אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אהלן. מחר אני הולך לקנות הארד דיסק חש כי חסר לי מקום,ואני מתכוון להעביר את ההארד דיסק שיש לי כרגע למחשב אחר שההארד דיסק שלו דפוק. אז יש לי כמה שאלות: הלוח אם שלי לא תומך SATA2,האם יש תמיכה לאחור בהארד דיסקים של SATA 2? איך להעביר את המידע החשוב לדיסק החדש(לדוגמא,אני יכול לחבר את שניהם ולהעביר את המידע בניהם?)? עריכה:שכחתי לציין שהקבצים הם בסדר גודל של 80 ג"ב,אם היו לי קבצים של כמה גיגות הייתי מעביר על דיסק,אבל הקבצים חשובים ומדיות DVD וCD לא אמינות.. תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הכונן הנ"ל והתחלתי להעביר אליו מידע. אחרי כמה זמן קיבלתי הודעה:" אין מספיק מקום על הכונן הקשיח". מכיוון שהיו עליו 930GB פנויים, חקרתי קצת ואז נזכרתי בהגבלת FAT32 על קבצים מעל 4GB. תכננתי פשוט לפרמט לNTFS, באתי לפה וקראתי קצת והבנתי שאז הוא לא יוכל לעבוד עם מכשירי DVD. בעקבות זאת החלטתי שאני מעוניין ליצור על הכונן מחיצה קטנה של FAT32, של 20GB נגיד, וכל השאר בNTFS. אז כמה שאלות: 1. באיזה תוכנה הכי מומלץ להשתמש כדי לבצע את הנ"ל בצורה נוחה? אשמח אם בנוסף להמלצה על תוכנה תוכלו להוסיף הסבר קצר כיצד אני בדיוק מבצע איתה את מה שאני רוצה. 2. בעקבות הפרמוט אני מניח שכל מה שעל הכונן יימחק, כמו בפירמוט רגיל. יש עליו עכשיו כמה דברים שהגיעו איתו, האם זה בעיה שה…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הלכתי היום להרכיב את הצורב הזה למורה נהיגה שלי. אז הרכבתי את הצורב ביחד אם צורב רגיל שכבר היה לו (אין כונן די וי די) הכל עובד טוב אין בעיה של זיהוי חומרה או משו. עכשיו השתמשתי בתוכנה של הנרו ורציתי לעשות COPY DISC לסרט די וי די עכשיו מכיוון שיש רק כונן אחד שיודע לקרוא די וי די אז חשבתי שלא תיהיה בעיה שהוא קודם יקרא את הדיסק ואחרי זה נחליף דיסק ואז הוא יצרוב אותו. אז זה מה שעשיתי פתחתי את הנרו שמתי את הדיסק משום מה הוא תוך שנייה רשם שהוא כבר העתיק את הדיסק והוא ביקש את הדיסק הריק בשביל לצרוב עליו. אז שמתי את הדיסק לצריבה הוא התחיל לצרוב משום מה לא רואים נתונים ואחוזים במסך של הנרו כמו לדוגמה הבאפר והאחוז של הצריבה. אחרי איזה 3 דקות הוא פתאום הקפיץ הודעה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב מפה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=470&scat=271&tcat האם יש דרישות מיוחדות שהמחשב צריך? והאם זה משתלם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חיברתי הכל למחשב אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שהמחשב לא קרא אותו מה לעשות עכשיו??? (נראה לי add new hardware)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם ובכן אתמול קניתי צורב TEAC X40 ורציתי לדעת היכן ניתן להשיג FIRMWARE שלו יותר מתקדם אם קיים כמובן או שברגע שמתקינים אותו הוא כבר מתקין את הFIRMWARE שלו עצמו ועוד דבר: איך אני מאפשר DMA על הצורב?? בתודה גל
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב דיוידי חדש של LG מסוג gsa-4160b. חיברתי אותו והכל... והוא עובד, רק מה שהוא לא קורא דיסקים........ זתומרת הוא נפתח ונסגר אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא קורא אותו. ניסיתי להתקין דריברים וזה עדיין לא הסתדר מנהל ההתקנים אומר שההתקן פועל כראוי והכל. יש לי עוד כונן סי די רום רגילו עכשיו שמתי לב שבג'אמפרים הסי די רום נמצא כל הכי שמאלי והצורב החדש נמצא באמצע ... אולי בגלל זה הבעיה? תודה למי שעוזר.
-
תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך אני יודע האם הצורב שלי תומך ב OVER BURN או לא ואם כן כדי להפעיל את הפעולה הזאת צריך לעשות פעולה מיוחדת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Gran Turismo 4 מקורי לPS2, עכשיו אני רוצה לעשות לו BACKUP מכיוון שאני ממש אוהב את המשחק ולא רוצה שיקרה לו משהו ועם אחים קטנים כמו שלי אי אפשר לדעת, בכל מקרה עשיתי ממנו IMAGE בפורמט NRG עם נרו ומסתבר שזה יצא יותר מ5 ג'יגה(5.23 לייתר דיוק) ולכן זה אומר שאפשר לצרוב אותו אך ורק על דיסק עם שכבה כפולה(DUAL LAYER) השאלה היא אם יש דרך כלשהיא שבה יהיה אפשר לצרוב את המשחק על דיסק רגיל של 4.7GB ? ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
העתקתי דיסק בפורמט VCD לHARD DISK ,ואני מעוניין לצרוב ממנו שוב לדיסק VCD. לא הצלחתי לעשות זאת בנרו 6 כיצד עושים זאת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה צורב דיוידי מקיאספי ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4? ב370 ש''ח ! והוא מצליח לקרוא דיסקים איתו אבל עכשיו הוא לא מצליח לצרוב עם זה.. איך צורבים עם צורב דיוידי? אני זוכר מישהו פעם אמר לי שצריך תוכנה אחרת ולא נרו תודה לעזרה..
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הצורב, מישהו יכול לעזור ולהגיד לי איך צורבים בשיטה הזאת ואם אפשר מדריך זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה של צריבת דיסק DVD של 8 ג'יגה ב Dual Layer. הוא מנסה ולא מתליח לצרוב עם נרו 8. יש לכם המלצה לגבי תוכנת צריבה שיכולה לצרוב או פתרון אחר? הדגם של הצורב שלו נמצא בדף הזה: http://www.sonynec-optiarc.eu/en/exhibits/hh-drives/ad-5170a.html תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 780 מגה 90min של חברת silver line הבעייה שזה מזהה אותו כ700 מגה. אני משתמש בnero 6.0.0.0 וגם שניסיתי דרך הווינדוס לצרוב זה זיהה אותו כ700 יכול להיות שהדיסקים לא באמת 780 כמו שכתוב או שצריך לעשות משהו ???
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות כמה שאלות.. אני צריך לצרוב 100 דיסקים הכל אותו דבר בשבוע הקרוב.. (אל תגידו לך למפעלי כאלה וזה למה אין כסף וזה כמות קטנה יחסית..) דבר ראשון.. באיזה מהירות מומלץ לצרוב? כמה דיסקים קצוף אפשר לצרוב בלי שיקרה אסון ( )? ועוד משו קטן.. יש לי נרו (תוכנת צריבה) עכשיו מה שאני אמור לצרוב זה שירים.. והפורמט שלהם זה cda אני בא כאילו לפתוח אותם והוא עושה לי..: Sorry, nero cannot determine the SCSI\ATAPI decive, that corresponds on this driver letter אממ מה הבעיה? אני צריך את זה דחוף אז ישמח אם תענו לי במהרה תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי סרט dvd על המחשב אבל הוא נמצא בשתי תיקיות (VIDEO_TS ו- AUDIO_TS) איך אני צורב את הסרט לדיסק dvd??
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל קצת מעל 8.5GB דיסק DL לא מצליח להכיל אותו כשאני פותחת את הקובץ עם DAEMON TOOl הוא מעלה לי את הקבצים אני לוחצת על ה-SETUP מכניסה סיריאל מסכימה לרישיון ואז כשהוא מנסה להתחיל את ההתקנה הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק לכונן ולא ממשיך בהתקנה למישהו יש פתרון? תודה מקווה שזה הפורום הנכון
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי שני HD 1.HUA721050KLA330 HITACHI 2.WD3200AAKS על איזה מבינהם כדי לי להתקין את מערכת ההפעלה מבחינת מהירות ? אם אפשר הסבר כדי להבין למה זה יהיה נחמד תודה לעונים בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס זכרון שלאחרונה התמונות בו נהפכו להיות בצבע אפור כמו סוג של וירוס איך אתם ממליצים לי לנקות תכרטיס בלי למחוק תתמונות
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-