אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם לדעתם יש טעם בתופסת של כמה שקלים\התעקשות ללוח עם האופציות הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המוצר: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 אפשר להשיג אותו ב- 1000 שקל בערך... רציתי לדעת איך העברת הנתונים שלו ברשת אלחוטית ? רשת G כרגע (N תגיע בעתיד) האם ניתן לראות תוכן 720P דרך הרשת ? סרט שיהיה בכונן ואני אראה על המחשב ? אם לא (תקווה שכן...) מה לגבי סרט רגיל ? DIVX ? * בינתיים מצאתי ביקורות (לדעתי) לרעה... מהירות כתיבה קריאה איטית: http://reviews.cnet.com/external-hard-drives/western-digital-mybook-world/4505-3190_7-32401221-2.html?tag=mncol;txt
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מ-benchmarks שמסתובבים באינטרנט נראה שה-EVO יותר טוב מבחינת כתיבות, הקריאות פחות או יותר אותו דבר אבל יש איזו קונבנציה שה-EVO משום מה לא reliable. אשמח לשמוע דעות מה אתם חושבים שעדיף ולמה. (פתוח גם להצעות ל-SSD אחרים ברמת ה-performance של ה-SSD האלה במחיר ~400-500) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי אוטומטי של המחשב, כמו כן שיאפשר לי להגדיר תיקיות/דיסקים שאני מעוניין לגבות. ניסיתי לעבוד עם הכלי של מייקרוסופט שמובנה בווינדוס, אבל משום מה בסוף הגיבוי הוא כתב לי שהוא נכשל. אני אנסה שוב להשתמש בו. בכל מקרה רציתי לדעת האם למישהו יש המלצה על כלי חינמי אחר. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות HD חדש למחשב שלי, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר למארז שלי דיסק קשיח שהוא 2.5 " ? תודה:]
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חיצוני של SAMSUNG בגודל 1 TB לפני שבוע והבעיה שלי היא כזאתי אני מסנה להעביר קבצים גדולים (8 GB) וזה לא נותן הוא רושם לי שאין מספיק מקום אחסון ואני צריך לבצע ניקוי דיסק. כמובן שזה שטויות כי יש 920 GB פנויים ואני לא מבין איך זה. קבצים בגודל 1GB וקצת מעל זה מצליח להעביר אבל כל השאר הוא לא נותן לי. יכול להיות מקולקל?? או שיש איזה הגבלה שצריך לבטל בשביל להעביר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות דיסק קשיח חדש. אין לי תמיכה ב-SATA בלוח האם שלי, אבל אם כבר קונים - אז לפחות שיהיה SATA כהכנה ללוח הבא (במיוחד היות וההבדל במחירים זניח). השאלה - האם כונני ה-SATA תומכים גם בחיבור E-IDE ? ואם כן, האם הם מתפקדים בדיוק ככונני IDE רגילים? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק SATA2 של WD 160 GB היום חיברתי בנוסף עוד הארד דיסק אבל IDE גם של WD 320GB את ה IDE שמתי על SLAVE איך שחיברתי אותו הרגשתי ירידה בביצועי המחשב וממש תקיעות כאלה כשיש פעילות של ההארד דיסק האם יש אפשרות אחרת לחבר SATA ו IDE שיעבדו ביחד בלי נפילה בביצועים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסקים מסוג CD-R לשימוש במחשב אחר. באיזה פורמט עדיף לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היה ברשותי צורב חיצוני שמתחבר לUSB. הצורב עצמו נדפק, ולכן פתחתי את המגרה עצמה, העפתי משם את הצורב וחיברתי במקומו כונן קשיח (יחסית ישן - 1 GB) אני חשבתי לתומי "שאין מצב" שזה יעבוד, אבל למרבה הפלא XP מזהה יופי את הכונן, אפילו את רושם WDC (הכונן של וורסטון דיגיטל) אבל מה - הוא פשוט לא מופיע ב "מחשב שלי". בכל מקום רשום שהכונן עובד יופי, אין סום סימני שאלה צהובים או אדומים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
הבקשה מופיעה "בנושא" א. מה ההצע וביקוש ב. מה עדיף וטוב
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח סל סיגייט מסדרת ברקודה 11 320 gb עכשיו מה שקרה זה שהמידע לא נגיש אני נכנס לכונן ואין כלום המידע קיים אבל לא נגיש ,מישהו יכול לתת לי לינק ישיר לתיקון הקשוחה כי חיפשתי באתר של סיגגיט וגם בפורום ולא מצאתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים קשיחים במחשב: 1. WDC WD2500YS-01SHB1 ATA Device 250GB - מערכת הפעלה (win7) ותוכנות 2. SAMSUNG HD103UJ ATA Device 1000GB - שירים, סרטים 3. Segate 3500320AS ATA Device 500GB - הורדות בכל מקרה, מה שאני רוצה להגיד זה שכשאשר אני מריץ שירים בוינאמפ (שמותכן ד"א ב WD), הם לפעמים נתקעים ופשוט לא חוזרים על עצמם, או שלפעמים שאני להכנס לאחד הכוננים דרך המחשב שלי הם פשוט נתקעים ורק אחרי איזה כמה שניות אני מצליח להכנס... יש לציין ששלושת הכוננים מפוצצים (מלאים ב-95% +-). איך אני יכול לבדוק איפה התקלה לפני שאני יצטער על זה שאחד הכוננים יילך... אני ממש לא רוצה לאבד את כל התוכן שיש לי במחשב..
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות הארדיסק נייד ומתלבט בין שני אלה של חברת transcend: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 והשני: http://ksp.co.il/?uin=13197 בגדול המטרה- גיבוי של קבצים, דרישות -שיהיה מהיר מספיק בהעברה וכמה שפחות תקלות תודה רבה ! אגב אם יש דגם אחר שאתם יכולים להמליץ לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהיה לו הארד דיסק של 40 ג'יגה, הוספתי לו הארד דיסק של 8 ג'יגה. כשנכנסתי לBIOS ראיתי שההארד דיסק זוהה וגם הגודל שלו זוהה כ8 ג'יגה. כשנכנסתי לווינדוס המצב היה שונה, נוסף לי כונן אבל רק של שני ג'יגה. בדקתי במאפיינים של ההארד דיסק והיה רשום שם ש6 ג'יגה הם שטח לא מוקצה, מה זה אומר ולאן נעלמו ה6 ג'יגה האלה? יותר חשוב, כיצד אני משיב אותם?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה-SSD הזה? http://www.aliexpress.com/store/product/SSD-128G-SATA3-6Gb-s-solid-state-hard-drive-solid-state-drive-read-524MB-s-write/322977_1057995495.html
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
נגן הMVIX הוא בעצם HD נייד בחיבור IDE עם אפשרות לחיבור לטלויזיה. למכשיר יש מערכת הפעלה משלו בעברית אבל עדיין הקבצים הנקראים בעברית הם הפוכים המכשיר קורא סרטים, תמונות ושירים ויש לו תמיכה בכמעט כל סוגי הקידודים MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, DivX® 3.11, 4x, 5x, XviD, DVD(IFO, VOB), ISO AC3, MP2, MP3, DTS pass through, WMA, OGG, M3U מומלץ ביותר בכל בית@@@@!!!!!!!! בדוק =] *ניתן להשיג בארץ*
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
קניתי היום האר דיסק של 640 ג'יגה,חיברתי הכל טוב ויפה.עובד. זה הגיוני שכשאני עושה מאפיינים על ה-HD אני רואה שרשום "רק" 596 ג'יגה? תמונה(אם זה עוזר): http://img233.imageshack.us/my.php?image=23512624nw9.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
רכשתי לפני חודשיים crucial ssd m4 128GB. רציתי לשאול האם יש בכלל צורך לעדכן ל firmware הנוכחי והאם זה יביא לשיפור הביצועים של כונן ה SSD? באתר שלהם מופיעה גרסת 000F ששוחררה בתאריך 11/4.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
כרגע יש לי HD 250GB, ומעוניין להוסיף לו HD 320GB לאיחסון ופינוי דברים מה-HD המקורי. לוח האם שברשותי: Intel Core 2 Duo E6750 (S775) - 2.66GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box מחיר שאני מוכן להשקיע 300-400 מספר דגמים שנראים לי: כונן קשיח WD3200AAKSוWestern Digital כונן קשיח WD3200KSוWestern Digital (לא ממש מבין מה ההבדל בין שני הדגמים האלו) ^ כמובן כל דגם אחר שעדיף על הנ"ל ועומד בטווח המחירים יתקבל בברכה תודה מראש רון
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
דיסק סמסונג 1TB שהיה מחולק ל2 partitions עם חומר של עבודה. פתאום היום היו לו בעיות של write error/ היה כותב ופתאום בקבצים גדולים היה רושם write error. אתחתי את המחשב מספר פעמים והבעייה לא נפתרה. כיביתי את המחשב ואת המפסק של הספק. החלפתי כניסות כבל ה SATA שלו על לוח האם. עם אתחול המחשב, הדיסק נראה ככונן קשיח אחד שאינו מפורמט וללא ה partitions שלו. ב disk managment הוא מראה אותו כ basic עם 7.88GB ולא 1TB. חיברתי אותו גם במחשב אחר, וקיבלתי את אותה הבעייה. גם שם נראה ככונן אחד לא מפורמט וללא partitions. אשמח על כל עזרה בנדון היות וזה חומר של עבודה שעבר גיבוי חלקי. תודה על כל עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-