אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי HDD 80GB של סמסונג והוא מראה לי הודעה שהוא UNformated השאלה אפ אפשר לשחזר את המידע? זה דחוף!!! תודה לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני שבוע רכשתי מחשב מושקע מאוד. להלן תקציר המפרט: מעבד core i7 950 לוח אם asus p6x58D-E עם תמיכה ב SATA 3 כונן קשיח: Western Digital Caviar Black Sata 3 WD1002FAEX (מה שכתוב) פרטים טכניים אודו הכונן: מהירות: 7200RPM זיכרון מטמון 64MB Sata 3 הבחנתי ב-2 בעיות בכונן הקשיח: הראשונה היא מהירות העברת הקבצים. אני לא רוצה להיות קטנוני אבל אמרו שSATA 3 פועל במהירות 6GBiT שבחישוב קצר אמור לספק העבר קבצים במהירות של 768 מגה לשנייה. כמובן שאני מבין שמהירות הכונן (7200) מאט את כל העסק אבל מהירות העברת הקבצים שלי עומד על 30-40 מגה לשנייה במקרה הטוב כאשר אין עומס כלל על הכונן. שאלתי היא האם זה תקין\בסדר? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה. צירפתי 4 קבצים של בדיקות שערכתי לכונן. א…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. אני בתהליך של קניית HD חדש, אבל יש לי שאלה\בעיה. יש לי לוח אם של חברת GIGABYTE. לוח אם דגם: GA-8IPE1000 Pro v2.0 יש לי HD כרגע מחובר שאני משתמש בו של חברת WD בנפח של 80 GB. - זה SATA 1. אני רוצה לקנות WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII והשאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש בו עם הלוח אם שיש לי כרגע? תודה מראש. =]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי חבר טוב שלי עומד לקנות מחשב חדש,ואני עוזר לו לבחור את המפרט הכי טוב בתקציב הלוח אם שבחרנו הוא כנראה ConRoeXFire asrock ואלו הם החיבורים שיש לו לכוננים קשיחים: 4 x Serial ATAII 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5 and Intel® Matrix Storage), NCQ, AHCI and "Hot Plug" functions - 2 x eSerial ATAII 3.0 Gb/s connectors (shared with 2 SATAII ports), support "Hot Plug" function - 1 x ATA100 IDE connector (supports 2 x IDE devices) השאלה היא איזה חיבור אני צריך בהארדיסק שאני הולך לקנות האם הארדיסק יעבוד כאשר כבל SATA רגיל יחובר לקונקטור של SATA2 ? התקציב הוא סביב 350+- והנפח 100 ג'יגה לפות עשיתי קצת סלט ,אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון כי אני ל…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, עזרתכם בבחירת כונן/צורב בולריי , מה עדיף ? צורב BD-5300S BLU-RAY SONY DVDX12 DL - קישור או צורב פנימי Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sat - קישור עזרתכם...
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מחפש כונן למחשב חדש, השימושים יהיו לגמרי ביתיים ויום-יומיים, ללא גיימינג וכולי. הפעולות הכי ״כבדות״ יהיו צפייה בנטפליקס בhd, גלישה במספר לשוניות, אופיס... יהיה אחסון של תמונות רבות אם זה משנה. (בהיקף של כמה עשרות ג׳יגה, הערכה פרועה לגמרי תהיה 50). נתקלתי בכונן crucial mx 300, נפח 275 ג׳יגה. http://www.crucial.com/usa/en/ct275mx300ssd1 מבחינת נפח, זה מצויין ולא יהיה צורך בקשיח מגנטי לצידו. אני שואל את עצמי האם יש catch בנפח שלו? לעומת כל שאר הכוננים שמגיעים בנפחים 240-256, זה מעלה טיפה את החשד, לא? או שאני דואג יותר מדי והוא אמין ובסדר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לחבר כונן נוסף, יש לו שני SATA וספק ליברטי 400 הכוננים מחוברים ע"י כבל מתח אחד האם עדיף לחבר אותם בכבלים שונים או שאין הבדל תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבל USB קיים לשימוש זה? כבל רשת מוצלב? מה עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי חבר'ה ברשותי כרטיס MICRO SD HC של סאנדיסק בנפח 8 ג'יגה כשהוא היה מחובר לפלאפון והפלאפון למחשב בטעות דרכתי על הכבל ומאז הפלאפון נתקע כל פעם שאני מכניס אותו ניסיתי לחבר אותו דרך קורא כרטיסים ב USB.. המחשב מציג לי אותו ומציג גם את הקבצים והתקיות אבל בלי אפשרות לגשת אליהם ניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא אמר לי שהוא לא מצליח ניסיתי דרך דוס עם Partition Magic Pro וגם נתן לי שגיאה מה אפשר לעשות בשביל להציל אותו? תודה רבה מראש ושיהיה לכם אחלה יום, sUP:)
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצריבה הסיפור הוא כזה פירמטתי את המחשב WIN 98 SE התקנתי את גרסת 5.5.9.9 וכשניסיתי לצרוב הכל הלך בסדר התקבלה הודעה שהצריבה נסתיימה בהצלחה אבל בפועל לא נצרב כלום. זה קרה גם בדיסקים ריקים ומלאים. ניסיתי את הגרסה המלאה 6.0.0.9 וגם שם זה לא עזר. נ.ב: ביטלתי את האפשרות שBOX של הסימולציה היה מסומן. הנה קובץ ה-LOG של הצריבה: http://tennis.bravehost.com/Log.txt תודה.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שיהיה משו טוב שיחזיק הרבה ושיהיה זול ,תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי דיסק קשיח SSD SAMSUNG EVO 850 350 GB ואני מעוניין להחליף אותו בדיסק קשיח הקיים במחשב נייד שלי. העיניין הוא שאין לי סריאל של הוינדוס, המחשב הגיע כבר עם וינדוס 8. גם לא מופיע סריאל בגב המכשיר ככה שאני לא יודע איך אני הולך להתקין וינדוס חדש עם הרישיון הקיים. בעייה נוספת היא שאין לי כונן דיסקים, האם ניתן להתקין את הוינדוס דרך דיסק און קי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ה-MX500 הופך לאחת הבחירות הפופולאריות בעולם האחסון - בואו להכיר את הרכיבים שמאחורי סיפור ההצלחה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין.. יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה. אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי. יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו?? מחכה גיא
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. כרגע יש לי כונן 40GB מחולק ל3 (אל תשאלו למה) , אני מחליף מחשב, ואני רוצה לאחד את כל העניין כי זה טיפשי להשאיר את זה ככה... הבנתי שצריך לשנות משהו באיזשהוא מקום ואז כל הנתונים נמחקים אוטומטית ואז צריך לפרמט . תקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו לי איך עושים את זה.... בבבבבבבקשה כמובן . תודה .
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA והופיע לי שיש לי 230GB (מה שנכון יש לי WD2500KS) ואז עשיתי לי שתי מחיצות, האחת של 50GB השניה של 100GB וזהו חשבתי שמה שנשאר זה עוד כונן של 100-+ אבל כשנכנסתי לWIN הופיעו לי רק שני הכוננים שעשיתי והכונן השלישי של ה100 לא מופיע לי בכלל.. קיצקץ מקווה שהבנתם את הבעיה אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.. זה יענו נעלם לי 100GB נראה לי שאני פשוט צריך לפתוח עוד מחיצה אני לא יודע איך עושים את זה בכלל בVISTA..
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הוצאת כרטיס זכרון מהמצלמה לצורך גיבוי.מאז אין אפשרות לעבור למצב צילום.עם הכנסת הכרטיס חזרה ,כל הכפתורים לא מגיבים.מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום... אני זקוק להמלצה על הרדיסק וצורב דיוידי ניידים טובים מהירים ואיכותיים... אין בעיית תקציב...אולם אשמח לקבל המלצות ממבחר חברות ומחירים מבחינת גודל הרדיסק שיהיה לפחות 160GB ומעלה וכמובן חיבור USB 2 לגבי הצורב דיודי החיצוני שיתמוך בכל הפורמטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להגיד לי כיצד לפרמט DOK שכרגע הוא exFAT, ל NTFS? תודה ישראל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי לוח אם מדגם ASRock Z68 Pro3 בעל 6 חיבורי SATA, הגעתי למצב שכולם תפוסים (4 כוננים קשיחים מכאנים, 1 כונן SSD וצורב DVD). האם ישנה אפשרות לחבר דיסקים קשיחים פנימיים נוספים, לא על חשבון הכוננים הנוכחיים? האם ישנו "מפצל" עבור חיבורי SATA או אופציה אחרת כלשהי? *אינני מעונין בכונן חיצוני שיתחבר דרך USB 2.0/USB 3.0* בתודה מראש, אופיר.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם זה מסובך להוסיף דיסק SATA למחשב? האם זה מצריך אתחול מסוים בboot?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לצורבSATA וIDE(לא משנה לי), בעיקר למטרת CD-R ומידי פעם DVD-+R בסכום של עד 140 ש"ח תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-