עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by erezMASTER,

שלום, לפני כיומיים הגיעה אלי המחשב החדש שלי. יש לו קשיח של SEAGATE 500GB, במחשב החדש אין כרגע אינטרנט ואני מוריד משחקים במחשב הישן. הבעיה היא שלוקח שעות להעביר משחק אחד ל- DOK שלי, ולדיסק קשיח של המחשב הישן היו בעבר כמה וירוסים בו. האם זה יהייה מסוכן להעביר את הקשיח למחשב החדש, להעביר את המשחקים הרצויים ולהחזיר אותו למחשב הישן? במילים אחרות האם יש סיכוי, אפילו בין הקלושים ביותר, שיעבור סוג של זיהום למחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  2. הקשיח ב-IdeaPad S12 שלי מת. אני רוצה להחליף אותו, הספיקו לי ה-160 גיגה-בייט שהיו לי שם, ואני רוצה לקנות במקום שבמעמד הקניה מרכיב אותו, אני לא לגמרי בטוח ביכולת שלי להרכיב אותו בעצמי. עד 300 שקל, אם ממש משתלם אז 250 גיגה גם אוכל. אני לא מעודכן בשוק הקשיחים למחשבים ניידים (2.5"), אז אם המחיר שקבעתי לא ריאלי, תעירו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by swisaman,

היי, יש לי כונן קשיח נייד של LG HXD2 250GB,חיברתי אותו לחיבור USB קידמי במחשב,אבל הוינדוס לא מזהה אותו. הוא מוציא לי חלון שמציג לי 3 פורטים שמחוברים,העכבר,UNUSED PORT והUNKNOWN DEVICE(הוא בצבע שחור בולט). מן הסתם הקשיח הנייד הוא הUNKNOWN DEVICE,מה אפשר לעשות ? כשאני מחזיק את הקשיח והוא מחובר אני מרגיש כאילו משהוא זז שם,שהוא פועל..

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  4. טכנולוגיית האחסון המכאני ממשיכה בנסיונותיה להוכיח לעולם שיש לה רלוונטיות אמיתית גם בעידן המודרני לכתבה

5. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה ואולי יודע איך לפתור אותה תוכנתית, או שזאת בעיית חומרה של הקשיח וצריך להחליפו..? רכשתי 2 קשיחים לאחרונה, WD 320GB AAKS זהים לחלוטין, מלבד הסריאלי שלהם. בזמן שהרצתי בדיקות עם HD TUNE שמתי לב שלאחד מהם יש רק 8MB באפר ואילו לשני יש 16MB, כפי שצריך להיות וכפי שרשום על הקשיח.. גם EVEREST מציגה את אותם הנתונים יש צורך לדאוג? אחרי הכל, הם הולכים לעבוד כרייד 0..

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by Eyal-Style,

אז ככה, אני בתהליכי קנייה של hd חדש אני רוצה לקנות 2 טרה כי אם כבר אז כבר. איזה דגם מומלץ? עד כמה מהירות הסלד משפיעה על ביצועי המערכת? עדיף טרה כפול 2 או 2 טרה אחד?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by AtR,

אהלן חברים! חבר מהעבודה אתגר אותי בשאלה האם אפשרי ליצור דיסק קשיח פנימי במחשב לצרכי גיבוי כשרק ברגע שהוא מגבה את הקבצים הוא נדלק אוטומטית וברגע שהוא מסיים הוא נכבה חזרה האם קיימת שיטה כלשהי ליישם את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הקשיח הבא מומלץ? לא הצלחתי למצוא אם זה דגם בעייתי.. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=18367&txt_search=%EB%E5%F0%EF+%F7%F9%E9%E7+Western+Digital+Caviar+Blue+WD10EZEX+1TB+Sata+III&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אני לא טועה זה הכי זול שיש ל 1TB מחברה שנחשבת טובה. כמה זה יהיה מסובך להתקין אותו במחשב ולהגיע למצב שהקשיח הנוכחי הפנימי שהוא בסה"כ 160 ג'יגה להעתיק ממנו את מערכת ההפעלה והכל כמו שהוא AS IS ולהגיע למצב שהכל יהיה אותו הדבר בקשיח החדש? הגיוני? הרעיון בא לי ממשהו שראיתי שאפשרי בפלאפונים במיוחד אנדראויד אפשר לבצע גיבוי של כל המצב של הפלאפון לקבל קובץ של הגיבוי והכל כגע נתון "להפליש" אותו והנה יש לך את המצב של הפלאפון איך…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  9. יש עכשיו דיל מאוד טוב על קשיח של סיגייט באמזון בנפח 4 טרה, וזו סדרת ברקודה המוכרת לטובה. אני יודע שלפני כמה שנים הם היו נחשבים למהירים מאוד ביחס לשאר הקשיחים. אך האם ה-5400RPM הללו זה פקטור רציני? בדרכ הולך 7200RPM.

10. הדור הבא של כונני האחסון ההיברידיים יוצא לדרך - עם נפח התחלתי מרשים של 20 טרה-בייט וחלום להתגבר על החסרונות בנסיונות מהעברלכתבה

11. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16259&PageId=0

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  12. http://www.slyck.com/story1390.html איזה צחוקים, אחרי כל המלחמות בין שני הפורמטים וכל ההגנות, עצם הפריצה של DVD מהדור החדש (HD) הייתה הרבה יותר פשוטה וקלה מאשר DVD מהדור הישן.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. ראיתי איפשהו את זה ... אבל לא ראיתי באף מקום דיסקים קשיחים שעובדים עם זה ... יש לכם אחד כזה ? מכירים ? נכון לעכשיו זה ההכי טוב ??? לא משנה שזה יקר

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by miki891,

בדגם: Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drives - OEM השאלה מה זה OEM? זה נראה אותיות כמו רישיון חלונות XP למחשב אחד בלבד.אני לא מבין? מישהו יכול להסביר לי "oem"? אני רוצה ליקנות דיסק קשיח בדגם שחור מהיר ושקט.האם זה מתאים לי? אני לא יודע.אני חושש מהמילה "oem".כאילו אומר לי לא יכול להעביר למחשב אחר או חלונות XP עם רישיון יהיה תקוע בדיסק קשיח. אני לא מבין? מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ranran,

מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by NI4NI,

קצת מצחיק שכתבה כזאת מופיעה רק עכשיו. היא הייתה מתאימה יותר לפני שלוש שנים. היום הבעיה הזאת כמעת שלא קורית, בחלקה בגלל כל הטכנולוגיות כמו JUSTLINK שמונעות את הבעיה, אבל גם בצורבים עתיקים בלי שום הגנה זה כבר לא קורה כי המחשבים כבר מספיק מהירים כדי למלא את ה BUFFER לפני שתהיה בעיה. בקיצור, מעניין אבל קצת איחרתם.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. נבחר ל EDITOR'S CHOICE לפי דעתי צורב מדהים מבחינת הפיצ'רים, למרות שמבחינת הביצועים הוא קצת מאכזב (למרות שלא בהרבה) יש לו פיצ'רים ממש טובים. כמו האפשרות של צריבת דיסקים של מוזיקה באיכות טובה יותר ועוד. ויש את האפשרות המגניבה ביותר לדעתי של ה - DISC T@2 אפשרות שנותנת לך לצרוב BITMAP על הדיסק עצמו. כלומר לשים תמונות שלך על הדיסק.. ואני לא מדבר מבחינת DATA אלא ממש לראות את התמונה על הדיסק.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by killer47,

למה בכלל טוב לקנות?..מה הוא עושה וכו?!: 74GB Serial ATA 10,000 rpm w/ 8MB Cache

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by המתפלש,

אהלן, לפני כמה ימים חברה שעובדת איתי שלחה כונן קשיח נייד (לא SSD) למעבדת שיחזור לאחר שהפסיק לעבוד. האבחנה שלהם הייתה שהראשים (יש יותר מאחד בדיסק רגיל?) נשברו ותיקון עולה 3000 ש"ח. יש אלטרנטיבה להחלפת ראשי הקריאה? במעבדה הם אמרו שהם לא מכירים אופציה לשחזר את המידע בלי לתקן את הדיסק. (כבר נזפתי בה על שלא גיבתה- אין צורך לחזור על המובן מאליו).

20. Started by yossi541,

.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III --540 שקל G.Skill Phoenix III 120GB SSD Sata III 2.5 -- 495 Transcend SSD320 2.5'' 128GB SSD SATA III -- 495 Intel 120GB SSD 330 Series Sata III -- 520 OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III -- 540 Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III MLC --595 אני הולך לקנות מחר ואני רוצה לדעת מה הכי שווה לקנות כאילו ביצועים בתמורה לכסף בתודה עמית

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by LIOR1994,

אני הולך לרכוש הארד דיסק נייד דגם WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB מומלץ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. אוקי אז בהתחלה די חששתי מ SSD, ואז ראיתי כמה ביקורות טובות יש עליו, אז אמרתי נלך על 1TB כונן קשיח + 64GB או 128GB מסוג SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (ווינדוס 8 + תוכנות). אז עכשיו קראתי מפה: http://hwzone.co.il/wiki/SSD "יחד עם זאת קיימים גם מספר חסרונות לכוננים אלה - בעת הפסקת חשמל פתאומים עלול המידע בכונן להיפגם עקב העובדה שהוא נשלט חשמלית ולא מכאנית." ואני שואל את עצמי, הפסקת חשמל, יש חשש שהלכה לי מערכת ההפעלה והתוכנות? למה אני צריך את הפחד הזה? בשביל עוד קצת מהירות? גם ככה זאת השקעה של 300-400 שקל, אז אני עוד עומד מול חשש שחברת-חשמל תהרוס לי את המערכת (למרות שיש לי מערכת UPS שנותנת מתח שמספיק ל 2-3 דקות ללא חשמל)? ובנוסף לכל זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/20…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ככה אני מתלבט בין שני דגמים אחד של ווסטרן דיגיטל ואחד של סגייט: ST3320620AS של סגייט 440 ש"ח אחריות ל-5 שנים. WD3200AAKS של ווסטרן 375 ש"ח אחריות ל-3 שנים. הדבר העיקרי שחשוב לי זה נטו ביצועים! מי שיותר מהיר ואפילו בטיפה אותו אני יקח אז בבקשה מי שיודע מי מבין השתיים בעל ביצועים גבוהים יותר לומר לי אני חייב את זה להיום עד הערב !!!! בתודה מראש שגב שטובי

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים