עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חלק מנגני ה-DVD ביתיים אינם קוראים DVD צרוב, חלקם קורים DVD/R אך אינם קוראים DVD/RW. שאלתי היא מהי הסיבה הטכנית שזה קורה? מה שונה טכנית בין נגן שכן קורא לכזה שלא?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה יש לי 2 דיסקים קשיחים שדוד שלי יביא לי אותם ויש להם חיבורים אחרים לא החיבורים הרגילים איזה חיבורים זה יכול להיות?? (אני יעלה תמונות) תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

במחשב שלי מופיע לי כונן דיסקים 3.5" למרות שאין לי את החומרה הזאת על המחשב בכלל יש לי רק צורב DVD.. איך מעלימים את זה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by McTamir,

בקשר למפרט שלי עלתה בעייה קטנה עם הSATA כנסו לנושא הזה שלי ותבינו את הבעייה... תענו על הבעייה פה או שם...: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135348.0 תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. אני קונה דיסק של של WD עם 250GB ומתלבט איך לחלוק אותו למחיצות... מה נהוג היום? אני חשבתי על מחיצה לווינדוס שתאפשר פירמוט במינימום נזק... משהו כמו 70 ג'יגה, מחיצה להורדות... נניח עוד 70 ומחיצה לקבצים של התוכנות והמשחקים משהו כמו 100 ג'יגה... מה אתם אומרים על החלוקה הזאת? אפשר לחלק בהתקנה של הויסטה?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by IG,

זיכרון הולוגראפי למי שלא יודע. מאפשר איחסון של ימבה מידע על מכשיר קצת יותר גדול מכונן .CD-ROM פיתחו את זה כבר לפני איזה 15 שנה- והשאלה שלי היא, למה לא רואים את זה בחנויות?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. ופה בפורום מוזכר גם 640,למה אני לא רואה אותו בKSP?מה מיוחד בו?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה להארדיסק בנפח מינימלי של 500GB שיהיה כמה שיותר שקט ומהיר. השקט בעדיפות על המהירות. צריכת ההספק לא רלוונטית. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  11. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. Started by Mpro,

שלום רב! אני זקוק לעזרתכם המקצועית, אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 2 טרה איזה חברה מומלץ לקנות? כמובן אני צריך את זה לאחסון בלבד ולשיתוף קבצים דרך טורנטים בנוסף אשמח אם מישהו ישלח לי לינק הסבר ל דיסק קשיח SSD שמעתי על זה פעם ראשונה לא מזמן ואין לי שום ידע בנושא

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by Elevation,

מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.

14. Started by gilwood,

ברצוני לחבר 2 דיסקים קשיחים וצורב כיצד אני עושה זאת

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. דיסק קשיח של סמסונג 80 גיגה האם הוא טוב למישהו יש אותו??

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by emailaya,

היי עד כמה ניתן לסמוך על dvdrw בתור מדיית גיבוי? (של verbatim) המטרה שלי היא פעם בחודש למחוק את המידע ולהעתיק אליו קבצים מעודכנים הגיבוי הזה הוא גיבוי לגיבוי שנמצא אצלי בדיסק הקשיח והמטרה שלי היא להכין שני DVDRW כאלה כל פעם מה דעתכם? האם יש הגבלת מחיקה/כתיבה על מדיות כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS עולה 626 ש"ח או SEAGATE BARRACUDA ES2 500GB 32MB 7200RPM SATA2 NCQ - ST3500320NS עולה 739 ש"ח אני רוכש אחד מהם ביחד עם מחשב חדש מIQPC מה ההבדלים בניהם? אם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע לאתר www.iqpc.co.il

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by kuBBia,

הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם סיגייט 80GB NCQ וראיתי שבטופס ההזמנה לא כתוב NCQ אז שאלתי אותם והם אמרושהם לא יודעים מה זה NCQ ואם יש להם את הדגם הזה אז הם לא יודעים אז יש לי כמה שאלות: 1. כל דיסק קשיח של סיגייט שהוא SATA הוא גם NCQ? 2.אם לא זה דבר מאוד חשוב ששוה בשבילו להחליף דיסק קשיח? 3.מה ההבדל בין SATA לSATA2 והאם שווה לשדרג מהראשון לשני? [לא יודע אם זה משנה אני קונה MSI K8N NEO4 PLATINUM] תודה מראש!בבקשה תענו!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by Scorpion17,

שלום, יש לי שתי דיסקים כל cd450mb איך אני מחבר את שתי הדיסקים לקובץ אחד של 900mb. תודה . בבקשה לרשום לי בפרטי כי שם אני רואה שהיית לי שאלה וענו לי תודה..

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by compman112,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305097

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by yaron1000,

יש ליד הבית שלי חנות שמכורת 25 מדיות של BenQ ב89 ש"ח https://www.lamir.co.il/home.htmזה האתר שלהם המדיה היאhttp://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DVD-R/RW&dataid=4195&GenMenu=0&ParentId=0 לפי מה שקראתי באתר הזה http://www.mediamatch.de/showdvdhersteller.php המדיה קוד של הDVD הוא של Sony SONY04 D1 שווה לקנות אותם ? כתוב שיש להם את הדברים האלה זה אומר משהו הוא שזה סתם גימיק Featuring PicFect and DataGuard X technologies

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by x-dude,

הצורב הראשון שתומך ב DVD-R DL.... לא שזה כל כך משנה לרוב האנשים חחחח, בסה"כ יותר מדיי דברים שלילים במסקנות (דברים שיכולים לתקן אותם בעזרת קושחה נורמלית). http://www.cdfreaks.com/article/260/9

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by tomz,

חג שמח ושנה טובה אז ככה, קניתי הארד דיסק חדש, 500 גיגה של סיגייט, SATA חוץ ממנו יש לי במחשב הארד דיסק 250 גיגה גם כן SATA שכבר עובד, הוספתי את ההארד דיסק החדש, גם בבוט המחשב מזהה אותו, וגם הווינדואס עצמו ב DEVICE MANAGER מזהה אותו אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. אשמח לעזרה תום

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by djbenny,

יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, WD74GB RAPTOR, וWD320GB YS . מספר שאלות : מהי טמפ' עבודה נורמלית לדיסק קשיח ? אומרים שהרפטורים מתחממים הרבה יותר מדיסק קשיח רגיל אז מדוע טמפ' הרפוטר שלי יותר נמוכה (33 מעלות) מהדיסק הרגיל (36 מעלות) ? תודה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.