עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by maccabeast,

אז עברתי למחשב חדש, איך אני שם את ה-HD הישן במחשב החדש כדי להעביר ממנו כמה דברים לHD החדש? והאם זה אפשרי כלל? כי ה-HD די ישן(בן 5+). תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. אהלן! לאחר שנתיים וחצי נדפק לי לפתע צורב של לייט און, האמת חשבתי שהוא יחזיק יותר ואני לא צרבתי בו הרבה בכלל, אבל מה לעשות נדפק נדפק... אני רוצה לקנות צורב חדש ואני מתלבט אם לקנות את אותו לייט און (ב140 כיום) או שכדאי להשקיע עוד קצת בצורב דיוידי. אם צורב דיוידי איזה מומלץ ולא עולה הרבה? והוא צורב גם רגיל נכון? (שאלת תם). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by aarbili,

היי ושלום לכולם, WD2500KS / WD2500YS מה ההבדל בינהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. חיפשתי בכמה אתרים דיסק קשיח, אבל ברוב המקרים נתקלתי בSATA וATA, ואין לי מושג מה זה, ואם אני צריך את זה בכלל. אשמח אם מישהו יסביר לי על זה. תודה מראש. נב. אני מתכנן לקנות את WD 120 GB 8buffer 7200.

5. Started by NAND,

כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? ונראה לי שאת הפוסט הקודם פרסמתי במקום הלא נכון...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by artgrl,

שלום, בטעות הינחתי שאוכל להעביר צורב DVD IDE די איכותי ממחשב קודם למחשב חדש אך לצערי שמתי לב שהלוח החדש (Gigabyte GA-P67X-UD3-B3) אינו תומך בIDE... :-\ האם חיבור מהסוג הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5269 הינו אמין או שעדיף כבר לקנות צורב חדש?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=304&offset=8 יש גם RITEK במחיר נחמד!

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by warezon,

לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך..??? יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 22:14:14 אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לחומרה אני אשמח שיעבירו את ההודעה למי שצריך במידה וצריך....

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by sanitarium2000,

שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

יש לי במשרד מערך גיבוי פשוט שאני מפעיל עם Cobain Backup. אחד התהליכים הוא גיבוי כל "הגיבויים" לדיסק קשיח חיצוני(USB 3, אך מחובר לשקע USB 2). הגיבוי הסתיים. לקח לו 19(!!!) שעות. עבור 341GB. זה זמן סביר באיזושהי מידה? כי לי זה נשמע כמו הרבה יותר מדי, אבל אולי אני טועה...

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  11. כרטיס אחסון יוקרתי בממשק PCI-Express פיזי אמור להוות את הופעת הבכורה המסחרית עבור בקר ה-Phison E26 המבטיחלכתבה

12. בזמנו סיפרתי לכם כי אני נמצא בחופשת מחלה ומחפש תעסוקה הרוב היצעו לי את הנושא של גיבוי און ליין. מבקש דעה על שיטת הגיבוי המפורטת באתר. כרגע זה בחינם http://yair.anybase.com/scripts/Shop.dll?shop=164&random=14651658991351744 בנושא BACKUPONLINE האתר בהרצת ניסיון ולפני פירסום (בבזק,012,אינטרנט זהב ועוד) תודה לכל מי שיגיב כדי שנוכל לצאת עם מוצר טוב.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The Ripper,

כעקרון אני תמיד יודע מה שאני קונה אך הפעם יצא שבמעמד הקנייה של 6400AAKS נאמר לי שיצא דגם חדש של 32MB מכיוון שכבר רציתי כונן "הימרתי עליו". עד עכשיו הכרתי בארץ רק 2 דגמים של 640G כך שזה נשמע נכון, האם מישהו מכיר או קרא על הדגם החדש הזה של WD? יש הבדלים נוספים פרט למטמון? פלייטרים, ביצועים,צריכת חשמל, עבודה שקטה...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אני לא בטוח אפילו אם זאת בעיה שקשה לפתור .. התקנתי על מערכת קיימת את ההארד דיסק Seagate ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II מהירות 7200 RPM 32MB BUFFER הארד דיסק מוכר לכל הדעות.. עכשיו הWindows עצמו מזהה אותו במנהל ההתקנים : אבל משום מה אני לא רואה אותו בMy Computer למה? יכול להיות שיש בעיה עם הדיסק?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. הלך לי הדיסק הראשי (Seagate בן 3 שנים) ואני מתלבט במה הכי כדאי היום להחליף אותו. ממה שקראתי, יש רק שליליים על הדיסקים "הרגילים" (WD ספיישל.. Maxtor 740DX, IBM) בנפח הזה. מה דעתכם?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by liordavid,

היכן ניתן למצוא את הכבל המדובר ? מחפש אורך של לפחות מטר... כמובן שעדיפות לארץ.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by infer73,

תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. זה רק אצלי או שאצל כולם אחרי שנתיים-שלוש שנים הכונן האופטי (או כנראה הגומיות שם שאחראיות על הוצאת הכונן) לא יוצא החוצה כאשר אני רוצה להוציא אותו. הוא מנסה, אבל כאילו משהו תופס אותו. ורק בפעם השנייה/שלישית שאני לוחץ על כפתור ההוצאה הוא יוצא וגם זה אחרי שבהתחלה היה לו 'קשה קצת'. אני מניח שזה בגלל הבלאי/אבק וזה אצל כולם, אבל מעניין אותי לדעת אם אכן אני צודק או שזה רק אצלי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Eli_1982,

הכוננים הקשיחים שלי משגעים אותי מהרעש שהם עושים - איזה פתרונות יש ע"מ להשקיט אותם? הרעש הוא כתוצאה מווברציות בזמן עבודה ולא רעש פנימי בתוך הכונן (שיכול להעיד על עבודה לא תקינה). המארז שלי הוא Lian-Li PC-7FN Black וככה נראה כלוב הכוננים: הכוננים עמצם תפוסים על קליפסים ולא עם ברגים, יש לזה חשיבות? אשמח לכל עצה...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by SUBX2,

אני רוצה ליקנות צורב ונתנו לי מחיר טוב על PHILIPS40X12X48 PCRW4012K/00 איך המכשיר(הצוררב)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by superginiman,

אני יודע שככה זה צריך להיות... אבל האם יש דרך להחזיר קצת כי זה בעצם איבוד של 80 GB!

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by tomerbd,

יש לי HD ישן שבו מותקן win 95 ואני לא מצליח לעלות אותו (נראה לי בגלל הדריברים הישנים שמותקנים בו או בגלל החומרה החדשה שהוא לא מכיר) יש דרך שאני יוכל לשמור ממנו כמה קבצים? (ניסיתי לחבר את הHD שלי ביחד עם הישן ועלה לי ה 95 ולא היתה לי אפשרות לבחור בין XP ל95)

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by klayman,

בוקר טוב, מישהו יודע פחות או יותר מה מחירו של המוצר הבא : http://www.visualdg.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99_%D7%90%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F_QNAP/4xHDD/4xHDD/939-TS-459_PRO_II/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המרתי דיסק און קי ל ntfs אבל עכשיו הdvd לא מצליח לקרוא אותו והמחשב השני מצליח לקרוא אותו אבל לא מצליח להפעיל את הקבצים שבו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.