אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הלוח שלי תומך ב-SATA2. כרגע אני משתמש ב- Sata רגיל. השאלה שלי היא, האם הארדיסק עם מהירות סיבוב 7200 יכול לספק מידע במהירות גדולה מזו של החיבור\כבל עצמו (SATA) אם כן, ז"א שאני לא מנצל את מלוא הביצועים כרגע? והאם ה-HD מהיר יותר גם מ-SATA2 ? בקצרה, מהי מהירות הכונן הקשיח ב-GBPS ? ומהו הקשר הישיר בין זה למהירות הסיבוב? אולי אני בכלל לא בכיוון הנכון, אבל זה מה ההיגיון אומר לי --> לא משנה איזה SATA או IDE, מהירות הסיבוב קובעת את ביצועיו ולכן כל ה-7200 *יכולים* לספק את אותה המהירות, השאלה מה הכבל עצמו מסוגל להעביר... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח לצרוב די וי די, הצריבה נכשלת לפני שהיא התחילה, ודיסקים רגילים הוא צורב בלי בעיה... ניסיתי לצרוב גם עם multisession וזה לא עבד. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte k8ns ultra 939. קניתי גם דיסק 160 SATA של seagate. כשאני מנסה להתקין אותו, (הכנתי floppy מהדיסק של הלוח אם שמכיל את הדרייברים שצריך) אני מקבל גם נפח נמוך יותר ( כ-125 ג'יגה) וגם מופיע לי הסימון של התקני USB כאילו אני יכול להסיר אותו (בצד ימין של ה-taskbar). יש לי גם תוכנה של seagate אבל גם שם כתוב שהיא יכולה לפרמט רק עד 137 ג'יגה ומעבר לזה צריך service pack כלשהוא (יש לי windows xp ללא service pack). אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מאוד אודה לו.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדיה לצריבה INTENSO DVD+R Double Layer? מדיות טובות? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2094&scat=272&tcat=34 אני אשמח לדעת עם הם שווים כי עם כן אולי אקנה כמה כאלה ואחליף את הצורב DVD שברשותי לצורב dual layer.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב די ישן P-III 800MHZ 256 SDR לוח אם די טוב ויציב ASUS CUV4, לגבי הסוג של ה.דיסק כרגע אני חושב שהוא ATA אבל אני לא מבין אז תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו לבעיה: אני זקוק לה.דיסק חדש 80GB מינימום 8MB 7200RPM עכשיו אני כניראה קונה מKSP אז אני אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב שיחזיק כמה שיותר כי בקודם יש המון BED SECTORS והוא קורס הרבה. תקציב 500 אולי טיפה יותר אם ממש שווה. תודה ANTIXRIST
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אנשים תעזרו לי!!! אתמול קניתי דיסרים של SILVER LINE 780MB . כאני צורב את הדיסקים בנרו אני רואה שאני יכול להשתמש בו כדיסק רגיל של 700MB . עכשיו השאלה שלי איך אני עושה שאני יוכל להשתמש בכול ה-780 שיש בדיסקים. אל הדיסקים אני צורב סרטים עם זה משנה משהו. בתודה מראש לכל העונים !!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מוזרה ונורא מציקה: יש לי צורב DVD של NEC (דגם: 3520A). מסתבר שהוא קורא רק חלק מהדיסקים - הוא קרא לי את כל המדיות DVD שניסיתי, וגם כמה דיסקים רגילים, אבל לאחרונה ניסיתי כמה דיסקים רגילים שהוא פשוט לא קרא - הוא התייחס אליהם כאילו יש דיסק ריק עם 0 מקום פנוי בכונן. אני יודע בוודאות שהדיסקים האלה מכילים מידע. זה קרה לי גם עם דיסק שקיבלתי עם הלוח אם של ג'יגה-בייט. שכפלתי אותו עם צורב במחשב אחר ואז הוא כן קרא את הדיסק הצרוב. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור? יש רעיונות? עדכון firmware יעזור פה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המחשב שלי בהזמנה ואמור להגיע ביום שני אבל אני יכול לערוך מחר שינוי בHDD אני בחרתי IDE כדאי לי לשנות לSATA? עידכון האם שווה לי ללכת על SATA DiamondMax 10? של מקסטור
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לקחתי את הדעה שלכם כל כך ברצינות שאחרי שקנית את הצורב חזרתי והחלפתי אותו ...לדגם אחר .. LG SUPER DVD/CD RAW 8.5 DUBLE LAYER GSA-6163B
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם יש לי תמיכה ב- Serial ATA I אז Serial ATA II יעבוד או שצריך תמיכה ל - Serial ATA II????
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נגן נייד MP3 512 העניין הוא כזה מאז הפעם האחרונה ששמתי בו שירים הוא פשוט נתקע!כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו אך בלתי אפשרי להכנס אל ההתקן כי הוא פשוט נתקע!גם בקליק ימני הוא נתקע המכשיר נדלק כראוי אך בכניסה לשירים היא נתקע ואני נאלץ לכבות אותו יאמר שהרדיו במכשיר פועל תקין! מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
??? יש לי 2 צורבים חיצונים - טושיבה ו-LG וצורב פיוניר במחשב. את כל המדיות שיש ברשותי (מקסל ורבטים ממורקס ו-LG) אני יכול להעביר מצורב לצורב ולפרמט אותם. המדיות של TDK מתנהגות מוזר. ב-LG ובפיוניר שבמחשב, אני לא יכול לפרמט מחדש את הדיסק, אלא אם פירמטתי דיסק בתול באותו צורב. ה-LG מפרמט אוטומטית דיסק בתול במוד VR. ורק את ה-TDK הוא לא נותן לי לפרמט מחדש במוד V. לעומת זאת בטושיבה ה-TDK מתנהג כרגיל ואני יכול לפרמט בו דיסקים שפורמטו בצורבים האחרים. כל המדיות האחרות שלי הן במהירות X2 האם זאת הסיבה. דבר מוזר נוסף זה המחיר הזול של המדיות. 8.6 ש"ח בעוד שממורקס עולה באותו אתר כ-12 ש"ח. לעומת זאת DVD-R של TDK עולה באותו אתר כ-4 ש"ח בעוד שממורקס עולה כ-3 שקלים שאלו מחירים נורמלים. האם את…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
תקראו את זה.... http://www.digit-life.com/news.html?117136#117136 לא יודע אבל זה יותר מרשים אותי...
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה...אני שומע פתאום את הHD שלי נכבה ונדלק...ואני עדיין גולש באינטרנט...אחרי כמה שניות העכבר ושום דבר לא זז...הוא קפא... כיביתי הדלקתי והכל טוב...עכשיו...מה גרם לזה??.. הHD תקין??..או שלא?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב LG ועכשיו קניתי בנוסף צורב DVD של LG. הצורב הרגיל מחובר ועובד והכל תקין לגבי הצורב DVD יש לי שאלה אחת... לאן אני מחבר את הכבל של הסאונד??? כי לפי מה שאני מכיר (תקנו אותי אם אני טועה) יש על הלוח אם רק חיבור אחד לכבל מ-CD שלל הסאונד? מה עושים ??? איך גורמים לשתי הכוננים לשמש כנגני CD???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אתם זוכרים את התרד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95699.0 בסוף יצא מזה משהו אני רואה : http://ksp.co.il/hw_zone.html
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
השתמשתי בכבל IDE של הצורב וחיברתי גם לכונן החדש שהוספתי... חיברתי לחשמל הכל... לא ניתקתי שום דבר, לאחר שהדלקתי את המחשב הצורב לא עבד וזה מוזר כי לא ניתקתי שום כבל.. מה יכולה להיות הבעיה? שהשתמשתי בכבל IDE אחד לשתי כוננים ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?! אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\ לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-