אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לפני כשבועיים שלושה קניתי כונן קשיח חדש של חברת Western Digital בנפח של 200 גיגה בייט. הוע עבד טוב ויפה עד לפני כמה ימים, כשניסיתי לגשת לקבצים בכונן לוגי שיצרתי על אותו HDD, מדובר בתקייה המכילה סרטים, וכשניסיתי להפעיל את הסרטים, שיום קודם עבדו, לא הצלחתי, וכשניסיתי להעבירם מתיקיה זזו קיבלתי הודעה שגיאה שאומרת, שהקבצים אולי בשימוש או שאין לי ההרשאה להזיז אותם. אני משתמש בגישת יחיד בWINXP שהיא כמובן אדמין. אני לא מצליח להפעיל את אותם קבצים רק בתיקיה זו ובעוד אחת הנמצאות על הכונן, אך קבצים אחרים שבתוך ההכונן אני כן מצליח להפעיל, זוהי בעיה מוזרה לגמרי שבחיים לא נתקלתי בה, ולכן אני שואל אותה פה, אולי מישהו מכיר את הבעיה, עכשיו כטראבלשוט פשוט הרצתי דיפראג וסקאן דיסק, א…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך לדעת עליו ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זה תארד המלצה לכל מי שבבעלותו NEC3500AG צורב DVD X-DUDE המליץ לי על עדכון קושחה שפשוט עושה את הצרוב יותר מהיר ויותר יעיל דיסקים של לייר 1 נצרבים על מדיות של *4 בעצם *8 ויש שיפור ניכר כמעט בכל מדיה וההאצה שלה! העדכון הוא פשוט להפליא ולא מצריך הרבה בלאגן כל מתחיל יכול!~ עדכון ממומלץ ואף הכרחי למי שרוצה לשפר את הצורב המצוין זה! תודות כמובן ל X-DUDE על ההמלצה חייב להיות לכם עדכון קושחה 2.18 של נק ולא 2.16 לפני העדכון והנה הלינק ל 2.18 http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/Nec-ND3500A-firmware-218.shtml וזה המוד המאיץ! http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=119004
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מישהוא מכיר חנות או אתר משהו שאפשר להזמין ממנו דיסקים של דיוידי לצריבה בזול ושהיו גם עם איכות! בבקשה תעזרו לי.... שמעתי על דיסקים שקונים בכמויות וזה יוצא 1.80 לדיסק די וי די... השאלה היא האם האיכות גם טובה לצריבת סרטי די וי די אני חושב שלא אבל אם מי שהוא מכיר איפה אפשר לקנות דיסקים זולים ואיכותיים לדי וי די מוזמן לעזור תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי אתמול דיסק קשיח חדש של MAXTOR 300GB מהסידרה החדשה עם 16 באפר. זה לאחר שהלכו לי בו זמנית שני דיסקים קשיחים של WD 160GB שעבדו ב RAID ופשוט נדפקו מאיזה קצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים מהמזג אוויר. בקיצור , החלפתי את שניהם מאחר והם היו באחריות לדיסק של MAXTOR ורציתי לדעת האם זה משנה כאשר מתקינים את המערכת הפעלה באיזה סוג פורמט עושים ?. הוא נותן את האופצייה של פירמוט מהיר למרות שהוא חדש לגמרי. האם צפויות לדעתכם בעיות כלשהן בעתיד במידה ואני לא אעשה פירמוט מלא ? בכל זאת לפרמט 300GB זה לא פשוט לסבלנות הקצרה שלי... תודה. נ.ב - שאלה נוספת , במידה ובאמת כדאי לעשות פורמט מלא - עדיף לעשות אותו דרך דיסקט הפעלה של DOS עם כל הסיפור של FDISK או שאפשר להסתפק בפירמוט ה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והנה קישור כי המחיר נראה לי שווה ... http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=403
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דיסק און קי עם נגן אמ פי 3 512 מגה השחור הגנרי. היה לי בתוכו תיקיות עם קבצים בתוכם וגם קבצים בראשי, חיברתי את הנגן למחשב העברתי שיר לתיקיה מסוימת, ניתקתי מהמחשב ואז הוצאתי ידנית, פתחתי את הנגן נכנסתי לניגון של השירים ושלחצתי על אפשרות לפתוח קבצים הוא רשם no files מהסיבה שהתיקיות נעלמו ונשארו רק תמונות בתיקיה הראשית. עכשיו לא רואים את התיקיות וגם עבודה ב access וב Csharp נעלמה מהראשי, אך נשארו רק תמונות, עם זאת הוא מראה כאילו המקום בשימוש 480 מגה בשימוש למרות שהתמונות שוקלות רק 3 מגה. הקבצים לא מוסתרים, מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על שני Raptor74G אשר מחוברים ב RAID0 ? שווה את ההשקעה ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום! משום מה יום אחד המחשב שלי החליט לא לקרוא את כונני הדיסקים הנשלפים, כלומר אני לא רואה אותם לא בניהול החומרה ולא ה"המחשב שלי". אני כבר מיואש לגמרי, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לסדר חיבורים אבל שום דבר לא עובד. אשמח אם תוכלו לעזור לי.. תודה..ניר
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יעבודו אצלי ללא כל בעיה ? מדובר ב NEC ND2500A אני מדבר על דו צדדי לא דו שכבתי.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די מוזרה - בחיים לא נתקלתי במשהו כזה. הצורב שלי פשוט מזהה דיסקים של 800 מגה כדיסקים של 700 מגה בלבד. על מחשב אחר, הדיסקים מזוהים כ800. הצורב הוא LG במהירות של 52X32X52. אני צורב בנרו, ועדכנתי את נרו לגרסא האחרונה כדי לוודא שזו לא בעייה בנרו. מישו יודע מה לעשות? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה, התקנתי את הווינדוס לבד ומשום מה המחשב מראה לי שיש ר 15 גיגה. מה צריך לעשות? תודה רינגוסטאר
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כבל SATA וכבל ATA ו ATA 133 זה אותו הדבר ? והאם זה הכבל שמתחבר להארד דיסק ואז ללוח אם ? ואיך קוראים לכבל שמתחבר לכוננן הדיסקים והאם יש אחד עגול כזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני לפני קניית הצורב Nec ND-3520A, ובחנות ממנו אני קונה את הצורב הוא נמכר כ bulk, כלומר ללא כבלים או תוכנות. אז רציתי לדעת מהו הכבל ה IDE המתאים לאותו צורב ? כלומר, אם אני לא טועה, יש כבלים - 33, 66\100 וכו.. (?) ואם אפשר, הסבר על איך אפשר לדעת איזה כבל דורש כל כונן ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failed ומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת. והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות. והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים. בבקשה עזרה תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מלא חברות וחלק אמרו לי שסמסונג טובים וווסטרן דיגיטל .. אני כבר אוכל את עצמי מזה ? משהו יכול להגיד לי איזה כונן קשיח הכי טוב כי אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כונן קשיח טוב .. של 120GB 8MB SATA ..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. כבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה וכד' ואני כלל לא מעודכן למה שקורה בשוק. אני מחפש צורב DVD שיעשה את העבודה במחיר מינימלי, כלומר מקסימום תמורה למינימום מחיר. חשוב שהוא יגיע מהאתר הזה: http://www.scorptec.com.au/ [זה בדולארים אוסטרלים, בערך 3.1ש"ח לדולר.] בעקרון, הצורב ישמש אותי לצריבה של מדיה\משחקים בפרט. אני מקווה שלא החסרתי שום פרט, ואני אשמח לקבל עזרה asap. תודה מראש DrowNz.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה, מזה זמן מה שאני מעוניין לקנות HD למחשב מיני, כלומר מחשב עם מקום קטן מאד ולפיכך אני מעוניין ברכיבים שפולטים הכי מעט חום, יום אחרי שהזמנתי סיגייט או מקסטור(לא זוכר, זה עם ה-5 שנים אחריות) הופיע כאן הידיעה הבאה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1104091185,48348, אני לא יודע אם לינק יעבוד והרי התכונה בה אני מעוניין: .כמו כן אפשר לקרוא כאן => http://www.pcvsconsole.com/news.php?nid=2878 לבסוף ההזמנה בסוף לא התבצעה והחלטתי לחכות שיגיעו הדיסקים החדשים אבל עבר הרבה זמן ואין שום מילה, אפשר להזמין ישירות מ-WD אבל אין שום ביקורות (שאני מצאתי) וחנויות מחשבים בארץ לא מכירות את הנושא, לי כבר נמאס לדחות את הקניה הזו ובקיצור, למישהו יש מידע מה עם זה? מה קורה…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים עובר על הודעות בפורום, וראיתי כל מיני שמות צצים, כאשר הנפוץ ביניהם הוא ה-NEC 3500A. אני כרגע נוטה לכיוון שלו ואני רוצה לקנות היום או מחר. מה שאני רוצה לדעת האם יש טעם לשקול צורבים אחרים. המלצתם למשל על Pioneer או BenQ אבל המחיר גבוה ב-100 ש"ח ואני לא חושב שהתוספת כדאית.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן, הם מתחילים להגיע.. ה LG 5613D (חיצוני) וה BENQ 1625 (פנימי, אבל רק X8 -R ו DL 2.4): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה כתוספת לזה שיש לי. לפי כל אינדיקטור במחשב ההארדיסק אכן נמצא והוא קריא לחלוטין (לפי ה-SETUP של הביוס, לפי ה-DEVICE MANAGER של ווינדוס וכו') אך איני רואה אותו בMY COMPUTER ולכן אין באפשרותי להשתמש בו. מה לעשות? כמו כן ניסיתי להעלות אותו דרך COMMAND PROMPT אך אני משער שגם דרך שם איני מצליח למצוא אותו מאחר ואף כונן תחת אות חדשה אינו נמצא. מה הבעיה לעזאזל?:\ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עדכוני קושחה לנק 3500A או יותר נכון האם איזה עדכון או טוויק שהופף אותו ליותר מתקדם?לא מדובר על ה 2.18 וגם עדכונים להארדיסקים של מקסטור ושל סיגייט 6Y080P0 זה המקסטור ST340016A זה הסיגייט אשמח אם תפנו אותי ללינקים!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-