אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי סטרימר מבית xtreamer דגם SideWinder הנפוץ. בתוך הסטרימר יש מקום להתקנת כונן קשיח של 2.5": http://xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx[ אני מתכנן לקנות את הכונן הבא: Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS מבית סיגייט.http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD השאלה שלי היא האם עלולות להתעורר בעיות תאימות כל שהן בין הכונן לסטרימר? למשל תאימות בממשק SATA או בקיבולת מקסימלית (500GB)? או דברים אחרים שאני לא יודע? בנוסף אני מתכנן לקנות מארז חיצוני לכונן אליו אני אטען את הכונן במיקרים שאני אצטרך ארד דיסק נייד. המארז הוא כולל חיבור ESATA: http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kamazo-2-esata.html ושוב אותה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כונן קשיח חיצוני בנפח 2TB שנפל בתאונה מצערת במיוחד, מאז, ברגע חיבורו למחשב הוא משמיע תקתוקים (click of death) ולא מזוהה על ידי המחשב כלל, יש אפשרות לשחזר ממנו משהו באמצעים ביתיים? ראיתי בכמה וכמה אתרים שממליצים להקפיא (?!) את ההרדדיסק ולבדוק שוב...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי זונרים. יש לי מחשב חדש ואיתו בעיות חדשות. בכל פעם כשאני עובד עם המחשב, לפעמים יש תקיעות מוזרות (לגמרי) לאיזה 3 שניות, ואם יש מוסיקה דולקת היא נתקעת על אותו הקטע שהיא עליו למשך ה-3 שניות האלו. לאחר מכן אני שומע מתוך המחשב רעש של תקתוק ודיסק קשיח שנתקע ומיד ממשיך לעבוד, כנראה מאחד ההארדיסקים. זה קורה עם עבודה עם קבצים שעל 3 ההארדיסקים. הייתי אומר שזה הראשי, אבל הראשי הוא SSD וגם הרעש של ההארדיסק חושב די סותר. אותו הסיגייט 1.5 טרה שבתוך המחשב עשה בעיה דומה בעבר רק בצורה ממש קיצונית שהכל במחשב נתקע וניצלתי איתו אחריות בסקאי פיסי והוא הוחלף, וקשה לי להאמין שהוא הבעיה. פעם שניה זה כבר נדיר, שלא נדבר על פעם ראשונה. גם עבדתי איתו כמה ימים במחשב אחר והכל פעל פיקס. יש דרך מסויי…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני יומיים החלפתי ספק כוח. אתמול הכנסתי דיסק לצורב על מנת להתקין תוכנה במחשב. הצורב חשב, הופיע באייקון של העיגול המסתובב, וזהו. אם נכנסים לצורב כתוב שגודל הדיסק הוא 0 ושיש 0 מקום פנוי. הוא פשוט לא מצליח לקרוא מידע יותר, אבל כל השאר עובד כרגיל. אין לי התחלת של רעיון מה יכול לגרום לכך. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן, קניתי דיסק און קי חדש של SANDISK 30GB העברתי אליו תיקייה עם 19GB ומשום מה הכנסתי אותו למחשב ומראה לי תיקייה ריקה! אין קבצים בכלל. בדקתי וירוסים - אין כלום, עשיתי את אופציית הצגת קבצים מוסתרים ועדיין - התיקייה ריקה. חשוב לציין שאני מכניס אותו מראה כביכבול שאכן 19 ג'יגה נמצאים בתוכו ונשאר לי רק 11 ג'יגה פנויים, אז למה בכל זאת אני רואה תיקייה ריקה???
-
- 9 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
למרות שמחירי הקשיחים גבוהים מאוד כרגע ולא נראה שזה הולך להשתנות בקרוב, אחי צריך כונן חיצוני לגיבוי. אני מחפש כונן עד 500MB (אפשר פחות אפילו) שיהיה אמין ואם אפשר מהיר. תקציב עד 400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הכונן לא מעלה שום דיסק במחשב מופיעה הודעה שאין דיסק או הכנס דיסק גם הנורה הירוקה הקטנה שאמורה להגיד שהוא חושב לא דולקת מאיפה להתחיל? נראה שהחשמל עובד בגלל שהכונן נפתח ונסגר תודה שבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא הגיוני...... תחשבו בעצמכם בוא נגיד שאם פורסים את הדיסק זה יוצא משהו כמו 20 סנטימטר ( אפילו יותר אבל נגיד 20 ) אז 7200 *20 = 144.000 (מטר = 100 סנ') 144000/ 100 = 1440 מטר 1440 מטר לשניה.... שזה כמעט קילומטר וחצי.... אז כמה קמ'ש זה? 1440 * 60 * 60 = 5,184,000 5,184,000/ 1000 = 5184 קילומטר לשעה?........ יענטו הארד דיסק שלנו מסתובב במהירות 5184 קמש?.... קצת לא הגיוני לא?... כיאלו הוא טס פי 5 על מטוס הקרב \ מהירות הקול ?...... אם זה נכון... זה פשוט מדהים :ם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר איך הוא? אשמח לתגובות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרי יש חיבור לכונן הDVD. ככה שאפשר להשתמש גם להרדיסק ולא חייבים לקנות אחד חדש שתומך ב SATA1/2. אמת? תודה מראש. פשוט צריך יעוץ, מכוון שחבל לי על עוד 500 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הגעתי למדיה החמישית שאני מנסה לצרוב DVD רוב המידע שאני צורב יוצא בסדר אבל כל פעם 20-30% מהמידע לא נצרב טוב, אני משתמש נרו 7. מה יכולה להיות הבעיה ??? יכול להיות שזה FIRMWARE
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ערב טוב רכשתי הרד דיסק של סיגגיט 1 טרה בחיבור SATA וחיברתי ללוח אם של ג'יגהבייט דגם P35DS3R במנהל ההתקנים אני רואה את ההרד דיסק עם כל הנתונים אך שאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע פעם היתה אפשרות לחבר חלק קטן ולהפוך את ההרד דיסק לסלייב אך איך אני עושה את זה עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי שני קשיחים מסדרת ברקודה st3500320as, ולשניהם בעייה דומה. אחד עם פלטה שרופה, והשני עבר התעללות קשה שכוללת ריסוק ברוטאלי של הפלסטיקה בחיבור הSATA ותלישה של הפינים... אם יש פה למישהו דיסקים מתים (מכנית, אני זקוק לפלטה) שזרוקים בצד מהסדרה הנ"ל או מסדרה מקבילה, אשמח לקבל אותם. המון תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך להאיץ דיסק קשיח? (כמובן מעבר לאחזקה שוטפת שכוללת איחוי וסריקת שגיאות)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (פנטיום 1 100) שהחלפתי לו את ההארד-דיסק, מ-0.5GB ל-2GB. הכונן מזוהה ע"י המחשב ללא כל בעיה, מלבד העובדה שהוא מזוהה כ-Slave, למרות שהג'מפר (של הכונן) נמצא על Master. ניסיתי את כל שאר האפשרויות לג'ימפור (Slave, Cable select) ובשתיהן הכונן לא זוהה בכלל. הכונן עצמו תקין, הכבל תקין, אבל עדיין לא מזוהה ע"י המחשב כ-Master. יש איזשהי דרך לאתחל את המחשב דרך כונן שמוגדר כ-Slave? אולי דיסקט אתחול או משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח חיצוני לגיבוי של מספר מחשבים בבית. קבלתי הצעה על מספר דיסקים במחיר מוזל ואשמח להמלצה או התייחסות שלכם. נפח הגיבוי הוא מינימום 1.5 ג'יגה (יותר יהיה יתרון אבל לא חובה) אופציות בגודל 2.5 אינצ' : 1. StoreJet 25A3W - בנפח 2 טרה , 470 שח עם 3 שנים אחריות 2. כונן Seagate STDR2000200 - בנפח 2 טרה, עם 2 שנים אחריות, במחיר של 395 שח (הצעה ממקום העבודה) אופציות בגודל 3.5 אינצ' : 3. Samsung D3 Station - בנפח 2 טרה, 3 שנים אחריות, במחיר של 440 שח (כולל שילוח). 4. Seagate STDT3000200 - בנפח 3 טרה, 2 שנים אחריות, במחיר של 425 שח. (הצעה ממקום העבודה) אשמח להמלצה על אחת האופציות לעיל או משהו אלטרנטיבי עדיף. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? והאם הוא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמציע דיסקים במחיר שפוי לכל העולם כולל עלות המשלוח ? בארץ אנחנו נאלצים לשלם על דיסקים כ 50% יותר מבארה"ב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אתמול חבילה חדשה של DVD-R של VERBATIM 4.7G , X16 שאמורים להיות איכותיים למדי . ניסיתי 3 פעמים במהירות נמוכה יותר (X8 ) וכל פעם זה ניכשל . היות שהצורב שלי צרב לא רע על דיסקים של OFFICE DEPOT ואחרים שנחשבים פחות איכותיים , אני נוטה לחשוב שיש בעיה בדיסקים שקניתי . הבעיה שיש לי הודעה על POWER CALIBRATION ERROR מצב צילום מסך , וקובץ לוג . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-