עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Gnome,

המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ועריכת וידאו. אז השאלה היא מה לקנות: WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA100 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 549.99 ] 1 המחיר לא מפריע גם אם אני אקח את היקר מבניהם אבל תגידו לי מה עדיף ןמה יותר משתלם מבין שלושתם...

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by netanel,

ברצוני להגדיל את ההר- דיסק שלי מ- 20 GB ל- 40 GB כיצד אני עושה זאת, יש לי מחשב עם פנטיום 4 1.700 מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition הגירסה בעברית!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. יש לי דיסק DVD-R מלא בקבצים אני דיי בטוח שהוא קצת דפוק עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את שלמות המדיה אם כל הקבצים נגישים וכו'? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Parallel,

זהו זו השאלה ...ההבדל במחיר הוא בערך 90שקל{הרד דיסק של WD 120 gb} ...האם אני ירגיש הבדל גדול בביצועים?.. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by locke,

יש הבדל משמעותי בין היצרניות של כרטיסי ה- Compact Flash?

6. Started by ISmile4U,

מדריך חדש של פיסי מגזין סקירה מקיפה של 23 צורבי DVD חיצוניים ופנימים וכן סקירה של תוכנות לעריכת DVD בתווך מחירים שכל אחד יכול להרשות לעצמו. למדריך: http://www.pcmag.com/article2/0,4149,1321971,00.asp ???מוזר: איך הצורב שלי PIONEER DVR-A06 לא זכה שם לציון מי יודע בעוד שהמומרקס שזכה לבחירת העורכים הוא בעצם צורב תוצרת PIONEER לפחות כל החלק המכני בו. :

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. Started by Shadowman,

יש לי הרד דיסק 38 gb חילקתי אותו די מיזמן לשני חלקים 18 ו 20!! עד עכשיו הכל היה טוב... עד שההרד דיסק d התחיל ליהיות נורא איטי... אז החלטתי לעשות לו פורמט.... אבל לא עזר עדיין נורא איטי.. בילתי ניסבל אפילו קובץ בגודל 5 mb אני מעתיק מהרד דיסק להרד דיסק 2 דקות!! מה יכולה ליהיות הבעיה? העם יש פיתרון..??????

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by ohadzamir,

יש לי מספר שאלות בקשר לדיסק המדהים: 1. מתי הוא יוצא לשוק?? 2. אפשר לשים עליו גם שירים? כלומר, דיסקמנים ומערכות סטריאו יוכלו לקרוא את הדיסק? 3.על דיסק DVD אחר אפשר לשים שירים וכו'.... דיסקמנים קוראים אותו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by michaelsko,

שלום, אני מנסה לצרוב פרוייקט של 697 מ"ב לדיסק של 700 מ"ב בעזרת NERO6. (פרוייקט מידע). הפרוייקט מורכב מ4 קבצים : קובץ וידאו בכיווץ XVID שתופס 696 מ"ב ועןד 3 קבצים של כתוביות. כאשר אני מנסה לצרוב את הפרוייקט, התוכנה אומרת לי שאין מספיק מקום על הדיסק, ועלי להכניס דיסק עם יותר מקום. הצורב הוא PHILIPS16X10X40 וניסיתי את כל שיטות הצריבה האפשריות DISC AT ONCE, TRACK AT ONCE, FINALIZE וללא FINALIZE. כמו כן ניסיתי להחליף 3 דיסקים ועדיין הבעייה נשארה. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by T-man,

אני צריך External HDD של 80GB מינימום (מומלץ 120 ומעלה), 7200RPM מינימום. יש איזה מותגים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? מוצרים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? אני פשוט לא מבין בנושא הזה כל- כך... דרך אגב, סילחו לי אם אני לא עונה מהר, כי ככל הנראה בזמן הקרוב לא אהיה הרבה בפורום, אך אנסה לענות מהר ככל האפשר. תודה. בתודה מראש, T-man

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by King Of Action,

בעקבות צורך דחוף בדיסקי צריבה (50 דיסקים ואף 100 דיסקים) הלכתי לחנויות המחשבים הקרובות לביתי . ראיתי רק חרא בדמוי SILVERLINE (גליל של 100 מדיות 700MB - 160 ש"ח) , SHAREWOOD ( הא ? מה לעזאזל עכשיו שרווד ?) , TDK (יקר מדי בשבילי , 4 שקל לדיסק) ובעיקרון זהו , ויש עוד כמה דיסקים אבל אני אפילו לא אציין אותם . אז עכשיו , הפעלתי קצת קשרים ואני יכול להשיג דיסקים של פיליפס , 700MB 48X . כל דיסק 2 שקל (וגם הדיסקים באים בקופסאות ולא בגלל , זה עוד יתרון) . כמה שאלות : 1. איך הדיסקים של פיליפס בכלל ? 2. איך הפיליפס בהשוואה ל-SILVERLINE וכל החרא הדומה ? 3. האם המחיר טוב והאם שווה בכלל לקנות ? 4. האם יש סדרה מסויימת שאני צריך לשים לב אליה ? תודה .

• 52 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by Jack_g,

יש לי צורב TEAC48 הוא הפסיק לקרוא דיסקים ריקים וכך גם בכלל כל דיסק של נתונים. מלא מצאתי בכלל עדכון קושחה לצורב והווינדוס תקין לחלוטין צורבים אחרים עובדים מצויין במחשב הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by esharone,

איזה מערכת קבצים יותר טובה 32 fat או ntfs? ועוד שאלה: עכשיו יש לי ntfs איך אני יכול לפרמט את המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tordek,

יום הולדתי הגיע, והחלטתי להחליף את ה Wd 20gb הישן שלי להארדדיסק חדש יותר. הנפח של 20 ג'יגה לא הספיק לי ואני מחפש המלצות חשבתי לקנות הארד דיסק של כ 80 GB אבל לא מצאתי של איזה חברה יש בקי אס פי את ההארדיסק של WD 80 GB ועוד 8 cache וחשבתי ללכת עליו. למישהו יש המלצות אחרות, בבקשה הגיבו עדיף עם קישור למוצר.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  15. אני עורך הרבה סרטים ןרציתי לדעת האם אני יכול לצרוב סרטים בפורמט של VCD או SVCD על דיסק של DVD (שהגודל שלו הוא 4? ג'יגה)? האם יש בעיה עם הנרו במקרה הזה או עם הצורב שלי?(לייטאון 48X24X48)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sasha_iq,

מה עדיף לקנות למחשב intel 2.4c .דיסק קשיח של maxtor או wd בקיבולת 80gb

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by neil4,

יש לי צורב של asus -24x10x40 כשרק קיבלתי אותו [שנתיים] הוא היה מהיר מאד , ואיך שהייתי מכניס דיסק הוא כבר סיים לקרוא אותו , עכשיו לוקח לו מלא זמן, וצריבות מתחילות להיכשל[קצת] בmanual שלו רשום שאסור לנקותו עם דיסק ניקוי וניקיתי בכל זאת ,לא עזר ,נדמה לי שזה בכלל לא אותה עינית , האם יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by 114508534,

אתמול הצורב איסיר הישן שלי שבק חים ועכשיו אני מעוניין לקנות צורב חדש. אז בדקתי מחירים וראיתי הרבה צורבים זולים שכתוב לידם RETAIL , אז מה זה ?

• 12 תגובות
    • 11.7k צפיות
  19. שלום. אני קונה הרד-דיסק חדש, 80 ג'יגה, לכן ה20 ג'יגה שיש לי עכשיו (5400 RPM SEGATE) מתפנה. יש לי לפטופ עם 20 ג'יגה, ואני רוצה למצא דרך להשתמש בדיסק הרגיל (זה שמתפנה) בתור דיסק נייד בשביל הלפטופ שלי. כיצד ניתן לעשות?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by griper,

קניתי צורב שהיה אמור להיות של sony אבל הוא של lg איזו חברה טובה יותר (אני עדיין יכול להחזיר אותו) ? כמה עולה צורב של LG ושל SONY במהירות 52X24X52 ? ואיפה לקנות כזה בזול? וכמה עולה צורב של שתי החברות במהירות 52X32X52 (32 או שלושים ומשהו...אני לא בטוח) ואם אתם מכירים חברה טובה יותר אז תגידו (חברה שיותר טובה מ LG ומ SONY (מאוד חשוב לי לדעת כמה הם עולים ואיפה לקנות אותם בזול) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by adamginz,

התוצאה שלי בסנדרה אחרי פירמוט (לפני שבועיים) 38000~ מה שאני לא מבין זה שאני מפעיל את התוכנה speedfan זה כותב לי hard disk fitness 70%~ מה צודק? מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by michaelsko,

שלום. אני מתכוונן לקנות דיסק קשיח חדש, התקציב הוא 500 ש"ח. אני די נעול על WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שבא עם שלוש שנות אחריות ועולה 495 ש"ח בפנדה(אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו בפחות אז תידעו אותי). אני אשמח לשמוע על התנסויות אישיות עם הדיסק, רעות כטובות, כמו כן אשמח לקבל הצעות לדיסקים אחרים באותו תקציב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by waizman,

הצורב שלי (זכרונו לשמצה) מת וכבר לא מוכן לקרוא כלום... ציפיתי לזה, הוא הוחלף כבר פעמיים מאותה סיבה... בקיצור, אני צריך תחליף זול ויעיל. חשבתי כמובן על ליטאון אבל ראיתי שהם יותר יקרים מסוני וידוע שהם מייצרים להם ת'צורבים. 1. האם הצורבים באמת אותו הדבר? 2. האם יש צורב של סוני במהירות 52*32*52? 3. האם הבאנדל זהה? 4. לשניהם שנה אחריות? 5. אפשר לצרוב Firmware של סוני על ליטאון ולהיפך? 6. הם שקטים בכלל? 7. יש משהו שיותר מומלץ בתחום המחירים של עד 300 שקל? תודה :-*

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם ושנה טובה יש לי לוח אם שתומך גם בדיסקים ATA וגם SATA . כיום מותקן בו דיסק ATA 120 גיגה. שאלותי א: האם אני יכול להוסיף דיסק SATA נוסף למחשב כך ששניהם יעבדו ביחד??? ב: האם יש חשיבות מאיזה דיסק יתבצע ה BOOT. ג: האם מישהו כבר חיבר תצורה כזו ATA + SATA ונתקל בבעיות ? תודה מראש לכל העונים !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jack_g,

לא מצאתי שום ביקורות עליו ברמה רק כמה מילים שאומרות שהוא בסדר ואחלה וזה לא מה שאני מחפש. אז אם יש פה אנשים שראו ביקורות ברשת עליו בבקשה תתנו לינק ו גם אם יש פה אנשים עם צורב כזה שיגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.