אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום פתאום הדיסק קשיח התחיל להיות איטי.. הוינדוז עולה איטית והכל איטי.. כיביתי המחשב כדי "שינוח" וכשהפעלתי המחשב לא עלה... נכנסתי לביוס והדיסק קשיח לא מזוהה שם שמתי דיסק קשיח ועבד. *. כשהדיסק קשיח הישן היה מחובר ולא מזהה הוא היה עובד (מסתובב) שמתי יד עליו והרגשתי זאת , אז מה אמורה להיות הבעיה? התחממות יתר? (נדמה לי שכן) ואם כן ואם לא... אי אפשר להוציא החומר שיש בכונן????
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעיה בערדיסק הוא משמיע ראשים מוזרים ואני לא יודע מה לעסות זה ערדיסק יחסית חדש קניתי אותו ליפני שלוש שנים זה ערדיסק שש ג'יגה של חברת WESTORM DUGITAL תעזרו לי בבקשה זה ממש מראיש לי בעוזניים אני סם עוזניות ביגלל זה ואי אפשר לישון כחה ניסיתי לשמן אותו מיסביב לסילונים כי משם בא הרעש והוא הפסיק להראיש לכמה זמן אבל הוא חזר אחרי שעה שעתיים אנא עזרו לי מה לעסות ליקנות חדש או לשמן שוב אולי לנסות שמן בישול או משהו? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעסות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עכשיו יש לי שניי שאלות הראשונה כמה יעלה לי cd חדש למחשב נייד כמו כן כמה יעלה לי ומאיפה אני יכול לקנות מתאם מ-usb ל- pci הכוונה היא לחבר כרטיס טלויזיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם הרי אין בעיה שגם C וגם D יהיו PRIMARY ...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
???????????
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל: 1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת? 2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול? 3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה? 4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)? 5.…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ותודה רבה ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 600 ש"ח מה עדיף ה WD SATA 120GB 8MB 7200 או אותו הרד דיסק אבל מחברת אחרת MAXTOR???? או סמסונג?? אני רוצה החברה הכי הכי שקטה עם ביצועים טובים... וכמובן כמה שיותר פחות התחממות תענווו ליי אני תקוע בלי מחשב
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הצורב LG4160B ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. מה המהירות צריבה CDL שלו??? האם היא 2.4 או 4???? 2. האלה השנייה והעיקרית של הנושא היא עדכון קושחה לצורב. יש ברשותי את הקושחה A300 והקושחה הכי חדשה היא A302 והיא רשמית מאתר LG עכשי וברידמי של הקושחה רשום 1. Connect the drive as ?°master?± by it self, on the secondary IDE controller with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper on the back of the drive to the ?°master?± position. עכשיו זה באמת משנה שהצורב יהיה על MASTER ועל כבל IDE נפרד בעת העדכון? כרגע הוא SLAVE ויש על הכבל שלו CDROM של LG והוא על MASTER. האם בשביל העדכון עליי לנתק את ה CDROM, להחליף את החיבורים ש…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אני צריך שמישהו שמבין איך להתקין HD בנוסף לאחד אחר (maxtor 20g) הצורב שאני אתקין כנראה יהיה 40g 7200 .... אין לי מושג איך מתקינים אותו , לא פיזית ולא בתוכנה. בבקשה עזרו לי. elnatanm
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף לקנות: LG Electronics GSA-4120B Dual Layer DVD±R/W/RAM Super Multi Drive Bulk או NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk אני יודע שהNEC הוא יותר מהיר, אבל כיום אין בכלל מדיות באותה מהירות. וגם הLG יכול לכתוב בDVD-RAM ולפי מה שהבנתי זה כמו הארד דיסק על מדיה. בקיצר אני רוצה לדעת איזה DVD יותר משתלם, גם לעכשיו וגם לעתיד - שיצאו דיסקים יותר מהירים ומדיות שתומכות בDL.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי עד כמה הארד דיסק מסוג westren digital 40g 7200 טוב? הוא מספיק מהיר? יש לי הארד דיסק נוסף ואני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף ... מצאת אותו ב 290 זה שווה את המחיר? זה מספיק מהיר? עזרו לי בבקשה elnatanm
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף ומצאתי את ה westren digital 40g ב 290 ש"ח זה שווה את המחיר? מהירות הסיבוב היא 7200 זה מספיק מהר? שווה לקנות? אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על הארד דיסק אבל אם הוא גרוע אז אני אקנה אחד אחר. בבקשה תעזרו לי .... elnAtAnm
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן הייתי היום בהום סנטר, קניתי כל מיני שטויות וראיתי כמה דברים שאולי יעניינו אותכם... 50 דיסקים של SILVER LINE ב 50 שח. אפשר להוסיף עוד 10 שח לארנק דיסקים שמכיל 52 דיסקים, מעפן אבל עדיין ב 10 שח. בנוסף לזה ראיתי 25 דיסקים DVD-R גם של SILVER LINE במחיר 100 שח! יוצא 4 שח לדיסק... ממש מפתה לצד 6.4 שח של VERBATIM באופיס דיפו. עכשיו הקטע זה שיש לי תלושים שקניתי ב 16% הנחה... אז ה CDR יוצא לי בתכלס 42 שח במקום 50 וה DVD יוצא לי 84 שח במקום 100! למי שרוצה לשאול אותי שאלות, בסוף לא קניתי כי אין לי את התלושים הנכונים, תחילת שבוע הבא יהיו לי את התלושים ואני יוכל לבדוק את הדיסקים ולענות על שאלות אם את מישהו זה מעניין... זהו, רק ליידע אותכם יניב
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום את ההארד דיסק החדש של wd 120 giga 7200 ata 100 חיברתי אותו ללוח הכל טוב ויפה מזוהה בביוס וגם במאפיינים של המחשב שלי אבל כשאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע מה הבעיה? יש לי הארד דיסק נוסף גם של ווסטרן 40 גיגה שמפוצל לשתיי כוננים . אולי זו הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עדיין לא קראתי רק ראיתי את זה הכותרת הרגיזה אותי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153689&sid=10 לא נורא לא הולכים לעצור חצי מהמדינה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ואני לא מדבר על UDMA 0-7 או PIO 1-4 או כל דבר אחר. מה אכפת לי מהמהירות של העברת נתונים מהקשיח ישירות לזכרון. יופי שזה לא מכביד על המעבד. קניתי קשיח quantum fireball 15 gb בשנת 2000 המוכר אמר לי זה UDMA 66 . ולא חשבתי על זה אפילו מאז מה זה אומר. הקשיח העביר לי קבצים מקשיח לקשיח אחר בערוצים נפרדים של IDE בקצב של 25מב. קניתי עוד קשיחים בסוף 2002, הם כבר היו ATA 100 . ורק לפני שבוע פתאום הכה אותי. מה זה ?! הקשיח מסוגל להעביר מידע ב 100 מב. ושאלתי תצמי למה אני לא מאפשר תאפשרות הזאת. התחלתי לקרוא לחפש, הבנתי שאני צריך קודם כל כבל 40 פינים 80 חוטים כדי שיעבוד במצב מעל UDAM 1, והיה לי כבל כזה משנת 21.7.2002 כשקניתי לוח אם, אבל לא נתתי לזה חשיבות. הסתכלתי עליו חפיף ראיתי יותר מדי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-