עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Sifo Jen,

היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לחבר שני הארד דיסקים למחשב מסויים. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שצריך להגדיר, או שפשוט צריך לחבר את ההארדיסק השני וזהו. במידה וזה קצת יותר מסובך מזה, אני ישמח לקבל לינק למדריך פשוט ומפורט שמסביר איך לעשות זאת... תודה מראש, מקווה שזה הפורום המתאים...

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שמעו אני צרכן רגיל ואף פעם לא התעמקתי בנושא הדיסקים הריקים... מה שזול ריק ויש פה 700 מגה פנויים אני לוקח. יש לי מלא דיסקים של גי פי טי וסילבר ליין ועוד כמה זוולת כמו PRINCO . יש לי גם דיסקים של לפני 4-5 שנים ככה והם טובים . יש עליהם דאטה ויש גם דיסקים של מוזיקה אז אני לא מבין מהם הסיכונים ? מה אתם אומרים שאחרי זמן מסוים פשוט יעלם המידע מהדיסק? ואם כן אחרי כמה זמן..? ומה הכי מומלץ אם ככה? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני קונה צורב NEC 3500 מP1000 ואני רוצה לקנות גם מדיות שיתאימו לו. מצאתי שם את המדיות הבאות: LG - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3231730 PROMEDIA - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3009145 במחירים מאוד משתלמים (במיוחד הפרומדיה - 2.6 ש"ח לדיסק!). הבעיה שלי היא מבחינת האיכות והתאימות לצורב. המטרה שלי היא בעיקר לצרוב קבצי avi וגיבויים בצורה שתאפשר לי לצפות בהם על נגן DIVX שאני אקנה מתישהו (בנתיים המחשב שלי מחובר לטלוויזיה אז אין בעיה לצפות ככה). האם + מתאים למטרה הזאת? האם פרומדיה שווים קנייה? (המחיר מצויין אבל זה כנראה אומר שהאיכות על הפנים... לא?)

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  5. שלום אני רוצה פעם אחת ותמיד להבין מהם ההבדלים בין שני הכוננים ובשביל זה אני פונה אליכם לפי מה שהבנתי ה LG4120B תומך בצריבת DVD-RAM שזה דיסק רב פעמי (תקנו אותי אם אני טועה) לעומת ה NEC שלא תומך. עוד שינוי בין שני הכוננים זה של NEC יש מהירות צריבה של DL יותר מהירה מה LG ? האם ה NEC תומך בקריאה של DVD-RAM?? האם ישנם עוד שינויים? נ.ב אם אני רוצה לקנות בסוף את הNEC בשביל לגבות משחקים או קבצים אני יכול לגבות ב DVD+R , DVD-R נכון? (שאלה טיפשית אבל אני צריך לסדר כמה דברים במוח שלי ) תודה מראש :>

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אז ככה צרבתי לאחי דיסק עם סרט עליו. המרתי אותו ל SVCD ואז צרבתי את זה עם NERO. בדקתי ב DVD אצלי בחדר... TOSHIBA מגבר ו DVD ביחד עם רמקולים בלה בלה בלה... בכל עבד יופי. נתתי לו את הדיסק הביתה ואצלו זה לא עובד יש לו DVD של LG דגם DV4941P בסלון. הוא פולט לו את הדיסק ואומר DISC ERROR. ניסיתי עם דיסקים של BENQ מיוחדים למוזיקה וגם עם VERBATIM ובשניהם זה לא עובד. אני לא יודע מה כל כך לעשות האמת... זאת אומרת ניסיתי עם ורבטים, אני חושב שזה המקסימום שיכולתי לעשות. בלי קשר הוא תומך MP3 והוא יחסית חדיש... מן הסתם הוא קורא צרובים. צרבתי לו גם פעם סרט ב DVD על דיסק VERBATIM ועבד לו מעולה. הבעיה כנראה בדיסקים CDR. למשהו יש רעיון? מאיפה להתחיל? תודה מראש יניב

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. אני מחפש 100 מדיות בזול 80 ש"ל ומטה (יש כאלה מקומות אני בטוח) של סילבר ליין או חברה מוכרת! תודה ובבקשה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. היי, יש לי שני צורבים ואת נירו. אני רוצה לצרוב בכל כונן תמונת דיסק שונה, בו זמנית, האים זה אפשרי? אם כן, איך? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. מצטער אם אני מפרסם פה איזשהו חנות זה לא הייתיה הכוונה שלי בדקתי בחנוית ומצאתי שדסיק DVD של סלבייר ליין בחבליה של 25 במ י מערכות עולה 4 שקל וב חנות אחרת בנתניה עולה 5.5 דיסק של RITEK ואני חושב גם של סלבייר ליין שווה לקנות חבליה של 25 סלבייר ליין DVD במ י מערכות? אם אלה איכות מדרגה א (כי שמעתי שיש RITEK באיכות ירודה)? מישהו שקנה שם יכול להגיד לי אם המדיות אלה שוות? אני לא רוצה לבזבז סתם 100 שקל ואם עדיף לי לקנות בחנות בנתניה ? אני יודע שכתביה שלי לא משהו

• 87 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. Started by amisha,

1.יש שני גרפים - אחד ירוק והשני צהוב - מה מסמל כול אחד מהם ? 2.נפח המדיה הוא 4.7 GB מדוע לא צורבים עד לשם ראיתי פה כמה חברס שלא ממליצים לצרוב עד הסוף למה ? 3.מהי התוכנה שכדאי לבדוק איתה טעויות בכתיבה של הדיסק ? 4. DVDInfoPro זאתי תוכנה שבודקת את יכולות הקריאה של דיסק מסויים בכונן מסויים לא ? ד"א יציאה טובה הולי עם הת'רד - סטיקי ומהר ..זה סוג של DB לתאימות של דיסקים לכוננים ....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. וזה רושם POWER CALIBRATION ERROR מה זה אומר אני מכניס דיסק של MEMORX DVD+ וזה לא נותן לצרוב חדשים מאריזה למה זה ככה? בבקשה דחוף עזרה אני מנסה לצרוב על 4X אני משתמש בNERO וגם דרך הDVD SRIHNK זה אומר לי את אותה בעיה בבקשה דחוף עזרה?!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Blackend,

לפני כחודש קניתי את הצורב במעולה הזה...אתמול באתי לפתוח אותו ולשים דיסק בכונן כדי לצרוב אבל הוא לא נפתח. ניסיתי הכל לנתק לחבר לזהות מחדש אבל הוא בשלו! מת מת מת ... זה די עצוב שצורב בן חודש מת ...ואני יודע מה כל שונאי אל ג'י יגידו אבל תאמינו או לא יש לי עוד צורבים וכוננים של אל ג'י והם מעולם לא עשו בעיות! בכל מקרה זה די מבאס כל הסיפור הזה ... לעוד מישהו יש/היתה בעיה עם הכונן המדובר?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by keypod,

אני בונה בימים אלו מחשב חדש שישמש אותי למשחקים/מכונות וירטואליות של שרתים ולא בטוח אם כדאי להשקיע יותר כסף, וללכת לכיוון של דיסק מהיר 10,000 RPM כדוגמת WD Raptor. יש למישהו ניסיון עם כאלו דיסקים? תודה

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  15. התקנתי SUSE 9.1 על דיסק של 40 גיגה ואני לא מצליח להחזיר אותו לFAT32. במג'יק פרטישיין רשום על הכונן - BAD, ניסיתי לפרמט אותו הוא לא מצליח. ניסיתי להחזיר אותו לFAT32 דרך FDISK ובכלל לא רואים אותו שם. תודה! (צירפתי קבצים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by integral,

יש בעיות עם האתר של DVDINFOPRO אז מי שצריך תוכנה או עדכון שילך בינתיים לפה: http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=78845&mpage=1&key=? דרך אגב, מה שיורד שם זה ורסיה שכעיקרון ניתנת בתשלום 3.18 ולא כ FREEWARE.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. זה הלייטאון.... http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=27-106-961&DEPA=0 אני קונה באמריקה אז אני יכול להביא אותו.... או את הNEC 3500A... מה עדיף מביניהם? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by integral,

יצא ביפן. השינוי היחיד זה DVD R X16 בפורמט +R. לא שווה. עדיף להישאר עם 4120B במחיר משמעותית יותר זול. נראה לי שצריך לחכות עוד בשביל לקבל קפיצה יותר משמעותית מ LG. http://www.cdfreaks.com/news/10417

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Holy,

יש אפשרות לצרוב DVD עם תמונות (ואולי תוכנה מיוחדת) כך שאני אוכל לראות ולדפדף בתמונות ב-DVD ביתית של טושיבה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות הארדיסק 80GB SATA ואני מתלבט איזה, Seagate, Maxtor או WD. אשמח לקבל עצה טובה מי מהם יותר טוב ולמה. תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by gadits,

האם שווה להשקיע יותר כסף בהארד דיסק מבוסס S-ATA ....וכן יש לי לוח אם שתואם לטכנולוגיה הזאת השאלה היא האם יש הבדלים ...בין SATA ל ATA בוא נאמר ככה מה ההבדל בין WD 160 GB ULTRA ATA 8 MB CHASE לבין WD 160 GB SERIAL-ATA 8 MB CHASE עיזרו בבקשה

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by איש הדחפור,

אם אני רוצה לבחור בין השניים, האם יש הבדל גדול ביניהם? או שזה רק מהירות הצריבה? האם יש עוד מאפיינים שהתחדשו או פשוט יותר טובים (או אולי להיפך, פחות טובים) ב3500 לעומת ה 2510? בנוסף, מה יהיה מחיר סביר לכל אחד מהם? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by almogas,

שלום לכולם שמעו יש לאבא שלי יש 3 מחשבים בעבודה שעובדים עם איזה תוכנה ורק תקבצים שלה צריך לגבות עכשייש לי שאלה יש לו עוד מחשב בעבודה שהוא סתם לא טוב ש לו כרטיס רשת אבלרציתי לדעת אם אפ]ש לחבר אותו לשלושת המחשבים ושהוא יגבה מכולם או אפילו רק מאחד שיגבה? לכולם יש כרטיסי רשת..ויש גם כבלים והכל..

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by Idan-h,

כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by scorpion,

שמח וטוב לבב ניגשתי לי היום לקנות לי חבילת דיסקים ריקים לצריבה, נכנסתי לאופיס דיפו (גם ככה הייתי צריך ללכת לשם) וניגשתי לאזור בו נמצאות המדיות הריקות. הסתכלתי מסביבי וראיתי מדיות רבות ושונות - סוני, פיליפס, Benq ואפילו מדיות עלובות של אופיס דיפו. בעוד אני מתלבט מה לקנות תפסה עיני את החבילות של Verbatim, חברה המייצרת דיסקים ריקים איכותיים מזה שנים רבות ולי ניסיון טוב איתה. בכל מקרה לקחתי לי חבילת Cake של 50 דיסקים מסדרת הDatalife Plus שזכרתי שמיוצרת ע"י Tayio Yuden, יצרנית הדיסקים האיכותית בעולם, ניגשתי לקופה ושילמתי. חזרתי לי הביתה, אני מכניס דיסק לצורב וקורא את הATIP ומגלה לעצמי שהמדיות מיוצרות ע"י MCC, ולא פחות ולא יותר מאשר בבגדד! קודם כל - למי שמחפש כרגע חבילת דיסקים,…

• 46 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים