עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arkady,

היי, יש לי את הצורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N מחברת LG. השאלה שלי היא האם הוא מסוגל לצרוב Dual Layerd DVD`s או לא. תודה :-)

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by B@LENO,

שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. איזה HD יהיה יותר מהיר,של מחשב נייד 500GB או 3.5 אינטצ' של נייח? בתוך DESKTOP

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by arche,

שלום יש לי בעיה בצריבה. יש צורב DVD מדגם: LITE-ON DVDRW SOHW-1693S אני לא מצליך לצרוב על CD רגיל כלום לא מוזיקה,לא DATA וכ"ו. אבל סרטים על דיסקים של DVD כן יכול(כול מה שקשור לדיסקים של DVD הכול צורב) (תוכנת צריבה NERO 7) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. שלום יש לי שתי הרדיסקים 1 של wd 120g 2 של Maxtor 250g אם תצטרכו דמים מדויקים תגידו לי, אכשיו אחד מהם עושה פול רעשים כאלה וזה בטוח אחד מהם זה לא מאורר ולא כלום אז בדקתי בתוכנה speed fan בשלונית smart ועשיתי שמה בידקת live באינטרנט וזה הראה שלי שבהארד דיסק של ה120 97% תקין וה250 92% האם זה תקין לממש אחריות ואיזה מהם לא בסדר ואם יש לכם תוכנות בדיקה להאד דיסק אני אשמח עריכה:זה האתר של הבדיקה http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. הגיע המחשב החדש שלי.... רציתי לדעת אם זה חובה לפרמט אותו לפני התחלת השימוש בו זה לא מחשב קומפלט זה רק מעבד ולוח אם זה דורש פירמוט?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. Started by dids22,

יש אפשרות לשחזר דיסקטים???

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by BENNY66,

אני מתלבט בין שני צורבים Plextor PX-708A או DVR-106 אני יודע שיש הבדלים במחירים בסביבות 400 שקל השאלה אם שווה להשקיע על הפלקסטור

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. אז ככה אני צריך לרכוש מדיות לצריבת סרטים ויש R- ויש R+ חייב לומר לא זכיתי לתשובה טובה וברורה מה ההבדל בינהם למה כדאי להעדיף אחד על השני חן חן למסביר

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by gilwood,

ברצוני לחבר 2 דיסקים קשיחים וצורב כיצד אני עושה זאת

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. Started by benos1,

אוקיי יש פשוט מלא אז אני יגיד לכם פשוט מה אני צריך אני חייב שהוא יעביר קבצי ISO וקבצים מעל 4G (אני יודע זאת מנסיון מכיוון שלחבר שלי יש חיצוני של WD שלא מעביר קבצים מעל 4G וזה מעפן ברמות) וכמובן שיהיה זול ומשתלם תודה (500G כמובן) ואם אפשר בסביבות ה 600-700 ש''ח

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  13. יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  14. אוקיי יש לי שני מיי-בוקים. שניהם 500GB, ההבדל היחיד הוא העיצוב, כן אלו ה-Essential 1 ו-2. נתקלתי במוד הבא: http://rebootdaily.blogspot.com/2007/03/how-to-open-western-digital-my-book.html השאלה האם כדאי "להפנים" את הכוננים הקשיחים האלו. אין לי שום בעיות איתם כך שזה לא נוגע לטמפ', אך לא הייתי מתנגד כלל וכלל לקבל תוספת לביצועים שלהם, כי ביחס לפנימי שלי (2500KS) הם על הפנים. כלומר, בשימוש פעיל הם בסדר, אבל אם הפסקתי להשתמש באחד מהם לכמה דקות, אז תמיד תמיד תמיד לוקח לו כמה שניות שהוא נתקע ואז הוא מבצע את הפעולה. כאילו הוא הלך לנמנם ואני הפרעתי לו אז הוא אומר 'סבלנות, לפני רגע התעוררתי..'. זה מרגיז, אז החלטתי להכניס את הכוננים פנימה. השאלה אם יש לפרוצדורה חסרונות? כי חשבת…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by berner,

חברי שלום הצורב שלי שווק חיים עכשיו יש המלצה לצורב חדש עדכני גריסה חדשה אשמח לקבל המלצות בברכה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. NVME GEN4 X4 1TB מהירות קריאה 7300 קריאה כתיבה 6600 דווקא במותגים המוכרים המהירות היא נמוכה כמו GEN3 עד 3000 הוא גם זול עולה 335 שקל

17. יש לי שני HD שהם על ULTRA DMA 2 ושני DVD-ROM (אחד קורא אחד צורב ) שהם על ULTRA DMA 5 . כשצרבתי משחק לXBOX הוא אמר לי שאי אפשר על 16X אפשר רק על 8X כי המקור איטי מידי עשיתי בדיקה אחד יצא כך : השני יצא כך: הסיסטם יצא כך (SATA): רציתי לדעת אם יש פה משהוא לא בסדר משהוא שאני יכל לתקן? נ.ב. עשיתי את זה מהHD של ה120

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by voodookid,

שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק 80GB ויש לי פנטיום 3 הגירסת ביוס שלי היא 4.51pg. של award האם הביוס יתמוך ואם לא אז מאיפה אני יכול להוריד עדכון ביוס?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  19. יש לי כרגע ארדיסק שהוא ide ואני רוצה להוסיף ארדיסק שהוא sata2 האם אני יכול לעשות זאת? איך? המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4 ultra קישור לדף של הלוח אם: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by simla101,

אני מעוניין לרכוש HD של 1.5 טרה והמחיר של הסיגייטST31500341AS מאוד קורץ. האם יש מניעה לקנות אותו? למה המתחרה שלו מWD עולה 200 ש"ח יותר? האם הוא איטי יותר מהשאר? (בשאלה שלי אני לא מתייחס לבעיית הFW שלפי הבנתי נפתרה)

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. לפני חצי שנה בערך קניתי HDD חיצוני של iOmega בגודל של 500 ג'יגה. אחרי שימוש של חצי שנה, הדיסק החליט שהוא רוצה לפרמט את עצמו ואינו נותן גישה לקבצים. יש לי בפנים חומר חשוב מאוד (תמונות מטיולים, פרוייקטים וכו'). מה הפיתרונות שאפשר לעשות על מנת להציל את החומר בפנים? ניסיתי לעלות אותו דרך מק ולא עזר, כנ"ל לגבי לינוקס (שאין לי הרבה ידע בו) וגם לא עזר לי לגשת לקבצים. האם יש מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by idanohh,

קניתי לפני כמה שעות צורב של NEC והוא מאט בצורה דראסטית את המחשב מדובר ב P III 450 עם 380 מגה זכרון על Windows XP למישהו יש הסבר ? או פתרון ?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. האם יש דרך לדעת? ניסיתי באמצעות Crystal Disk Info, אבל אני לא רואה שם מהירות תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

hello. i have an old empty hd with 2-3 par. and i want to clear all the partitions,that it will be an empty hd,like new. how can i do it? tnx sry 4 my lazy english

25. Started by elior18,

יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :-[ [glow=red,2,300][/glow]

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים