אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
משהו מכיר תוכנה שפועלת תחת מערכת הפעלה שניתן לשחזר איתה???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק חדש 160 גיגהבייט - WD 7200 RPM אני מעוניינת לחלק אותו ל-2 דיסק C - 20 גיגה דיסק D - כל השאר יש לי דיסקט הצלה של חלונות 98. העלתי את המחשב מדיסקט זה והרצתי FDISK נראה לי שהדיסק לא מזוהה נכון ע"י FDISK זה לא פלא כי התוכנה מאוד ישנה. רציתי לשאול: איזה תוכנה הכי מומלצת לחלוקת הדיסק מ- 0 ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי צורב DVD של NEC. מדגם ND-3500 A ואני משתמש בתוכנת NERO 6 אני לא הכי מבין בזה אז הנה לינק למקרה שלא תיארתי את הצורב שלי כמו שצריך: http://www.necsam.com/optical/products/ND3500A/ והבעיה שלי היא כזאת, קניתי דיסקים שכתוב עליהם שאפשר לצרוב עליהם 4.7 ג'יגה. והכנתי תיקיה שהיא בדיוק 4.68 ג'יגה של DATA, אבל בNERO הוא לא נתן לי לצרוב, הוא כתב לי הודעה שאני צריך להכניס דיסק אחר כי בדיסק הזה אין מספיק מקום. אז ניסיתי לצרוב 4.5 ג'יגה, זה גם לא שינה כלום, ורק ב4.3 ג'יגה הוא מוכן לצרוב לי. (שעד לשם מגיע הקו הירוק, אחרי זה זה נהיה צהוב דרך אגב) אני מניח שזה לא בעיה בצורב מן הסתם אלא בהגדרות של התוכנה, אז אם תוכלו לעזור לי בעניין, או פשוט להמליץ לי על תוכנות אחרות שלא עוש…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תרשמו איזה כונן יש לכם ואת דעתכם עליו. יש לי כרגע WD מבחינת אמינות אני מרוצה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, יש לי בקר GigaRAID IT8212 שנמצא על הלוח. הבקר מסוגל לבצע Raid-0/1/0+1 השאלה שלי היא כזו, האם זה אפשרי לעשות raid-1 בין שני דיסקים כאשר דיסק אחד כבר מלא חומר (ואני רוצה שהחומר הזה ישוכפל לדיסק השני). אם שמא שני הדיסקים חייבים להיות ריקים בעת יצירת המערך? תודה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא באיזה מדיות הוא תומך ב OVERSPEEDING? או באיזה מדיות העידכון קושחה הלא מקורי תומך ב OVERSPEEDING...? "חיפוש" לא הניב תוצאות... תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב, אני פותח את הת'ראד הזה כי אני לא חשבתי שלי זה יקרה תמיד שמעתי וקראתי על כך שעידכוני FIRMWARE מסוכנים, אבל לי, טכנאי מחשבים מדופלם (10 שנות נסיון)-> אין סיכוי הסיפור הולך כך : הצורב שלי OPTORITE DD0203, המצויין כדרך אגב (עד כה), ששירת אותי נאמנה כ יותר משנה ומעל 125 DVD צרובים החל לעשות בעיות. דיסק ריק אחד לא הכיר, ועל אחר ה NERO צרב כאילו כמו שצריך עד הסוף, אבל הדיסק היה רק צרוב עד האמצע. לאחר מיכן הוא צרב את אותם הנתונים על דיסק כמו שצריך. היום צרבתי שוב אך התוצאה היתה שוב דיסק "כאילו צרוב", אשר היה צרוב עד חציו. החלטתי שדי, החלטתי לנקות את העינית ולעדכן FIRMWARE. אולי יש ליכלוך או התוכנה קצת נדפקה, תאמינו או לו, זו שיטה (עדכון FIRMWARE) שעבדה לי במספ…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום. רכשתי כונן DVD של LG וגיליתי שהוא מרעיש (רעשים דומים לפלופי, טרקטור, מופיעים בעת גישה אליו, בעת העברת טראקים של מוזיקה וכו'). הובטח לי בחנות שאקבל אחד חדש. נתנו לי אפשרות לבחור בין LG ל TOSHIBA. מה עדיף? תודה. נ.ב. אני מניח ששניהם- 16X52
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות צורב DVD, כנראה ה3500 של NEC. יש לי DVD של טושיבה sd-2550 איפה אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדיסקים שנצרבו ע"י הצורב? על איזה צורב אתם ממליצים כשהוא ישמש בעיקר לגיבוי מידע וצריבת דיסקים לDVD עד 400 ש"ח? אילו מדיות טובות זולות ישנן ואיפה אפשר לקנות אותן(אם אסור לפרסם אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי לפרטי)? תודה מראש. עריכה: שמתי לב שיצא 3520, מה ההבדל בינו לבין 3500 ולמה אין אותו בשום חנות עדיין?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי שהפלקסטור שלי החל להראות חצי עבודה לפני הרבה זמן (לצרוב 700 מגה שלמים? הצחקתם אותו) ואחרי קצת חסכון, הגיע הזמן לצורב DVD. אחריו נחסוך עוד קצת לנגן DVD שעוד אין לי בבית - וכאן הדברים משתלבים. בהנחה שאני ארצה לצרוב סרטים מהמחשב למדית DVD שאני ארצה שהנגן יקרא (ולא. לא פיראטי. אני לומד קולנוע, ואין ספק שה-DVD קורץ לי יותר מתמיד), הבנתי שהמינוסים עדיפים לקריאה על ידי נגנים, אבל אני תוהה האם זה תלוי ספציפית בנגן, או שזה עניין של מזל? והבנתי גם שיש צורבים שמסוגלים לצרוב מדיות פלוס כך שיוכלו להיקרא ע"י כל נגן, האם הבנתי נכון? הדבר היחיד שלא הבנתי, הוא מה ההבדל האמיתי בין מינוס לפלוס? עלות מדיות? גודל? מהירות? כי אם מינוסים יכולים להיקרא ע"י כל נגן, אז למה בכלל צריך את …
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די.. ורציתי לדעת למה הוא משמש?? כאילו מה הוא איך משתמשים בו מכנסים דיסק רגיל והוא צורב אותו ישר לדי וי די? צריכים דיסקים מיוחדים לצריבה?? מי שיכול בבקשה שיסביר לי פה קצט על צורבי די וי כמה שהוא יכול .... תודה לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
USB SanDisk Titanium 512MB המחיר שלו הוא 362 שקל אשמח אם תוכלו לחוות דעה עליו..
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7611439&type=2&product=1&=
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש - 200 ג'יגה של WD, במהירות 7200 והתקנתי אותו במקום הדיסק 1.7 הישן מאוד שהיה לי. כרגע מערך הדיסקים שלי מבחינת חיבורים הוא כזה : primary master : WD-80 ,7200 rpm (FAT32) - main disk (C:\) (windows xp) primary slave : WD-200 , 7200 rpm (NTFS) - (D:\) (storage space - זה ההרדיסק החדש) secondery master : NEC DVD burner (X8) (E:\) secondery slave : LG CDRW cd burner (x40) (F:\) השאלות שלי הם : היא האם הסידור הזה בסדר ? האם זה משנה ששני ההרדיסקים הם על אותו ערוץ IDE ? או שעדיף שיהיה הרדיסק וכונן דיסקים על אותו ערוץ ? האם הייתם משנים משהו ? אם אני רוצה להעתיק את כל מה שיש ב 80 ג'יגה על גבי ה 200 ג'יגה (כולל הכל, ממש ליצור עותק מושלם) כך שה-…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל כל כך גדול בין הביצועים של מערכת ההפעלה כאשר היא מותקנת על WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA לבין אם היא מותקנת על WD רגיל 7200 RPM
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריכה לקנות דיסק קשיח חדש. בעקבות דיון קודם אני הולכת על ide רגיל ראיתי דרך zap דיסק 160 גיגה של wd 7200 rpm 8mb cache במחיר של 500 ש"ח. יש לי 2 שאלות: 1. האם סוג הדיסק הזה מומלץ? 2. האם לא מסוכן לקנות מחנויות עלומות. לא עדיף להוסיף 100 שקל ולקנות מחנויות מוכרות. אני חוששת שאם תהיה תקלה לא יהיה לי למי לפנות. בכלל ב- ZAP יש מליוני חנויות וירטואליות ואני חוששת לקנות דרכם מה אתם מציעים לי לעשות ???
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כל החנויות או שמוכרים בקופסה של 5 או 10 (סעאמק מה אני צריך יותר מדיסק 1?) או מהירות 2X,עשיתי סיבוב בכל העיר העלובה הזאת,מישהו יודע איפה למען השם אני יכול לקנות באיזור חיפה דיסק אחד בודד כזה? מה כבר ביקשתי?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12089 שימו לב לדיגום. דלת שקופה בגוון כחול. NICE.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך דחוף לדעת; אפשר לעשות Ghost על SATA? לוח; INTEL Avalon D915GAV. אני צריך לעשות עד לבוקר, יש מישהו שיוכל לברר כאן ועכשיו. אפשר לתת תשובות גם אחר כך בשביל ההשכלה הכללית. אני לא מעוניין להתקין Ghost 9.0 בתוך הWINDOWS, (שם מן הסתם זה עובד). עריכה: ראיתי שיש כבר אשכול שדן בזה, ניסיתי למחוק אבל הוא לא נותן, אפשר לנעול/למחוק.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
פעם עשיתי את זה אבל אני לא זוכר... זה משהו לחבר מסטר וסלייב אפשר בבקשה עזרה?...
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-