עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=320

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה שאמורה לנטר את סטטוס ה-S.M.A.R.T ולהתריע על בעיות.שלשום בערב היא התריעה על בעיה במאפיין שנקרא Seek Error Rate, וחזתה שהדיסק הקשיח יקרוס באוגוסט 2005. אתמול בבוקר היא כבר עדכנה את התאריך לאפריל 2005, ואתמול בערב התאריך עודכן שוב ועכשיו הוא עומד על ה-17 באוקטובר 2004, שזה עוד יומיים. הפאניקה גרמה לי להוריד תוכנה אחרת שצופה גם היא שהדיסק ימות באוקטובר 2004 (היא לא ספציפית עד כדי יום מסוים). מנסיוני בעבר אני יודע שה-S.M.A.R.T לא חכם כמו שהוא נשמע, ולא תמיד מדווח נכון... אבל עדיין, ההתראות האלה מפחידות אותי... יש למישהו נסיון עם מקרה דומה? אגב, התוכנה נקראת SIGuardian, והדיסק הוא ה-80GBSE של WD.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  3. ב 2006 צופים גידול נוסף. לא מפליא כלל. U&S claimed that DVD-Ram currently maintains a 55 per cent share of the DVD recorder deck market in the US, Japan and western Europe, holding roughly twice the share of the next most popular format. "DVD-Ram recorders continue to outstrip other formats in sales," said David Millar, principal consultant at U&S, in a statement. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11080

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by sha-256,

שלום, יש לי דיסק קשיח SATA. אני לא רואה אנדיקציה על פעולת הדיסק בקידמת המארז (הנורית שמהבהבת), אך אני רואה את האינדיקציה של הצורב שלי (הוא מחובר ל- Secondery IDE בתור Master). האם אני יכול לשנות משהו כדי שזה יראה אינדיקציה של הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=22 עוד כמה FW ויהיה מושלם (צריך ביטסטינג ו FW ל DLX4 למרות של LG יש את סדר העדיפויות שלהם). The big advantage of this drive is its writing quality. Outstanding writing quality was reported with Verbatim 4X +R media, and excellent writing quality with Verbatim 16X +R media. The drive also supports Double Layer recording at 2.4X. Although the competitions offers higher writing speeds, quality scans indicated very good performance. As already stated in this review, LG prefers to improve quality, even if the supported writing speed is reduced. The price of this drive is considerably low, making…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. בזמן האחרון, קבצי RAR שאני מוריד מFTP מסויים מכילים פה ושם CRC ERRORS. בהתחלה לא התייחסתי במיוחד, כי זה קורה. פשוט מחקתי והורדתי מחדש והכל היה בסדר. אבל אחרי בדיקה גיליתי שכשאני מוריד את אותם קבצים להארד דיסק אחר, אין שום שגיאות CRC. מן הסתם הרצתי SCANDISK על ההארד דיסק החשוד והוא לא הראה שום שגיאה... יכול להיות שזה הכל צירוף מקרים אחד גדול, ופשוט הראוטר D LINK 614+ המעפן הזה עושה לי שגיאות... אבל זה נראה לי מוזר האתר הזה תקין בוודאות, כלומר הבעיה היא מהכיוון שלי יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  7. יש ברשותי כבר כשלוש שנים צורב של פיליפס PCRW1208 (משהו כזה...) והיום שאני בא לצרוב כמה שירים לאוטו אני מגלה שהוא מביא שגיאות... קודם כל ה BUFFER מתמלא רק עד 66% ואז ב 3% צריבה הוא מביא שגיאה ב NERO ומוציא את הדיסק כשהוא עדין לא התחיל לצרוב והדיסק טוב. באלכוהול הוא מגיע ל 64% וגם מפסיק ואז מוציא דיסק וכותב שגיאה... דרך וינדוס XP יש להגיד הצלחתי לצרוב כ 10 קבצי מוזיקה... הדיסקים שבהם אני משתמש הם של PRINCO ... האם אלו הסימנים של צורב מת? האם כדאי לי מחר לגשת לקנות חדש? תודה מראש. *** יש לי שאלה, איך לדעתכם צורב של ASUS 52X32X52 ??? האם הוא באותו רמה של לייטאון והאם הוא צורב איכותי?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by integral,

TDK טוענים שעלות הייצור של מדיה לבלו ריי תהיה רק כ 10% יותר יקרה מעלות ייצור המדיות הרגילות. סבבה http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11031

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. Started by Yaniv_Uzan,

חלק ממכם בטח זוכרים שניסיתי להקליט מקלטת וידאו ל DVD. רציתי לקחת פורמט VCD ולצרוב אותו לדיסק DVD. השתמשתי בכל מיני תוכנות שבסוף לא עזרו לי כתוצאה מההמרה הדפוקה של TMPG. בסוף ניסיתי עם Power Director ונראה כאילו הכל עובד. הקלטתי מקלטת בעזרת כרטיס טלוויזיה לפורמט VCD. אחרי זה הלכתי לתוכנה של TMPG AUTHOR ושם היא המירה לי את קבצי ה VCD ל VOBים של DVD "אמיתי". היה צורך בשינוי של הסאונד מ 44HZ ל 48HZ כמו DVD אמיתי, רציתי להמנע מזה מההתחלה אבל אין אופציה בתוכנה לקבוע את הנתון הזה מראש, בניגוד ל Ulead Video Studio. אין בעיות סנכרון, אין בעיות של תמונה איטית ועוד 1000 תקלות שרק לי קראו בחודש האחרון. נראה כאילו היום זה ה DVD הראשון שהצלחתי ליצור מקלטת וידאו. התוצאה הסופית תהיה אחרי…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  10. רכשתי קורא כרטיסים חיצוני ורכזת USB2. על שניהם מצויין מפורשות USB2. ב-Device Manager מופיע USB2, אבל קצב העברת הנתונים לא נראית לי מהירה כמצופה. לדוגמא ניסיתי להעביר קבצים ל-Disk On Key של M-Systems שעובד גם הוא ב-USB2 וקצב העברת הנתונים היה נמוך למדי (לפחות מה שנראה לי). מדידה של קצב העברת הקבצים (לפי המידע המופיע ב-Total Commander) הנה העברה מהמחשב ל-DiskOnKey כ-555 Kb/s. בכיוון השני מה-DiskOnKey אל המחשב הגעתי לכ-950-980 Kb/S. האם זה קצב העברת הנתונים ההגיוני ל-USB2?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by tembo,

שלום לכולם, לצורך פלאג שיש לי אני זקוק לכיסת USB כמו שיש בקדימת המחשב אז אני זקוק לאותו דבר רק שהכניסות יהיה לתוך המחשב עצו כלומר החיבור של ה USB יתבצע מתוך המארז (שיהיה צורך לפתוח את המארז על מנת לחבר את ה USB), זה יכול לבוא בצורת כרטיס PCI או כל תצורה אחרת מודה לכם מראש על העזרה. מוטי.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by honore,

אהלן אנשים , ;D מספר שאלות לחברים : 1. האם למישהו מהחברים בפורום יש נסיון עם צורב DVD X16 של BENQ ה DW1620 . הצורב קיבל ביקורות פנטסטיות באתרים המובילים לדוגמה http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10450 2. יש למישהו מושג למה לא מוכרים אותו בארץ במחיר סביר אלא במחיר מופקע של כ 700 ש"ח בבאג ? ??? תודה מראש לכל העונים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by integral,

פיליפס עובדת על צורב מתאים וורבטים, RICOH וגם רייטק עובדים על מדיה http://www.cdfreaks.com/news/10680

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ראיתי פה שמזכירים את הצורב הזה לא מעט, וכנראה שהוא בחירת רוב האנשים פה (כמו הלייטאון במקרה של CD-RW?), אבל אחרי הכל אני עדיין לא בטוח... אני חושב שהשימוש העיקרי שלי בו כצורב DVD יהיה לצריבת חומר שיש לי (לא גיבוי "חם", אין לי צורך ב-DVD-RAM), אולי לגיבוי סרטי DVD וכו'. לפי מיטב הבנתי, ה-3500 עושה את זה מצויין (עוד חמש שניות או חצי דקה בזמן הצריבה זה לא מה שיהרוג אותי). העניין הוא שאני גם צורב דיסקים רגילים (CD-R), וזה אולי יהיה השימוש העיקרי שלי בכונן הזה. האם אני יכול להיות שקט עם זה שה-NEC יצרוב כמו שצריך (מינימום שגיאות) דיסקים רגילים? מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שבודקת את זה כמו שצריך או שאפילו מנסיונכם - למישהו יצא להריץ CD-Speed וכו' על דיסקים רגילים שהוא צורב ע…

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי סרט ב DVD, אני רוצה לגבות אותו על DVD-R הוא תופס 8GB... אני יכול לדחוס ולהשאיר רק את הסרט ולצרוב... סבבה. השאלה שלי אם אני מתעקש לצרוב בלי דחיסה ועם כל התוספות... איך אני אומר ל DVD SHRINK שיפצל לי את הדיסק לשני חלקים? תודה! יניב

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך CD-ROM / DVD-ROM (מה עדיף?) עד 200 אי מאמין שאפשר לחרוג עד 260 גג! שיהיה טוב ואיכותי,עם אחריות כמובן,תודה! (אא וחנות שאפשר ליקנות בא)

17. האם צריבה של 90 דקות ואני מדגיש על מדיה שמכילה 90 דקות הורס את הצורב?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אוקיי ההבדלים במחירים הם 20-80 שקל זה ממש לא ביג דיל איזה חברה הכי מהירה אמינה וטובה תודה לכם עוד שאלה קטנה: האם כדאי לקנות גם כונן DVD וגם צורב DVD או שזה לא הכרחי.. רציתי לקבל תשובה הגיונית .. לא הבנתי פעם קודמת.. א) האם העינית נהרס בצורב רגיל! תענו לי על זה בבקשה... ב) האם בצורב DVD היא לא נהרסת! תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by 111111,

האם אני יכול ללכת לחבר שלי עם הארד דיסק ריק לחבר אותו למחשב שלו (האם הוא ישר יזהה אותו?) להוריד עליו דברים ואז לחזור למחשב שלי ולחבר אותו חזרה? תודה

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by rino,

שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Yaniv_Uzan,

לא יודע אם משהו שם לב... ה PIONEER 108 עולה היום 550 שח כולל משלוח, אחריות לשנה ה NEC 3500 עולה כולל משלוח 500 שח, אחריות שנתיים ה LG 4160 עולה 550 כולל משלוח, כנראה גם עם שנה אחריות... סתם, שתדעו... יניב

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by integral,

http://www.extrememhz.com/dlcomp-p10.shtml מאוד אהבתי מה שכתבו על ה 4160B. : מאוד לא אהבתי את מה שכתבו על ה NEC במיוחד לאור העובדה שלא צירפו KPROBE אחד ולאור העובדה שברוב ה KPROBES שראיתי עד היום איכות הצריבה של ה NEC הייתה יותר גבוהה מהפיוניר ושל הליטיאון בכלל הייתה בעייתית. אני חושב שאיכות צריבת ה DVD זה הפקטור הכי מהותי בצורב DVD ולזה לא התייחסו וחבל.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by rino,

אני אמור לקבל מדיות DVD X16 תוך כשבוע מהמזרח הרחוק. מקווה להעביר לכם את רשמיי . אני אשתמש בNEC 3500

24. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

אם לא איך אפשר להוריד את הטמפרטורה ??? יש מאוורר ג'נרי שמקרר(אם בכלל) עליו ישירות האם החיישן שלו אמין?כמה הסטייה שלו? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by x-dude,

דיסקים לצריבה (דיוידי) במחירים טובים והמשלוח חינם! (למה חינם?) מישהו כבר הזמין משם? http://www.bar-ezuz.co.il/

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים