עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני נתקלתי בכזאת! מוזר.... מותג הדיסק הוא Memory - מותג שבחיים לא שמעתי עליו. באתי לבדוק את המדיה קוד עם DVDInfoPro וכלום! שום קוד לא נראה... זה רע? הדיסק הזה עלה לי 10 ש"ח. עדיין לא צרבתי עליו, אני משאיר אותו אצלי כדי לראות איך הוא, אם האחזור אחרי צריבה יצליח, והקריאה של הדיסק בנגן ה-DVD קורא DivX החדש שלי גם יצליח, נראה... אולי אתחיל לקנות אותם. עוד דבר די מוזר שקרה: באותו מקום שקניתי את המדיה של Memory, המוכר הציע לי מדיות ב-4 ש"ח. היססתי קצת בגלל המחיר שלא הכי נראה, אבל בסוף אמרתי לעצמי: אני אקח אחת ואראה את הקוד, איך הצריבה, איך האחזור, וכל השאר. המדיה הזאת ששווה 4 ש"ח היא על שם מותג: EuroData, גימור הצבע נראה טוב, והחלק העליון לבן כמו של וורבטים. התבוננתי ב…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by integral,

יצא ביפן. השינוי היחיד זה DVD R X16 בפורמט +R. לא שווה. עדיף להישאר עם 4120B במחיר משמעותית יותר זול. נראה לי שצריך לחכות עוד בשביל לקבל קפיצה יותר משמעותית מ LG. http://www.cdfreaks.com/news/10417

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. החלטתי שאני הולך לקנות את ה NEC ND3500A ורציתי לדעת איפה בארץ באזור השרון\מרכז אני יכול לקנות אותו? (לא באינטרנט) תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by integral,

היום קניתי בוקס של 4120B לחבר. והפלא ופלא הבוקס בא גם עם 10 DVDR+X8 של LG. המדיה קוד זה CMC MAG E01 שמוכרות גם כממורקס X8 +R ולפי מיטב ידיעתי גם פיליפס X8+R ואלה מדיות פשוט מעולות (כמו שתראו ב KPROBE המצורף). אז מי שמתכנן על הצורב, שיחפש את ה BOX החדשים עם המתנה הנפלאה ששווה הרבה כסף (כל הכבוד ליבואן של LG?). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה את הצורב DVD הכי איכותי והכי מהיר קיצור הכי טוב !!! המחיר לא חשוב (פרוטקציות) וגם מה זה כל הקטע של ה + ו - לא הבנתי... משהו יכול להסביא לי שאני גם יבין ... תודה

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. אז ככה, חיפשתי בכל האתר, וגם בפורומים פה (וגם באתרים אחרים), ואפילו קראתי את רוב הת'רד הראשון פה שמשווה בין 3 צורבי DVD אבל בכל זאת אני לא בדיוק הבנתי את ההבדל בין הפלוס למינוס ואם סוני הוא טוב יותר מLG או לא. אז אני בא ושואל אחת ולתמיד: על אילו צורבי DVD אתם ממליצים ומאילו אתם ממליצים להתרחק? איזה חברות נחשבות יותר טובות בשוק? אני אשמח לקבל תגובות של כמה אנשים שהתנסו עם כמה צורבים. בתודה רבה, דורון

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  7. אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by fffSSS,

יש לי DVD של טושיבה אבא שלי אמר לחנות לשכפל מי כסטא לדיסק DVD אז סמתי את הדיסק במחשב והכול פועל אבל הבעיה שרואים מי הקסתא איזה 50-60 % הסרט הזה פועל עד50-60% ואז זה מפסיק את הסרט .. ניסיתי איזה 20 פעם.. אז החזרתי לו את הדיסק אמרתי לו את הבעיה אחרי כמה ימים או אמר שהדיסק פועל עד הסוף .. הוא אמר בטח בDVD של המחשב שלך אין כוח הDVD שלי לא תקין או התוכנה ??????? או הדיסק?יש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVD

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

אל תעבירו אם זה לא המקום הנכון רק תענו לי אם 45 מעלות זה בסדר להארד דיסק

10. יש לי צורב די וי די.. עכשיו יש סרטים שהם מעל 4.7 גיגה... איך צורבים אותם? יש איזה שהיא תוכנה ממולצת.. והאם יש דרך לעקוף את הדיסקים החסומים לצריבה ולצרוב אותם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by yoniby,

שלום, הזמנתי היום צורב (SONY). הוא אמור להגיע בימים הקרובים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך טכנית אני מכניס אותו ולמה אני מחבר אותו וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by fffSSS,

יש איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  13. http://www.extrememhz.com/nd3500a-p1.shtml

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by prido,

מה ההבדל בין USB 2.0 ל 1.1 ( יש עוד? ) חוץ מזה ש2.0 יותר מהיר.. המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 לכן אני מנחש שזה לא יציאה לUSB 2.0 ( ולא.. לא שמרתי את החוברות) אני רוצה לרכוש דיסקונקי 256MB ואני זקוק להסבר ועצות לגבי יציאת USB 2.0 או 1.1 אם אני קונה 2.0 זה יהיה איך שהוא בעיה? מן הסתם אני ירצה להשתמש בו גם על מחשבים אחרים... יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BURTON,

יש לי את ה2500 ואני רוצה להפוך אותו ל2510 בשביל השכבה הכפולה איך עושים את המוד? במה זה כרוך? ומה הסיכון?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה כמה שאלות 1.האם ההבדל בין ATA ל SATA שווה את המחיר? 2.כשבאתי לקנות המוכר אמר לי שה SATA עדין מאוד ושאם אתה בטעות שובר את החיבור בתוך ההארד דיסק אז הוא הלך וגם האחריות לא מכסה.... זה נכון שהוא עדין? 3.בעיקרון רציתי לקנות הארד דיסק של SEAGATE בגלל שהם נותנים 5 שנים אחריות אבל הבעיה היא שבכל המקומות שחיפשתי היה כתוב שהם נותנים 3 שנים... אתם מכירים אולי מקום שנותן 5 שנים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  17. מה דעתכם על DVD בגודל 201 גיגה שמועתק באיכות מאסטר ב 0.1 שניות? http://home.businesswire.com/portal/site/google/index.jsp?ndmViewId=news_view&newsId=20040830005476&newsLang=en :yelclap:

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום אם מישהו בבקשה יכול לומר לי שם של אתר או משהו שיתן לעלות סירטונים (בסה"כ 25MB ) לאינטרנט.. אני ניסיתי בוואלה תמונות אבל לא יודע משהו שם כל הזמן נתקע כשאני מנסה לעלות סירטון ולא תמונה חשבתי שזה הפורום המתאים משום שזה אמצעי איחסון.. אבל באינטרנט ואם זה מתאים תגידו לי ואני ישנה לכותרת יותר אינפורמטיבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  19. Started by silver,

לאחר פירמוט כונן c והתקנת windows מחדש +כמה תוכנות כאשר אני בודק את הכונן הוא מראה ששטח הדיסק בשימוש הוא 5.5gb כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים זה בסך הכל 2.5gb לאן יכולים להעלם 3gb מנפח הדיסק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני טס לאמריקה בקרוב ורציתי לשאול אם שווה להביא משם הארדד-דיסק בגלל החאריות... כאילו ה3 או 5 שנים אחריותעל הארד-דיסק שאני קונה בחול תקפות גם בארץ??? ואני לא יודע אם לקנות WD או סיגייט י הבנתי שמבחינת רעש הם אותו דבר או שסיגייט יותר שקט... 8MB באפר יש גם לסיגייט, ושמתי לב שלסיגייט יש SATA II וכתוב שהוא משפר את הביצועים של SATA רגיל בעד 20 אחוז... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=14&manufactory=1305&DEPA=1&sortby=14&order=1 פה זה ההארדם של סיגייט... אני רוצה 120GB... ופה זה של WD... אני אל רוצה להשקיע יותר מ120 דולר... והאם זה משנה אם אני קונה ריטייל או OEM? כי יש הבדל די גדול במחיר... אני קונה מהחנות הזאת.. http:…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by biodome,

אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by itaysp,

NEC 2510A or ?LG 4120B x12 Dual Layer? אני שמעתי דברים טובים על הצורב של LG אבל גם שמעתי שהכוננים של LG לא טובים בדרך כלל. 2 דברים שסורים אחד את השני. על מה כדאי לי ללכת?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  23. הכל בנושא למעשה... למי שמבין בתחום אני שואל האם יש סוגים שונים מבחינת החומרה ובכלל עם למי שיש לו קצת ידע כללי. תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by infer73,

קודם כל, לשם הסרת ספק כונן קומבו=כונן שקורא DVD+צורב CD,נכון? אם כן, אז האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קומבו טוב ולא יקר במיוחד (אני לא יודע מחיר כי זה חבר שלי,אבל אם אפשר לא יקר מדי,מהירות זה לא הכי חשוב) אגב, אם צורב וDVD בנפרד זה זול יותר או אפילו קצת יותר יקר זה יהיה עדיף כי ככה יותר נוח להעתיק דיסקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by MalGano,

טוב, זה לא ממש קשור לפורום אבל יש לי שאלה לגבי חיבור ההרד-דיסק למחשב נוסף. יש לי מחשב ישן שיש בו HHD של WD ישן מאוד, אך מכיל מידע שמאוד חשוב לי (אני רוצה לפרמט). וכן יש לי מחשב חדש. ובכן, המחשבים לא מחוברים ברשת, ורציתי לדעת אם לא יהיו לי בעיות או נזקים אם אני אחבר את ה-DHH הישן למחשב החדש. הכונן הישן מפוצל ל-3 כוננים (C,D,E) ו-C מכיל מערכת הפעלה Win98SE ולעומת זאת במחשב החדש יש XPpro. עכשיו נניח אני מחבר אותו כ-Slave, איזה וינדואס ירוץ, האם יהיה איזה נזק והאם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.