עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Alex2003,

אני רוצה לקנות צורב DVD כיוון שהגיע כבר הזמן ויצאו צורבים X16 אני מתלבט בין 2 צורבים עיקריים NEC 3500A או PIONEER DVR-108 הNEC עדיין לא יצא אבל ה PIONEER יצא ובמחיר אטרקטיבי שמתאים לי(התקציב שלי 650-700) ניתן לתת לי עוד הצעות אך של צורבים X16 איזה מהם כדאי לקנות? תודה מראש, אלכס

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  2. ככה, הצורב שלי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג טיפה. הצורב שנדפק הוא LITE-ON 52*24*52. מה הצורב שאתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש, יונתן

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  3. שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! ברשותי מחשב שבו מורכב הלוח אם של ABIT מדגם IS7. בנוסף יש לי כבר דיסק קשיח של WD בנפח של 80 ג'יגה. אני רוצה להוסיף דיסק קשיח נוסף, אך אני לא יודע בכמה ג'יגות של הרדיסקים הלוח אם שלי תומך! בדקתי בספרון שהגיע עם הלוח אם, וגם באתר הבית של ABIT, ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו ולכן אני מפנה אותה אליכם ומקווה שתוכלו לעזור לי! בנוסף הייתי רוצה לשאול אם למישהו יש ניסיון עם הרדיסקי SATA והלוח אם הזה (ABIT IS7)? תודה מראש לכל העונים!! 8)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by assaf990,

תמיד שאני מנסה לצרוב מעל 700MB אפילו רק 750MB אז הצורב מתחיל לצרוב ואז בשלב כלשהו במהלך הצריבה יש לי הודעת שגיאה. ולמעשה הקבצים האחרונים נדפקו על הדיסק ושאר הקבצים בסדר. (כאילו, 700 המגה הראשונים נצרבו טוב, וה-50 מגה הנוספים נדפקו). למה זה קורה לי? איך מתקנים זאת? הנסיון הכושל היה בקבצי -DATA הכלים שלי: nero6.3.1.6 צורב לייט און דיסקים TDK 700MB

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. Started by itelweb,

לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Sting,

טוב אני מתכנן לקנות ארד דיסק של 200GB לפחות SATA ורציתי לשאול איזה הכי כדאי ? איזה חברה הכי אמינה ? איזה חברה נותנת הכי הרבה זמן אחריות ? איזה חברה הכי שקטה ? איזה חברה הכוננים שלה עושים פחות בעיות ? (שמעתי על המון בעיות עם SATA) ? ? ? תודה מראש נ.ב האם עדיף שני כוננים אחד למערכת הפעלה+ תוכנות והשני לכל הדברים האחרים ... או שמחיצה תעשה את אותה העבודה ? אני מתכוון מבחינת מהירות\אמינות\גיבויים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Alduin,

טוב אז אני יודע שיש מספר של תראדים על צורבי דיוידי. אני קראתי כמעט את כולם ואני יוצא קצת מבולבל, איזה דיוידי עדיף. אני מעוניין לקבל המלצה (כרגע ללא הגבלת מחיר) לצורב דיוידי טוב. שמתי לב שבכל הפורומים הצורב 4120b של LG זכה לתגובות טובות, אבל אז ראיתי שאולי עדיף הצורב ND3500 של NEC (ועוד הרבה אחרים שהומלצו) אני רוצה לקבל המלצה לצורב טוב, זמין, ואם אפשר מבוסס גם ע"י ביקורות. חשוב שיתמוך ב dual layer וב R+ R-. אני לא מעוניין בצורב שעתיד לצאת או שממשך "תכף" יוצא... תודה על כל תשובה שתתקבל

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by N N C,

לא מזמן קניתי דרך דוד שלי הארדיסק חדש WD80 GB 8MB לאחר שההארדיסק הקודם שלי פיתח סקטורים פגומים וההארדיסק שלפניו שבק חיים בצורה פתאומית... אני מתחיל לראות פה תבנית, כי משום מה ההארדיסק הזה גם מתחיל לעשות לי בעיות אחרי סה"כ שבוע שהוא נמצא אצלי במחשב... הורדתי תוכנת activesmart ומצאתי שהטמפרטורה שלו היא 46 מעלות, זה גבוה ? נמוך ? כמו כן, יש לי בעיה שכן אני משתמש בכבלים IDE פשוטים (33) ולכן אינני משתמש ב-UDMA רציתי לדעת אם הדבר עלול לפגוע בהארדיסק. שאלה אחרונה היא האם יתכן שהספק שלי פגום ולא מספק מתחים מספיקים להארדיסק

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by mystikal,

שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לאיזה בעיה שצצה לי בהרדיסק שלי מה שיש לי זה amd 1800 512 ram .. ההארדיסק הוא של אי בי אמ דסקסטאר, 60 ג'יגה שעבד בשבילי כבר שנתיים ללא בעיות. הכל התחיל ממסך כחול שראיתי כשחזרתי הביתה ומאז יש למחשב בעיה לזהות את ההארד בהפעלה או שהוא רושם את השם שלו בג'בריש במסך הפתיחה או שהוא פשוט אומר שהוא לא מצא מאסטר בביוס אותה בעיה, או ג'בריש או כלום. מידי פעם אחרי מנוחה של מה שעות הוא עוד עולה לכמה זמן עד שהוא מתחיל לעבוד קצת לאט ואז נופל ושוב לא מזדהה. ההארדיסק השני שיש לי עובד בסדר גמור, כל ההגדרות שלי היו תקינות לפני הבעיה וכל החיבורים נבדקו. בבדיקת הכונן הבעיתי במחשב אחר הוא מראה שאין בעיה אך לפי דעתי לקח לו יותר זמן מהדרוש בשביל לבצע את הבדיק…

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by gal1,

למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי במדויק איך לחבר צורב???

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  11. טוב מצטער שאני פותח עוד אשכול בנושא של צורבי DVD אבל אני רוצה המלצה לצורבי DVD טובים בלי הגבלת מחיר שיגיעו לאמריקה עוד חודש-חודש וחצי אפילו.... תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Alex2003,

http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by mr hankey,

אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by רפי,

שלום, התקנתי אתמול את PIONEER DVR-107D שמשהו קנה לי בארה"ב. לאחר ההתקנה הסתכלתי ב- device manager כיצד הוא מוגדר וזה מה שראיתי: Pioneer DVD-RW DVR-107D SCSI Cdrom Device מה בקטע של SCSI כאן? המכשיר הזה הוא IDE לא? אינני מכיר בכלל חיבורי SCSI. האם החיבור של SCSI זהה לחיבור של IDE ? במחשב שלי יש כרגע: CD, צורב CD, שני HD ואת הDVD החדש חיברתי בעזרת כרטיס הרחבה של IDE אתו גם קניתי באותה הזדמנות. ניסיתי להשתמש בתוכנת NERO אבל כאשר אני נותן פקודת צריבה הוא מנסה לגשת לצורב CD ולא ל-DVD. חוץ מזה, כאשר אני מכניס מידיה חדשה לצורב DVD לא נפתח שום חלון שמזהה את זה (מה שקורה כאשר אני מכניס מידיה CD-R לצורב CD) מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by nim901,

אני מחפש קורא כרטיסים בסכום של עד 150 שקל (אפשר עד 200). עדיף שהחנות תיהיה באיזור המרכז

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. Started by I.Robot,

הרצתי HD TUNE וקיבלתי תוצאה מוזרה בהחלט, ממוצע של בערך 5.5GB\s, מה הקטע פה? וגם זמן הגישה הוא 0.0 שניות, אני חושב שזה שיא עולמי. עכשיו, מה קורה פה? התוכנה השתגעה או שהתברכתי בהארד דיסק הטוב בעולם? עריכה: עכשיו גם הרצתי בדיקת שגיאות והוא בדק במהירות של בערך 8GB לשנייה, זה בסדר או שגם זה מוזר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by 2shu,

קניתי כונן קשיח חדש,אחד שיחליף את הישן שלי עד פה הכל טוב ויפה. עכשיו חיברתי אותו-הוא ראשי והישן הוא "עבד" שלו וסבבה אנחנו מפעילים את המחשב מתקינים את הוינדוס אבל הוא מזהה רק את החדש ולא את הישן'הוא לא מראה אותו בכלל ואני חייב להעביר חלק מהדברים שהיו על הישן אליו כי אלה דברים שממש חשובים-עבודה וכדומה. יש מצב שחיברתי את הג'מפרים לא-נכון או משהו שהוא לא מזהה? ו מישהו יכול בבקשה לעלות איזה תרשים של איך לחבר את זה או של איך הג'מפארים צריכים להיות או פיתרון אחר שצריך לעשות? -תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

שלשום עדכנתי את הFIRMWIRE של הצורב שלי וכנראה זה עזר, עכשיו אני עומד לפרמט את המחשב, עוד איזה שעתיים, ואני רוצה לדעת אם אני יצטרך לעדכן שוב פעם אחרי הפירמוט או שזה נשאר ? תודה עריכת המודר: סימני שאלה רבים מכערים את הפורום. אנא השתמש בהם בקמצנות

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by snurf,

שמעתי על מקרים שונים של בעיות עם התקן SATA. בעיות שמתעוררות כאשר רוצים לפרמט וכו'. למישהו יש מושג?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by integral,

http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml שוב פעם הם מז**נים את השכל על איכויות צריבה בלי להראות KPROBE אחד. סה"כ REVIEW חיובי. אבל כרגיל, לא רציני. עוד מעט יגיע ה 108 ל CDRLABS ואז אולי נקבל סוף סוף REVIEW רציני. הם כבר ביקשו מפיוניר אבל עוד לא הגיע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nahonh,

מה זה ביטסטינג ובמה זה עוזר לי בצריבת סרט DVD ולתאימות שלו? יש לי צורב lite-on ldw-851s, ואיפה יש עידכון קושחה לביטסטינג?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by dbx22,

שלום! הגיע הזמן שאני יקנה צורב דיוידי. חשבתי על ההבאים. השיקולים שלי הם כאלה: שיתן תמורה טובה למחיר, שיהיה אמין, ושיקרא מדיות זולות ויכתוב עליהם בלי בעיה. אם הצורבים שרשמתי לא טובים אז תגידו איזה יותר טובים. הזה: 1. PIONEER 1O7 DVD±R x8 2. LG 4082B DVD±R x8 3. NEC 2510A DVD±R Double Layer 4. Sony DVD±R DWU18A אה ועוד שאלה: איזה דיסקים כדאי לקנות? הפלוס או המינוס? שמתי לב שהפלוס יקר יותר, למה? תודה!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by waizman,

כשאני רוצה לעשות Overburning Test ב CD Speed של Nero אני כל פעם מקבל מסך כזה, בו התיבה שאמורים לכתוב בה כמה דקות רוצים לנסות לצרוב ריקה. מצורפת תמונה למטה. ניסיתי כמה גרסאות של נרו, בחלק ה Start היה אפור, בחלק יש את התופעה שנזכרת למעלה. מה עובר על אחותו? ??? תודה 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. השאלה היא בכותרת ...שווה לי?...האר דיסק בשימוש אצל הבחור כ7 חודש ועבר כ10 פירמוטים ונמצא על ידי במצב תקין לחלוטין השאל אם 150 שח כמשומש זה משתלם לי? :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים