אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
משהוא בסדר גודל של 2TB עם USB 3.0 המחיר לא חשוב
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמיד היה לי צורב רגיל וcd מלמעלה לראושנה קניתי צורב dvd דגם LG gmw-4161b טוב ?? היום גם קניתי דיסקים ריקים של dvd מקום איכסון ענק זה פעם ראשונה שלי אני לא יודע אך לצרוב צורבים רגיל ? חח לר חשוב נתחיל עם חוות דעת על הצורב מה אתם אומרים ?הוא טוב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש היום GOLD DEAL באמזון על אמצעי אחסון של סאן דיסק. ראשית רציתי להביא את הדבר לידעתכם. שנית אשמח לחוות דעת מקצועית גם לגבי ה-SSD וגם לגבי המיקרו SD האם מומלץ גם ברמת מחיר וגם ברמת המוצר אין לי ידע בדברים אני רק יודע שאני צריך להעביר את מערכת ההפעלה ל-SSD ולשרדג את מהירות המיקרו SD בטלפון שלי תודה למשיבים מצ"ב בקישור לעמוד המבצע http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=xs_gb_AO03OV1XEB54V?ie=UTF8&docId=1000816791&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0Q614WT63C0CM7RX4JP1
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A , צורב בסדר, לא כל כך מרוצה ממנו רק בגלל בעיה מטומטמת... הוא לא קורא דיסקים שהוא בעצמו צורב ודיסקים DVD אחרים... אבל לצרוב טוב הוא כן יכול כי הם ניתנים לקליטה על ידי נגנים אחרים, בכל אופן אמרתי נשדרג קושחה לקושחה לא רשמית... מה שעשיתי בעצם זה ביטלתי את האחריות? כי איך הם ידעו אם שידרגתי קושחה? אני יכול לעשוץ RESTORE לקושחה רשמית שלהם, לא? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=574279 LG SATA GSA-H30N LG מה אתם אומרים לקנות ?????? אני פשוט חייב לקנות צורב היום תודההה אני צריך צורב אמין שחזיק להרבה זמן תודהה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קסטות גיבוי מסוג TRAVAN גודל 10 GB משום מה טייפ זה לא מכיר בקסטות 4 GB שיש לי עם מ"ה XP עם מ"ה 98 הוא עבד גם עם קסטות 4 GB הבעייה היא שיש לי קסטה אחת בגודל 10 GB אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה קסטות אני אשמח אם הוא יעדכן אותי תודה מראש מייק ???
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות HD חדש למחשב שלי, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר למארז שלי דיסק קשיח שהוא 2.5 " ? תודה:]
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום חברים HDD: MAXTOR 120 GB 7200 RPM ULTRA ATA-133 HARD DRIVE 1 HDD: [sERIAL-ATA] SEAGATE 120 GB 7200 RPM SATA-150 2 HARD DRIVE [8MB CACHE BUFFER אני רוצה ליקנות כונן קשיח מה עדיף? יש הבדלי ביצועים? איזה הארד דיסק נחשב היום לאמין ביותר,
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שנראית לי מוזרה מאוד. קיימים לי 2 HD במחשב, אחד של 500 ג'יגה עליו מותקנת VISTA ושני של 120 עליו מותקנת XP. במידה ו 2 הHD מחוברים והביוס מוגדר לRAID אז הכל עובד כמו שצריך במידה ו2 הHD מותקנים אבל הביוס לא מוגדר לRAID הוא מציג לי את האחוזים שרצים בעת הפעלת המערכת ואז ישר קורס ומפעיל את המחשב מחדש. במידה ואני מנתק את הארדיסק עם הXP עליו ומשאיר רק את הVISTA, הוא אומר לי שלא מותקנת לי מערכת הפעלה על הHD ושאני צריך להתקין... אני רוצה לנתק את ההארדיסק עם הXP כדי לחבר צורב לחיבור SATA שלי (יש לי רק 2 במחשב). איך מטפלים בזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי 300שקל לצורב דיוידי מכיוון שהלך לי הצורב הרגיל(בדרך פלא של הידיים של חבר שלי) אני מתכנן על NEC 3540A, אבל אם יש משהו אחר במחיר הזה אני אשמח, לא מעבר ל300שקל, אני יכול להשיג את הNEC ב300 בידיוק. ועוד דבר, מה ההבדל בין הNEC 3540A ל3520A והאם הוא משמעותי?
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כונן נייד ולעבוד איתו על 2 מחשבים. אני רוצה שיהיה קטן פיזית ככל האפשר ויעבוד דרך ה USB ללא ספק כח. יש המלצות? המחשבים חדשים למדי, האם עבודה על הכונן תהיה איטית משמעותית מהעבודה על כונני המחשב? בתודה וברכה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לפני שנתיים וחצי קניתי מסקי-פיסי כונן של wd. לפני מספר שבועות לא היה ניתן לגשת לכונן, לא ניתן היה לפרמט אותו, גם שהוא הותקן עם כבלים אחרים ובמחשבים אחרים. החנות ממנה קניתי את הכונן נסגרה ו"זד" מחשבים מטפלים בנושא מימוש אחריות של לקוחותיהם. שלחתי את הכונן ל"זד", ששלחו אותו ל-טקדטה שהבנתי שהיו הספק של סקי-פיסי בזמנו. "זד" מחשבים טענו שהכונן הוחזר מטקדטה ללא החלפה והחזירו לי את הכונן. יצרתי בעצמי קשר עם טקדטה, שאומרים שמעולם לא נשלח להם הכונן התקול. ביקשתי אני לטפל בעניין ההחלפה ישירות מולם, אך נציג טקדטה התעקש שהם לא עובדים מול לקוחות קצה, וזה שהחנות שממנה רכשתי נסגרה לא עזרה לקדם את התהליך מולם. על אף שנתתי לו את המספר הסידורי של הכונן, הוא סרב לאשר או להכחיש שהוא באמת סופ…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חיצוני של SAMSUNG בגודל 1 TB לפני שבוע והבעיה שלי היא כזאתי אני מסנה להעביר קבצים גדולים (8 GB) וזה לא נותן הוא רושם לי שאין מספיק מקום אחסון ואני צריך לבצע ניקוי דיסק. כמובן שזה שטויות כי יש 920 GB פנויים ואני לא מבין איך זה. קבצים בגודל 1GB וקצת מעל זה מצליח להעביר אבל כל השאר הוא לא נותן לי. יכול להיות מקולקל?? או שיש איזה הגבלה שצריך לבטל בשביל להעביר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות דיסק קשיח חדש. אין לי תמיכה ב-SATA בלוח האם שלי, אבל אם כבר קונים - אז לפחות שיהיה SATA כהכנה ללוח הבא (במיוחד היות וההבדל במחירים זניח). השאלה - האם כונני ה-SATA תומכים גם בחיבור E-IDE ? ואם כן, האם הם מתפקדים בדיוק ככונני IDE רגילים? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כרטיס SAS שאני יכול להוסיף למחשב כדי לחבר דיסקים של SAS ? תודה ...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספק, דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורי כוח של SATA וגם של מולקס תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה יושבת על SSD ותשאר בתוך המחשב . שני הדיסקים (שמשגעים לי את השכל עם הזמזום שלהם מן המממממממממממ........ שכזה ) יאלצו להתרחק עד שלא אשמע אותם. אני לא צריך רייד ואם יש פיתרון טוב ויותר פשוט לדיסק אחד בלבד זה גם מספיק . חשוב לי שתהיה לפיתרון מהירות סבירה ואפשרות למרחק של 5 מטר פחות או יותר .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר. מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? כמה זמן אחריות? מי לוקח :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק SATA2 של WD 160 GB היום חיברתי בנוסף עוד הארד דיסק אבל IDE גם של WD 320GB את ה IDE שמתי על SLAVE איך שחיברתי אותו הרגשתי ירידה בביצועי המחשב וממש תקיעות כאלה כשיש פעילות של ההארד דיסק האם יש אפשרות אחרת לחבר SATA ו IDE שיעבדו ביחד בלי נפילה בביצועים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
הי חברים מה המצב? יש לי כונן SSD מדגם OCZ Synapse 64GB. רציתי להשתמש בו כדיסק SSD רגיל על מלוא גודלו ולכן נכנסתי ל- DISKPART. שם בחרתי במחיצה הכבויה שבעצם לא ניתנת לתצוגה ורשמתי בטעות CLEAN במקום להיכנס לפארטישן וללחוץ על CLEAN. מה שנוצר זה שה- DISKPART לא מזהה לי כרגע יותר את המחיצה המחוקה. למישהו יש רעיון איך לשחזר את זה שאוכל לראות ב- DISKPART את החלק שנמחק ?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח נייד של 1TB לפחות. אני צריך אותו לגיבוי של כל מיני דברים כמו סדרות וסרטים, מסמכים וכל דבר אחר. גם לצורך צפייה דרכו בטלוויזיה. אשמח מאוד להמלצות וסיוע בקנייה, אני מחפש כונן שהוא 2.5" ללא חיבור לחשמל ובעל יציאת USB3. ההעדפה שלי היא לכונני HDD בגלל שהם יותר זולים(ולצרכים שלי לא פחות איכותיים), אבל גם SSD במחיר לא גבוה פי כמה וכמה מ-HDD אני יכול לבחור. התקציב הוא סביבות 500 שקל. הכונן מבחינתי הוא לכמה שנים אז גם חריגה של 200 שקל לצורך כך היא בסדר. תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח ישן 80GB, שאני רוצה להוסיף למערך רייד 0. האם הדבר מסוכן? האם יגביר את הסיכוי לקריסה של המערך ואיבוד מידע? האם מהירות הכתיבה הגבוהה של המערך תרד? ובכללי האם הביצועים ירדו? נ.ב. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי באתר איבורי את המוצר הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8885 הוא נקרא My Ditto ואמור לאפשר גיבוי לכל המחשבים ברשת בבית וגם גישה לקבצים מכל מקום, אפשר להכניס אליו עד 2 דיסקים קשיחים, ממבט ראשון זה נראה כמו מוצר טוב, בעל שרידות טובה לחומר שעלו (2 דיסקים) השאלה אם מישהוא מכיר את המוצר והממשק שלו? מעניין מאוד, אשמח אם מישהוא יכול לשפוך עוד אור על המוצר הזה
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-