אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני של WD שעובד על כל המחשבים חיברתי אותו למחשבים בבית למחשבים אחרים והוא עובד בלי בעיות .. רק שבמחשב אחד של חבר שלי הוא לא רוצה לעבוד , הבעיה הוא לא ביציאות ה USB של המחשב כי חיברנו כמה דברים אחרים והם עבדו . מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אממ , משום מה המחשב מזהה את הדי וי די כסקזי , זה התחיל ככה סתם ביום בהיר אחד. עכשיו הוא לא קורא דיסקים , ואפילו שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו eject ' הוא לא מגיב. איך אני מסדר את זה ? :\ תודה. :-*
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הדיסק קשיח דגם: SIMPLESAVE PORTABLE 500GB של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE8762695 האם הוא טוב והקצב העברה של קבצים מהירה אצלו? ויש גם את הדגם SAMSUNG G2 Portable שהוא עולה החל מ299 ש"ח http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKHXMU050DC ורציתי לדעת למה יש הבדל כזה אם יש את אותו הגודל של הנפח 500GB גם בHP וגם בSAMSUNG? מכיון שהHP עולה החל מ179
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני 1TB המליצו לי בחום על הארדיסק עם חיבור לLAN האם זה נכון ושווה את ההבדלים במחיר אם כן או לא על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ?? תודה מראש על העזרה !!!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
או שמא,כל הארדיסק חיצוני חייב חיבור חיצוני לחשמל בנוסף לחיבור למחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
זה הציפ החדש של NEC http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14261 ובהחלט אפשר להבין מדוע http://www.cdfreaks.com/news/12001 אולי סוף סוף נוכל להשיג DVD RAM במחירים נורמליים
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון מבחינת קטגוריית הפורום. אני מחפש כרטיס הרחבה ל sata כדי להוסיף עוד hdd למחשב שלי אני מחפש שיהיה לו לפחות 2 חיבורים של sata ( אם יש 4 כניסות במחיר טוב-עדיף) דגם הלוח אם הוא: gigabyte EP35-DS3L pci-e אחד תפוס לי עם כרטיס הרחבה של usb 3 אז יש רק את ה pci הרגילים (לבנים) אני לא יודע מה הם. ** שאלה נוספת האם יש מצב לצוואר בקבוק בתעבורה ב HDD עם הוספת הכרטיס? ניסיתי לחפש בשתי רשתות גדולות מוכרות בארץ (אני לא יודע אם מותר לומר שמות) ולא מצאתי. אני לא מכיר חנויות ספציפיות ואמינות ואם בכלל יש להשיג את המוצר הזה. אני מאיזור המרכז... אם אפשר עזרה בנושא. תודה רבה לכל העוזרים שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם הוא: Hitachi deskstar 7k3000 2tb יש לי שתי שאלות: 1. האם הכונן הזה נחשב עמיד לאורך זמן רב, לפחות 4-5 שנים? 2. האם אני יכול לסמוך על האחריות שלו במקרה שהוא יתברר כתקול? יש לי כמה סיבות לפקפק באחריות שלו: א. Hitachi נרכשה על ידי WD, כלומר שהיא כבר לא עצמאית, מה שאולי יביא לזלזול והתנערות באחריות שלה (אולי אני טועה).. ב. Hitachi היא יצרנית שולית יחסית ולא בולטת כל כך. ג. הכונן הזה הוא יחסית ישן וכמעט בכל החנויות הוא כבר לא קיים, ואני חושש שבמקרה שהוא יתברר כתקול, המוכר יגיד לי שהוא אזל ליבואן ואני אקבל במקום זה כונן נחות בהרבה, ולא את אותו הדגם. ד. החנויות האחרונות שמופיעות בזאפ - שמוכרות את הכונן הזה, הן KSP ואייבורי, שלפי מה שהבנתי הן לא הכי אמינות (שוב, או…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם יש לי במחשב SATA-2 יש לי SATA -1 יש מצב ש 2 מתחבר
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 TB עוד חודשיים אני בארה"ב ואני לא יודע איפה יותר זול לקנות בארץ או לחכות חודשיים לארה"ב ושם לקנות מישהו שמכיר אולי את המחירים בארה"ב!! תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש צורב DVD X20 ומתלבט.. בין ASUS DVD+-RW DRW-20B1LT לבין ASUS DVD+-RW DRW-2014L1T שניהם SATA LIGHTSCRIBE + SOFTWARE ומה השונה שיש בינהם - ומה מייחד אותם.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
בארץ ב- TMS דגם evo במחיר 422 ש"ח : https://www.tms.co.il/ssd-drives/mz75e250b באמזון דגם pro מחיר כולל משלוח ומיסים לארץ 486 ש"ח : https://www.amazon.com/Samsung-850-PRO-2-5-Inch-MZ-7KE256BW/dp/B00LMXBOP4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1511610655&sr=8-1&keywords=samsung+850+pro+256gb תוספת של 60 ש"ח המהווים 15% על המחיר, כדאי להסתכן על יבוא מחו"ל וללכת על דגם pro ? דעת החברים מאד תסייע
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות DOK בעל נפח 16GB ועם ממשק USB3 התקציב זה עד 100 ש"ח איזו מהירות אני יכול להשיג בתקציב כזה? אם תציינו דגם זה היה נחמד תודה...
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
רציתי את המלצת הפורום לגבי כונן חיצוני האם ללכת על : ST310005EXD101-RK של seagate או על WDH1U10000 של westren digital. השיקול העיקרי הוא אמינות לגיבוי קבצים. תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע 'מה כתוב כאן'? ומה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כונן WD Raptor 36GB חדש. לפני זה היה לי Maxtor 80GB ATA ורציתי לדעת האם יש בעיה שהם יעבדו יחד? והאם יש משמעות לג'ימפור שלהם (בהזדמנות זו אשמח גם לדעת מה אומר כל אחד מזוגות הפינים עליהם מולבש אותו ג'מפר...) והאם לא טוב ששניהם מוגדרים כ master (יש לציין שלא על אותו כבל מאחר וה Raptor הוא SATA ואילו ה Maxtor הוא ATA)? אני שואל את זה בגלל שחיברתי את שניהם במחשב וניסיתי להתקין את ה windows אבל בכל פעם שהגעתי לשלב מסוים בהתקנה קיבלתי מסך כחול שטוען לשגיאה בהעתקת קובץ (נראה לי) שקרוי ntfs.sys. אני יודע שזה קשור איכשהוא בכוננים רק אין לי מושג איך... עזרו לי בבקשה, אני אובד עיצות... :'( תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קרובי משפחה עוברים כרגע בארה"ב ושאלו אם אני רוצה שיביאו לי משהו, חשבתי על דיסק גיבוי 4TB ומכיוון שהם יכולים להזמין מאמזון בלבד אז הייתי שמח להמלצה למשהו מתאים. בגדול, אני מחפש: -דיסק מהיר (הוא ישמש להעתקת סרטי 4K בין המחשבים בבית) -נוח, גודל 2.5" בחיבור USB3 שיאפשר לתקוע אותו וזהו (יש לי עד סייוטים מהדיסקים בגודל 3.5" שדרשו חיבור חיצוני לחשמל) -זול. ראיתי את הדיסקים הבאים בכ 300 ש"ח, יש הבדלים/עדיפות? WD 4TB My Passport Portable External Hard Drive HDD, USB 3.0, USB 2.0 Compatible, Black - WDBPKJ0040BBK-WESN Toshiba Canvio Basics 4TB Portable External Hard Drive USB 3.0, Black - HDTB440XK3CA ישנה משמעות למהירות הסיבוב …
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, כשאני רוצה לצרוב דיסק אודיו (CDR), מהירות הצריבה המינימלי שה"נרו" מאפשר לי הוא כפול 16. בתור אחד שהוא פדנט ולא מפריע לו לחכות גם שעה שהצריבה תצא כמו שצריך, רציתי לדעת אם אפשר להגדיר איכשהוא שהמהירות תהיה פחות מ- כפול 16. למשל כפול 4 או כפול 8? למה המהירות המינימלית היא 16 ולא פחות?? תודה. אהה הצורב הוא של לייטאון דגם 18A1P אם זה עוזר....
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הדיסקים עובדים במהירות 5400 עד 7200. באחת החנויות אמרו לי שהם יהיו יותר איטיים מדיסקים רגילים. האם זה נכון ? האם כדאי לקחת דיסק כזה כדיסק ראשי של מ"ה או ללכת על דיסק רגיל (לא "ירוק") כדי לא לפגוע בביצועים ? (הייתי לוקח SSD אבל צריך 100GB לווליום של המ"ה וה-PROGRAM FILES, ולא רוצה לחרוג מאיזור ה-500 ש"ח). (במחשב הקיים יש כבר שני דיסקים של 500 GB בני שלוש שנים SATA2 - הרעיון או לשדרג אחד או להוסיף...)
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי WD 1600JS SATA2 בן 3 שנים והוא מתחיל למות\הבקר SATA בלוח אם שלי מתחיל למות עשיתי CHECKDISK וזה לקח שעות וזה נתקע על איזה קובץ. התחיל להימאס לי ועשיתי REBOOT אם אתם שואלים למה עשיתי CHECKDISK בכלל, זה בגלל שהתחילו להיות לי פריזים ממושכים במחשב ובמיוחד כניסיתי למחוק\להעביר דברים. פתאום בPOST אני רואה שהשם של הכונן הפך לBzBzBz BzBz והנפח גדל ל561GB או משהו כזה. הצלחתי לעלות אותו בWIN כאשר חיברתי את הכבל סאטה לסלוט אחר. אבל אני עדיין מפחד שכל החומר יילך קפוט. נכנסתי לפאניקה כי אין לי גיבוי אני מנסה לצרוב עכשיו את הדברים היותר חשובים. בכל מקרה, אני רוצה לקנות HDD נוסף כגיבוי. חשבתי על לקנות 2 פנימיים(250 ו320) ואחד מהם יהווה גיבוי(כמובן שאני אשמור עליו המקום מו…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
נראה מגניב! http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11041
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-