אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח EPOX EP-4GEA+ בלוח יש 4 כניסות ide כלומר 2 u dma ו2 u dma & raid ההיגיון אומר לי ש לא אמורה להיות בעיה לחבר HDD או cd שלישי בכניסות השלישית והרבעית אבל זה לא הולך לי למישהוא יש מושג אם זה אפשרי ואם כן אז למה זה לא הולך ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי HD SATA 500 GB עכשיו אני רוצה לחבר אותו ולפי מה שקראתי צריך להגדיר אותו וכל מיני דברים כאלה יש מצב שמישהו מסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ככה יש לי צורב ASUS 1608P3S ניסיתי לקרוא מדיסקים ולכתוב לדיסקים של Nashua DVD-R והוא פשוט מסרב לזהות אותם... רציתי לדעת אם יש לזה פיתרון ואם זה קרה לעוד אנשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני חייב דחוף עזרה לפני הזמנה.. איזה כדאי 160GB או 200GB ושל איזה חברה הכי טוב מבחינת ביצועים \ שקט.... ? דחוף ממש פליז
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה דיסק חיצוני Seagate Backup Plus 2tb. הוא משמיע מהיום הראשון מין קולות נקישה חלשים כאשר, בין היתר, אני סוגר ישום כמו מדיה פלייר שמריץ קובץ וידאו מהדיסק. כשאני פותח את התוכנה crystal disk info ובוחר את ההארדיסק, הוא משמיע כמה נקישות כאלו באופן רציף. הדבר הזה קורה רק במצבים "קונקרטיים" כמו שציינתי, אך לא בפעילות שגרתית רציפה(או חוסר פעילות).. לא מדובר ברעשים קיצוניים במיוחד, אך בהחלט משהו ששמים לב אליו כשהחדר לא רועש, וזה די מטריד.. מעבר לכך הדיסק עושה בעיות של ניתוקים אקראיים מהמחשב(ומייד מתחבר חזרה).זה קורה כרגע כשהוא מחובר לUSB2, אך כאשר הוא היה על USB3- הוא היה מתנתק ולא מתעורר לחיים בכלל. אציין שהייתה לי בעיה על USB3 גם עם מוצר אחר, אך מעולם לא הייתה בעי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה של תקיעת המחשב זאת אומרת שהוא נתקע ואני צריך לאתחל אותו כדי שהוא יעבוד אבל היום כשניסיתי להפעיל תוכנה מסוימת (אימולטור לפלייסטיישן) התוכנה עצמה נתקע אך כול החמשב עבד בסדר ואז שמתי לב לטיקים בסוף הצלחתי לכבות את התוכנה והתיקים הופסקו אך הם חוזרים שוב ושוב ולעניין המחשב לא מקרטע או נתקע כשיש את הטיקים האלו, אז האם אני צריך לגבות את כול המידע על הארד או להחליף אותו?? ובבקשה תעזרו לי אני כבר נתקלתי בבעיית טיקים לצארי ואני פוחד שזה יגמר כמו זאת
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בין צורב של LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_320&products_id=3128&advertisor=zap לבין צורב של חברת סוני http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D851825 תייעצו לי מה יותר כדאי? בעיקרון זה המחיר שמתאים לי (סביבות 300) ואני מחפש צורב מהיר x52 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך צורבים בנרו על דיסק של 790 מגה אני לא מצליח לצרוב על הדיסק המחשב אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS Zenbook UX303L 13 אינצ' (מתאילנד) ואני מעוניין לשדרג לssd . האם זה אפשרי? איזה סוג כונן צריך ? ובנוסף אני מחפש משטח קירור טוב למחשב יש המלצות ? (עדיף מEBAY / אליאקספרס). בנוסף מה בנוגע לאחריות ? זה פוגע אם אני נותן למישהו להחליף לי או שצריך אצל חברות מורשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כל הכבוד למכרז על קשיח SSD מדוע ללא עורכים מכרז על SSD קצת יותר איכותי שגם מפנה מקום לארדיסקים נוספים ? OCZ SSD RevoDrive 3 120GB Read 975/Write 875 IOPS 120000 נותן מהירות בסוגים שונים של קבצים וגם עם מכרז יכול להיות סוס מנצח
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי לוח אם: ASRock P4i65G אמרו לי בחנות שיש סאטה ואטא משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לכבות Hard Disk ? לא העיניין של חיסכון בחשמל, רק לדעת אם זה מועיל להארכת חיי הדיסק, (או בכלל מקצר אותם...) (דרך אגב, מה הכוונה ב - Turn off - ניתוק החשמל להרד דיסק או רק stop spinning ? ) * WD3200AAKS - SATA2 ..
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, יש לי משחב נייד עם הרדיסק דיי קטן ואני רוצה לחבר אליו את ההרדיסק של הנייח הישן שלי... מצאתי פה הסבר אם להרדיסק יש יציאת SATA אבל אין לו... הוא דיי ישן למען האמת, אבל לא ישן לאומת המחשב הנייד שלי... (IBM T42) זה יכול ממש לעזור לי ולחסוך ממני 200 שקל על הרדיסק נייד או פנימי... תודה...
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי 8 הרדיסקים של SAS והם קצת רועשים ואני מחפש מגירות או דרכים להשתיק אותם יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה של הדיסק הקשיח אמורה להיות (בערך?) שלי כרגע על 44 מעלות זה תקין? הדיסק הוא של 320 גיגה של היטאצ'י
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מרוב יער לא רואים את העצים,פשוטו כמשמעו.קראתי הרבה מדריכים בנושא צריבת סרטים בצורב דיוידי ופשוט הלכתי לאיבוד. בסופו של דבר לא הצלחתי,כפי שנאמר "קראת מרובה לא הבנת".חחחח . בקיצור יש לי את הסידרה lost ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק דיוידי עם צורב דיוידי ולצפות במכשיר דיוידי רגיל בבית. והרי לפניכם פרטי אחד הפרקים" lost18[1].213.hdtv-lol.srt עם תרגום מובנה פורמט הוידאו: xvid,mpeg4 איכות הוידאו:992kbps, 2-pass VBR תמונות לשנייה: 23.976Fps רזלוציה סופית: 624x468 פורמט הסאונד: mpeg Layer-3 איכות הסאונד: 44100KHz Stereo, 128Kbps איך אני צורבת ואו צריכה לערוך את הסרט על מנת שזה יפעל במכשיר דיוידי רגיל שיש בכל בית מה אני צריכה לעשות בדרך הפשוטה ביותר ואו המהירה תודה …
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, אני אשאל בפורום של לינוקס. השאלה דיי פשוטה, כמו שבזמנו פורסמו רשימה של טוויקים שעוזרים לשפר ביצועים בווינדוס, משהו יודע לפרט משהו כזה בלינוקס (בעברית) אני לא מתכנן לעבור ללינוקס בקרוב, אבל אני אשמח לראות משהו כזה לשימוש עתידי
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק נייד של segate 160gb אך המקום הזמין שניתן לי זה111gb למה זזה ככה??
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום...אבל יש לי שאלה קצת מוזרה.. יש ברשותי מחשב ישן (פנטיום ) ללא יציאת USB שעליו מותקן WIN98. המחשב הוא לצורך משהוא ספציפי שמחייב סביבת עבודה שתומכת DOS ולכן הוא כזה ישן בכל מקרה...למחשב זה יש רק כונן דיסקטים רגיל שאלתי האם יש דרך זולה לחבר DISK ON KEY למחשב כזה...יש לו כל מיני יציאות ישנות ...אולי יש איזה מתאם פשוט שמאפשר חיבור של DISK ON KEY והאם בכלל WIN98 ידע לזהות משהוא כזה ??? או צריך להתקין משהוא בשביל שיזהה... בכל מקרה האם יש מישהוא שיודע על דרך לעזור לי ...אשמח :-)
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שמתי לב שבכוננים קשיחים (של כל החברות) יש כמו 2 סדרות שונות של הגודל של הכוננים סדרה 1 80 G 160 G 320 G סדרה 2 250 G 500 G 1 T יש בין 2 הקבוצות האלה הבדלים במבנה ? איזה ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במהלך התקנת WIN 10 שהיה חשוב לי שתהיה התקנה נקיה מחקתי בלי כוונה מחיצות בדיסק הקשיח וכעת לאחר ההתקנה הכונן הקשיח שלי קטן למיטב זכרוני מ 340GB ל 298 איך אני מחזיר את הכונן לכודלו המקורי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-