אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, יש לי בקר GigaRAID IT8212 שנמצא על הלוח. הבקר מסוגל לבצע Raid-0/1/0+1 השאלה שלי היא כזו, האם זה אפשרי לעשות raid-1 בין שני דיסקים כאשר דיסק אחד כבר מלא חומר (ואני רוצה שהחומר הזה ישוכפל לדיסק השני). אם שמא שני הדיסקים חייבים להיות ריקים בעת יצירת המערך? תודה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות רייד 0 במחשב שלי יש לי כבר שני כוננים זהים השאלה שלי היא על זה גודל לפרמט את הסקטורים? הבנתי ש128KB זה לעבודה עם קבצים גדולים השימוש הדיסקים האלה יהיה למערכת ההפעלה ותוכנות אשמח לעצה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מערך רייד 1 מציע שיפור בביצועי הקריאה? אני יודע שלכל בלוק מידע יש העתק שלו בדיסק השני אך האם ההעתק שוכב ב STAND BY עד שהראשון קורס? או שהוא נמצא בשימוש כדי לעשות LOAD BALANCING על הדיסקים ולהגביר את ביצועי הקריאה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הSamsung 850 EVO 250GB תומך SATA Express. והאם ESATA זה שם נרדף לטכנולוגיה הנ"ל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! הלך לי הכונן קשיח ואני רוצה לקנות חדש במקומו ראיתי שיש כונני SATA 2 שהם יותר זולים מה SATA 1 אני מאמין שיש לי SATA 1 מפני שהמחשב הוא 2006... האם כונן SATA 2 יתאים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הזמנתי הרגע כונן SSD 840 Pro של סמסונג וכונן 3TB Caviar Black במחיר מציאה מאמאזון שאמורים להגיע אליי שבוע הבא. ואז עלתה לי בראש המחשבה אם עשיתי טעות מבחינת SATA 4 שאמור לצאת אבל עוד לא ידוע מתי. לגבי הכונן 3TB פנימי אין לי שום דאגות כי כונן קשיח רגיל בחיים לא מסוגל להגיע למהירות כזו. השאלה לגבי ה-SSD, מכיוון שהכונן הזה מנצל את SATA3 במלואו אולי הייתי צריך לחכות ל-4? מצד שני אי אפשר לדעת מתי זה יצא בכלל וגם כמה ביצועים נוספים אני ארוויח מ-4 כשיצא. אבל השאלה היא אם מכיוון שה-SSD הזה מנצל את 3 במלואו, יהיה שיפור במהירות שלו כשיצא SATA 4 או שהוא תמיד יהיה מוגבל -500MB? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן נוסף למחשב שלי , כונן 80GB 7200 SATA אני מתעניין ב SEGATE WITH NCQ או HITACHI DESKSTAR-SATA II או WEATREN DIGITAL JD השאלה הראשונה שלי זה , אם הלוח שלי לא תומך ב SATA II ואני אחבר לו כונן SATA II האם זה יכול ליצור בעיות ? והשאלה השנייה : איזה כונן עדיף מבין השלושה , אני יודע שהביצועים כמעט שווים , וגם אין הבדל במחירים שהוא כול כך משמעותי אבל עדיין אשמח לשמוע המלצות לכונן , אני נוטה לכיוון ה SEGATE אבל אמרו לי שהוא לא הכי טוב ושה NCQ עושה לפעמים בעיות המקום לשפר ביצועים, אז בבקשה אשמח לקבל המלצה ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי לא מזמן מחשב והוא עדיין לא הגיע. הזמנתי דיסק קשיח SATA ויש לי שלוש שאלות: 1. לפי מה שהבנתי מהFAQ, כדי להתקין את הדריבר של הSATA בBOOT, אני צריך כונן דיסקטים! אבל לא הזמנתי כונן דיסקטים. מה לעשות? 2. הזמנתי לוח אם שתומך בNCQ וב SATA 2 (מ.ס.י נאו 4 פלטיניום). אבל כאמור לקחתי SATA. עד כמה מומלץ לי לשנות לSATA2\NCQ? והאם הביצועים השונים משפיעים על ביצועים במשחקים עצמם, או רק בהעתקה/הדבקה/ וכו? 3. השאלה שבכותרת: בעדיפות עליונה!!!!!!! ראתי בנועה מחשבים ובלוג'יק פי סי את הכוננים הקשיחים של SEAGATE וראיתי שאין דבר כזה SATA של SEAGATE בלי NCQ. האם זה נכון לכל החנויות? כלומר כל SATA של SEAGATE הוא גם עם NCQ?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי איפה אני יכול לראות בווינדוס שהדיסק שלי הוא באמת SATA2? והאם ב DEVICE MANGER אמור להיות כתוב sata2 ליד תאור החומרה? יש צורך בדרייברים בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. האם SATA2 הוא סוג הדיסק הקשיח העדכני, המהיר והמומלץ ביותר ? או שיצא כבר משהו חדש ? :-) 2. אני זקוק לדיסק קשיח גדול ומהיר (לטובת פיתוח/development) - על מה אתם ממליצים ? 3. אשמח לקבל המלצה לצורב DVD 4. האם יש כבר צורבי Blue Ray ו/או HD DVD במחיר שפוי של צורב ומדיות ? (והאם כבר הסתיימה מלחמת התקנים, ויודעים מה כדאי לקנות ? :-)) תודה !
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נגיד יש לי כונן קשיח ואני מחבר למחשב ssd , ברגע שאני יעביר תוכנה לssd היא פשוט תפעל יותר מהר ? כל מה שצריך זה פשוט לגרור את התקייה של התוכנה לssd ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הקרוב מחשב חדש והמליצו לי לקחת crucial mx100 128 gb הכונן הזה טוב? 128gb זה מספיק או שכדאי לקחת את ה256? כי יש כאלה שראיתי שכותבים שזה קצת מדי וזה מתמלא מהר מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? והאם הוא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: יש לי לוח ASUS P4S533-VM ודיסק קשיח: Maxtor 6Y060L0. שאני מסתכל ב- bios אני רואה: [ultra DMA mode [Disabled האם לשנות את זה, ואם כן יש לי בחירה בין 6 אפשרויות שונות. להלן מידע מ- everest שאולי יכול לסייע: Maxtor 6Y060L0 (Y27M6Q6E) ] ATA Device Properties: Model ID Maxtor 6Y060L0 Serial Number Y27M6Q6E Revision YAR41BW0 Parameters 119150 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 512 bytes per sector LBA Sectors 120103200 Buffer 2 MB (Dual Ported, Read Ahead) Multiple Sectors 16 ECC Bytes 57 Max. PIO Transfer Mode PIO 4 Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 (ATA-133) Active UDMA Transfer Mode UDMA 6 (ATA-133) (הא…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין את העניין עם USB3. הלוח אם שלי תומך USB2 (הוא דיי ישן). אם אני אקנה נגיד כונן איחסון חיצוני שתומך בUSB3, האם קצב ההעברה יהיה טוב יותר או לא ישתנה כי הלוח תומך רק בUSB2?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האם בגלל העובדה שהדיסק הקשיח הנ"ל מחולק לשתי פלטות של 160GB כדאי לחלק את הדיסק לשתי מחיצות של 160GB ? או שאין שום קשר בין הדברים.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הדיסק הוזמן עם מחשב חדש. אם בהזמנה לא כתוב SATA2, האם זה יכול לשנות משהו?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כעקרון אני תמיד יודע מה שאני קונה אך הפעם יצא שבמעמד הקנייה של 6400AAKS נאמר לי שיצא דגם חדש של 32MB מכיוון שכבר רציתי כונן "הימרתי עליו". עד עכשיו הכרתי בארץ רק 2 דגמים של 640G כך שזה נשמע נכון, האם מישהו מכיר או קרא על הדגם החדש הזה של WD? יש הבדלים נוספים פרט למטמון? פלייטרים, ביצועים,צריכת חשמל, עבודה שקטה...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לפעיל את הבודק שגיאות ו או את האיחוי(של ווינדוס) על דיסק חיצוני שמחובר ב usb... יש כלי בשביל זה או דרך אחרת? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש במחשב שלי שתי דיסקים מותקנים, אחד הוא של סיגייט 80 ג'יגה 7200 RPM עם חיבור S-ATA ו8 מגה באפר. השני הוא של WD, בנפח 30 ג'יגה 7200 עם חיבור סיראלי ישן. איך זה יכול להיות שדווקא הדיסק המיושן יותר יותר מהיר מהחדש? ועוד שאלה נוספת, יש לי מעבד 2.8 על לוח של אינטל דגם Intel® Desktop Board D865PERL, שמעתי שיש משהו שנקרא RAID שהוא נותן מהירות גבוהה אם יש שתי דיסקים מותקנים, אני יכול להשתמש באופציה הזאת במחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הדיסקים הללו עלו 25 ל25 ושאלתי היא האם הם אמינים? רצ"ב ה"ניתוח" של DVDINFOPRO Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736958464 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m15s17f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s70f Manufacturer Name Ritek Co. HD-BURN Certified YES Complete Media Code תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-