עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ScreameR,

אבא שלי נמצא בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מ-NEWEGG למלון, למישהו יש הצעות בשבילי ? דרישות : שתי שכבות מהירות צריבה מהירה וDVD RAM ! תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום לכולם, שאלתי היא כזאת: אני כיום משתמש באפשרות ה-RAID של הלוח אם שלי ASUS A7N8X DELUXE עם שני דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB SATA שהפכו לדיסק אחד גדול של 240 (אם זכרוני אינו מטעה אותי קוראים לזה RAID0). אני חושב על לקנות לוח אם חדש אשר כמובן יכלול גם כן בקר RAID ותהיתי אם אני אאבד את תכולת הדיסקים בעקבות החלפת הבקר, או שאפשר פשוט לחבר את הדיסקים לבקר החדש והוא יזהה את התצורה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  3. הדפדפן מאפשר שמירת דפי אינטרנט עם שמות ארוכים אולם מסתבר שמערכת ההפעלה אינה מסוגלת להעתיק סיפרייה שמכילה בתוכה הרבה סיפריות מישנה עם שמות קבצים ארוכים מידיי ומדווחת על שגיאה אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקצר באופן אוטומטי את שמות הקבצים או לחילופין לאפשר העתקה שלא באמצעות windows explorer אלא באמצעות תוכנות צד שלישי איך אפשר להגביל בדפדפנים את אורך שמירת הקבצים (אני משתמש ב-internet explorer 6 + firefox) אודה מראש לכול הצעת פיתרון לבעייה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. אם מישהוא הצליח להתמודד בהצלחה עם מצב כזה ,אנא הגידו עם איזה תוכנה השתמשתם. ניסיתי מיספר תוכנות שמצאתי ב-google ,אולם אף אחת מהן לא עמדה במשימה ואני די נואש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by RayZ,

איך עושים ג'יהוסט? העתקה מדיסק קשיח לדיסק קשיח,של ה Windows.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by nimrodim,

כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by sherlock1212,

יש לי כונן של 160 ג'יגה ושאני עושה מאפינים על כונן c זה מראה לי שהשטח התפוס הוא גדול מדי ושאני מסמן את כל הקבצים בכונן c זה מראה ליש לי יותר מקום פנוי... יש למשהו מושג מה אני יכול לעשות? :s05:

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by rk666,

Xbit labs יצאו עם סקירת דיסקים גדולה לפני יומיים, התוצאות מוזרות, אבל תשפטו בעצמכם. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

כמה צריך לעלות דיסק כפול של די.וי.די(8.5 GB)? בדקתי וראיתי שזה עולה מעל 50 שקל לדיסק אחד וזה נשמע לי ממש לא הגיוני...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erez_barziv,

אני תמיד חייב ואוהב לעבוד בתאימות מלאה לדוס. יש לי WINDOWS 98 וגם XP שאני מפעיל אותו לעיתים רחוקות. בעיקבות גסיסת ההארדיסק הקודם (120 גיגה) החלטתי לשדרג אותו ל 200 גיגה. הבעיה היא שאם אני מפרמט אותו בדוס לפי אחוזים, נותרים 57 גיגה לא מנוצלים (שאפילו לא רואים בדוס). ואם אני מגדיר אותו ב XP, למרות שאני מגדיר אותו כ FAT32, הדוס לא מזהה את הפרטישנים כלל. ערב שלם של הגדרות, פירמוטים וגוסטים ירדו לטימיון........ ניסיתי לחלק אותו ל 3 פרטישנים : 30 גיגה, 150 גיגה ו 30 גיגה. אגב, ישנה בעיה מרגיזה שכאשר קונים דיסק של 200 גיגה, מסתבר בכלל שהוא של 190 גיגה בלבד......... איפה אני משיג magic partion?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  11. טוב אני רוצה לציין כי רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של מאקסטור ועשיתי את זה בלב שקט בגלל שקראתי המון אבל המון המלצות עליו שהוא מהיר וכו......אבל כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה........התאכזבתי מהם ממש ....... אז הסיפור הוא ככה : אחרי שקניתי אותו הוא נתן לי תוצאה מעולה של 1947 נקודות בPCMARK2002 שזו תוצאה מכובדת ,עברו איזה 3 ימים ואני עשיתי עוד בדיקה ואני רואה כמובן שהתוצאה ירדה ל1689 ירידה מכובדת מאוד בביצועים אבל היום זה היה ממש מגוחך......קיבלתי תוצאה של 1342 בPCMARK 2002 .... :-\ ממש אכזבה ואני רוצה שאנשים אחרים גם יקראו את זה כי לפי דעתי מה שהם עשו זה לתת בהתחלה ביצועים סופר ואז אחרי שבוע שבועיים בדגמים החדשים שלהם הכונן יהפוך לגרוטאה.......מה שאני יודע שאני יותר לא יל…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by ranyr,

אני רוצה לקנות הרדדיסק חדש וחשוב לי שהוא יהיה שקט במיוחד בדקתי את seagate maxtor ו westerndigital הכי שקט היה ה seagate - 25db ב idle ... יש משהו יותר שקט?

13. הנ''ל

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by Booooome,

שלום, חדש כאן... יש לי DVD ישן: Graetz AV-290 ולאחרונה קניתי את הצורב: Nec ND-3520A. ה- DVD שלי לא מזהה את ה- DVD+-RW הבאים: Fujifilm DVD+RW, Memorex DVD+RW, Ritek DVD-RW אני מקבל את ההודעה: no disc בכולם. האם מישהו יודע אילו RWים ה- Graetz AV-290 יודע לקרוא? האם שינוי ה- Booktype עבור DVD+RW יכול לעזור? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ומה מחירן ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. Started by farm110,

שלום רציתי לדעת איך צורבים dvd-rip והופכים אותו לdvd רגיל או dvix ? חיים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן אני בחרתי את כל מה שיש בכוןנן C וזה מראה לי 10 גיגה אבל מתי שאני מסתכל באפשרויות של הכונן זה מראה לי ש13 גיגה תפוס לאיפה נעלמו 3 גיגה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by orengreen,

Hi I heard from a friend that combos are bad, and it's better to buy one drive bur burning and another for regular use. the problem is, if I want to read DVDs and CDs and I want to burn DVDs and CDs, do I buy 4 drives??? no , of course not! so what do you think? are combos really bad, or is it just silly? can I buy a reliable CD/DVD reader/burner combo? any advice or opinions on combos are welcome, thanks!

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש כמובן עם הרד דיסק SATA חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט באתר אמריקאי שמתמחה במחשבים שקטים הם ממליצים בין היתר על הרד דיסקים של סמסונג האם זה נכון שזה הרד דיסק שקט יותר משאר הכוננים?

20. Hi I apologize for writing in english, the computer doesn't support hebrew... I have a new LG burner and the new NERO I burn 800MB CDs all the time, and I know how to do it I have a few 900MB blank CDs. I can burn 800 on them but I can't burn more 800MB blank CDs work fine also I e-mailed LG and NERO support, but they can't help any help will be appreciated! THANKS!

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by club_501,

אני לא סגור על מה אני יקנה גג עד שבוע הבא. מצד אחד: WD 160GB-8MB JB - 7200RPM ATA 100 מצד שני: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ההפרש בינהם כ 88 שקל. אבל זה זניח. אני מתכוון לקנות מזיגזג. רציתי מקסטור, אבל אין להם של 160, אז אני ילך על הווסטרן. אני די מפחד מבעיות שאולי יהיו מהSATA! מה אתם מציעים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Ghettomusick,

שלום! ביום קניתי כונן DVD ובאתי לחבר אותו, עשיתי כל מה שצריך.. הוצאתי את הCD ROM הישן שלי ובמקומו שמתי את הDVD ROM החדש , הוצאתי את כל החיבורים שצריך לישן , הכנסתי את החדש ופתאום המחשב לא קורא את שתי הכוננים ( יש לי גם צורב רגיל וגם כונן DVD) .. הכנסתי את הישן שוב, אז הכל פעל. ועז עכשיו אני לא יודע מה לעשות ?!?! ישלי שאלה גם בקשר לחיבור אודיו, בכונן DVD הוא חובה? כי קיבלתי עם הכונן חיבור אודיו וגם אם אני שם אותו וגם אם לא הכונן DVD לא פועל... ובכונן הרגיל הישן - אם אני מחבר אותו או לא אז הוא עובד בכל מקרה וככה גם בצורב, הוא עובד שלי החיבור הזה.. אז תגידו לי בבקשה מה הבעיה תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by x-dude,

רייטק ו CMC כבר נערכים להוצאת המדיות של הדור הבא ממש עוד מעט ;D http://www.digitimes.com/systems/a20050412A7035.html בלו-ריי - שנה הבאה.

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני קונה את הדיסק קשיח הזה SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition רציתי לדעת אם כדי לי לחלק אותו לשתי מחיצות? ואם כן כמה בכול אחת?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. למי שמעוניין http://www.cdfreaks.com/news/11631

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים