אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לקנות SSD בתצורת MSATA לנייד, כרגע זה הנפח בטווח המחירים הרצוי של עד 140$ פלוס מינוס. מתלבט בין שניהם בשל ביקורות טובות על שניהם, בגדול האתרים מכווינים על הסמסונג אבל בנפח הזה זה נראה שהוא נחת ביחד לקרושל... http://www.crucial.com/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10151&categoryId=&productId=12928&urlLangId=-1&langId=-1&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10151 http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-MTE250BW מה אתם אומרים? (כמובן אם ידוע על בעיות עם מימוש אחריות יצרן בארץ ועוד בעיות מסתוריות - אשמח לשמוע!)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי NEC 3550A ואני מכניס לו דיסק והוא מראה לי שהוא ריק ושאני מכניס אותו בDVD בבית הוא עובד הורדתי עדכון 1.07 וזה עדיין לא עובד מה אני צריך לעשות? במחשב אחר אם צורב NEC 3520A זה גם עובד
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
בקרוב הטכנאי מחשבים מזמין לנו הארד-דיסק ואני רוצה להיות בטוח שיש לי במחשב חיבור SATA ולא חיבור אחר. אני פותח את הקופסא ושולח את ידי לעבר הכבלים המחברים בין הארד דיסק ללוח אם. מה אני אמור לראות במידה ויש לי חיבור SATA?? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש הארדיסקים טובים עם מהירות של לפחות 7200 שלכל אחד יהיה 2TB זה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח על מה אתם ממליצים? מחפש משהו מהיר יציב וטוב עם ביקורות טובות. תקציב עד 1000 ש"ח לשניהם. מה עדיף? הארד דיסק 1 עם …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי להריץ תוכנת שיתוף קבצים (למשל µTorrent) מה-DOK שלי כדי שאוכל להוריד מכל מקום ללא תלות במחשב. חבר אמר שאין סיכוי שזיכרון פלאש יעמוד בעומס הזה ושסיכוי טוב שהוא יהרס ממש מהר. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד של ASUS - דגם N55SF עם כונן 750G 7200RPM איך אני יכול לדעת אם יש לי אפשרות להוסיף(בנוסף לקיים) כונן SSD. אפילו מאוד קטן, רק למערכת ההפעלה. ואם לא, האם כדאי להחליף את הכונן של ה750 בSSD ובמקרה הכי גרוע של חוסר מקום לרכוש כונן איחסון נייד? תודה מראש, יניב.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! ברשותי צורב DVD LG שאני לא ממש זוכר את הדגם שלו. הבעיה היא שלא משנה איזה סוג צריבה זאת (תוכנות, שירים,תמונות או סרטים)הצריבה היא מעל 20 דקות גם על המהירות הכי מקסימלית. בתחילת הצריבה הוא מראה לי זמן צריבה סביר של 4 עד 6 דקות וכשהוא מסיים את הספירה לאחור הוא מוסיף עוד 20 דקות... אני חייב לומר שלא זכור לי מתי התחילה הבעיה אבל בוודאות היא לא התחילה בשנה הראשונה בשימוש איתו. כמו כן אני לא צורב כל כך הרבה, אולי דיסק לשבוע... אני משתמש בנרו 9. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
זה דיי דחוף הHD 'עף' לחו"ל מחר עם חבר שלי! זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס USB 3 ללוח אם ומשתמש עם HD חיצוני USB 3,יהיה לי תמיכה ב USB 3? המחשב הנייח שלי בן שנה +
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 1 TB של חברת WD שנקנה לפני כ4-5 שנים. הכונן הפסיק לעבוד - שומעים את הדיסק מסתובב, ורעשים לא תקינים של הקורא. יש המלצות למעבדה באזור תל אביב שיכולה לתקן או להעתיק את הקבצים לדיסק קשיח חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש הגודל הרצוי הוא 320, מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי שנחשב לאמין ביותר כרגע? אני חשבתי ללכת או על Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS או על Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 מה אתם ממליצים? כמובן שדגמים נוספים גם כן יתקבלו בברכה.... כמו כן גם שאלה נוספת כרגע יש לי 2 הארדיסקים של 120G כל אחד האם במקרה של חיבור 3 הארדיסקים במקביל יש פגיע בביצועים ועדיף להחליף אחד מהם או שזה לא משנה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. התקציב הוא בין 300 ל 500 שקל תודה!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
בשכבה יחידה ה + נעשו נפוצים יותר, למרות שבעיקרון לא אמור היה להיות הבדל. האם ב DL יש הבדל מלבד תמיכת הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! בטעות התחלתי לפרמט את ההרדיסק ה120G שלי ואחרי 2 אחוזים הפסקתי אותו עכשיו הוא לא נותן לי להכנס אליו ואומר שאני חייב לפרמט!! יש דרך להציל את המידע החשוב שיש לי שם???!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות לחברי הפורום: 1. מה ההבדל בין S-ATA I לבין S-ATA II והאם יש הבדל בחיבור עצמו? 2. האם אני יכול לחבר כונן של S-ATA II ללוח אם שתומך רק ב-I? ואם כן מה יקרה מבחינת הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי I7 דור ראשון , איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בכוננים גדולים של 4-8TB ? לא מוצא שום אזכור לזה.. איפה המגבלה? לוח אם P55-UD3a
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים 1 הארד דיסק של סמסונג 80GB והשני 40GB של SEAGATE לא מזמן שמתי לב שהכונן של ה40 GB נהפך ל20 GB. כשאני לוחץ קליק ימני על הכונן רשום בקיבולת 20 GB.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, WD74GB RAPTOR, וWD320GB YS . מספר שאלות : מהי טמפ' עבודה נורמלית לדיסק קשיח ? אומרים שהרפטורים מתחממים הרבה יותר מדיסק קשיח רגיל אז מדוע טמפ' הרפוטר שלי יותר נמוכה (33 מעלות) מהדיסק הרגיל (36 מעלות) ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הדגם הראשון של Cruzer Titanium ספג הרבה ביקורות עוינות ב-newegg, בין היתר על כך שהמוצר מתקלקל בקלות, ושהמנגנון הנשלף לא אמין. קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820155421 בינתיים יצאה מהדורה חדשה של המוצר בשם Cruzer Titanium U3, שחוץ מהתכונה U3, הוסיפה גם שינויים קוסמטיים. לצורך השוואה הדגם הישן... ...מול החדש: ברצוני לשאול האם הדגם החדש משופר מבחינה מכנית. כבר כמה חודשים שהוא בשוק, אבל עדיין אין סקירות. ובכל זאת, מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות שרת NAS ביתי, תקציב של בערך 1,000 ש"ח. אני צלם חובב ואני מצלם די הרבה (סטילס וגם וידיאו) וכרגע אני שומר את הצילומים במחשב הראשי ומגבה לדיסק קשיח חיצוני, זאת פעולה לא הכי נוחה כל פעם לחבר את הכונן 3.5" לצורך הגיבויים והייתי מעדיף שרת NAS שישמש אותי לטובת הגיבויים. בנוסף, שאר המחשבים בדירה יוכלו לגשת לצילומים בקלות כי כרגע המחשב הראשי שמכיל את הצילומים משותף ברשת אבל זה אומר שעל מנת לגשת לתוכן שיש עליו אני צריך להחזיק אותו דלוק. אני צריך שהמכשיר יהיה שקט ובעל הספק נמוך (הוא הולך לעבוד 24/7). הייתי רוצה שאפשר יהיה לגשת לשרת NAS דרך האינטרנט ככה שאם אני לדוגמה נמצא אצל חברים אז שאני אוכל להראות להם את מה שיש לי על ה- NA…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מדיה של DVD-RW עלמנת לצרוב סרטים ובבאו הזמו למחוק אותם ולצרוב חדשים. רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק רק חלק מהסיפריות על המדיה ולשמור על חלק אחר כדי שאוכל לצרוב במקומם סרטים אחרים ? נסיתי בצורה של מחיקה רגילה כמו כן בעזרת הנירו ולא הצלחתי.אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-