עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by taotao,

יש לי הרד דיסק של120 גיגה ושתי מחיצות אחת של ווינדוס 30 גיגה והשניה 90 גיגה השאלה זה כמה באמת אני יכול להשאיר לווינדוס בשביל שיעבוד בסדר ואולי טיפה יותר מבסדר כולל תוכנות כאילו חשבתי על 20 גיגה ככה אולי פחות לדעתכם 30 זה מיותר?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. חיברתי אותו למקום SLAVE על הלוח אמ + הג'מפר נמצא ככה: **** אז על השניים השמאליים.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by byn007,

1.קניתי דיסקים של 900 מגה, מישהו יודע אם NERO תומך בזה? אם לא עם מה אני יכול לצרוב את זה? 2. האם יש דיסקים רגילים של יותר מ 900 מגה? תודה.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by avivlevy,

משום מה שכחתי ואני לא זוכר איך עושים את זה??? אני זוכר שזה נמצא בניהול מחשב> ניהול דיסקים>? ושמה שחכתי מה עושים!?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by boogie,

אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by Yuron,

שלום לכל העוזרים אני מעוניין לקנות כוננן קשייח נייד, קיבולת של 250 ג'יגה ושלא יהיה יקר מדי מחכה להמלצותיכם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. היי אנשים.. אני מחפש מקום או חנות שמתקנת בקרים להארד דיסק או שהארד דיסק כבר זרוק כי אני חייב בקר להארד דיסק בתודה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  8. המדריך לשמירת חיי כונן SSD, בתור כונן ראשי- כל מי שיודע משהו שיוסיף! ממש חשוב לי אני עומד לרכוש מחשב, עם SSD שיתפקד ככונן ראשי 128GB של סמסונג 830 מה יש לכם להגיד (וראיתי שיש בארכיון) בדבר חסכון בחיי הכונן(SSD, לא בהכרח זה של סמסונג)? אאחל בהצלחה ואודה מראש למששתתפים !

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by matanya,

אני רוצה במחשב הנייד לחבר את הדיסק במקום אחר (על הלוח יש חיבור נקבה) כי הוא מחמם לי את היד. יש בשוק איזה קבל/מתאם זכר ל SATA

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by lion03,

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by shay_koral,

הורדתי מאתר asus דרייברים ועדכון לביוס ואני צריך לעלות מהבוט עכשיו זה קובץ בשם "rom" איך אני צורב אותו?ניסיתי הכל

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. כיצד לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP חשוב אם תבצע צעדים אלה בדיסק קשיח המכיל נתונים, יימחקו הנתונים לצמיתות. מומלץ לגבות את הדיסק הקשיח לפני ביצוע צעדים אלה. כדי לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP: 1. הכנס את תקליטור ההתקנה של Windows XP לכונן התקליטורים או לכונן ה-DVD, או הכנס את תקליטון ההתקנה הראשון של Windows XP לכונן התקליטונים ולאחר מכן הפעל את המחשב מחדש. הערה כדי להפעיל את המחשב מהתקליטור של Windows XP (או מתקליטון ההפעלה), המחשב חייב להיות מוגדר לאתחול מכונן התקליטורים או מכונן ה-DVD או מכונן התקליטונים. במקרים מסוימים ייתכן שיהיה עליך לשנות את הגדרות ה-BIOS במחשב כדי לקבוע תצורה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Booooome,

שלום, יש לי לוח אם: יש לי לוח ASUS P4S533-VM ודיסק קשיח: Maxtor 6Y060L0. שאני מסתכל ב- bios אני רואה: [ultra DMA mode [Disabled האם לשנות את זה, ואם כן יש לי בחירה בין 6 אפשרויות שונות. להלן מידע מ- everest שאולי יכול לסייע: Maxtor 6Y060L0 (Y27M6Q6E) ] ATA Device Properties: Model ID Maxtor 6Y060L0 Serial Number Y27M6Q6E Revision YAR41BW0 Parameters 119150 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 512 bytes per sector LBA Sectors 120103200 Buffer 2 MB (Dual Ported, Read Ahead) Multiple Sectors 16 ECC Bytes 57 Max. PIO Transfer Mode PIO 4 Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 (ATA-133) Active UDMA Transfer Mode UDMA 6 (ATA-133) (הא…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  14. שלום, ברשותי שני דיסקים DVD בנפח של 4.7GB אחד של GPT - והשני של ממורקס + על שינהם יש את אותו החומר, חומר שאני חייב לשחזר למצב תקין ופעיל. כמו שהבנתם הדיסקים נשרטו ונפגעו קשות. כאשר מפעילים חלק מהתוכנות והחומרים שבדיסק GPT הם םועלים חלק אך חלקם נעצרים לפתע מה שמביא אותי למסקנה שהוא פחות שרוט מהדיסק של ממורקס שלא מפעיל את התוכנות והחומרים ונעצר הרבה לפני. התוכנה הכי חשובה פועלת עד שלב מסויים עם דיסק הGPT ולאחר מכן ניתן להמשיך את הפעולה עם הדיסק ממורקס. אני חייב לדעת כיצד אני יכול לגבות את החומר מהדיסקים בין אם מדובר בתוכנת שחזור או שילוב חומרים משני הדיסקים. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by kobi_sion,

שלום, צריך המלצה לדיסק 4T של WD לצורך הורדת טורנטים לקחת כחול (אדום או סגול) ואפשר אולי חיבור (קישור ) להסבר על ההבדלים ביניהם בתודה מראש,

16. Started by daniel8298,

יש בכוננים קשיחים תכונה שנקראת TLER, מישהו יכול לפרט ולהרחיב על התכונה הזאת, מהי? מתי היא בדיוק באה לידי ביטוי, ואיך? תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  17. Started by Crash5,

לאחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. ע"מ לראות את הדגם המדוייק של הצורב הכנסו למפרט המחשב שם תוכלו למצוא את המידע הנדרש. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. טכנולוגיית האחסון החדשנית של אינטל סוף סוף מקבלת שם וצורה מוחשיים לכתבה

19. Started by dennis14,

אני מעוניין לקנות הארדיסק בנפח 250GB וחיבור SATA או SATA2. לפי מ'ס ביקורות (כולל זו של האתר) הבנתי שההארדיסק הזה יהיה בחירה מצוינת בגלל שהוא שקט,קריר ובעל ביצועים טובים. לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_55_255_56&products_id=177 רציתי לשאול מה דעתכם על בחירתי? והאם יש הארדיסק יותר טוב/משתלם בתקציב?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  20. שלום. הכונן החיצוני שלי מחובר באופן קבוע למחשב השולחני שלי. כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני מקבל את ההודעה "Do you want to scan and fix expansion drive"? האם הכונן מראה על סימני תקלה? למה ההודעה מתקבל כל פעם? אחרי שאני מתעלם, הכל עובד כרגיל, והכונן מתפקד כראוי. תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. מתי צפויה ירידת מחירים של הדיסקים של 8 וחצי ג'יגה למחיר נורמלי?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. הקרב בין בלו ריי ל HDDVD הסתיים,אין מנצחים,שני הצדדים הפסיקו את השיחות ביניהם וכנראה שנקבל שני סוגי מדיות לדור הבא של ה DVD,פשוט גועל נפש,לפי דעתי ה HDDVD ינצח רק בגלל שיותר זול לייצר אותו,אני אישית מעדיף את הבלו ריי רק בגלל שיש בו פי 2 מקום מאשר ה HDDVD. * מי שלא יודע,אותם שיחות בערך התנהלו שיצא ה DVD הראשון,השיחות נכשלו ולכן יש לנו מינוס ופלוס במקום פורמט אחד....רק שהפעם זה מדיות שונות לחלוטין ואני בספק אם נגן אחד איי פעם יוכל לקרואי את המדיה המתחרה. יום עצוב. http://www.cdfreaks.com/news/12310 בכתבה עוד יש תיקווה,אבל אני כבר מנחש ששום דבר לא ייצא מזה.

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל חוות דעת של המומחים והמנוסים כאן יש לי דיסק קשיח 1TB במהירות 5400RPM שיש עליו מערכת הפעלה. אם אעתיק את המערכת הפעלה (:C) לדיסק קשיח 300GB RAPTOR 10K, עד כמה יהיה שיפור מבחינת מהירות טעינת ווינדוס באתחול, פעילות בווינדוס (תוכנות וכו')? יש לי מערכת הפעלה על כונן 5400 כיוון שבזמנו לא היה לי מספיק תקציב לקנות דיסק קשיח רגיל (7200RPM) ולכן השתמשתי בדיסק קשיח קיים שהיה עליו בחלקו מידע. כעת אני יכול לעבור ל10K ורציתי לדעת לפני המעבר, אם זה אכן משמעותי ועד כמה בערך למי שיש ניסיון עם זה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by R0ck,

אתמול קיבלתי את הצורב הדויד החדש שלי, לאחר שהרגתי את הלייטאון שלי (שלא בטעות) - פשוט תענוג. צריבת תקליטורים רגילים ורב-פעמיים ב x24 (שזה אמנם קצת צולע, אבל מספיק, הלכתי לצחצח שיניים וחזרתי ועוד דיסק מוכן) - צריבת דוידים +R ו -R ב x8 (שמונה וחצי דקות לכל היותר, לצריבת מדיה מלאה - 4.7gb). איכות צריבה משובחת על מדיות Ritek, Mitsubishi ועוד רבות... ובנוסף, עם הקושחה העדכנית ביותר (Rev. 1.12), שופרה יכולת הקריאה והצריבה עם מדיות רבות וכעת הוא גם יכול לצרוב x8 על מדיות ריטק x4 וברנדים נוספים. שווה. 8) טווח מחירים נע בין 700 ל 900 ש"ח (מדובר בגירסת ה O.E.M).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by segev22,

שלום אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת. אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים. ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר. בתודה מראש שגב שטובי

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.