עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מעונין בצורב שחור כדי להתאים אותו למארז שלי. המודל המועדף עלי הוא NEC ND2510A, אבל אם אתם מכירים צורבי D.L. אחרים (שיש להם Firmware פתוח ל- RPC1) בצבע הנ"ל זה גם בסדר. מי יודע איפה אפשר לקנות את הנ"ל? אני רואה מודעות בחו"ל אבל לא בארץ (ניסיתי את zap).

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by kabak,

שלום לכם קניתי דיסק קשיח 80 גיגה של חברת MAXTOR עם 8 מגה ו7200 RPM ב480 שקל... מה אתם אומרים זה בסדר? קניתי לפני 4 חודשים

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. שלום. יש לי דיסק ניקוי "Compact Disc Digital Audio". ניקיתי איתו בעבר כונני סידירום של מחשב וגם צורבי סידירום והוא ניקה אותם. אפר להשתמש בו גם על דיוידירום (שקורא גם סידי)? או שצריך דיסק מיוחד לדיוידי (אם יש דבר כזה בכלל?)

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by Dj_Gal,

שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש ומהיר WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA וכבר יש לי WD 800JB רגיל IDE ואני רוצה לעבוד עם שניהם במקביל כלומר שעל הWD Raptor - 36GB - 10,000RPM תרוץ המערכת הפעלה ועל הWD 800JB אני ישים סרטים,קבצים וכו .. עכשיו לשאלתי איך אני בונה לי מערכת כזו ששני ההרדיסקים עובדים במקביל אחד IDE השני S-ATA כלומר איך אני מגדיר כל אחד מההרדיסיקים ומה החסרונות ברעיון הזה.. תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by GRiM,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 צורבים למחשב חדש אשר אני עומד לקנות, אני יודע שעדיף צורב DVD, אבל את זה אקנה יותר מאוחר. הצורבים שאני מתלבט בינהם הינם: SONY COMBO CDRW/DVD X 52 X 16 X 32 X 52 - 282¤ LG CDRW/DVD COMBO 52x32x52x16 - 320¤ אני חושב ללכת על הסוני, בגלל שהמהירויות שוות והמחיר נמוך.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. מצאתי לי באינטרנט בלינק הבא חבילת 100 דיסקים ב 99 שח... אני לא יודע מה האיכות של הדיסקים הנ"ל. אשמח אם משהו שיש לו אותם או שניסה אותם בעבר יגיד לי מה היכולות שלהם. אין לי בעיה לצרוב בכפול 32 לדוגמא במקום ב 56 כמו שהם מצהירים (למרות שה PLEXTOR שלי עושה X48) בשביל לקבל איכות צריבה טובה... גם ככה אני לא רוצה לצרוב במהירות שעולה על X40. אני צריך במיוחד לגיבויים שגם ככה אני זורק את הדיסק אחרי חודשים בודדים וסתם העתקות לחברים וכו'. דיסקים באוטו יש לי BENQ מיוחדים ו\או VERBATIM תודה רבה לעונים... אאהההה כמעט שכחתי את הלינק חחח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6832162&type=2&product=1&category_name=%fa%f7%ec%e9%e8%e5%f8%e9%ed%2f%ee%e3%e9%e5%f…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לתורבי dvd רק רציתי להגיד מראש: שאני מצטער על הבורות... א. הדיסקים זה דיסקים רגילים? שעולים 2 ש"ח? ב. הצורב עצמו קורא מן הסתם DVD לא ? ג. לא חבל להתשתמש בצורב כזה למטרת cd rom כאחד?

8. Started by Yaniv_Uzan,

שנים על שנים אני עם מערכת קבצים FAT32... בנוסף לזה גם שנים ש NTFS קיימת ועד היום לא טרחתי להמיר את הכונן שלי למערכת קבצים הנ"ל. נגיד ואני צורב את כל התוכנות ושירים וכו' שאני צריך על דיסקים רגילים האם כשאני יעתיק אותם חזרה למחשב שלי הם יעבדו אחרי ההמרה ל NTFS? כי כאילו אני צורב FAT ואז NTFS... אני יודע שאין קשר אבל רק להיות בטוח אתם יודעים בכל מקרה יש יתרונות של ביצועים? איזה חסרונות יש לה? תודה יניב

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. האם ההתקן SATA משפיע המון על הביצועים של הדיסק הקשיח או שכדאי בכסף שהייתי משקיע ב-SATA לקנות נפח גדול שיותר? ובתרגום לכסף, מה עדיף? האם שווה WD 80/7200 SATA 8MB ב-450 ש"ח או כדאי לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB BUFFER ב- 420 ש"ח (אין לי טעות במחיר)? ב. האם ניתן להתקין SATA כ MASTER ודיסק קשיח אחר ישן ב- SLAVE? האם הביצועים יופחתו? (הישן בעיקר לגיבוי)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by vizido,

אהלן, יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים. יום אחד אני פותח את המחשב ונעלם לי הכונן השני (לא של ווינדוס). חיפשתי בביוס והמחשב לא מזהה אותו. ניתקתי וחיברתי שוב וכלום... מה עושים? יש איזה תוכנה שעוזרת? ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לזה הוא שיום קודם העברתי ממחשב אחר קבצים לכונן הזה אז אולי חלק היו דפוקים ודפקו את הכונן או משהו. יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות צרוב DVD טוב בערך בסביבות ה500 + - ושיקרא דיסקי DVD+-R נ.ב. חשבתי לקנות צורב DVD של LG זה עם הDL הוא יקר יותר אבל לא יותר כדאי?????????? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by p_q,

WD 80 GB s-ata יש עליו ביקורות טובות???

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by iNi,

שלום אני חדש פה.. טוב קניתי היום צורב של סוני 52X32X52 ואני לא קיבלתי איתו כלום.. פשוט בשקית אם הצורב עצמו.. האם זה בסדר??.. טוב השאלה השנייה שלי היא כך.. אין לי מושג איך לחבר אותו המחשב שלי פתוח ואין לי מושג איפה לשים אותו ואיך לחבר.. אני לא ממש מבין במחשבים אז בבקשה תדברו איתי בעברית פשוטה חחח.. תודה לעוזריםם

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

אז ככה: יש לי WD 80 GB 8MB-Cache (אינטגרל, אם אתה קורא את זה, עשית לי עין רעה : ) היום פירמטתי אותו, הוא אמר שהכל עבר בהצלחה, אבל מאז הדוס על פנטיום 3 לא מזהה בכלל את הכונן והאביט NF7 מזהה את הכונן אבל לא מצליח לגשת אליו, גם לא עם FDISK או פורמט. קראתי איפשהו שניתן לאפס לגמרי את ההרד דיסק, להחזיר אותו שיהיה כאילו נקי הרגע הגיע מהמפעל, מישהו יודע איך עושים את זה? תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by nir.nir,

שלום ברשותי דיסק קשיח WD 80 ג'יגה, חדש לגמרי. התקנתי אותו בשבוע שעבר, ומדי פעם אני שומע מן רעשים שהוא מוציא... כמו רעשים של כתיבה שהיו מקובלים עוד בהרדיסקים המאוד ישנים...כמו חריקות כאלה. זה קורה כל כמה שעות, הדיסק כאילו כותב או מבצע משהו. ואז מפסיק. זה יכול להמשך שניה-שתיים...או לעיתים עד חמש שניות רצופות. חוץ מזה, המחשב עובד בצורה טובה, אין באגים או מסכים כחולים. הכל נראה תקין למעט אותו רעש. האם זה משהו טבעי, או משהו שצריך להדליק נורה אדומה? תודה.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by tiger3,

אחרי שהתקנתי את הארד דיסק באתי לפרמט אותו עם הפירמוט שיש בווינדוס XP וסמתי לב שהוא מציג רק 130GB וחשבתי שאולי אני ינסה לפרמט אותו ורק בווינדוס הוא יזהה לי אותו אבל הוא לא זיהה והוא נשאר על 103GB מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה הארד דיסק הוא של MAXTOR אם זה חשוב וזה לא יכול להיות בעיה של המחשב זה מחשב חדש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אמרו לי שעידכון הקשוחה יתן לי אפשרות צריבה דו צדדי ונתנו לי את האתר הזה http://tdb.rpc1.org/#ND2500A לא רשום שם שום דבר על דו צדדי רק על RPC1 and Rip Lock שאין לא מושג מה זה אומר. מישהו כאן כבר התנסה בעידכון קשוחה ? גירסה 1.7 או 1.6. תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. אני קונה מחשב ואני מדי פעם צריך לצרוב דיסקים רגילים, ואני רוצה גם שיהיה לי קורא DVD במחשב.. צורב DVD אני לא צריך בינתיים ולכן אני רוצה את עצתכך אני לא רוצה לקנות קומבו. והשאלה שלי היא: לקנות צורב וDVD או שגם כונן CD רגיל בשביל הצריבות מדיסק לדיסק..? זה לא טוב ל DVD לקרוא דיסקים רגילים? ואם כבר אני קונה את הכוננים אז איזה חברות הכי אמינות? צורב אני כמעט סגור על LITE ON כי שמעתי הרבה טוב על הצורב שלהם. לגבי הDVD בהתחלה רציתי TOSHIBA אבל אמרו לי שיש לה בעיות אז עברתי ל LITE ON תודה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  20. הבעיה היא חיברתי הכול נכון הגדרתי אותו בביוס אבל שאני מנסה להתקין WINDOWS הוא אומר לי שאין לי HD במחשב מה צריך לעשות כדי שזה יפעל ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכלם אולי מישהוא יודע היכן ניתןלהשיג דיסקים לצריבה רקים במחיר סביר אבל שיודפס עליהם מה שאני ירצה ?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by galz,

תראו, יש לי כרגע במחשב את זה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm כשקניתי תמחשב צחקתי, לא האמנתי שאני אמלא 70 אחוז ממנו, אבל אתמול האמת התפוצצה לי בפרצוף. נשארו לי 300 מגה (!!) פנויים^^ השאלות שלי הן כאלה: אוקיי שאלה חדשה: עזבו אתכם מלאחד את הכוננים. אם אני פשוט מחבר את החדש למחשב, אני פשוט אקבל כונן חדש וריק בווינדואוז? בשביל זה לא צריך רייד וכל מני דברים כאלה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הפכתי סרט DIVX לפורמט DVD ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו. בנירו אני פותח קומפילציה של MINIDVD, מעתיק את כל הקבצים ל VIDEO TS. שום דבר לAUDIO TS. ולוחץ על BURN. ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדיסק הדרוש לצרוב עליו הוא דיסק רגיל, לכן דיסק הדי וי די שהכנסתי "לא מתאים" לצריבה למרות שזה כמובן לא הגיוני כי גודל הסרט לצריבה שוקל 3.5 ג'יגה ולא יכול להיכנס לדיסק רגיל. התוכנה מזהה את כונן הדי וי די שלי שהוא NEC2500A. ובכל מה שלא קשור לצריבה הוא עובד נורמלי. מה הבעיה ? מה לעשות ? האם לנסות לצרוב עם תוכנת צריבה אחרת, ואם כן אז על איזו אתם ממליצים ? תודה, מקרב כל צוות ההנהלה והעובדים !

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  24. Started by idangonen,

שלום, יש לי מחשב נייד וכנראה הרסתי את הצורב. זה צורב משולב עם DVD והDVD עובד. בכל מקרה זה מחשב של קומפאק ובחברה הם דורשים מחירים בשמים אז המליצו לי לקנות צורב חיצוני כי רוב הצריבות שאני עושה הם בבית וככה זה גם יותר זול והצורב ם יותר מהיר. אז אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת נוספת ואם זה כן שווה אז איזה צורבים חיצוניים טובים יש בשוק. (חברות, דגמים, מהירויות....) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. שלום לכולם. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש כולל צורב NEC DVD 2500A X8. המטרות הן: 1. צריבה רגילה של מידע (קבצים רגילים) על דיסקים רגילים ודיסקים DVD 4.7 2. המרה מסרטי DIVX-AVI לפורמט DVD 3. צירוף כתוביות עברית לפורמט DVD שיהיו מובנות עליו עם אילו תוכנות הכי מומלץ לעשות את כל זה וכיצד ? ואם תוכלו לתת קישור למדריכים בנושא אשמח לראות

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים