עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 8dsim,

קניתי WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ויש לי שאלה למה יש לו שני חיבורים לספק כוח אחד רגיל ואחד של הS-ATA ? מה לעשות איזה חיבור לחבר לספק את שניהם או רק אחד מהם ? בתודה סתיו.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by motaboy,

את הכונן הקשיח הקודם שלי העברתי לSLAVE ואת החדש התקנתי כMASTER הראשון, כדי שאחרי התקנת הווינדוס אני אוכל להעתיק את המידע בקלות מהישן לחדש. את הישן לא פירמטתי, וגם את הספרייה של ווינדוס השארתי כי מן הסתם לא יכלתי למחוק אותה בזמן שהוא היה הכונן הראשי. ההתקנה פירמטה את הכונן החדש, התקינה אותו, הווינדוס עולה והופה - הכונן הישן קיבל את האות C והחדש את האות F! מה זה החרטא הזה?! ניגשתי לCOMPUTER MANAGEMENT, נתתי להארדיסק המשני (הישן) את האות G אבל מן הסתם שאת הראשי הוא לא נותן לי לשנות. זהו? דיני נחרץ להתקין ווינדוס מחדש רק בשביל השטות הזאת? איפה ההגיון? למה ההתקנה של ווינדוס הסתכלה על ההתקנה הישנה והשאירה את הכונן ההוא בתור C למרות שהתקנתי מאפס? עריכה: כנראה שהטעות שלי הייתה ב…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by .Oz,

בלוח שלי אין תמיכה לחיבור SATA ומקריאה בפורום אני רואה שהדיסקים הקשיחים עוברים לחיבורי SATA אם בעתיד אני ארצה להחליף או להוסיף דיסק נוסף - האם יש מתאים לכך? אם לא - האם המשמעות היא כי מי שיש לי היום לוח שאינו תומך ב - SATA יהיה בבעיה? (האם החברות יפסיקו לייצר דיסקים ATA?)

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by 8dsim,

מה ליקנות ? Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Reviews או WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA או Seagate 80GB 8MB 7200RPM S-ATA המוחר בחנות אמר לי שהS-ATA מרעיש קצת יותר מATA רגיל ,זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. דיסק של IBM 30 גיגה התחיל לפני יומים אחרי שפירמטתי אותו להשמיע קולות חיכוך. יכול להיות שזה סופו? יש תוכנה שבודקת את התקינות שלו? תודה

6. Started by ranyr,

יש לי הרדדיסק 120 gb, 7200 rpm 8mb buffer של matrox והוא עושה המון המון רעש (הוא הדבר היחיד שמפריד ביני לשלווה) יש דרך להשתיק אותו או להחליף להרדיסק אחר יותר שקט??? (אם אין ברירה)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by cago,

שלום ברשותי עשרות קלטות וידאו מטיולים שעשיתי בחול. כל קלטת 3 או 4 שעות. וברצוני להעביר כל קלטת לדיסק dvd . המחשב שלי פנטיום 4 במהירות 1.6GB זכרון 256MB ודיסק קשיח 40GB. מערכת הפעלה XP. יש לי מספר שאלות בנושא בהיותי טירון בתחום. א. פרט לצורב dvd ודיסק קשיח נוסף מה נחוץ עוד מבחינת חומרה. ב. האם יש כרטיס שממיר מאנלוגית לדיגיטלית ומאפשר צריבה בו זמנית לדיסק dvd ? או שחייבים לשמור קודם בדיסק הקשיח. ג. למיטב ידיעתי כל דקה של סרט תופסת בהמרה 1.3GB ולכן לסרט של שעה צריך דיסק קשיח של 80GB. האם נכון? ד. איך אחר כך מכניסים נפח כזה גדול לדיסק DVD של 4.7GB מבלי לאבד יותר מדי באיכות (שלפחות יהיה באיכות SVHS)? ה. איזה תוכנות צריך? תודה מראש על תשובה cago

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by redti,

אתמול התקנתי הארדיסק חדש מסוג : WESTERN DIGITAL 120GB S-ATA WITH 8 MB BUFFER התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP ... יש לי נורה במארז שמהבהבת בזמן שהמחשב חושב למעשה לכל אחד יש את זה! אבל כשאני פועל על ההארדיסק החדש הנורה לא נדלקת כשהמחשב חושב !!! יש לכם מושג למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by redti,

שלום חברי פורום אחסון. ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB buffer S-ATA חיברתי את כל החוטים טוב. וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה? נ.ב אני משתמש בלוח אם 865PE של MSI ! וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו. בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp . מה אני צריך לעשות ??

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי 128MB דיסק און קי והוא נימחק לי למישהו יש תוכנה לשיחזור החומר (החומר ממש חשוב )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shafir,

שידרגתי ל xp וכאשר מגיע לכונן A כותב: צריך לאתחל את הדיסקט. החלפנו כונן, החלפנו צמה, ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתלבט אם לקנות HD בנפח 160GB או 120GB.. ההבדל עד כמה שראיתי הוא 90 שקלים, שלדעתי זה לא הרבה בכלל בשביל 40GB (שזה גודל הHD הנוכחי שלי).. כרגע אני לא רואה את עצמי ממלא גם עוד 40 ג'יגה, אבל עוד 5 שנים אולי.. השאלה היא, האם מחסום ה137GB יפריע לי? אני משתמש ב WinXP SP1 שהבנתי שיש שם תמיכה ב 48bit addressing.. אני בכל אופן מתכוון לעשות partitioning ככה שלא תהיה אף מחיצה גדולה מ137GB, האם זה יפתור את הבעיה? אני מעתיק לכאן נתונים מAIDA32 במקרה שגרסת הBIOS או chipset משנה.. תודה רבה מראש... עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה לקנות HD של WD, ורק עכשיו ראיתי במקרה באתר שלהם את זה: http://support.wdc.com/download/#dlgtools וה feature האחרון שרשום מטפל בבעיה הזאת.. מישה…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.meritline.com/ritek-dvd-blank-media.html המדיות האיכותיות בעולם במחירים חביבים.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. Started by e-d-a,

יש לי עכשיו הארד דיסק 80gb 8mb, ואני רוצה להוסיף עוד 120gb 8mb או להחליף את מה שיש לי לאחד 200gb 8mb s-ata, השאלה מה יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים? (ויש עוד משהו שרציתי לשאול אבל שחכתי אז אני ישאל אחר כך ).

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by Dana_s,

שלום וחג שמח לכולם היום הדלקתי את המחשב והוא סרב להידלק (גם לאחר מספר נסיונות של כיבוי והדלקה) קיבלתי בזמן טעינת החלונות הודעה "דוסית" can not read sector..(לא זוכרת את הנוסח המדוייק) והמחשב נתקע! מייד חשדתי שאולי נדפק הדיסק. ניסיתי להדליק את המחשב במצב בטוח ושוב קיבלתי את אותה ההודעה. לשמחתי היה ברשותי GHOST די מעודכן. פירמטתי את הדיסק ובמהלך הפירמוט נשמעו (פעמיים בזמנים שונים) קולות מוזרים מהדיסק כמו כן במהלך הפורמט קיבלתי הודעות מוזרות מסוג זה tring to recovery allocating... (לא זוכרת את הנוסח המדויייק) בגמר הפורמט קיבלתי הודעה חגיגית שהפורמט הושלם וברשותי 60 גיגה של זכרון ו- 1 מגה של bad sector מאחר שאני צריכה את המחשב (גם לצורך כתיבת מכתב זה) שיחזרתי את תו…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by Ran B,

אני מחפש הארד דיסק נייד בנפח של 40GB~80GB. עד 800 שקל, יש כזה? תודה, רן.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום! יש לי דיסק שיש עליו סריטות, יש סיכוי להציל את הקובץ שעליו? ניסיתי להעתיק אותו למחשב אבל הוא מראה שגיאה אחרי מספר דקות שהוא מעתיק.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי מחשב עם דיסק קשיח בחיבור SATA אבל אני לא מצליח להתקין win xp כי ה-win כותב שהוא לא מוצא שום דיסק קשיח אם משהו יכול לעזור?? (אני מקווה שאני כותב בפורם הנכון)

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by dima79p,

שלום רב ! האם מישהו מכיר מעביר מ ide ל s-ata ? לפי מאמרים שקראתי ב אתר של ABiT הוא מתאים לדיסקים ultra ata 100/133 IDE וללוחות עם הכנה ל SATA (לדוגמא NF7 -S) . האם זה הגיעה לארץ ו כמה זה עולה ? לדעתי זה פתנט נהדר לעבור ל SATA בלי שיהיה צורך ב דיסק קשיח SATA ולעבוד 1.5 GB.S

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by itayze,

אבי שוקל לשקול dvd , הוא הבחין בנגנים שקוראים divx ( ככה העבודה שלי קלה יותר , לא צריך להמיר ) אך רוב הסרטים שאני מוריד מקודדים בxvid . בנתונים הטכנים של הdvd רשום שהוא תומך בMpeg4 , זה כולל גם את הxvid ? בנוסף , האם גם הוא תומך בסרטים המקודדים בac3 ? dvd הוא DI510 metz .

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  22. נדמה לי שמשהו קרה להארד דיסק שלי, ובאשמתו המחשב קצת איטי. אני רוצה להיות בטוח שזה ממנו (לפני שאני שולח אותו לתיקון במסגרת האחריות), אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את הביצועים של ההארד דיסק? ורציתי לדעת גם, איזה תוצאות אמורים לצאת לי אם יש לי הארד דיסק: WD 80GB 2MB BUFFER 7200 RPM?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by PeaS,

הHD שלי, לא הראשי, אלא אחד שהעברתי מהמחשב הקודם שלי, 12.7 ג'יגה של WD. בזמן האחרון הוא התחיל להשמיע טיקים כאלה, והוא משמיע הרבה ברצף. אלה הטיקים האלה שקורים עם כל הארד דיסק, פעם אחת בכמה זמן, אני חושב שקראתי פעם שזה קורה כשהראש נתקע במשהו... לא זוכר כשנכנסים עם האקספלורר לדיסק הטיקים מפסיקים, וממשיכים שוב אחרי כמה זמן. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by MrWhiteAndBlack,

טוב ניסיתי לחפש באתר אבל לא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי. אז ככה, קניתי דיסק חדש מארה"ב (Seagate 120 Giga) ומכוון שלא ממש יצא לי לתקשר עם הבחור שהביא אותו לארץ יצא שהוא קנה לי דיסק שעובד על SATA ולי יש UATA. אין לי דרך לחבר אותו ללוח אם אז כמו שאני מבין אני צריך מתאם מיוחד. אז איזה אתם ממליצים? איפה לקנות? והאם כדאי לקנות כרטיס שעולה יותר אך תומך ב SATA 150? כי רוב האנשים אומרים שאין הבדל גדול בין 100\133\150 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  25. Started by zobi12,

אבא שלי הזמין אותו בגלל שאין לנו מקום בהארד דיסק איך הוא מבחינת ביצועים מה הוא ישפר בתודה עמית

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים