עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by El Cuervo,

אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…

2. Started by King Of Action,

בעקבות צורך דחוף בדיסקי צריבה (50 דיסקים ואף 100 דיסקים) הלכתי לחנויות המחשבים הקרובות לביתי . ראיתי רק חרא בדמוי SILVERLINE (גליל של 100 מדיות 700MB - 160 ש"ח) , SHAREWOOD ( הא ? מה לעזאזל עכשיו שרווד ?) , TDK (יקר מדי בשבילי , 4 שקל לדיסק) ובעיקרון זהו , ויש עוד כמה דיסקים אבל אני אפילו לא אציין אותם . אז עכשיו , הפעלתי קצת קשרים ואני יכול להשיג דיסקים של פיליפס , 700MB 48X . כל דיסק 2 שקל (וגם הדיסקים באים בקופסאות ולא בגלל , זה עוד יתרון) . כמה שאלות : 1. איך הדיסקים של פיליפס בכלל ? 2. איך הפיליפס בהשוואה ל-SILVERLINE וכל החרא הדומה ? 3. האם המחיר טוב והאם שווה בכלל לקנות ? 4. האם יש סדרה מסויימת שאני צריך לשים לב אליה ? תודה .

• 52 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. המדיות הטובות ביותר (במיוחד לצורבים של Plextor)...

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by papa duck,

מה הכי טוב ? אפשר השוואה? ולא רק ביצועים גם טמפרטורה ורעש זה חשוב כמה זמן אחריות נותנים לSATA ? ועוד שאלה בחיים לא ראיתי כונן SATA - אלא רק את המחבר שלו P: צריך גם אותם לג'מפר כסלייב ומסטר?? יש סינגל? CS? או שיש שיטה אחרת (טרמינציה כמו SCSI)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by A_MuMu,

שלום, יש לי צורב dru510, אני לא אלאה אתכם בסיוט שהצורב הזה מעביר אותי, רק אספר שהוא בררן לגבי המדיות שלו כמו נסיכה אירופאית ושקרן כמו פוליטקאי ממוצע. אני פונה אליכם אחרי כמות נרחבת של מדיות שהוא חירב לי - כאשר את כולן הוא צרב בלי שום בעיה ובלי שום הודעות שגיאה בסיום הצריבה. הגעתי לייאוש. האם מישהו צבר נסיון חיובי עם הצורב הזה? איזה מדיות עובדות איתו? יש משהו בקינפוג של XP שיכול להועיל!? תוכנת צריבה ספיציפית שהוא מסכים לעבוד איתה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היה לי ניסיון רע מאוד עם קוראי DVD למחשב ולכן אני קצת לחוץ כי אני צריך תשובה מהימנה.. הקטע שהכי דפק אותי היה ביצועים עלובים ביותר בקריאת דיסקים צרובים רגילים.. עכשיו עם הצורב DVD אני אצטרך להכניס גם קורא DVD במקום הקורא הפשוט ואני לא מתלהב להדפק עוד פעם..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by scorpion881,

אני רוצה ליקנות כונן קשיח sata 80 giga לפחות ואני לא יודע איזה לבחור מה עדיף maxtor או wd??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gnome,

במחשב החדש סביר להניח שאני אקנה לוח אם IS7 או משהו כזה. אם אני קונה לוח אם כזה, שהוא תומך ב STAT RAID ואני קונה MAXTOR SATA 8MB BUFFER 80GB ואני מחבר אותו ללוח הכל יעבוד טוב נכון? נכון, יפה. עעכשיו השאלה היא אם אני בעתיד מחליט לקנות עוד HD (שיהיה SATA) כי שלי כבר מלא, האם זה יהיה חייב להיות RAID? אשמח לקבל עוד הסברים גם על מה זה RAID... תודה לכל העונים,

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  9. שלום חברים, איזה הארד דיסק נחשב היום לאמין ביותר, כמובן בהתחשב במחיר לא מטורף. ולגבי כרטיסי מסך ולוח אם, אותה שאלה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנסה לחבר, כבר כמה שעות וללא הצלחה דיסק SATA של ווסטרן, 120 ג'יגה. יש לי גם דיסק קשיח ATA133 של מקסטור. החיבור הולך ככה: צורב על ATA, סלייב. דיסק קשיח על הRAID (רק בגלל שזה ATA133), מזוהה כמאסטר ועובד נהדר. דיסק קשיח על SATA, מזוהה כמאסטר אבל לא מצליח להתקין עליו. ניסיתי להתקין חלונות 2000 על הכונן (אחרי שחילקתי אותו למחיצות, בעזרת דיסק הפעלה של חלונות 98), אבל ברגע שהוא נכנס להתקנה עצמה אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק לא זמין (מסך כחול), בהתקנה דרך הדיסק עצמו אני מקבל הודעה שאין לי דיסקים קשיחים (למרות שהATA גם מחובר) חשוב לי שהמערכת הפעלה תהיה על ה SATA כי הדיסק השני הופך להיות גיבוי לחומר חשוב. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by Ran B,

טוב.., חבר שלי ביקש לשאול אותם איזה הרד דיסקים טובים של 80GB אתה ממליצים אני המלצתי לו או מקסטור או WD שלפי דעתי אלה החברות המוחברות ביותר היום..אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בחברות ובאיכות.. פתחתי את הדיון..כמובן הוא לא רוצה כל כך יקר.. אם תוכלו לעזור לי לחפש משהו טוב אבל seagate או משהו כי הוא אמר לי שלא איכפת לו כל כך האיכות העיקר שזה זול וזה 80GB ככה שאתם לא צרכים להתמגד על מקסטור ועל WD אפשר גם חברות מאפנות..משהו בתקציב ה-300 שקל או קצת יותר..(ואני בספק שיש..).. תודה רבה לכל העוזרים!, רן!

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by G@L,

יש לי מצלמת וידאו Sony TRV-340E ואני רוצה לצרוב את הסרטים שלה לדיסקים של DVD אז אני צריך לקנות צורב DVD, איזה כדאי ? ואני צריך גם איזשהו כרטיס וידאו/טלויזיה כדי ללכוד את הסרט למחשב.... אז מה אני צריך לקנות? כרטיס וידאו ב 2000 שקל או מספיק כרטיס טלויזיה ב 300 שקל עם כניסה אנאלוגית??? תודה

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by ferrari,

אני מחפש ביקורות או כל דבר כזה על ה MAXTOR 6Y080P0 מה ההרד דיסק הטוב יותר בלי להסתכל על המחיר? - אני משיג את שניהם באותו מחיר... ראיתי כמה ביקורות עליו, אבל לא מצאתי שום דבר שמשווה אותו ישירות עם הWD800JB המפרט של המקסטור: MAXTOR DIAMONMAX SERIES 9 REV. NO. :YAR41BW0 CAPACITY - 80gb RPM - 7200 BUFFER SIZE - 8MB ATA SUPPORT - ATA133 WARRANTY - 1 YEAR אני יודע שהוא מפסיד מבחינת האחריות עליו, כאן היא לשנה ועל הWD היא 3 שנים, אבל אם לא להסתכל על זה, אלא רק על איכות, מהירות עבודה, קריאה כתיבה אמינות ויציבות... מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. בשעה טובה ומוצלחת קבלתי היום את הצורב DVD שלי Pioneer DVR-A06 שאלתי כיצד אני צורב עימו בתוכנת ה Nero 6 ??? ועוד שאלה האם יש הבדלים תכלס בין המדיות של ה + והמדיות של ה - יש עדיפות מסויימת לאחד מהם?

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Jack_g,

תמיד חשבתי שה DVD-ROM הכוונה לכונן כגון TOSHIBA SD-M1612 או 1712 יכולים לקרוא את שניי הפורמטים גם מינוס וגם פלוס אבל היום כשצרבתי סרט על דיסק של מינוס וה TOSHIBA SD-M1612 שלי לא רצה לקרוא אותו אז התחלתי לברר הדעתי לאתר שלהם: http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/81820000059b000000010000659c0000110d ושם כתוב שהוא תומך רק במינוס ככה לפחות הבנתי(הדף לדגם של 1712 אבל זה אותו מידע גם ב1612). אז מה אין בימינו כונן דיוידי למחשב שיכול לקרוא את שניי הפורמטים? חוץ מ צורב דיוידי כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. מה הכי טוב? אל ג'י? לייט און? איסוס? או טיאק או אנאעארפ אולי צורב ברבון? טוב שמעו חבר שלי אמר לי שאל ג'י אמנם המהירות לא אמינה אבל יש כוננים שלא קוראים דיסקים שנצרבו בצריבה מהירה ושמוסיקה במילא צורבים במהירות 10 ולא יותר אפילו פחות למה זה ייקפוצ אז אני לא יודע אולי גם אל ג'י זה טוב? עזרה אני מבולבל.......................................

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  18. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by Stranger,

עשיתי FDISC להרד שלי לאחר לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה נכנסתי "MY COMPUTER" ושם אני רואה שהכוננים לא מסודרים לפי הסדר, כלומר זה אמור להיות (C: D: E:) במקום זה ככה (C: H: G: ) האם זו בעיה או משהו בסגנון או שזה לא אמור להפריע לי?? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by MigraineBOY,

קיבלתי דיסק קשיח של Western Digital - 30GB מחבר, הרכבתי אותו וכאשר באתי לפרמט אותו פעולת הפירמוט לקחה המון זמן (השארתי אותו כל הלילה ובבוקר הוא עדיין פירמט). בסוף הפירמוט הוא נתן לי הודעת שגיאה. החלפתי לו מיקום אחר במחשב וחיברתי אותו לIDE אחר - כרגע המחשב לא מזהה את ההרד דיסק (גם לא בBIOS) במחשב שלי. במחשב של אח שלי הוא מצליח מדי פעם לזהות את ההרד דיסק בBIOS אבל הוא בפועל מערכת ההפעלה אינה מזהה אותו. כמה שאלות: יכול להיות שפעולת הפירמוט הרסה לי את ההרד דיסק? ??? שמעתי על עוד כמה הרדיסקים של Western Digital של 30GB שהיו להם תופעות דומות, יכול להיות שהסידרה של ה30GB לא מוצלחת? וכמובן למי שיש איזשהו פיתרון אז בשימחה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itayze,

סתם לצורכי ידע , גלשתי קצת באתרי קניות בחו"ל ונתקלתי בHd חיצוניים , המחיר הוא די זהה , אך רציתי לדעת מה יותר טוב , מהם המהיריות , כי לא ממש הבנתי מהמפרטים שלהם באתר . מישהו יודע ומוכן להסביר?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by Wizard Of Oz,

היי לעוזרים (וגם לא לעוזרים...בעצם לכולם).. יש לי קבצי nrg. ואני מנסה לצרוב אותם ונרו נותן לי הודעת שגיאה שיש שוני במספר הבייתים..ואז הוא פותח לי חלון (כדי שאני אוכל לתקן) ואני לא כל כך יודע מה לעשות...אנא עזרו לי..איבדתי את העצות שלי..הם הלכו רחוק רחוק והן לא מתקשרות..בקיצור..תודה לכם

23. Started by wow,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. הצורב דיוידי שלי של PIONEER צורב מצוין וסוגר דיוידי ואודיו אך לא סוגר את הדיסקים של המידע הרגילים שאני צורב. ניסיתי בתוכנה נרו, בצורב של חלונות, בEASY CD CREATOR ובכולם אותה הבעיה אבל זה לא הגיוני שזה יהיה בעית חומרה. עזור לי בבקשה!! :-\

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים