אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שפתחי את הדיון בפורום הנכון עכשיו ל2 שאלות שלי 1)איזה צורב DVD הכי כדאי לי ליקנות? 2)יש לי מיפרט הבא: p2.8GHZ p4p800delux 512MB עכשיו מה כדאי יותר ?צורב DVD או עוד 512MB? האם למחשב שלי נחוצים עוד 512MB? והכרטיס מסך שלי הוא 5600 FX
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה שאני צורב שירים, סיפורים (גיבוי) בכדי לשמוע ברכב, המערכת שלי לא קוראת כל CD, את הפשוטים שאני מכניס אני מקבל CD ERROR. משהו יודע למה? (ניסיתי את כל מהירויות הצריבה אני מקבל אותו תוצאה). לגבי ה-CDים שהיא קוראת, קניתי את TDK XG והמערכת קוראת אותו, בעיה 7 ש"ח למדיה.. משהו מכיר: 1. היכן ניתן למצוא את ה-CD הזה יותר בזול? 2. CD עם איכות מקבילה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בעקרון אני יכול לקנות כזה כונן של Segate חדש ב- 250. מה אתם אומרים אם אני יתקין עליו XP וישחרר לי קצת מקום. משתלם?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כמו שרשמתי המארז שחור לחלוטין ולכן אני רוצה צורב שחור , לא ראיתי שה NEC3500 מגיע בשחור יש אופציות מומלצות ?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב די וי די ואין לי מושג איזה אחד לקנות.. אני מעדיף לקנות מksp, ואני מעדיף שיהיה עם dvd ram אבל אם אין אז זה לא כזה משנה.. חשבתי בהתחלה לקנות LG אבל אז ראיתי שפה ממליצים על ה-nec.. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מראש: החיפוש לא עזר! מצאתי בבאג זיכרון של ZOLTRIX לחץ כאן מישהו יכול להגיד לי איך הוא? ואם הוא עדיף על זה: של LG אני יכו לקנות רק מבאג או מדיונון, אם אתם מכירים איזה זיכרון טוב שנמכר שם, שעדיף על אלה שאני הצעתי, אל תתבישו להציע
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מוכרים כבר בארץ את סדרת הCAVIAR של WD? אני רוצה לקנות דיסק של 120-160 גיגה בערך עדיף לקנות היום WD רגיל או לחכות לקוויאר? הוא יהיה בהרבה יותר יקר? מה ההבדל בין הרגיל לקוויאר?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בחיבור USB לצורך גיבוי האם יש למישהו נסיון? מה עדיף - לקנות מארז ודיסק בנפרד או "מכשיר" מוכן - לדוגמה של מקסטור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_783&products_id=5960 (ההבדל במחיר לאותו נפח דיסק הוא 200-300 ש"ח והכונן של מקסטור כולל גם תוכנת גיבוי)
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חיפוש שגרתי ב- ZAP עבור DVD-R של SILVERLINE מסדרת ה- G04 העלה מספר תוצאות. אחרי שבדקתי והשוואתי החלטתי ללכת על החנות הבאה שיושבת בתל-אביב: *זונזר* לא רציתי להזמין באינטרנט וגם ככה הייתי מתוכנן לנסוע לתל אביב אז הגעתי אליו עד לחנות אז נסעתי. הגעתי לחנות ומה הוא אומר לי?! "שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר!, אין לי את המדיות האלו ואף פעם לא היו לי." "אז למה זה מפורסם באתר שלך?" "לא אל תתייחס לזה זה רק כדי שאנשים יבואו, אתה יודע איך זה... אם אתה רוצה יש לי בו מדיות של חברה פרינקו אתה מכיר?! זה מדיות יותר טובות אפילו מהסילברליין!" בקיצור הבנתם את הרעיון! ראו הוזהרתם! בסוף נתתי קפיצה ל- מ.י מערכות וקניתי את ה- RITEK EXCELLENT G04
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 4 הארדיסקים של 80GB, 8MB BUFFER, כולם SATA.. (כל זוג מאותה חברה) ברצוני לשפר את מהירות ההארדיסקים בעזרת RAID, הלוח הוא Asus A8N SLI DELUXE. איזה RAID אתם ממליצים? (בלי יותר מדי גיבויים) הפקטור פה הוא המהירות של ההארדיסקים + בטחון המידע. תודה!
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הצורב חדש אבל עושה רעשים וגם נראה כאילו הו לא קורא חלק אלא מקוטע. אני צריך תוכנה כלשהי (אם יש) שתבדוק את תקינות הצורב. נ.ב. זה תקין שאין לי כונן CD אלא רק צורב? שימוש בצורב כCD לא יגרום לשחיקה מיותרת של הלייזר?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
i got a plextor premium burner, and been having a problem with it for the past couple of weeks: all burns run ok, but after 50% of burning @ 30+, it usually stops for a sec, and resumes @ x20/x16 till the end of the burn. i have tried to burn in both windows and linux, and got the same result. also, tried different media types. what could be the problem (other than defective burner), PSU issues perhaps ? (got a 400W PSU). any help would be greatly appreciated p.s. the burner is capable of x52 burns, and i have gotten x52 burns with it in the past.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מתי יצאה תקן הSata 2 להארד דיסקים וכדומה ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה יש לי מחשב שההארד דיסק שלו 20G אבל משום מה רואים רק 8G כשהפעלתי תוכנת גוסט לגיבוי , אז הגוסט "גילה" לי שבעצם יש שתי מחיצות ואחת מוגנת מפני גישה הבנתי ממישהו שיש התקן USB שמחברים למחשב ואז ניתן לראות את המחיצה הזו מישהו מכיר \ יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש ברשותי קבצים בפורמט NRG שאותם אני רוצה לצרוב (גיבוי).... יש לי צורב דיוידי חדש אם זה קשור... איך צורבים קובץ כזה בפורמט NRG .. יש לי נרו הגרסא האחרונה לדעתי.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מהיא התצורה היעילה ביותר לחיבור 4 הרכיבים הבאים: 1. WD160g ATA100 2.WD80g ATA100 3.צורב CD 4.DVD האם לחבר HD לכונן cds או על צמה אחת את שני ה HD ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
למחשב של חבר שלי יש בעיה רצינית עם צריבה (CD) במהירות גבוהה - בכל מהירות שגבוה מx8 (ולפעמים אפילו בx8) יש בעיה, לפעמים הדיסקים נהרסים, לפעמים הצריבה נכשלת עשינו את הבדיקת מהירות של נרו (לסמן רק determine maximum speed) והוא החזיר תוצאות בין x8-x16 אני כבר התייאשתי ואין לי רעיונות לגבי הבעיה, בין הדברים שבדקנו - - הדיסק הקשיח על UDMA-5, הצורב על UDMA-2 - הוא פירמט את המחשב לפני מספר חודשים, אז אין בעיה של הצטברות של זבל שמכביד על המחשב - אין וירוסים, אין spyware - דרייברים של הצ'יפסט מעודכנים יש לו מעבד P4 2.66B, לוח Gigabyte 8SQ800,? 512MB RAM הדיסק הקשיח שממנו מתבצעות הצריבות הוא 120GB מסדרת הBB של WD הצורב הוא 4521B של LG (זה קומבו) - 52x32x52
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי NEC 3500... איך אני יודע במה הוא תומך ומה כדאי לקנות לצריבה ? והאם יש הבדל בין +\-R או שזה פשוט סוג DVD לצריבה שמתאים לצורבים מסוימים ? כמו שכבר אמרתי... אני וDVD... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם משהוא הצליח לצרוב דיסקים גדולים מ 700 מגה ב nec 3500 ? הצורב מזהה דיסקים של smart disk בנפח 800 מגה כאילו זה 700 מגה . ושיניתי את ההגדרות שצריך בנרו ל overburn ב expert mode אבל הוא כותב שהקובץ (750 מגה ) גדול מידי לדיסק ..... אם יש דיסקים כאלה מה הם?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. שמעתי שבתוך הארדיסק של 80GB יש דיסק אחד ובכל הארדיסק יותר גדול יש שני דיסקים או אפילו שלושה... ושמעתי שזה משפיע על המהירות....האמנם ה-80GB יותר מהיר מדיסקים יותר גדולים? כמו למשל 120GB SATA או 160 וכו'
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני חושד שיש לי סקטורים פגומים בארדיסק איך אני יכול לבדוק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-