עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, אני אוטוטו קונה HD חדש ועד עכשיו רציתי לקנות את ה SEAGATE 500GB 32MB המדובר. אבל התחלתי קצת לחשוש לפי תגובות בפורומים שהסידרה הזאת כנראה דפוקה. ואז הבנתי שמתחילים להגיע דיסקים של 640GB שהם למעשה 2 פלטות של 320 והבנתי שהם גם מהירים יותר ושקטים יותר וחיכיתי ל SEGATE 640 , לא מצאתי חנות שמוכרת. האם משיהו מכיר חנות שמוכרת והאם למישהו יש ביקורת עליו לבנתיים ראיתי את ה Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM שמחירו 450 ש"ח , יש למשהו ביקורת עליו . יהיה ממש נחמד לראות השוואה בינו לבין ה SEAGATE 640 תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. Started by Elevation,

מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.

3. Started by shahar07,

כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. דיסק קשיח של סמסונג 80 גיגה האם הוא טוב למישהו יש אותו??

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by noa5551,

היי, ההארד דיסק שלי החליט לאמץ כמו סקטורים גרועים ונשארתי בלי זיכרון... יש למישהו המלצות על הארד דיסק ללפ טופ של דל משהו כמו 250 GB כמה שיותר אמין, וכמה שיותר זול? ומישהו יודע מתי ירדו המחירים, אם לא פה כי כולם נצלנים פה, אז בחו"ל?? תודה , נועה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. חברת Fixstars מפתיעה את השוק עם כונן זכרון הבזק מסחרי ראשון מסוגו, בנפח חסר תקדים עבור תצורת 2.5 אינץ יש לכם כמה עשרות אלפי דולרים שמעלים אבק בבית וצורך בהרבה מאוד נפח אחסון מהיר? כעת תוכלו להשקיע אותם בכונן SSD חדש של חברת Fixstars, אשר מספק נפחים חסרי תקדים של 10 טרה-בייט ו-13 טרה-בייט. הדגמים זכו לשמות 10000M ו-13000M ומציעים את הנפחים האדירים שלהם בתצורת 2.5 סטנדרטית, אם כי בעובי גבוה של 15 מילימטרים, בערך פי 2 מכונן SSD ביתי ממוצע בתצורת 2.5 אינץ'. בחברה לא מגלים מה בדיוק קורה בפנים, אך ההערכה שלנו היא שמדובר בשלושה מעגלים מודפסים המאוכלסים במלואם בשבבים משני צידיהם ומקופלים יחד למארז בודד, כשב-Fixstars מצהירים כי חומרה ייעודים שלהם מאפשרת על קבלת ביצועים …

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by bellboy,

אוקי, שאלה לי. מה הכוונה בצורב די וי די דואלי ? האם זה אומר- 1. הוא צורב משני צידי הדיסק 4.7G בכל דיסק? א. האם יש בו שתי עיניות (מלמעלה ומלמטה)? ב. האם הוא צורב צד אחד ואז את השני? האם את שניהם באותו זמן? 2. או שהדיסק עם שתי שכבות פנימיות? אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by NIVs,

יש לי נק 3550A. הוא קורא בינתיים סבבה(טפו טפו..) אבל נורא איטי. אני מכניס מדיית CD-R והוא נקרא טוב, אבל שאני רואה נגיד סרט שצרוב על DVD+_R VERBATIM TAIWAN הוא קורא לי את הדיסק ומנגם לי אותו בצורה נוראית. הדיסק דפוק? אוו שהצורב פשוט איטי?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. ככה יש לי צורב ASUS 1608P3S ניסיתי לקרוא מדיסקים ולכתוב לדיסקים של Nashua DVD-R והוא פשוט מסרב לזהות אותם... רציתי לדעת אם יש לזה פיתרון ואם זה קרה לעוד אנשים. תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב. קניתי HD חדש WD3200AAKS,והייתי מעוניין במארז חיצוני טוב,עמיד ואיכותי בתקציב של עד 200-300. לאחר שהתאכזבתי מהמארז INSIXT שקניתי ב165 ש"ח החלטתי להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפוש 1 חדש. מה שחשוב לי אחרי המחיר,זה כמובן שיהיה לו יציאה חיצונית של USB 2,ושיתמוך כמובן ביציאת SATA של הHD,מה גם שהHD ישב במארז בצורה יציבה,ושהפאנל של המארז יהיה יציב גם ולא כל פעם שאני מוציא את הHD החוצה הוא יתפרק לי. הייתי מאוד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם שילוב שכזה חוות דעת,האם הHD לא נפגע כתוצאה מהאיטום שלו וחוסר אוורור וכו'. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  11. כפי שניתן להסיק מהכותרת אני מתלבט בין מספר צורבי DVD. הייתי רוצה לקבל המלצה מנומקת (אם אפשר) על אחד הצורבים. להלן האפשרויות: 1. Samsung SH-S223 22x SATA Black 2. Samsung SH-S203B 20x SATA Black 3. LG GH20NS10 X20 4. LG GH22NS30 X22 5. PIONEER DVR-215BK X20 תודה רבה לעוזרים.

12. Started by balilti7,

שלום לכולם יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי למצוא מחשב של חברת IBM גירסה ThinkPad LTE מי שמבין במחשבים יבין מה LTE זה אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך כרטיס סימ של פלאפון < חיפשתי באייבורי וksp ובזאפ ואין בשום מקום... אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למישהו מהארץ דווקא ולא מחו"ל , כי זה דחוף תודה רבההההההההההה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שתוכל לאמר לי באיזו מהירות כרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית מסוגל לכתוב לעצמו או לקרוא. קיימת אחת כזו?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

hello. i have an old empty hd with 2-3 par. and i want to clear all the partitions,that it will be an empty hd,like new. how can i do it? tnx sry 4 my lazy english

15. Started by stas12,

שלום. אחרי קריאה קצרה בפורום התסבכתי עם כל המושגים של המדיות. מה שאני השתמשתי עד עכשיו לצריבה זה מדיות DVD-R של אופיס דיפו. ב NEROINFO הוא הראה לי TYG02 תחת קוד יצרן. (ממש קשה לי להאמין שזה של TY, וגם אין שום מספר סידורי על גבי הדיסק, אין כלום). אחרי שהסטוק של המדיות שלי נגמר אני מחפש לקנות עוד 50 מדיות DVD-R לסרטים בעיקר. אני צריך שתמליצו לי על מדיות ואיפה ניתן לקנותם, כמו-כן איך אני יכול להבדיל בין המדיות השונות (מה טוב ומה לא) כאשר הם באריזה סגורה... תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Pingi,

אני מחפש מוצר (אם קיים) שיכול להכיל מספר דיסקים קשיחים. מעין מארז חיצוני ליותר מדיסק אחד עם חיבור USB או FIREWIRE למחשב. הסיבה לחיבור מסוג זה ולא באמצעות כרטיס PCI או כרטיס פנימי אחר היא כי המערך צריך להתחבר למחשב נייד. חיבור מספר מארזים חיצוניים אינו בא בחשבון מאחר ויש לי 4 דיסקים ולחבר 4 ספקי כוח נראה לי מוגזם. אני יודע שישנם מערכי דיסקים עם HOTSWAP וכולי. אני לא צריך מערך כזה אלא משהו יותר פשוט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by aviram20,

היי חברים יש לי סאנדיסק U3 בנפח 8 ג'יגה שאלותי הן כאלה: במידה ואחר אותו למחשב (פנטיום 4) אפשרי להתקין עליו מערכת הפעלה? (אקס פי תזהה אותו בבוט?) ללא דיסק קשיח אחר.. במידה ואני מכבה את המחשב ומדליק שוב.. הוא יעלה אוטומטית ? פשוט לקבוע אותו לבוט ודיי ? מה לגבי הU3 הזה הוא תומך ביכלל במערכת הפעלה? יהיה בעיות עם אקס פי על כזה דבר? המחשב יהיה מיועד לשירים בלבד.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Amit_Alcobi,

פירמטי את המחשב ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את המערכת הפעלה מההארד דיסק יש לי שגיאה "DISK BOOT FAILURE, ENTER SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". מה עושים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. על איזה מדיות ועם איזה צורב?

20. Started by RayZ,

הייתי בחנות כדי לקנות צורב DVD. עכשיו,הציעו לי כמה במחיר סביר: אחד של LG ואחד של nec מה יותר שווה לי?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by viper_sb,

מה שיטת ההצפנה הכי טובה במערכות גיבוי מבוססת UNIX (כמו PKI של מיקרוסופט ) ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by psxr,

כבר הבנתי שהיום לא כל כך משנה מה כתוב על הדיסק אלא מי יצר אותו אבל מצאתי רק חנות אחת שמפרסמת את הקוד של המדיה (לירה). מישהו מכיר חנויות שמפרסמות את המדיה קוד ? (באזור המרכז ר"ג או עם משלוחים במחיר שפוי).

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by ZacNaboot,

יש לי HDD של חברת סמסונג (דגם: hd080hj http://www.samsung.com/au/products/harddiskdrive/harddiskdrive/hd080hj.asp ) לHDD הזה יש לו חיבור של SATA וגם יש לו חיבור שונה של חשמל (זה נראה כמו החיבור של הSATA רק ארוך יותר) וגם יש לו ליד שני החיבורים האלה ג'מפר, מה לעזאזל עושה שם הג'מפר?!! (זה לא IDE אז למה ג'מפר?!!)

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Keman,

שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או NFORCE 3 ULTRA RAID ?????????? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי 2 דיסקים קשיחים שדוד שלי יביא לי אותם ויש להם חיבורים אחרים לא החיבורים הרגילים איזה חיבורים זה יכול להיות?? (אני יעלה תמונות) תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.