אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
התראד הזה הוא רק לתמונות מתוך DVDInfoPro של מדידת מהירות דיסקים. [glow=red,2,300]כל הודעה שאינה מידע על מדיה לפי המבנה הנ"ל תמחק ללא אזהרה.[/glow] מבנה ההודעה סוג המדיה - קוד מדיה - מחיר המדיה - מקום קניה - מידע נוסף על המדיה - סוג הצורב - קושחה - מהירות בה המדיה נצרבה - תמונה של המדיה - סיכום והערות - תמונה של המסך מתוך DVDInfoPro - 1. אם אתם מחליטים לצרף תמונה של המדיה תעלו אותה לשרת אחר ותנו לינק לתמונה, אל תעלו את התמונה לפה כי זה סתם יפוצץ את העמוד. 2. אם יש כבר מידע על אותה מדיה וצורב כמו שלכם והבדיקה הניבה תוצאות דומות אין צורך להוסיף עוד הודעה. 3. בסוג המדיה כדאי לרשום את החברה, הדגם (אם יש) ופורמט המדיה (+/- R/W) לדוגמא Verbatim DataLife DVD+RW 4. מי…
-
- 43 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
hello, which one is better, i want a RELAIABLE one that is not some gentle one who can't read disk that: lithly have scratches on it, or files that burned some cheap generic CD-R\DVD-R Media one who Writes Disks propery even at max speeds on regular cheap CD\DVD disks like the SilverLine or the LG i dont have a lot of money to spend on medias like the flawles TDK\VERBATIM DVD-RAM dosen't talks to me so i dont need that crap. does the NEC 3520 answrs on those demands ? or should i take the Sony 710 ? don't offer me other names cuz i have an option to chose only from those 2. thanks in advance
-
אני מדבר על הרעש המתמיד שהדיסק מייצר כשהוא דלוק, ולא על הרעשים של כתיבה או קריאה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ברשת ולא ממש מצאתי, בצרתי אני פונה אליכם: מישהו יודע איפה למען השם אפשר לקנות דיסקים של וורבטים שניתן להדפיס על צידם החיצוני? לעונים תודה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב רציתי לדעת אם ישפתרון חינמי לגיבוי של מסמכים וכו' כמו הgmail עם התוכנה שעושה כונן של החשבון אבל הבנתי שאי אפשר לקבל עוד חשבונות יש לכם פתרונות אחרים חוץ מזה אני שוקל לקנות diskonkey עכשיו אני מטלבט יש בzap אחד של 140 שקל של 256 מגה המהירות לא חשובה לי וגם לא הגודל רק שיהיה אמיןן ולא יתקלקל אין לי מה לדאוג נכון
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כשבוע הדיסק SATA שלי (120 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל) החליט שלא מתחשק לו לעלות והוא נותן תסמינים של וירוס. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנות טובות למקרים כאלה שישחזרו את המידע הזה, שמתאימות בוודאות ל-SATA ! תודה רבה רבה לכולם על השקעת הזמן ונקווה שגם על פתרון מתאים. ערב טוב. נ.ב להערכת אבא שלי שבדק את העניין הבעיה היא ב: Location Table.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג. שניהם בנפח של 60GB, מהירות סיבוב 7200RPM וחוצץ של 2MB. כל אחד מהדיסקים מחולק לשתי מחיצות: מחיצה ראשית - 8100MB, ומחיצה משנית - 48GB. כאשר הרצתי Norton Ghost 2003 בסביבת DOS לצורך גיבוי המחיצה הראשית של הדיסק הראשון (Master), שמתי לב לתופעה מוזרה: בדיסק הראשון (Master) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 56GB. בדיסק השני (Slave) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 32GB. הדיסק הראשון חולק למחיצות באמצעות FDISK של Windows 98 ופורמט מלא ב-DOS. הדיסק השני חולק למחיצות ופורמט באמצעות Boot Disk של Partition Magic. האם מישהו נתקל פעם בתופעה זו? האם מדובר בזיהוי שגוי של הדיסק הקשיח ע"י Norton Ghost 2003 בשל העובדה שהדי…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חברה שוחררה גירסת BETA 5 ל NEC 3520 הכוללת שיפורים באסטרטגיות צריבה ובהמהרת מדיות DL מ X2.4 ל X4. (ומדיות רגילות גם כמובן). http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=124886
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אתמול התקנתי windows xp על מחשב חדש יש לי דיסק קשיח 200GB WD אך המערכת זיהתה רק 131GB, לאחר סיום ההתקנה של ה-windows התקנתי sp1 ואז נכנסתי ל-disk mange וראיתי שישנה עוד מחיצה של 57GB השאלה שלי היא: 1. האם ניתן לחבר את החלק הנותר (ה-57GB) למחיצה הראשית, אני לא רוצה שני partitions 2. מדוע שתי המחיצות לא נותנות ביחד קיבולת של 200GB תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
באותה הזדמנות, תוכלו לתת לי איזשהו אתר טוב שנותן הסברים לגבי חומרה? אני רוצה קצת להתעדכן על סוגי חומרה קיימים.
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
1. יש לי לינוקס שאני לא משתמש בו, ואני רוצה למחוק את המחיצות שלו ולספח את שטח הדיסק שיתפנה למחיצה של חלונות, אבל כשאני בא למחוק אותן עם פרטישן מג'יק הוא נותן לי הודעת שגיאה וכותב שהסוג הזה של מערכת קבצים (Ext3 ו-Swap) לא נתמך על ידו. איך אני מוחק את המחיצות האלה? עם איזו תוכנה? זה יילך אולי עם ה-disk manager של WINDOWS? 2. יש לי מחשב מאוד ישן, בן 7 בערך. עכשיו כשהמסך שלו הלך החלטתי לזרוק אותו. רק את ההארד דיסק שלו החלטתי להעביר למחשב הנוכחי שלי. מדובר בהארד דיסק של SEGATE 6 ג'יגה 5400 RMP (הדגם נקרא ST36421A), מאוד ישן. האם תוחלת החיים שלו עלולה להיות קצרה והוא ישבוק חיים תוך כמה זמן? כדי לי להימנע מלאחסן עליו מידע שאני לא רוצה לאבד? אני יכול להמיר את מערכת הקבצים שלו ל-N…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הם בתור דיסקים לצריבה? שווה לקנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קניתי את הצורב מ P1000 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4153601 ועוד 30 דיסקים של Ritek http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=21745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=2848&aff=Zap ב 81 שקל. סהך הכל הקניה 500 שקל מקווה לראות את זה פה כמה שיותר מהר
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי BSOD ווינדוס עשה רושם שנתקע בעת dumping physical memory אז עשיתי RESET ונעלם לי הRAID SATA אני מתכוון שהדיסקים קיימים בביוס של הצ'יפ, שעל הלוח, אבל לא כדיסק מפורמט :C ניסיתי להסיר וליצור את הARRAY מחדש אבל לא עוזר כלום. התקנתי כרטיס SATA RAID PCI ואותו הדבר. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ב-CDFREAKS כתוב ב-REVIEW ככה: Can't overburn to 99/100 minutes זה אומר שה-4163B לא יכול לצרוב על מדיות 90 או 100 דקות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר גם מבוסס MP3, רצוי בעל רגישות גבוהה וזמן הקלטה של לפחות 4 שעות המטרה היא למקם אותו בתיק כלשהו ולהקליט סביבה של סלון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכניס CD ומקבל את התוכן בסייר. מוציא ומכניס CD אחר - התוכן נשאר מה CD הקודם. פעולת רענון F5 - לא עוזרת. פעם המחשב היה ב חלונות 98 ולא היו לי בעיות כאלו. מאז שהתקנתי את XP - יש לי "תופעות" בכוננים. יש עיצה ???
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל-DMA. …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שאלה אחת - אם אני מחליף הרד דיסקים. (בד"כ כל 7 שעות או 6) זה הורס את המחשב? יענו, יש לי 2 הרד דיסקים.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב דיוידי חדש של LG מסוג gsa-4160b. חיברתי אותו והכל... והוא עובד, רק מה שהוא לא קורא דיסקים........ זתומרת הוא נפתח ונסגר אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא קורא אותו. ניסיתי להתקין דריברים וזה עדיין לא הסתדר מנהל ההתקנים אומר שההתקן פועל כראוי והכל. יש לי עוד כונן סי די רום רגילו עכשיו שמתי לב שבג'אמפרים הסי די רום נמצא כל הכי שמאלי והצורב החדש נמצא באמצע ... אולי בגלל זה הבעיה? תודה למי שעוזר.
-
קניתי 200JB ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק את המעלות שלו? או שצריך להשתמש ב"מדחום" חיצוני?
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי בעייה,, הצורב DVD יכול לקרוא דיסקים וליצרוב ב NERO, אבל שאני בא דרך "המחשב שלי" ומנסה לעשות לחצן ימני ו"פתח" על הכונן אז באה השגיאה המצורפת... מה הבעייה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי הייתי מעוניין להבין איך העסק הזה של RAID עובד. הבנתי שיש מספר סוגים של מערכי RAID (כמו 0,1 ועוד) אז הייתי שמח לשמוע למה כל אחד מהם טוב (מהירות, אמינות, גיבוי וכ"ו..) איזה סוגים עדיף (תוכנה... , בקר מובנה בלוח, בקר חיצוני). עכשיו הרצתי חיפוש בפורום, ואיכשהוא הצלחתי להבין חלקי דברים. מישהו יכול בבקשה לארגן את הכול (בזמנו הפנוי.. :) במסודר ואולי אפילו הגיע הזמן שזה יהיה בסטיקי ??
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-