אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי 3520A והוא קורא את הדיסקים במהירות מקסימלית, כאשר ברור לי שאין שום צורך(כונן איטי ישן שלי קורא לאט והכל בסדר). האם זה נורמלי, והאם גם צורבים אחרים מתנהגים ככה? יש הסבר לזה? עריכה: קיבלתי את התשובה ממישהו אחר, ומי שזה מעניין אותו: משתמשים ב nero drive speed שבא עם תוכנת הצריבה..אפשר להגדיר שם מהירות של כל כונן לדיסקים של DVD ורגילים בנפרד...
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רואה עכשיו שכולם ממליצים על כוננים קשיחים עם NCQ... מה זו הטכנולוגיה הזאת? איך בדיוק משפרת את זמני הקריאה והכתיבה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אם כן אני ישמח אם הוא יוכל לענות לי על שאלה קטנה באופן פרטי
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שמעתי שצריך דיסק או דיסקט בשביל זה, זה נכון? מישהו מוכן להסביר לי איך אני מתקין את הכונן?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק DVD של אירוע משפחתי זה העותק של דוד שלי . עכשיו אני קניתי צורב DVD ואני רוצה לשכפל אותו. קניתי נרו דיגיטל ושם כאשר באתי לעשות אימייג למחשב הוא אמר לי שהדי וי די מוגן? מה עושים? חוץ ממלכת לחנות כי זה לא די וי די רגיל שהשכרתי ואני רוצה לשכפל אותו. האם משיהו מכיר תוכנה שמתגברת על הנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מדיות לצריבה של DVD בגודל 8.5 (Dual Layer)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.. נ.ב ניסיתי להבין מה הולך באשכול של הצורבי דיוידי וזה לא ממש הלך.. לא הבנתי איזה צורב עדיף .. פשוט רוב צורבי הדיוידי כיום עולים בסביבות ה340 והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי כדאי..
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של סמסונג דגם TS-H552U רציתי לדעת איזה מדיות הן הטובות ביותר לצורב הזה בפרט במהירויות הגדולות של X8 ומעלה. וכן האם יש מדיות לסמסונג שמהירותן X8 אבל הן נצרבות במהירות X12 .
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מניח שדנו בנושא הזה כבר הרבה אבל לא מצאתי תשובה ברורה! האם ההבדל בין כונן קשיח בעל 2 מגה Cache לעומת כונן בעל 8 מגה משמעותי? איך זה משפיע על ביצועי המערכת? במה מתבטא השינוי (יש קשר למהירות בה מערכת ההפעלה או משחקים עובדים)?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני עומד לעשות הזמנה גדולה, וזה חשוב לי. אגב, יש לי משחק בשם Act of War - Direct Action, אני רוצה לגבות אותו, אבל הוא שוקל 5 ג'יגה. האם זה אומר שאני חייב לקנות DL? למרות שאמרו שהוא פיספוס? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על לוח של DFI NF4 UT ULTRA-D... Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA או Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מה מבינהם יתן לי ביצועים יותר טובים... קיצור....השאלה היא NCQ VS SATA-II
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת את הצורב דיוידי החדש ה NEC ND3520A קניתי גם 25 דיסקים של SKY 4.7g DVD+R x4 ב- 50 ש"ח = מישהו יכול להוסיף על זה משהו? אם זה עסקה טובה? או חרא דיסקים? חוץ מזה יש לי בעיה קטנה, אחרי שהצריבה הסתיימה הכנסתי את הדיסק לכונן ה DVD-ROM באותו מחשב והוא לא קרא את הדיסק. הכונן dvd-rom הוא Aopen x16 אחרי זה הכנסתי את הדיסק חזרה לצורב ושם הוא הצליח לקרוא אותו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הנ"ל והוא צורב ללא בעיות, אבל משום מה הוא לא מצליח לקרוא סרטון אחד שניצרב על ידי צורב אחר. לכונן הדיוידי הרגיל הישן שלי אין שום בעיה לקרוא, לכן הדיסק אינו פגום. האם יכול להיות שהNEC שלי לא תקין, או שזאת תופעה נורמלית שצורב מסוים לא יכול לקרוא חלק מדיסק כלשהו(את שאר הסרטים הוא מפעיל ללא בעיה) שניצרב על ידי צורב אחר(של חבר)? מה שעוד מוזר, זה שתוכנת הנירו כבר פעמיים הראתה נתוני מהירות שגויים עם הצורב הזה. האם יכול להיות שהוא פגום "קצת"?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שקיבלתי את המחשב החדש שלי ההרדיסק SATA שלי לא עלה אז נכנסתי למסך RAID עם F10 ושיניתי שם איזה משהו לסטריפ או משהו כזה ואז ההרדיסק כן עלה.. עכשיו אני רוצה לדעת מה לכול הרוחות עשיתי ואם זה טוב? אני זוכר שהיו שם משהו כמו 4 אפשרויות..
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות דיסק און קי וראיתי אחד של סוני במכרז. הקטע הוא שראיתי שיש לו ביקורת גרועה בזאפ. הקטע שזה רק מישהו אחד ואולי הוא נפל על דיסק דפוק. כמובן שהמידע שאני שומר עליו חשוב אבל אני סטודנט וזה עוד יותר חשוב שהוא לא יתקלקל לי לפני שאני מגיש איזה תרגיל אז אם יש לכם דיסק און קי של סוני אז בבקשה תגיבו עליו כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
חוץ מהעובדה שזה sata מול ide מה ההבדל ביצועים אם בכלל?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק נוסף במחשב שאני לפעמים מחבר אותו ושאני לא משתמש בואז הוא מנותק מהכבל חשמל ואתמול ניתקתי לו את הכבל חשמל נראה לי לפניי שהמחשב סיים את הכיבוי ועכשיו שאני מנסה לגשת אליו הוא כותב שההארד דיסק לא מפורמט...... יש דרך לגשת אל הקבצים בהארד דיסק, או איזו תוכנה שאולי יכולה לסדר את זה?........ תודה מראש :'(
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש מבצע, מישהו מכיר את המדיה הזו? שווה משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את הצורב די וי די של NEC 3520. שאני צורב בנרו 6 דיסק דאטה המקסימות של המהירות שהוא מאפשר לי היא x16 האם זה הגיוני הוא שזה צריך להיות יותר?
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ניסיתי עם PM הוא עושה ריסט, עובד שניה ואומר שהוא FINISHED ולא עושה כלום... מישהו מכיר תתופעה? מישהו מכיר דרך אחרת? תעזרו לי פליז...
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תמיד היה לי צורב רגיל וcd מלמעלה לראושנה קניתי צורב dvd דגם LG gmw-4161b טוב ?? היום גם קניתי דיסקים ריקים של dvd מקום איכסון ענק זה פעם ראשונה שלי אני לא יודע אך לצרוב צורבים רגיל ? חח לר חשוב נתחיל עם חוות דעת על הצורב מה אתם אומרים ?הוא טוב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-