אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני תכלס מכיר תדרך להבדיל בין אם יש או אין 8 מגה באפר בדיסק קשיח ואני רוצה להיות בטוח שאני זוכר נכון ולא מתבללבל..אז ככה רק תאשרו אם אני צודק או תתקנו אם אני מתבלבל אוקי ..ככה: הארדיסק נגד של ווסטרן , אם רשום עליו JB מיכך אני מסיק שהוא בעל 8 מגה באפר ..[האם אני צודק ?] והארדיסק שוב לצורך העניין של ווסטרן אם אני רואה שרשום עליו BB אני יכול להסיק מכך שהוא הגרסה הרגילה בעל ה2 מגה באפר [האם גם פה אני צודק?] תודה לכל העוזרים..
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי לכולם, אני יסביר אז קצת סבלנות :-[ העברתי את הצורב מהמחשב הישן למחשב החדש שלי.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה הסתכלתי באיזה מדריך.. קיצר זה לא עובד לי.. כאילו שאני לוחץ על הכפתור הוא נפתח, אבל המחשב לא קורא אותו.. במחשב שלי הוא לא הוסיף לי כונן.. אז מה שאני צריך עזרה זה שתסבירו לי איך לג'מפר על מה לשים master/slave ואיך בדיוק לחבר אותו, למי ששואל יש לי עוד סידי-רום... מקווה שהבנתם, תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב, כמו שכתבתי הוא פנטיום 3 866 עם 384 mb זיכרון. באתר היצרן של הצורב מפורסם שדרישות המינימום הם פנטיום 3 800. למה צריך מעבד כל כך חזק בשביל צריבה? אני קונה בעיקר בשביל גיבוי. עוד שאלה, האם בשביל גיבוי זה משנה עם זה אם המדיה היא - או + והאם יש מדיה מיוחדת לדטה? ושאלה אחרונה, על איזה חנות אתם ממליצים?, חנות שהיא גם פיזית, לא רק באינטרנט.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על הדיסק שמכניסים כדי להתקין את ה SATA כדי שאני יוכל להתקין WINDOWS בבקשה אחים שלי .
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA3I. יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510A בנוסף יש לי DVD רגיל של LG הם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב. שניהם כמובן מחוברים לחשמל. הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס). איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ? תודה !!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הצורב LiteON 52X32X52 מסתבר שזה SOHR-5238S לא 7 ולא 6 איך הוא ד"א? במחיר של 175 ש"ח עכשיו מה שהגיע זה הצורב בקופסא/כבל אודיו/דיסק של נרו/ברגים מה שחסר: Lite-On 80 Minute CD-R Disc Lite-On 74 Minute 24x Ultra Speed CD-RW Disc אז האם זה OEM/BULK/Reatil האם הדגם הזה משתווה לקודמיו או יותר טוב? נ.ב אני לא מבין רק משהו אחד רשום עליו SOHR-5238S רשום LITEON IT CORP על הצורב עצמו אבל מקדימה הצורב כמו בתמונה רק שחסר את הלוגו של לייטון החליטו לחסוך בכסף או מה?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ כבלי SCSI (כבלפנימי לטייפ גיבוי) עגולים ? באתרים בחו"ל ראיתי אבל המחיר לא מצדיק קניה שם...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, יש לי שני הארד-דיסקים: 1.WD 40GB 8MB BUFFER 7200RPM 2. WD 20GB (wd20 0bb-00aua1) את ההארד דיסק השני הוספתי לא מזמן מהמחשב הישן ורציתי לשאול עם אני יכול לעשות רייד עם שני הארד דיסקים שהם לא זהים בנפח שלהם ויכוללהיות שאפילו לא זהים בשאר הנתונים... אני לא מצליח למצוא נתונים על ההארד דיסק הישן אז שמתי את המספר דגם שלו אולי תצליחו למצוא באינטרנט אני לא הצלחתי....
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אוקי אז פתאום גיליתי שעל ה LG DRD8160B שלי שמעולם לא פעם כמו שצריך(שיזדיינו ה LG האלה...) יש אחריות! אז הורדתי חזרה את ה FW המקורי של LG בשביל לעשות FLASH חזרה מהFW של ה RPC1. והמחשב נשאר על המסך NOW DOWNLOADING WAIT.... כבר במשך שעה!(זה לא המחשב שעליו אני כותב עכשיו). החלטתי להשאיר אותו ללילה אולי בכל זאת הוא יזוז. מפרט המחשב אם זה משנה P3-600@405MHZ(בעיית התחממות), WD HDD20GB, 3X64MBSDRAM-GENERIC, RIVA TNT32, Generic 300W PSU........... אז מה אני עושה אם נתקע ה FW באמצע?! לעשות ריסט?! זה לא ידפוק את הכונן?! איזה יום אסון, בנוסף לזה היה היום איזה נחשול מתח ונשרפו לי כל המחשבים בבית(חוץ מזה שעכשיו תקוע, וזה של חבר שלי שאצלי שממנו אני כותב עכשיו). :'(
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן חברה! (במיוחד בעלי כונני SATA) חיברתי את הכונן הקשיח שלי 160GB WD SATA והוא לא עושה לי BOOT כלומר: ה BOOT הראשון הוא כמובן מה CDROM (אני מדבר על ההתקנה של WINDOWS XP SP2) אחרי RESET הראשון של ההתקנה של WINDOWS הוא לא ממשיך את ההתקנה מהכונן הקשיח כמו שצריך פשוט אין לי BOOT!!! הגדרתי ב BIOS את הבקר של SILICON IMAGE הגדרתי עם הכפתור F6 בתחילת ההתקנה של WINDOWS ובחרתי את הבקר הנכון ניתקתי למקרה והבעיה היא בכונן הקשיח הישן שלי 80GB WD... ניתקתי אותו למקרה והוא דופק משהו מממ... יש לי בלי קשר את ה BIOS הכי חדש. בחרתי ב BIOS שקודם יעשה BOOT מ SATA... ובכלל ניסיתי את רוב הצירופים, כלום לא עובד קיצור אני רוצה שה SATA יהיה הראשי... ומן הסתם מגיע לי את זה... אני לא בט…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רציתי לדעת מה ההבדל בין Sata ל- ATA והאם יש הבדלים משמעותיים אני בעיקרון קונה 120G התכוונתי לקנות: WD 120GB 7200RPM 8MB ועכשיו ראיתי שיש גם SATA שעולה יותר אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום סתם פתחתי תר'ד על הצורב DVD+-RW LG GSA-4120B. ואז גיליתי ששבוע הבא גיסי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל לקנות לי את הצורב הזה בדיוטי פרי. רציתי לדעת אם כדאי לי ליקנות את הצורב הזה עכשיו? ד"א מישהו יכול לברר לי כמה הצורב הזה יעלה שם? ואם יש שם אותו בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיעדכן את הנירו ל 6.3.1.20 יגלה שיש מעכשיו תמיכה רשמית בביסטינג.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש תרד על צורב DVD למעלה אבל יש שם יותר מדיי המלצות אני צריך המלצה על צורב טוב אני לא מבין בזה כל כך
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם דיסקים מסוג CD-RW אני נכנס לתוכנה של NERO צורב סרט ב-VCD לדיסק CD-RW אני ממתין שהצריבה תסתיים אחרי שהצריבה הסתיימה, אני לוקח את הדיסק ומגלה שהדיסק לא נצרב, והוא למעשה נשאר ריק וככה קורה לי תמיד שאני מנסה לצרוב עם דיסקים של CD-RW. אם מישהו יוכל לעזור, ולהגיד לי מה הבעיה, אני מאוד אודה לו בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
560 ש"ח http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1303786
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נראה מבטיח http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=17349&postdays=0&postorder=asc&start=0 תוצאה יפה על וורבטים מעוד טרד (ה TDK הזה זה NEC3500A): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10114&PageId=21 לא מרשים בינתיים. אבל, אני מחכה ל CDRLABS או CDFREAKS. עריכה: התוצאות של ה DL יפות ואני חושב שכמו עם ה DVR107 צריך לחכות ל FW הראשונים ופיוניר יתקנו את הרוב אם לא את הכל.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי רבות על ההמלצות שאנשים נותנים לצורב DVD של LG. יש לי 3 מחשבים בחדר, ואני מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני טוב. כזה שיעבוד כמו שצריך ב USB ויעשה את העבודה כמו שצריך. חוץ מאשר המחיר, יש עוד סיבות שבגללן ממליצים תמיד על צורב פנימי ולא חיצוני ? אבקש דגם ספציפי וחברה טובה, ואם אפשר אז גם טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
??? אם כן אז לוקח לצרוב דיסק שלם באיזה חצי שעה?!?! ואם זה Dual Layer אז שעה?
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-