אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אז ככך החלטתי לשדרג את עניין האחסון במחשב שלי והחלטתי לקנות כונן קשיח של 300-320G ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה יש לי את הלוח אם הבא:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PEMT4.htm שכמו שאתם רואים הוא דיי ישן ולא תומך בטכנולוגיה החדשה של SATA אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות, האם כדאי לקנות כונן קשיח בתצורת ATA או שיש פשוט דרך שהמחשב שלי יוכל להפעיל כונן בממשק SATA. עכשיו מכל מה שאני ראיתי אלו הם הכוננים המתאימים לי כרגע למחשב: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/DiamondMax%2010&productview=Overview http://www.wdc.com/en/products/Pro…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חברי שלום הצורב שלי שווק חיים עכשיו יש המלצה לצורב חדש עדכני גריסה חדשה אשמח לקבל המלצות בברכה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש HD חיצוני בגודל 2.5" שיעבוד ללא חיבור לחשמל. חיבור USB 3.0 נפח 1T ומעלה. מחפש דיסק שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף בהתאם למאפיינים הנ"ל... תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם התקנת מערכת הפעלה על HD 10000RPM SATA יתן ביצועים טובים משמעותית מהתקנת מערכת הפעלה על ?SATA 7200
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק 80GB ויש לי פנטיום 3 הגירסת ביוס שלי היא 4.51pg. של award האם הביוס יתמוך ואם לא אז מאיפה אני יכול להוריד עדכון ביוס?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגמים אבל אין לי תובנה אמיתית בעניין. יש את הדגם : Seagate ST3500320AS 290 שקל . נשמע טוב גם עם 32MB. Samsung HD642JJ איך הוא בהשוואת מהירות / אמינות ? 380 שקל. מנסיון גרוע במהלך השנים אני מעדיף לא להתעסק עם WD אלא אם תשכנעו אותי אחרת. -בהרבה מקומות נאמר שהסייגט רועש / חלק מהדגמים נטען כ"דפוקים". -יש שטענו על הסמסונג שהוא שדרוג של דיסק ישן ע"י החברה ולכן נתן ביצועים נמוכים של 66MB ולא 90 כמו שאמור להיות. -האם יש הבדל משמעותי בין 32 MB לבין 16MB (16 זה סמסונג. ? על מה זה משפיע ? כמה שנים אחריות יש לסמסונג לסייגט 5 הבנתי? מישהו יכול להמליץ ?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אוקיי, סתכלו במפרט שלי וראו את הסיגייט 30 ג'יגה שלי, הוא היה הארדיסק הורדות שלי, עכשיו אתם לא יודעים כמה שעות של חיפושים וכמה שעות של הורדות נצאות עליו, זה פשוט קטסטרופה! עכשיו, יש לי גם את ה 80 ג'יגה של WD אבל אני מרגיש שהוא לא מספיק לי אפילו בנוסף ל 30 ג'יגה (מה לעשות, כשיש משתמשים, אם אין אז לומדים להסתדר) אז עכשיו התקשרתי לחנות, והזמנתי את ה WD 120 GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA לא רציתי ללכת על ה SATA כי זה תוספת של 150 שקל וההבדלים בביצועים לא ממש נראים, אז קיצור: 1) מה אתם אומרים על הבחירה שעשיתי? האם זאת הבחירה הנכונה? 2) איך אני יכול לגבות\להציל כמה שאפשר מהכונן של סיגייט בלי להוציא כמה אלפי שקלים ? תודה לפונים.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש כונן חיצוני לגיבוי הכוננים שלי.. איזה כונן חיצוני עדיף? ואם יש יציאה אחרת חוץ מ USB שאפשר לעתיק נתונים מהר יותר?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אחותי מתלוננת אלי כל הזמן שהמחשב שלה איטי אז בדקתי כל מיני אפשרויות עשיתי לה פירמוט לפני שבועיים ויש שיפור קליל! למרות השיפור המחשב היה שלי בעבר והוא יותר איטי מאיך שהוא היה אצלי אז בדקתי עוד אפשרויות, המחשב לא הכי יציב אבל אפשר לעבוד עליו שעות לפני שהוא נופל אז בדקתי את הכונן הקשיח של WD IDE 120GB והוא קורא ב50MB לשניה ויש לה כונן נוסף של HITCHI IDE 160GB שהוא יותר מהיר הוא קורא על 80MB לשניה אז אני מעוניין לשכפל את הכונן הישן ולשים את המהיר יותר כראשי גם אם זה ישנה אפילו במעט את מהירות המחשב אז אני מעוניין אבל אין לי ניסיון בנושא ואני צריך ללמוד 1) האם בכלל זה כדאי (האם יהיה שיפור מורגש)? 2) באיזה תוכנה להשתמש? 3) הבנתי שיש תוכנות שההפעלה שלהם היא על DOS צריך הסבר אי…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה ההגבלת קובץ בשרתים 100webspace ו hostiz.com תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה פשוטה בשבילכם, בשבילי בעיה!! איך צורבים מוסיקה שהיא קבצי MP3 לדיסק רגיל...??? תודה על כל עזרה! נ.ב אני משתמשת בתוכנת צריבה NERO
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לפני איזה שלושה שבועות קניתי מחשב חדש ועברתי את הישן שלי לחדר אחר, עככשיו במחשב הישן שלי ה-HD עם המון דברים שלי, אז ניסתי לחבר אותו למחשב החדש אבל החיבורים לא היו זהים WTF? איך אני יכול לחבר את ה-HD של המחשב הישן למחשב החדש? המפרט בצד (מתחת לפרופיל) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחותי קיבלה לא מזמן דיסק און קיי מבנק הפועלים ממיבצע של סטודנטים (לא יודע איזה חברה ואיזה דגם) שאני מחבר אותו למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט ואם אני רוצה לפרמט אותו. בסוף התהליך של הפירמוט הוא מודיע שהפירמוט נכשל ניסתי את זה בכמה במחשבים וזה לא הצליח יש משהו שאני יכול לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה .. כשהוא מנסה לצרוב VCD בנרו...לאחר שנרו מסיים את הקידוד...מקבלים הודעה שאין מקום על הדיסק..(דיסק של 700 מגה..והוא כותב שהגודל של הקובץ הוא 720, **הגודל האמיתי של הקובץ הוא 696 **)כשמכניסים לו דיסק של 800 הוא גם כותב שאין מקום והגודל של הקובץ הוא 814 ,כשמכניסים דיסק של 870 מגה גם מקבלים הודעה שאין מקום וגודל הקובץ הוא 884....כלומר משחקים של חתול ועכבר,ובגלל זה אי אפשר לצרוב.. אני מקווה שהבנתם את הבעייה..למרות ההודעה המסורבלת
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
על איזה מדיות ועם איזה צורב?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, יש לי את הצורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N מחברת LG. השאלה שלי היא האם הוא מסוגל לצרוב Dual Layerd DVD`s או לא. תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי את NERO 6 החדש והוא עושה לי בעיות הוא מזהה דיסקים של 900M ו870M כ700M שיניתי בתוכנה לOVERBURNING אבל זה עדיין לא מזהה לי אותם מה לעשות. תודה AIC
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני חושב לקנות NEC 3500A, ויש לי כמה שאלות לגביו: יש צורב DVD שהייתם ממליצים לקנות יותר מאשר אותו? שמעתי שהוא לא תומך ב-DVD-RAM, מה זה בכלל? זה מהווה בעיה או שזה לא קריטי? הוא תומך טוב במדיות זולות? מה המדיות הכי זולות שהוא תומך בהן היטב?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
במחשב שלי מופיע לי כונן דיסקים 3.5" למרות שאין לי את החומרה הזאת על המחשב בכלל יש לי רק צורב DVD.. איך מעלימים את זה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-