אחד לחיבור IDE רגיל והשני ל-RAID? ומי עדיף שיהיה C? לוח Gigabyte 7VAXP

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by N.S,

איך אני בודק כמה סל"ד יש לי ...אם איזה תוכנה...העיקר בלי לראות מה כתוב על הארד דיסק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים