עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by frank053,

שלום. כאשר אני פותח את התוכנה HD Tune Pro והולך ל-Health, זו התמונה שאני רואה: מה זה אומר בכלל? האם זה אומר שיש בעיה בדיסק? ומה מומלץ לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  2. ל TDK יש סוגים שונים של תקליטורים לצריבה חד פעמית בשוק צבעים שונים של צבעי מדבקות (לבן ירוק ורוד ועוד ) מה המקורי טו שיש הבדל באיכות לפי המחיר אין לדעת מה המלצתכם מנסיון ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by SharKiMaN,

הוא קורא DVD ויכול לצרוב מן הסתם גם CD. (בדקתי בכונן CD באחד המחשבים בבית והCDs שהוא צורב תקינים) כל פעם שאני מכניס CD הוא אומר לי שזה BLANK. יש אולי איזה דרייבר לצורב שמתקן את זה ואני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. חפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה, אני זוכר שראיתי כתבה על מכשיר כזה, אבל אני לא זוכר באיזה עיתון או גליון...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by dd7,

שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. יש לי את הצורב DVD - NEC 3520A מהירות הצריבה שלו לCD רגיל היא X48 לפי מפרט מהירות הדיסק הינה X52, אבל NERO מתעקש להציג מהירות מקסימלית של X32 או לרשום מקסימום ואז להראות הודעות מהסוג הזה - [tt]Can only write at 32x (4,800 KB/s) instead of 48x (7,200 KB/s) to current disc.[/tt] מה עושים?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by LIOR1994,

אז ככה אני החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד השאלה שלי מה יותר אמין לרכוש דיסק קשיח פנימי עם מארז או שעדיף לרכוש דיסק קשיח חיצוני נייד ההבדלים במחירים זניחים לכן מה שחשוב זו האמינות תודה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by tsah1982,

שלום, אז ככה לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מסוימת בצורב: כשהייתי צורב דיסק אצל חבר ומכניס אותו לצורב שלי אז הוא לא היה מראה את הקבצים שצרבתי על הדיסק וזה קרה יותר מפעם אחת. אז פשוט נכנסתי לאתר של nec והורדתי את העדכון קושחה האחרון בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל באמצע העדכון הווינדוס הוציא הודעת שגיאה והעדכון הפסיק באמצע מה שאומר שהצורב לא עובד יותר. השאלה שלי האם אפשר לתקן את זה? והאם במידה ואני ימסור את המחשב לחנות כי זה עדיין באחריות הם יכולים לדעת שזאת הסיבה שבגללה הצורב לא עובד?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by D-j-d,

שלום, אני מעוניין ברכישת כונן קשיח אך רציתי לברר קודם משהו. בלוח אם יש לי חיבור IDE אחד ו2 חיבורי SATA 1.0. כרגע אני משתמש בחיבור ה-IDE לכונן הקשיח, ואני רוצה להוסיף כונן כדי שיהיה לי עוד מקום במחשב בעזרת הSATA, רציתי לברר אם אפשר לחבר כונן קשיח לSATA בנוסף לכונן קשיח שקיים בIDE כרגע ללא האטה של המחשב ובעיות כלשהן, כיוון שמחברים שתי כוננים על אותו חיבור IDE והמחשב רץ באיטיות רבה. תודה . ואם כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן קשיח של : 200~250 GB 7200 RPM 8MB Buffer חיבור SATA 1.0 . =]

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. שלום אני שוב פונה בשם מישהו אחר, יש לו צורב DVD של סוני לא זוכר כרגע דגם מדויק אבל לא חושב שזה רלוונטי ומכשיר DVD בסלון של Maraton דגם 319 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16062&ref=zap עכשיו דיסקים שאחרים הביאו לאותו בן אדם עובדים, כולל CDים רגילים ודיסקים של DVD(צרובים כולם יש לציין) ניסיתי לצרוב סרט מאותו המחשב עם צורב סוני - אחד על DVD בצריבת DATA אחד על CD בצריבת DATA...שניהם לא עלו(שלוחצים על Play זה פשוט קופץ אוטומטית חזרה ל-Stop, המסך של ה-DVD מראה 00:00 כאילו אין שום סרט) ניסיתי להריץ את הדיסקים במחשב והכל תקין כלומר הצריבה עברה בהצלחה... אז משהו פה ממש ממש מוזר רעיונות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  13. מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. דיסק קשיח של סמסונג 80 גיגה האם הוא טוב למישהו יש אותו??

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. בוקר טוב לכולם עושה רושם שהגירסה הסופית תצא ב29 ליוני מקור: https://www.neowin.net/news/synology-ds ... ing-later/

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by vr72890,

שלום לכל התותחים! יש ברשותי דיסק dvd(לצפייה) של שמחה משפחתית אני מעוניין להעביר את הסאונד לדיסק cd כדי שאוכל לשמוע ברדיו דיסק באוטו מישהו יכול להסביר לי כיצד לעשות זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by hichcock,

היי מחפש דיסקים קשיחים חיצוניים בשלושה נפחים - 500 ג'יגה, 750 ג'יגה ו-1 טרה. מחיר לא חשוב. העיקר שיהיו טובים, יציבים, מחברה מוכרת - ומה שעונה על הצרכים הכי זול שיש. הדבר היחיד שכן חשוב בכל הסיפור הזה שלא יהיו להם חיבור חשמל חיצוני! כלומר, חיבור USB למחשב בלבד וזהו. קיימות חיות כאלו? תודה מראש! *****עריכה***** ל-500 ג'יגה אפשר עם חשמל, עדיפות ללא.

18. Started by Josh,

lite-on x48 שווה לקנות אותו ב300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. הכוננים המכאניים החדשים של החברה בנפח שמותח את טכנולוגיית CMR כמעט עד הקצה מוצאים את דרכם גם אל תצורות חיצוניותלכתבה

20. Started by Screw_Master,

יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?

21. Started by MaoR_KilleR,

כמו בכותרת... מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  22. החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. ללא דיסקים כי זה כמויות... כמיות של זכרון האם יש איזשהו דרך להעביר נתונים דרך כבל או משהו כזה? חשבתי ליצור רשת קטנה דרך כבל straight? מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by Gliding,

אני מצטער שאני שוב מטריד את הפורום בנושא המשך לנושא הקודם, אבל החלטתי להגדיל במעט את התקציב, ועכשיו הבלאק נכנס לי לתקציב, רציתי לדעת האם 16 מ"ב באפר נוספים הם הצדקה לשלם עוד 100 ש"ח, או שההפרש בביצועים לא מצדיק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by matan13,

שלום לכולם, פירמטתי את ה-DOK שלי ושפתחתי את המאפיינים שלו קיבלתי שיש עדיין 65MB משומשים. מה זה ? למה הם משתמשים ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים