עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by amisha,

לצורכי אירכוב וניקוי מקום בדיסק וגם לצריבת סרטי DVD לנגנים ... מי לוקח: 1.מבחינת תאימות למדיות(לקודים מסויימים!) ? 2.המוצר המוגמר ? 3.תאימות לפורמטים ? 4.מי הכי מהיר בשכונה ? תאשרו לי אם הבנתי נכון : -R עדיף לצרכי אירכוב של קבצים ולניגון בנגנים

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by bugiman24,

אני מעוניין לקנות כונן DVD-ROM .... הדילמה היא איזו חברה ואיזה דגם לקנות .... האם יש למישהו אתר או כתבה שבוצעה השוואה בין הדגמים האחרונים של הכוננים שיש בשוק ?? אני מעוניין בכונן שיכול לקרוא את כל הפורמטים (dvd-r , dvd-rw , dvd+r , dvd+rw ) וכמובן עדיף פורמטים נוספים .....More the better . בעל ביצועים טובים ותאימות ...בהעברת מידע ממדיות של DVD ו- CD-R או CD-RW וכן יכולת התמודדות עם מדיות ישנות / בעיתיות . כמו כן קראתי כי ישנם כוננים בעלי נעילת מהירות שניתנת לפריצה בדר"כ בעזרת עדכון firmware פרוץ מאתר ידוע שעוסק בעדכוני firmware . אז מאוד חשוב שלא יהיה בעל נעילה או לפחות בעל פריצת נעילה . ולא לשכוח , ניתן להמירו ל rpc-2 . אנא עזרו לי !!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by miim17,

יש לי מארז די מצוקמק, וכלוב שבו אני מכניס את הדיסקים הקשיחים די קטן. ממש אחד על השני עם עולי 3-4 מ"מ בין הרדיס להרדיסק. יש לי 3 הרדיסקים קשיחים 7200. ובחודש האחרון נפל לי הרדיסק (פעמיים, אותו הארדיסק (עשיתי פירמוט ואז הוא המשיך לעבוד, ונפל שוב) בנגיעה על הברזל של כל ההרדיסקים הם מאד חמים. ונגיעה של דקה ברציפות הופכת להיות כבר עניין די כואב... אז בקיצור: צריך קירור להרדיסקים? או לא? יש איזה מוצר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by ben389,

אחרי שחיפשתי וחיפשתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה אני אנסה להעזר בכם. אני מתכנן לקנות HD 120. מה שחשוב לי זה השקט ופחות הביצועים. (הוא הולך להיות דיסק משני בעוד הראשי הוא RAPTOR 36). ההצעות שקיבלתי הן ¤620 על WD ו¤650 על הברקודה. כדאי לנסות גם דיסקים של מקסטור וסמסונג? איזה מבין הבאים יהיה הכי שקט? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mikamar2,

יש לי DVD טושיבה שאני מרוצה ממנו מאוד שקניתי לפני 3 שנים בערך , לפני כמה ימים קניתי צורב DVD ואני צורב סרטים הבעיה שה-DVD לא קורא אותם הוא רושם לי "ארור" לעומת זאת הוא מצליח לקרוא CD רגילים צרובים וסרטים צרובים בפורמט VCD . השאלה שלי קודם כל אם זה הגיוני (למרות שאני כמעט בטוח שה-DVD פשוט לא קורא סרטי DVD צרובים) ? השאלה השנייה היא אם אפשר לשים צ'יפ או משהו כזה ב-DVD (גם ה אני כמעט בטוח שאי אפשר)? עוד שאלת התייעצות , יש לי פלייסטיישן 2 אם אכן ה-DVD שלי לא קורא צרובים הוא יוכל להתחבר למגבר בנוסף ל-DVD של טושיבה ? כמובן אחרי שאני ישים בו צ'יפ.

• 76 תגובות
    • 7.8k צפיות
  6. Started by itelweb,

אני עכשיו רוצה לקנות צורב DVD והשאלה שלי היא האם שווה להשקיע עוד איזה 100 שקל בצורב דואל לייר או שצורב של סינגל לייר מספיק? אהה.. ועוד משהו, האם צורב דואל לייר צורב גם דיסקים רגילים של סינגל לייר? (ועוד דבר שעניין אותי, אם זה דואל לייר, איפה בדיוק כותבים את שם הדיסק?)

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  7. החלפתי כבל ATA100 לדיסק הקשיח ויש סיכוי שהסיכוך פגום (כבל מעוגל שלדעתי לא נחתך בזוגות זוגות...)

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by muymoa,

אני מעוניין ליצור מחיצה יחידה בדיסק קשיח 80GB בפורמט NTFS בו לא תותקן מערכת הפעלה (אך אולי בעתיד אחלקו גג לשלוש). ה- WIZ של WinXP ליצירת מחיצה מאפשר בחירה בין Primary partition ל- Extended. ה-WIZ של PartitionMagic מאפשר בחירה בין Primary partition ל- Logical. במה לבחור: Primary partition or Logical or Extended? האם כדאי לעשות דרך WinXP או דרך PartitionMagic? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. ושוב נגמרה חבילת 100 הדיסקים של סילבר ליין (RITEK) והגיע הזמן לקנות עוד 100 יחידות נוספות. כמו תמיד אני שוב בדילמה, איזה דיסקים לקנות, איזה חברה, איזה יצרן? אני מעוניין לקנות דיסקים איכותיים ולא זבל שהמידע מהם יימחק אחרי שנתיים, וכמובן שאני מוכן להשקיע קצת יותר בשביל זה. איזה דיסקים הייתם ממליצים לי לקנות? ואיפה הכי כדאי לקנות אותם?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by GENERAL,

איזה HARDISK עדיף ? מחפש משהו שקט... הרוב המליצו על SAMSUNG לא עדיף maxtor???

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by TermiNal,

שלומות שאני מחבר את הצורב מאסטר והסידי סלייב המחשב מזהה רק צורב ושאני עושה ההפך המחשב מזהה רק כונן סידי.. איך אני עושה שיזהה את שניהם? אגב, אין סיכוי שיש בעיות ג'ימפור או משהו, כי בעבר הטכנאי שלי ג'ימפר לי והרכיב לי, פשוט קניתי חלקים חדשים ופירקתי תמחשב (וכמו כן את הכוננים) ומאז יש לי את הבעיה. אשמח אם תעזרו לי לחבר את שניהם

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. הכותרת אומרת הכל , המחיר נראה לי זול ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו. מהירות צריבה DVD-R X8 מהירות שיכתוב DVD-RW X2 מהירות צריבה DVD+R X8 מהירות שיכתוב DVD +RW X4 מהירות צריבה DVD-R X4 מהירות צריבה DVD-RAM X3 מהירות צריבה CD-ROM X24 מהירות שיכתוב CD-ROM X16 מהירות קריאה CD-ROM X32 מהירות קריאה DVD X12 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by eSLC,

טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Badi_Mami,

לקחת את ההארדיסק הזה: WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA במקום זה: WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 אני יכול לחבר ATA וSATA על אותו מחשב?(כי יש לי עכשיו WD 40GB 7200 RPM שהוא ATA שהוא משהו כמו 3 שנים אצלי) איך אני מתקין SATA ואיך אני מגדיר אותו בביוס? יש לי את הלוח:ASUS P4P 800 DELUXE

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by 69,

חבר שקנה את הצורב הזה (אגב, הוא מאוד ממליץ עליו, האם הוא גם הצורב המועדף עליכם ?), אמר שהצורב הזה יכול לצרוב כרגיל, בנפח של 4.7 ג'יגה, אבל במקום לקנות את הצורב היותר יקר NEC 2510A DVD±R Double Layer כדי לצרוב כפול, 9 ג'יגה על DVD אחד, אפשר פשוט לקנות את ה 2500A לעדכן אותו ולהפוך אותו ל 2510A 1. האם הנ"ל נכון ? 2. האם מסוכן ? 3. האם מפיג אחריות ? 4. האם מומלץ ? :-) לפני האשכול הארוך בראש הפורום הבנתי שבכלל אין עדיין מדיות של DUAL ??

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. השאלה בכותרת... יש הבדל?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by integral,

תסתכלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77824.msg669571#msg669571 (פשוט יש אנשים שמחכים אז הבלטתי כנושא חדש)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by Nullity,

Maxtor diamondmax plus 9 sata הכל חובר כראוי, ההארדיסק מזוהה בביוס ניסיתי להתקין אותו בווינדווס עם התוכנה maxblast של מקסטול, אבל היא קורסת בכל הפעלה יש דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  19. היי :-[ אתמול לפנות בוקר צפיתי בסרט עם חברתי, לפתע, באמצע הסרט, המסך קפא וההארדיסק ממנו צפיתי בסרט השמיע רעשים מוזרים כאילו שהוא מנסה לעשות משהו ולא מצליח. הוא חזר על הפעולה כמה פעמים והבנתי שמשהו לא בסדר. ביצעתי הפעלה מחדש וברגע שה-XP עמד לעלות - אותם רעשים בקעו מההארדיסק וה-XP לא עלה. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר (על הלוח, IDE אחר) ולא עזר. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר - אותם רעשים. הקלטתי את הרעשים בעזרת המצלמה הדיגיטלית שלי לקובץ WAV קטן (200K) על מנת שתוכלו לשמוע ועל מנת שבעלי ניסיון יוכלו להגיד לי האם יש אפשרות להציל את ההארדיסק בביוס הוא מזוהה כמו שצריך - הארדיסק של 60 ג'יגה. IBM. אחריות אין לי עליו, הייתה ל-3 שנים ופגה לפני כחצי שנה ניסיתי לתת עליו דפיקות ק…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם הדגם של הלוח הוא GA-7N400VPRO רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני הארדיסקים שלא שווים בגודלם במצב RAID ??? ואני רוצה שיופיע לי כונן אחד אם הנפח של שניהם... עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by NI4NI,

במזל טוב קיבלתי אתמול את הצורב החדש שלי (LG 4120b). הדבר הראשון שניסיתי לצרוב היה קובץ גיבוי בודד בגודל 4.2GB על מדיה של -R, ולהפתעתי תוכנת הצריבה (NERO) הודיעה לי שהיא לא יכולה לצרוב קובץ שגודלו עולה על 2GB. חשבתי שנפטרנו מהמגבלה הזאת יחד עם FAT16... האם מישהו נתקל בתופעה ? האם באמת קיימת כזאת מגבלה בצריבה ? הרי WINDOWS שומר בלי בעיה קבצים גדולים הרבה יותר.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by NI4NI,

יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת ! הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ozwrx,

אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ראיתי Seagate 120GB SATA במחיר נמוך בצורה מחשידה כאן: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=51 ב 400 ש"ח. מה לא בסדר? (ד.א. בתמונה כתוב BARACUDA ATA100 אבל נראה לי שהם סתם זרקו תמונה של סיגייט) לא כתוב גם כמה זמן אחריות... צריך להתקשר לשאול.... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  25. תראו אני עמד על סף קנית צורב DVD ואני פשוט מתחרפן ואין לי כוח לקרוא את הכול הסטיקי שיש בראש כי הוא מאוד ארוך ... אני בעיקר מחש DVD בשביל לגבות חומר ודיי הרבה חומר (80GB+) במדיה הכי נוחה וטובה (!!) עם מחיר ממוצע בנוסף אני רוצה שהמדיה תוכל להיקרא ע"י כונן ה DVD שאקנה בנוסף ...(על מנת שלא לקצר את החיים של הצורב עצמו ) יש איזה סיכום האינטרנט של כול סוגי המדיות ואיזה צורב הכי מומלץ לי ? מה ההבדל בין המקף ל + ובין עוד כול מיני סימנים ? אם תתנו לי פירוט על כול סוגי המדיה הקיימים יהיה פצצות .. איזה תוכנה מומלצת לצריבה של DVD's ? הבנתי קצת שRAM הוא הכי טוב לשכתוב וגיבוי יומי של חומר אבל הוא קצת יקר אבל שווה ואין לי בעיה להשקיע על 2-3 דיסקים כאלו ....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים