עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. על המחשב שלי כבר יש וינדוס שמותקן בכונן ישן, היום קניתי הרדיסק חדש חיברתי אותו למחשב הוינדוס זיהה אותו וגם הביוס אבל הכונן לא מופיע ב"מחשב שלי". איך אני מתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. קניתי הרדיסק חדש seagate Barracuda 250GB 16MB SATA2 ואך אני יכול לבדוק שהוא טוב? יש איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. אהלן קניתי דיסק חדש, WD250 7200RPM 8cash ATA (כל ההרדיסקים שלי הם ATA, כי אני על פנטיום 3..) ברגעים אלה ממש הוא מתפרמט ל NTFS באמצעות ה disk managment של XP (תמונה) (2 הסידירומים למטה הם וירטואליים, ע"י alcohol ) יש לי את כונן D הישן שלי (אותו מפרט בדיוק , רק שהוא 200 GB) מחכה בחוץ בסבלנות, מלא בכל המידע שלי. אני רוצה לסיים לפרמט את הכונן 250 החדש, ואז להוציא את ה-80 החוצה (כבר קנו אותו ממני) ולהתקין מערכת XP חדשה מאפס על אחד מההרדיסקים שנשארו. (200, 250) השאלות שלי : 0. אני יכול במצב כפי שהוא כרגע (אני ב XP, שה-250 הוא ה D שלי, וה-80 הוא ה C שלי שעליו המערכת הפעל) להתקין XP על ה250 ? (כשאני כבר בתוך XP , האם זה אפשרי ?) - אם כן אז איך ? 1. המערכת פעלה עד היום …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. רכשתי לפני כמה ימים SAMSUNG F3 1T.. עשיתי ארור סקאן והכל בסדר. הסריקה הזאת בסדר? -מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. שלום קניתי הרדיסק נייד של A DATA HV 610 1T עכשיו שבדקתי זה 930 GB ולא 1T זה בסדר ? כאילו אמרו לי שהספירה הולכת לפי 1024 משהו כזה וככה זה צריך לצאת זה נכון ??

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

הדגם המומלץ לרכישה הוא: Seagate Barracuda 7200.14 2TB ST2000DM001 מה שמופיע באתר KSP זה Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 מדובר באותו דגם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי , קניתי חבילת 100 דיסקים של Verbatim תוצרת China ב114¤ באופיס דיפו, היה גם India(הודו) , אבל עברתי פה בפורום ושמעתי שהם זבל של מדיות. האם מה שקניתי נחשב להכי טוב? , או שיוכלתי לקנות משהו יותר טוב? (לא יודע, אבל לא ראיתי משהו חוץ מindia וchina . ראיתי רק דיסקים כאלה צבעוניים גם של Verbaim , רק לא הבנתי ממש מה המשמעות שלהם? על האריזה כתוב בכל צבע שזה מתוצרת ארץ אחרת או משהו כזה... מה בידיוק העניין ? ) CD-R 52X 700MB, עד כמה הChina עדיפה על תוצרת India ? תודה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. שלום רב! רכשתי את Intel X25M הפופולארי. יגיע בימים הקרובים. לפני כחודש וחצי הרכבתי את מערכת ה-i7 שלי. התקנתי חלונות 7 על מחיצה של דיסק קשיח רגיל. מן הסתם מותקנים אלי תוכנות, דרייברים והתחיל להצטבר מידע ולכן אני מאוד רוצה להימנע מהצורך להתקין מחדש את המערכת על כונן ה-SSD. השאלה שלי היא פשוטה - האם ואיך אפשר להעביר את מחיצת המערכת שלי לכונן SSD, שזה יהיה כאילו התקנתי עליו את המערכת. אני לא יודע אם הנושא בפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו טוב יותר.

• 50 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. הכונן ממש שקט לא שומעים. עשיתי לא בחינה והיה 95 90 ועכשיו 90 90. בכלל מה דעתכם האם זה מספק לכונן חדש. או שזה מחודש Almost every EIDE or SATA hard disk includes S.M.A.R.T. data. That information is collected by the drive itself and contains data that the manufacturer considered relevant to check reliability. The data is made up of several attributes that have a current value, a worst one, a threshold, some raw data, and some flags. Basically, when any attribute's current value is below its threshold, the hard disk is considered unreliable and likely to fail. By using several techniques, this report tries to give a wider range of info, basing its analysis on advanced compar…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. מה ההבדלים בין שניי סוגיי הפורמטים ? מה עדיף? צריך לפרמט כונן חדש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by jackok111,

קניתי maxtor basics 1T. הויסטה אמרה שצריך לעשות אתחול. עשיתי אתחול אבל המערכת מזהה לי אותו ככונן של 43.9GB בלבד ולא 1T... מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  12. שלום לכולם! קניתי עכשיו את הכונן Sychte kamazo 2 וחיברתי אליו כונן 2.5" (FAT32) שהיה בשימוש במחשב הנייד הישן שלי (לא פירמטתי אותו או משהו כזה לפני) עכשיו חיברתי למחשב , עושה רשום שהכל טוב (הנורה דולקת המחשב מקפיץ הודעה שחוברה חומרה) אבל אני לא רואה את הדיסק... מה עושים? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אחרי שחיברתי אותו לחשמל וחיברתי בכבל USB למחשב זה העלה לי בצד להתקין חומרה חדשה התקנתי והכל היה סבבה וזה מראה שההתקן עובד טוב בלי סימני שאלה עליו או סימני קריאה במנהל ההתקנים.. אבל זה לא מראה לי אותו במשחב שלי בתור כונן כשהוא מחובר.. אז איך לעזעזאל אני אמור לשים על הכונן הזה דברים אם אני לא מוצא אותו בשומקום.. אז מה אפשר לעשות..?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  14. שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ואין חיבורי SATA רק IDE רגילים.. מה ניתן לעשות עכשיו? ראיתי שיש כזה מתאם : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=5269 זה דבר שיעבוד? אם לא מה כן? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי צורב nec 3500ag ועד עכשיו צרבתי עליו רק דיסקים cd-r, ועכשיו קניתי גם מדיות DVD, ויש לי כמה שאלות לפני שאני צורב: -שמתי על הצורב FIRMWARE 2.18 שהורדתי מהאתר של NEC. ה-FIRMWARE הזה מאפשר לי לצרוב על המדיות האלה יותר מהר מ-X4? אם לא, האם קושחות אחרות (פרוצות) מאפשרות את זה? ואם כן, האם אני יכול לעדכן אותן בצורב, אחרי שכבר עדכנתי ל-2.18? והקושחה הזו כוללת תמיכה ב-BITSETTING? -יש סרט של חתונה של בת דודה שלי שאני רוצה לשכפל. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? והאם יהיה אפשר לנגן את הסרט בנגן DVD? -ראיתי בחנות גם מדיות של TEAC X8 ב-10 שקל יותר מהריטק, אבל הלכתי על הריטק כי ידעתי שהמדיות האלה טובות. האם ה-TEAC מדיות טובות? -וסתם שאני ידע - מדיות DVD+R אפשר לנגן בנגן DVD?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  18. רציתי לדעת - האם הקוד הזה טוב? המדיות מדורגות כ16X... היום או מחר אני אעשה סריקה - אבל המדיות נחשבות טובות?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  19. קניתי מחשב ב- ksp חיפה לפני כמה חודשים עם הארד דיסק 80 ג'יגה sata של westen digital וחסרים לי 5 וחצי ג'יגה אני יודע שזה אף פעם לא 80 בידיוק אבל למה כל כך הרבה? :s05: תודה למי שעונה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. קניתי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה, התקנתי את הווינדוס לבד ומשום מה המחשב מראה לי שיש ר 15 גיגה. מה צריך לעשות? תודה רינגוסטאר

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  21. אשמח את תתנו את תעדכם על הקשיח הזה- http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=78&model_cd=439&ppmi=1170 מחירו 250 שח. אני יכול להוסיף 40 שח בכדי לקבל 7200RPM רגיל (לא ECO GREEN) או להוסיף 80 שקל ולקבל 640 עם פלטה כפולה. אשמח לשמוע דעות. המחשב הוזמן כבר עם הקשיח הזה אבל עוד לא מוכן. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שיש בו הוא samsung 320gb וההארד דיסק במחשב הקודם הוא WD 80gb בחיבור IDE ניסיתי לחבר את הכונן הקודם למחשב החדש והווינדוס לא עולה ששתיהם מחוברים ביחד(על שתיהם מותקן ווינדוס) יש דרך לחבר את שניהם ביחד כדי להעביר את החומר ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. קניתי מחשב נייד עם SSD מלא (256GB) ואיני יודע כיצד מטפלים בו. מה מומלץ? מדובר בסמסונג סדרה 9, X3F, והדיסק באמת מהיר , אבל שמעתי שלא טוב להריץ באופן קבוע תכנות שהייתי משתמש בהן, כגון: Ccleaner JKdefrag Combofix תגידו לי בבקשה מה כדי לעשות וכיצד. נורא מפחיד להריץ עליו סתם תכנות שיקצרו את חייו של הדיסק. אמשח גם לשמוע כיצד ניתן להגדיר את הדיסק שינוצל הכי טוב שאפשר במערכת ההפעלה (חלונות 8). אודה מאד על העזרה. swg.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by composite,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה שאני…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. קניתי סרט DVD מקורי ואני רוצה לצרוב אותו בכדי שהסרט המקורי ישאר בשלמותו. איך אני עושה את זה? איך אני צורב את זה.? תודה רבה לעוזרים (נ.ב: הפעולה היא חוקית לגמריי, אם קניתי את הסרט אז מותר לי לצרוב אותו בכדי שלא ישרט או כל דבר אחר.)

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים